Krysia
|
Uuuu, bejbe vodijo!! Ampak moj ima navodila, da še malo počaka Čestitke bambi14 in očiju za Elo Nino in čestitke Ozziebo in očiju za Laro . Pa vsem čim več cartanja in lepih doživetij! Boga bambi, upam, da te 20 ur umetnih ni tako zmatralo kot se to grozno sliši ... pa da bo mala kmalu pri tebi!! nell, jaz sem tudi kupila Angelcare. Baje, da če neha dihat, moraš otročka poskusit spravit do dihanja. Sem pa slišala, da se pogosto zdrzne že ob pisku te napravice, pa zadiha. Pa sej stvar ni v tem, da bi res nehal dihat - to glih ni tako pogosto, ampak dihajo tako nežno in neenakomerno, da včasih med dvema vdihoma mine več kot 20 sekund (al kolk že), to je pa lahko nevarno ... pa jih potem že pisk prestraši, da trznejo in zadihajo. Drugač moraš pa verjetno ti otroka mal strest (pa ne preveč trdo, seveda) al pa poskusit zbudit. Verjetno je problem v tem, da če res neha dihat pa je to ponoč in vsi spite, tega kr neki časa ne bi noben opazu, tako pa te opozori napravica ... No, konkretnih izkušenj pa nimam - pričakujem prvega , tako da se opravičujem, če je kakšna dezinformacija kje (ampak upam, da ni). No, kaj je pa z Rysso? PDP ima en dan za mano, če se ne motim, tako da ... Ryssa, daj - vsaj ti me počakaj, no. Da ne bom res čisto zadnja avgustovka ... Anita, upam, da si fajn opravila ... pri nas v LJ pa niti sledu o kakšnem dežju ?? No, je pa mal hladnej kot včeraj .... ampak men je vseeno vroče. POročaj, kako je bilo, ko prideš nazaj, pa upam, da je bil pritisk OK. Eh, jaz sem danes tudi ful slabo spala ... vse me boli pa 3x sem šla na wc (ponavadi grem 1x) pa nisem se mogla naštimat za spat, moj dragi je pa lepo spal spanje pravičnega zraven Blagor nekaterim ... No, vas berem pozneje. Pridne bodite pa nič prehitevanja, saj imamo še čas. Seveda tiste, ki ste že čez rok, kar pogumno in naj se akcija začne, ker ste že nestrpne, jaz govorim samo o prehitevanju ...
|