Anonimen
|
Čao punce moje! Sam na hitrco...mam tolk dela, da se vn ne vidim. Mah, glavno, da sem plače razpucala, ostalo bo že Alen je katastrofa v vrtcu, skoz joka, nič, ampak res nič ne je, spije edino kako flaško, pol pa doma sfreza vse kar vidi. Zdej sta šla z atijem k zdravniku, da prekontrolirajo jetrčka zaradi tistega predoziranja z AB. Držte pesti, da bo vse ok, ker me tooolk skrbi... Sej ne vem, kaj naj, če bo kej narobe. Ne morem si oprostit, da nisem najprej prebrala navodil... Ne zastopim, kaj sem študirala! Panika menda. Vreme je bljak. Sem že zjutraj sanjala da je ful sneg pa čista tema zunaj in nisem vidla ceste, ko sem Alena peljala v vrtec. Js bi kr preskočla zimo, pa da bi spet poletje bilo. Margit js nimam druge opcije, kot pa da dam Alena v vrtec, ker moja mami dela, bi ga pa z veseljem pazla. Tašča je pa frei, sam je vedno neki bolana, tudi tedaj, ko ji nič ne manjka. Pa vedno je krivo vreme, enkrat je vroče in pritisk, srce, gčlava, drugič mrzlo pa spet pritisk, srce, roke, noge... Bah... BV. Kje je kolumbo? Kak delovnik sploh ima? Neki deljeno, a ne' OK, sem rekla na hitrco, pol pa litanjije pišem... Grem, je treba še kej naredit. Uživajte in upajte na sonček!
|