|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 4.del
5.8.2008 8:14:24   
matejchi
Vsem čestitke za user posted image ritke!
Upam, da vas je dežek kaj ohladil.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 451
5.8.2008 8:20:42   
Krysia
Uuuu, bejbe vodijo!! Ampak moj user posted image ima navodila, da še malo počaka user posted image user posted image

Čestitke bambi14 in očiju za Elo Nino user posted image user posted image user posted image in
čestitke Ozziebo in očiju za Laro user posted image user posted image user posted image .

Pa vsem čim več cartanja in lepih doživetij!

Boga bambi, upam, da te 20 ur umetnih ni tako zmatralo kot se to grozno sliši ... pa da bo mala kmalu pri tebi!!

nell, jaz sem tudi kupila Angelcare. Baje, da če neha dihat, moraš otročka poskusit spravit do dihanja. Sem pa slišala, da se pogosto zdrzne že ob pisku te napravice, pa zadiha. Pa sej stvar ni v tem, da bi res nehal dihat - to glih ni tako pogosto, ampak dihajo tako nežno in neenakomerno, da včasih med dvema vdihoma mine več kot 20 sekund (al kolk že), to je pa lahko nevarno ... pa jih potem že pisk prestraši, da trznejo in zadihajo. Drugač moraš pa verjetno ti otroka mal strest (pa ne preveč trdo, seveda) al pa poskusit zbudit. Verjetno je problem v tem, da če res neha dihat pa je to ponoč in vsi spite, tega kr neki časa ne bi noben opazu, tako pa te opozori napravica ... No, konkretnih izkušenj pa nimam - pričakujem prvega user posted image , tako da se opravičujem, če je kakšna dezinformacija kje (ampak upam, da ni).

No, kaj je pa z Rysso? PDP ima en dan za mano, če se ne motim, tako da ... Ryssa, daj - vsaj ti me počakaj, no. Da ne bom res čisto zadnja avgustovka ...

Anita, upam, da si fajn opravila ... pri nas v LJ pa niti sledu o kakšnem dežjuuser posted image ?? No, je pa mal hladnej kot včeraj .... ampak men je vseeno vroče. POročaj, kako je bilo, ko prideš nazaj, pa upam, da je bil pritisk OK.

Eh, jaz sem danes tudi ful slabo spala ... vse me boli pa 3x sem šla na wc (ponavadi grem 1x) pa nisem se mogla naštimat za spat, moj dragi je pa lepo spal spanje pravičnega zraven user posted image Blagor nekaterim ... user posted image

No, vas berem pozneje. Pridne bodite pa nič prehitevanja, saj imamo še čas. Seveda tiste, ki ste že čez rok, kar pogumno in naj se akcija začne, ker ste že nestrpne, jaz govorim samo o prehitevanju ...

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 452
5.8.2008 8:28:01   
karmar
Bambi in Ozzeibo iskrene čestitke!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 453
5.8.2008 8:35:53   
Anonimen

user posted image   user posted image    user posted image bambi14 ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image !!!

user posted image   user posted image    user posted image Ozziebo ISKRENE ČESTITKE  user posted image   user posted image   user posted image !!!

(odgovor članu karmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
5.8.2008 8:45:33   
andrejaboris
Bambi14 in ozziebo iskrene čestitke za male princeske! Zdaj pa je na vrsti cartanje!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matejchi jaz bom rodila v MB pa ti???

Naty super za super noč! Saj bo Jošt prišo v ritem  in bote spali ko hrčki! Kaj pa Nejc se kaj zbuja? Oz ga Jošt kaj zbudi?

Pablo ti pa še kar tu in 2 v 1 ???

Jaz pa sem se danes malo naspala! user posted image user posted image Pa malo ohladitve paše!  MIdva z user posted image sma se zmenla da pride 14.8. , ne vem zakaj samo bomo vidli, če me bo ubogal!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   En tedn prej, pol pa me bo zafrkno in bo hoto ven tedn kasneje!user posted image user posted image

nič babike se pol oglasim

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
5.8.2008 8:49:57   
miškolinček
BAmbi,Ozziebo,Dojenč,Tejkaz iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Erin,a te je kaj grabit začelo ponoči????user posted image user posted image user posted image

Naty,Sayuri in ostale mamice koliko ve oblečete čez dan svoje otročke,a jim date enen ali dvojne rokave. Meni se dvojni zdijo preveč,čeprav so ga v P. tako napravli. Se mi zdi revež čist skuhan,pa ne glede na to koliko ga oblečem so noge še vedno mrzle,čeprav bi naj bile tople.user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 456
5.8.2008 9:21:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Erin, Pablo vama dam odpustnici, da gresta čim prej v Rim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala MajaT, saj vem, da ste zlate  user posted image in dobrodušno delite odpustnice. Jaz z odpustnico razpolagam že kar nekaj časa, samo pikec še očitno nima pripravljene "odpremnice" user posted image   user posted image   user posted image ......Morda pa birokracija štrajka?!......user posted image dopusti pa to......user posted image user posted image user posted image ......Pa očitno ima tako super pogoje, da bi bilo noro zapustiti luksuz in se podati v resnični svet user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Pablo ti pa še kar tu in 2 v 1 ???

andrejaboris, ..........user posted image user posted image user posted image Ja, še vedno sem tukaj. Še vedno lahko uporabim včerajšnji pozdrav......
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO
Lep, sončen pozdravček od mene nekje iz "ozadja" ! Še sem tukaj! V vsej svoji "okroglini" .......... 
......user posted image  user posted image  user posted image

Saj, sedaj se še smejim vsemu temu, kmalu mi bo pa res postalo že zoprno tole vlečenje čez rok. Jutri imam zopet CTG v P in bomo videli.....NIČ SPREMEMB IN DOGAJANJA user posted image .....verjetno! V vsakem primeru pa lahko vse skupaj traja še tri dni do konca tedna ali pa največ do konca vikenda potem bo pa verjetno CR.

Drugače pa baje tudi beljenje sten učinkuje, a ne? Ravno danes imam namen še barvati stene, pa da vidimo! Najprej bom uporabila olivno/gorčično barvo. Nato pa sledi še rdeča. Če pa rdeča s svojo energijo ne pokaže svoje moči, potem pa beljenje zagotovo in tisto kar se je sumilo, da učinkuje user posted image   user posted image   user posted image ......

Nell, si dobila tel. št. od Sandre? Jaz sem jo ti včeraj poslala na ZS, če je nisi dobila že od katere druge. Prijeten čvek želim user posted image !

(odgovor članu Maja T.)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
5.8.2008 9:31:36   
Vilika
    Juuuuhuuu user posted image user posted image user posted image , 3 pupike - user posted image Žana, user posted image Ela Nina, user posted image Lara!!!

ČESTITKE Dojenč, Bambi in Ozziebo user posted image user posted image user posted image

Čimveč lepih trenutkov!

Meni se taaakoooo niče ne da - tudi pisat ne. V glavnem je stanje nespremenjeno in komaj čakamo že da pride naš čas. Ko vsaj te vročine ne bi bilo....

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
5.8.2008 9:44:32   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Naty,Sayuri in ostale mamice koliko ve oblečete čez dan svoje otročke,a jim date enen ali dvojne rokave. Meni se dvojni zdijo preveč,čeprav so ga v P. tako napravli. Se mi zdi revež čist skuhan,pa ne glede na to koliko ga oblečem so noge še vedno mrzle,čeprav bi naj bile tople.user posted image

Če imam žabice z rokavčki, dam spodaj kratek bodi, če imam pa žabice brez rokavčkov ali hlačke, pa dam bodi s kratkimi in majčko ali pa samo bodi z dolgimi rokavi. Potem pa vidim, kako je. Včasih ga mal z dekco pokrijem, če pa dam plišaste žabice imam pa odkritega.  Notri imamo bolj hladno kot v običajnih stanovanjih, ker je hiša stara in ima debele stene.

So ga pa že v P oblekli v žabice  in majčko. Imel je en dolg rokav.

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 459
5.8.2008 9:53:21   
LinaK
Čestitke bambi14 za Elo Nino!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Ozziebo za Laro!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image pa je danes postal stric!

Lep dan!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 460
5.8.2008 10:04:43   
ČebelicaMaja
Čestitke Bambi ob rojstvu Ele Nine user posted image

Čestitke Ozziebo ob rojstvu Lareuser posted image

in čestitke Dojenč  ob rojstvu Žaneuser posted image

Pri nas je sedaj mala doma za vsak slučaj, čeprav zgleda, da ne gre za peto ali šesto bolezen, ker so izpuščaji že izginili...sicer pa je lahko zelo nevarna za nosečnice v primeru, da nosečnica tudi zboli za njo...no upam, da hujšega ne bo...

Mi smo imeli tudi pestro noč, tako da se danes počutim tako tako...mala se je non stop zbujala- imam na sumu petice ampak to sem jih imela že večkrat pa ni bilo nič...

Glede angel care blazine pa tud mene zanimajo mnenja... jaz je prvič nisem imela, pa tud sedaj ne vem, če jo bom...se še nisem kaj dosti zanimala za to, je pa enako kot dober avto sedež- potrebuješ jo morda malkrat ampak takrat reši življenje...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 461
5.8.2008 10:20:25   
ANA_P
ČESTITKE user posted image user posted image user posted image  bambi, ozziebe in dojenč, za vaše princeskeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 462
5.8.2008 10:22:36   
matejchi
LinaK ti pa mrzla teta pol.... al kako pravijo, čeprav men je logično, če je on stric si ti pol teta.
Jaz grem pa v trgovino, pol pa glavo prat, pol pa počasi dragega zbudit, če mu bo za user posted image . Sem prej knjigo Emmanuelle brala, pol mi pa poštar pozvoni, sem bila pa čist "blesava", pa še slab ni bil... jao hormoni.... hitro ukrepat, a ma ktera kaj za pobarvat? No sej mamo tut mi za barvat, samo je treba še prej malo pokitat, tak da ne bi jaz to sama.

Samo še 26 dni avgusta.... hihi

Mamice, a mi lahko poveste koliko cm je velika nogica oz. podplatek ob rojstvu? Sem že pozabila....

< Sporočilo je popravil matejchi -- 5.8.2008 10:23:58 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 463
5.8.2008 10:31:06   
sayuri
Ryssa mi je poslala sms:

"Obdržali so me v P zaradi vnetja. Z malim je vse ok. Nimam dostopa do neta, pozdravljam pa vse avgustovke. Ryssa"

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 464
5.8.2008 10:35:50   
spps
ojla!vidim,da rojevate kot po tekočem trakuuser posted image user posted image user posted image čestitke vsemuser posted image user posted image user posted image
A Erin še ne misli it?zdaj bi pa počasi bil čas,da spravi svojega pikeca na svetuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 465
5.8.2008 10:36:02   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ozziebo, čestitke ob rojstvu princeske LAre

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bambi14, čestitke ob rojstvu Ele Nine

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 466
5.8.2008 10:36:22   
tatly
ČESTITKE BAMBI, DOJENČ IN OZZIEBE ZA VASE PUPIKE,CIMVEC CARTANJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 467
5.8.2008 10:38:35   
sayuri
Miškolinček, moja dva sta od začetka samo v enem bodiju, spodaj pa nogavičke. Čez noč jima dam še žabice. Mi je tko patronažna rekla. In res uživata. V porodnišbnici sta bila samo 3 dni v dvojnih rokavih, nato v enojnih.

Mi smo sedaj spet "po starem". Lovro je včeraj zvečer lepo zaspal ob 23h in se zbudil ob treh , pojedel in spal do pol sedmih.user posted image  
SMo bili danes na sprehodu, še Filip je kolesaril zraven user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 468
5.8.2008 10:51:31   
naty13
Zvezdica čestita vsem novim mamicam in vas vse prav lepo pozdravlja.

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 469
5.8.2008 11:01:50   
betty
MajaT- cudovite fotke! kr luste mi delas. mi pa se cakamo...

tejka - cestitke!!!user posted image

dojenc- cestitke!!!user posted image

Bambi - cestitke!!!user posted image

oziebo - cestitke!!!user posted image

pa koliko vas je ze. komaj cakam ,da se pridruzim :)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 470
5.8.2008 11:08:22   
anaya
Iskrene čestitke OZZIEBO IN BAMBI za pužike, pa seveda očkoma tudi....user posted image user posted image user posted image user posted image  pa so nove levinje tu.....

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 471
5.8.2008 11:12:07   
Erin
Ja veeeeeeeeem...jaz sem še vedno tu....user posted image PABLO - sočustvujem s teboj...pojdiva že rodituser posted image

Bambi in ozziebo - ČESTITAM!!! user posted image user posted image user posted image

Anita - dobro opravi na GP. Upam da bo s pritiskom in utripom vse ok.user posted image

Ryssa - pozdravi se user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 472
5.8.2008 11:21:04   
Zoja Miša
No tako, jaz sem imela, no in še jih imam, danes zjutraj na ctg-ju popadke. Ne tako hude kot zadnjič, ampak so. In na viziti mi je moj G rekel, da sedajh pa ne bodo več zavirali in ko bo čas pravi se samo prestavim v porodni oddelek. In sedaj pa, kako hudiča naj vem, kdaj bo pravi čas.user posted image  Upam, da ne bo prehitro (ja, kao se moram sedaj navaditi na to misel) in naj ne bo predolgo (ker bom počasi postala nestrpna). Kaj ve mislite?!
Niso pa me pogledali če sem že kaj odprtauser posted image , mislim...dddddddddd.....

Vsekakor bom že katero obvestila, ko me bodo prebekslali. Kdaj bo to, res nimam blage veze. In kaj naj sedaj delam, skos študiram, kdaj bo...ali kako...Eh, čist sem smotana.
No očitno bom prehitela še katero avgustovko.
Rada bi počakala do petka, meni je 8.8. tako dober datum. No, bomo videli, lahko bi rekla, da nekako ni v mojih rokah. Imam pa že prebavne motnje, pa ne vem ali so v zvezi z mojimi živci ali s popadki.user posted image

Ozziebo, čestitke!!! user posted image
Bambi, čestitke!!! user posted image e

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 473
5.8.2008 11:23:00   
Zoja Miša
Ryssa, vidiš, da je prav, da si šla. Drži se!!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 474
5.8.2008 11:32:36   
sayuri
Enkrat prejšnji teden smo se odpravili na sprehod. Tkole zgleda:

user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?