tana7
|
še enkrat hvala vsem za odgovore glede naših težavic s kožo pri gubicah in v koraku bomo poskušali - upam, da se kaj izboljša danes ni nič novih belih krogcev - mogoče bo pa izginilo eole, mi se samo dojimo, pa nič drugega, niti vode, čajčkov... čeprav je kar nekaj punc, ki tudi ne dodajajo AM, pa dajejo čajčka... glede pogostega dojenja ti pa ne znam nič reči - mi ne papamo nikoli prej kot na 3 ure, razen, če kdaj zvečer zamudimo malo predzadnje hranjenje, potem nazadnje pred pančanjem papca mogoče kdaj na 2 uri - ker spat gre vedno tam okoli 22.30 - 23.00 barbaw, glede igrač seveda nimam nobenega nasveta, ker jih še ne poznam za to starost - vsi naši kolegi pa imajo ali dojenčke ali pa že 5-7 let stare otroke se mi pa kar smiliš - izgleda, da je tvoj pikec res kar zahteven, pa še dojenčico imaš... držim pesti, da ga kmalu mine in najde veselje tudi pri igricah brez tebe mi smo pa danes spet imeli obiske - n,o Brina jih je imela en par s 5 let staro punčko, ki je taka lepotica, da sem se še jaz pridružila folku, ki jima prigovarja, naj jo nekam prijavijo ali grejo pokazat, ker punca je strašno luštna - oči, pogled, trepalnice, cel obraz, postava kot gazelica... res je nekaj zelo posebnega - prav eksotična izgleda in posledica obiska?? nažirala sem se s pecivom - sploh se nisem mogla ustaviti - po moje sem pol pekača pojedla še vedno pa ne vemo, kam točno na morje- kaj šele, da bi že kaj rezervirali - kako dnevi hitijo!!!!!!!! pa tudi za osebno je še nismo niti slikali - midva sva res zadetka a sem prav zasledila, da je UZ kolkov samo 12EUR?!?!?!?! če je to res in se da nekje to opravit, grem takoj jutri, samo da mi rečejo, da so kolki OK in da vržem stran te grozne švedske plenice in tetra - tako mi je vsak dodaten dan odveč, posebej ko jo vidim, kako je vesela, če jo odvijem za nekaj časa in lahko lepo brca
|