|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
4.8.2008 16:11:23   
sunny24
Ojla.

A cite še kar ni?

Madona, danes je spet toplo za pop..., pa neki me hoče glava bolet. A če me slučajno zagrabi glavobol, lahko lekadol vzamem? Spet sem AS uporabila, prav lepi zvoki v trebuhu...

Glen, a si potem še kaj sprovala AS?

Katjusa, kaj kej počneš? Mi je sodelavka povedala še za eno trgovino tu v Italiji, ki ima ogromno izbiro vozičkov. Je pa trgovina Io bimbo, sicer je na netu, sam nima izdelkov predstavljenih. Je pa rekla, da ima vse znamke vozičkov in tudi cene so od nižjih do astronomskih.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
4.8.2008 17:02:04   
Shuka
Sunny - mene že od včeraj tako boli glava, pa sem slišala od lekarnarice, da bi sicer lahko občasno ob glavobolu vzela lekadol ampak ne upam, samo če do večera ne popusti, ga bom pa vzela, ker tole je nevzdržno. Že tako nisem spala celo noč zaradi slabosti in glavobola potem pa še čez dan,....user posted image

Cita - čakamo tvojo novičko user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
4.8.2008 17:07:44   
ana**
Zakaj pa mene ni na seznamu,ceprav sem se pofockala?
No zdaj me vec ne rabite dat...sem mislila,da sprejmte vsako...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
4.8.2008 17:14:32   
Shuka
ana** - ko sem jaz nazadnje urejala seznam, sem vzela zadnjega objavljenega, če te že tam ni bilo se ti opravičujem, ampak sprejmemo pa res vsako in smo vsake nosečke veseli. Sej lahko še enkrat objaviš svoje podatke, samo iskala po vseh 75 straneh pa ne bom, veš kolk je to delauser posted image

Sicer so pa seznami, popolnoma dobra volja udeleženk foruma.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
4.8.2008 17:23:06   
glen
ana ne se užalit.
Zdaj so dopusti in lahko da punc ki delajo sezname ni ali pa pomotoma spregledajo.
nekatere še delajo,pa veš da smo vs srečkeuser posted image malo zgubljene.
Te bodo že dale gor,kr napiši jim še enkrat podatke.
Sej marsikatera mora napisat dvakrat kakšen podatek,pa ni panike.
Seveda si dobrodošlauser posted image user posted image user posted image .

Sunny
Midve sva pa iste, tudi jaz do zjutraj nisem mogla zaspat skori do 6.Ko je možu budilka zvonila,šele potem sem zaspala,pol pa ob 8 auf,se je tamala zbudila,pa sem jo za 9 v vrtec peljala,šla v lekarno po geluser posted image in spat do 13 ko sem morala spet po tamalo.
Sem poskusla na hitro samo ni blo mira doma tako da je blo dosti zvokov srčka pa prov ne,bom v miru in tišini zvečer poskusla ko gresta moja dva spat.
Itak bova obe še po polnoči budne tako da ti pol zvečer oz. ponočiuser posted image javim.
Čuj,ma kolko časa pa si ga prvič iskala ,jaz vztarjam dve tri minute in neham iskat.
Še 2 x grem spat pa mam pregled oz. še 4 x grem spat pa bo nuhalnauser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
4.8.2008 17:27:38   
glen
sunny
lekadol mirne duše vzami.
Ko sem bila hospitalizirana  v bolnici dva tedna nazaj sem ga tudi en dan dobila ker sem mela mal povišano tem.,cimra pa za glavobol.
No če maš blagega in se lahko zamotiš poskusi brez ,čene pa kr vzami.
Veš kaj ti bo pomagalo,svež zrak,peljdi na teraso, balkon,pred hišo.
Če si samo doma in imaš še nizek pritisk je to posledica tega(vem po sebi,ker ga imam tudi jaz,jaz še bela v obraz postanem,pol sem pa bolje.user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
4.8.2008 17:28:31   
glen
Shukauser posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
4.8.2008 17:31:59   
sunny24
Glen, jst sem kar vzrajna. Prej sem bla lepo zleknjena na postli enih 10 min in sem šele po 8ih min najdla srčeka. Tako, da si kar čas vzemi, pa če ti je lažje, se lepo vleži in pol išči. Jst ga npr sede al pa stoje sploh ne najdem. user posted image

Bom šla zdej mal se vlešt v postlo, če pa se bo začel ta hud glavobol, bom lekadol vzela...polovičko!

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
4.8.2008 18:14:55   
cita se vam javlja...vesela do nebauser posted image user posted image user posted image naj povem da je naša pikica pridna in se slišala sem kako ji srček bije sem skoraj jokat začela ko sem slišala velika je pa 32mm za 10tednov prav toliko kolikor sem noseča ne morem vam opisat kako sem vesela...sedaj pa hitro nekaj pojest seveda se mi še malo kuha ampak že bežim pa se pol javim...

hvala punce ker ste bile z manouser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
4.8.2008 18:21:18   
Katjusa
Citauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam, zdej boš spet mirno spala.....

Punce komot vzamete kak lekadol, glavobolj je pogost pojav v nosečnosti in lekadol ni ravno da bi ga jedu k bombone ampak 1 lekadol 1/2 ne vem če bo pomagala mene k ornk boli vzamem kr 2 in je vredu. sicer v tej nosečnosti še ni blo tako hudo sma v prvi pa in mi 1 sploh ni prjel.....

zdej pa grem na en mali sprehodek pa se kasnej kej tipkamo....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
4.8.2008 18:33:56   
cati
Cita super da je vse okuser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
4.8.2008 18:40:31   
tanci29
cita-user posted image user posted image user posted image  super a ni res lep občutek ko vidiš to malo pikico ki telovadi po trebuščku gor pa dol....

ana-ne bit užaljena, sej so ti napisale že druge, da se včasih kaj spregleda, sej ta seznamček lahko tudi sama popraviš in kaj dodaš gor, če kaj manjka....sploh pa zdaj ko si nosečka se ne smeš sekirat zaradi vsake malenkosti....seveda si februarčica ne kar takole hitro odnehat...

mene tudi dones ful boli glava...zgleda da je tak vreme
jest grem pa zdej kuhat možeku večerjo da ne bo lačen ko pride dam

lp

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
4.8.2008 19:03:21   
sunny24
cita, bravo za pregled!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej sem odspala mal več kot urco in me je glava končala bolet. Sem neki boga danes. Zdej me je moj klical, da gre iskat večerjo....kalamare in pomfri...komi čakam, pa še kuhat nam ne bo treba.user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
4.8.2008 19:14:32   
ja res je lep občutek ko vidiš svojo pikico ko se tko premetava in mu bije srček...user posted image user posted image

sunny dober tek tudi jaz sem se zdele dobro najedla po celem dnevu je pasalaouser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
4.8.2008 19:51:08   
Ajvy
Čestitke za preglede user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
4.8.2008 19:51:17   
Katjusa
suuny jst bi tud kalamare:) ful dolgo že nisme slišala tega izrazauser posted image user posted image user posted image
Za Italijo moj je za tak da bomo šli enkrat mal v nakupeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
4.8.2008 19:59:18   
Katjusa
Evo še malo utrinkov iz sprehoda, sevede naš Florjan ne more brez novega tovornjaka k sma mu ga iz avstrije pripeljala.... aja pa ne gledat kako je namazan okoli ustuser posted image user posted image user posted image http://shrani.si/f/3n/Ll/1mUG96ka/img3961.jpg in še ena http://shrani.si/f/b/mI/2vc2INKr/img3962.jpg
tole ja pa naš psičekuser posted image user posted image user posted image ki ne zamudi nobenega sprehoda http://shrani.si/f/B/IE/4SsbUPqB/img3952.jpguser posted image user posted image user posted image a zna katera prlepit slike tako da so takoj vidne brez linkov?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
4.8.2008 19:59:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ana**

Zakaj pa mene ni na seznamu,ceprav sem se pofockala?
No zdaj me vec ne rabite dat...sem mislila,da sprejmte vsako.
..user posted image

ojla.a je res tako težko punce opozorit,da so te spregledale?včasih se od seznama do seznama tolko napiše,da hitro kaj izpustiš-nenamerno.tiste,ki urejamo seznamčke takšne ali drugačne,vemo,da se včasih zgodi,da pride do kakšne napakice.ne razumem,kako so nekatere uporabnice tako hitro zamerljiveuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
4.8.2008 20:03:38   
Katjusa
draga Ana brez zamere sam če enkrat priletiš in napišeš podatke potem te pa več časa ni in pol prideš in si užaljena.... ne vem no komot se spregleda kak post in kot ti je že tanci napisala lahko bi sama popravla.... ne moreš vedno v življenju za vsako malenkost obrnat hrbet in bit jezna včasih se je treba kej borit da se kej doseže.... na tak način boš tažko šla skozi življenje... tud otroci ne ubogajo na prvo besedo

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
4.8.2008 20:32:20   
sunny24
O Katjusa, pol ste pa meli lep sprehodek...Florjan, kamionček, mucek alias pes...Lepa druščina! user posted image user posted image user posted image
A pol boste šli v Italijo mal v shopping...lepo. Če ne bom več na bolovanju, bi se lahko dobili. Kaj praviš?

Mi2 pa kar dostikrat jeva kalamare. Jih gremo iskat v eno izmed restavracij, kjer lahko bone od malce vnovčimo in pol nam ni treba nič plačat. Isto nardimo, če gremo vn jest. Tam na delu imamo na voljo večinoma sam panine, pol jih pa rajši za kako pametno hrano porabimo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
4.8.2008 20:32:58   
sunny24
Aja, sem si prtisk zmerla... 92/64, pulz 75.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
4.8.2008 20:38:25   
Katjusa
maš spet nizek pritisk..... pa ka nič ne obstaja za dvignt?

Za Italijo sme misla da bi se zmenli pa šli skupaj sam ne še zdej.... ko boš tud ti lahko... mi2 tam nič ne poznama in bi nama vi2 pokazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (jst sem si že načrt skovala)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
4.8.2008 20:39:32   
timy
No, pa da se še jaz malo javim.user posted image

Danes sva z dragim bila na NS. Rezultat je bil odličen. Pikica je velika 71,1mm, srček ji hitro utripa, čudovito raste. Sem bila čisto solzna. Me je ginekologinja vprašala, kaj mislim, da je. Sem rekla, da punčka. Je, rekla, točno tako. Sva bila oba čisto iz sebe. Samo, da je vse vredu in da nosečnost poteka, tako kot je treba.user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke vsem, ki ste že opravile nuhalno svetlino. A ni čudovito?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
4.8.2008 20:42:09   
Katjusa
Timyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam za lepo opravljeno NS ja ful so čustva nabita ko gledamo svoje sončke in mislim da skor vsaki kaka solzica pritečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
4.8.2008 20:44:55   
tanci29
timy-super za nuhalno...ja res je lepo ko vidiš in slišiš svojega dojenčka...

mi se gremo pa zdej kopat pol pa končno malega spat spravit...
lp

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.