|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
1.8.2008 11:04:51   
Ploha
ej punce a mi zna katera povedat kako G določi višino maternice

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
1.8.2008 11:14:06   
sasa78
evo mene še zadnič danes

lepo se imejte, uživajte in pazite nase. jaz grem uživat takole user posted image Pazite nase in svoje user posted image !!
Pogrešala vas bom!

Ploha - mislim da glede na položaj kje nosiš - nisem prepričana

LP

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
1.8.2008 12:22:34   
uršika***
Dober dan!!!
Saj me je kar sram, ker se že tako dolgo nisem nič javila. Danes sem pa začela z dopustom in med pospravljanjem se seveda prileže malo počitka za računalnikom. Vidim, da ste nekatere že začutile brcike in jupiiii za vse vas. Jaz jih še nisem. sedaj teče 16 teden. Edino kar me muči je moj trebuh, ki se mi zdi za 4 mesece gromozanski. Oblečem lahko le še malo mojih stvari, sedaj so mi že tudi skoraj vse majčke premajhne- mi trebuh ven pogleda. Kaj pa ve?? Imate iste probleme, ali imate še vedno ravne bušije? Še spravite nase stare stvari?
V ponedeljek grem pa na morje!!!! Jupiiiiii!!!!! komaj čakam, ker se na bazen ne smem it kopat, ker vedno staknem vnetje. Vsem srečkam, ki ste na dopustu in greste na morje želim prijetno potovanje in čimmanj gužve na cesti. Držite se v senci in uživajte!!!!
Še malo, pa bomo na polovici punce moje drage. To gre tako hitro, da ne morem verjet!!!

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
1.8.2008 13:27:48   
Ploha
živjo uršika: pol morš met velikega bušija, ga saj lahko s ponos pokažeš, jst pa nimam še nič, sm sicer napeta, pa mal trebuha mam že od prej ampak pravega bušija pa še ni, sm mal mn noseča kot ti,....ampak bo, enkrat bo že,...

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
1.8.2008 15:20:56   
hmm
Hej januarčice, ste pridne s klepetanjem! Lepo je slišat, da trebuščki, in s tem naše pikice, lepo rastejo.

Srečnice vse, ki greste na morje, jaz letos ne grem nikamor, saj imam bolniško. Mi je kar žal, da svojega trebuščka ne bom mogla malo razkazovat naokoli. Drugače pa je vse v redu, v torek sem imela pregled in slišala user posted image ,naslednji pregled imam 26. 8. Takrat tudi dobim datum za morfologijo, komaj čakam, da spet vidim svojega user posted image .

uršika, jaz sem že pred časom zamenjala svoje majčke in hlače za novo garderobo, zdaj nosim raztegljive majčke, ki so malo bolj dolge, v Street One in H&M se kar precej takega najde, tako da jih bom lahko tudi po porodu nosila. Imam pa tudi že nosečniške bluzice in hlače in mi je ful dobro, ko se trebušček tako lepo vidi. Včasih se mi zdi, da sem imela takšnega, ko sem šla prvič rodituser posted image . Kaj še bouser posted image !

Jaz imam tudi nosečniški planer, naročiš ga pa lahko tudi v Baby Centru, je pa treba kakšen teden čakat, da ti ga dostavijo, vsaj pri meni je bilo tako.

Toliko za danes, uživajte z buščiji!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
1.8.2008 15:26:31   
African queen
zvezdica,ti si pa pridna,še na morju ne moreš brez nas user posted image .Ti se kar lepo javljaj!!

saša,uživaj na morju in pazi nase in na user posted image ,pa kmalu se spet kaj javi!

No,jaz imam tudi že precej zaobljen trebušček in nosim nosečniške stvari,ker starih cunj ne spravim več nase...drugače pri nas nič novega.

Tukaj gor je spet neko zatišje,se vidi,da so dopusti!Upajmo,da bo od septembra naprej več čvekic na kupu!

Pazite nase punce!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
1.8.2008 17:31:30   
khurde
dan,
se že dolgo nisem oglasila, sedaj pa sem se morala prebiti čez par na novo napisanih strani ... pridne ste!
kako pa izgleda ta nosečniški planer?

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
1.8.2008 18:44:52   
Ploha
men je ful fajni, ker zravn se dobijo še nalepkice, da notr nalimaš kdaj maš UZ, CTG,....da sam uro še zravn pripišeš, je pa velik mal več kot A4 format, trde platnice,...zadaj ma pa še da izpolniš svoje mere, boki prsa, kg,....vse ma, res super, priporočam

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
2.8.2008 8:46:25   
Babuška84
Živijo januarčice. Malo sem pobrskala, kam bi še lahko spadala, in mislim da kar med vas, saj imam tudi sama PDP 10. januarja, in se mi zdi fino poklepetati z user posted image  v enakem obdobju.  To je moja 1. nosečnost in v njej zelo uživam, tako kot verjetno ve vse user posted image . Berem, da vam trebuščki rastejo 100/h. no, tudi jaz se sprešujem, kaj šele bo v jeseni, ko ne bom mogla več nositi lahkotnih oblekic in se bo treba stlačiti v dolge hlače in plaščke in jaknice??? res hitro začne rasti trebušček, bolj ko se približujemo polovici.
Ste že vse preživele najbolj občutljivo obdobje, obdobje slabosti in utrujenosti? Js sm zelo vesela da je to že za mano in da imam sedaj več energije.
Vsem, ki se odpravljate na dopust, želim lep počitek in čarobne trenutke z božanjem trebuščkov. naj vam povem da vam kr malo zavidam, ker je dopust ž edaleč za mano. se tolažim, da me čaka porodniška in s tem odklop od službe user posted image . Ostalim pa, upam, da bomo veliko klepetale.

Lep dan vsem skupaj
aha, pa eno user posted image  za vsako, da bo jutro lepše.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
2.8.2008 8:50:14   
sonček33
babuška dobrodošla. Super, da si prišla k nam. čeprav tukaj gor včasih vse skupaj kar zamre. Ni še čisto prave energije, se mi zdi. napiši nam še kakšen podatek - starost, pregledi...da te naša pridna saša da na seznam.

Tudi moje počutje je vse boljše. Sem pa res utrujena, čim kaj veliko počnem. tako da se moram vsake toliko mal dol uležt za pol urce, pol pa naprej brkljat :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Babuška84)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
2.8.2008 10:09:28   
Babuška84
sonček 33, hvala za dobrodošlico. Zatišje je verjetno zaradi dopustov, bo pa sigurno po dopustih zelo živahno. Ko berem malo za nazaj, se mi zdi optimistično naravnan klepet, resnično ste fajn.
Glede utrujenosti pa morem zase povedat, da imam nihanja. pride dan, ko ne morem niti za 5 minut mirovat, tolko energije mam, da me domači kr mirijo in opozarjajo na potreben počitek, js pa kr ne morem obsedet. Potem pa pride dan, ko sem cela tako šohotna, da ko svoja dva nečaka samo malo pocartkam, se mi celo roke začnejo trest in takrat se morem samo uležit in zaspat. druga ne pomaga. jah, nihanj se skoraj nobena nosečka ne izogne, vem user posted image . tako vsej vemo, da sem res noseča, no poleg bušeka.
No, nekaj mojih podatkov za seznam: stara sem 24 let, sem iz okolice Celja, 25.8. imam 3. G. pregled, poleg opravljene nuhalne svetline v Velenju, ki je pokazala zelo optimistične rezultate, HB. rok poroda mi prestavljajo od 14.1, do 10. 1., no nazadnje je bilo rečeno 10.1. tako da bi ta naj bil uradni user posted image ...

no, dovolj bo, da ne bom vsega sčvekala. da ostane še kaj za naslednji čvekec.
do ta

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
2.8.2008 10:10:40   
Babuška84
napakica... do takrat pa lep pozdravček!!!!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1137
2.8.2008 10:25:43   
Ploha
babuška dobrodošla med nami,....že veš mogoče katerega spola bo, al pa mogoče imena, sta že kaj razmišljala,...sicer pa to ni važno, važn da bo vse v redu ane?

Neposredna povezava do sporočila: 1138
2.8.2008 10:39:32   
Babuška84
user posted image user posted image Ploha, na nuhalni nama je g. namignila, da se ji zdi da vidi lulčeka, ampak da to ni 100%, da naj vzameva z rezervo. mojuser posted image  je sicer sedaj čisto prepričan, da je uganila, js pa se nočem navajati na to misel, raje dopuščam, da je še lahko tudi user posted image ... meni je sicer res vseeno, kaj bo, tudi opremo bova v vsakem primeru kupovala v nevtralnih barvah, da se bo user posted image  aliuser posted image  fino počutila v njih user posted image .
Pa ti? vidva že vesta za spol?
imena tudi nekaj izbirava, ampak zaenkrat se predlogi iz tedna v teden spreminjajo.. nekaj časa še imava...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
2.8.2008 12:41:37   
ronja
Ojla, babuška, mava isti PDP! Bova videli, katera bo prejuser posted image

Ploha
, višino maternice ti g. kar s prsti potipa prek bušija- saj jo lahko tudi sama: maternica je bolj trda (kadar si user posted image , ker je not plodni, al kak se že reče, mehur, poln vode, v kateri plava plod). To prav enostvno zatipaš - par prstov pod popkom bo zdaj. Kje nosiš otroka pa glede višine maternice nima veze - ta se premika po tednih navzgor, oz. bolj rečeno rasteuser posted image , na koncu se začne že nad popkom. Lahko je pa res bolj proti križu ali pa bolj spredaj, ampak z višno to nima veze.

Neposredna povezava do sporočila: 1140
2.8.2008 20:47:10   
Ploha
ja nama je pa reku, da bo user posted image , sam da tud ni 100%, tko da bomo vidl,...sicer je pa tko kot si rekla, je vseen, ker bova tud midva nevtralne barve kupvala,...čeprov, če bi bla recimo user posted image , se sigurn ne bom mogla upret roza kiklcam in bodijem in tko, pa za fanta pa modre,...no ne vse sam tko sm pa ke kšna,...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
2.8.2008 21:08:13   
Hijacinta
Babuška dobrodošla med nami.

Meni pa na nuhalni niso povedali kaj bo, je rekel da ne more nič rečt, sedaj pa upam da bom v torek ko imam naslednji pregled mogoče imela tudi UZ, pa bomo mogoče izvedeli kaj imamo user posted image Trebušček se mi pa zdi je v zadnjih par dnevih kar zrastel, tako da hlač ne morem več zapet. Kikle pa samo če so bolj raztegljive. Kje ste pa ve kaj kupovale hlače? Jaz sem bila v H&M na Rudniku pa ni bilo nič, no imeli so hlače št. 36 user posted image kar je pa zame zelo premalo. Danes pa sem pogledala v Zari, samo ker so bile razprodaje nimajo nič pametnega. Zelo ugodno pa sem dobila par nosečniških majčk z kratkimi rokavi. Bom jeseni imela spodaj majčko z dolgimi in čez te pa mislim da bo prou lušno izgledalo.

Pozdravček vsem

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
3.8.2008 13:34:53   
ronja
Punce, še danes in jutri zjutraj, pa grem iz teh blesavih antibiotikov! Sovražim jih, ker majo en kup stranskih učinkov - od driske, slabokrvnosti in padca imunosti 8kaki so to antibiotiki, po katerih zbolišuser posted image ),... najbolj mi gre na živce ta železni okus v ustih! Uha, samo še danes, juhuhu!!!!

Sicer smo šli včeraj na sprehod in sem se kar dobro držala, jupi - ne morete si mislit, kako fino je it spet ven na zrak!

Se mi pa komplicirajo ene birokratske zadeve, ker je na csdju ena na bolniški in zdaj sploh nisem vnešena kot zaposlena, tak da so mi tudi bolniško dali do 30.7.! Upam, da se gospa res vrne v torek (je ni že 3 tedne), da bo zrihtala zadeve, da lahko uredimo vse naprej. Držite pesti!

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
3.8.2008 20:14:03   
klavdiy4
Živijo JANUARČICE!

Sem sicer novembrčicauser posted image , vendar bi vsem vam rada čestitala in vam zaželela veliko lepih trenutkov v nosečnosti.... Še posebaj pa sestri Mojci!

P.S.: Sekica upam, da jutri vprašaš ali bom dobila nečaka ali nečakinjo user posted image user posted image user posted image user posted image ...

lep pozdrav,

papa

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
3.8.2008 20:22:11   
*m*o*j*c*a*
žIVJO!

he-he sestrca moja..vprašala bom, sam povedala pa ne..user posted image user posted image user posted image  boste že vidli kaj bo, ko se bo odločil/a prit na svet, do takrat pa nej vas mal firbec matra..user posted image user posted image user posted image
kar bo, ko bo najlepše..user posted image  upam res, da ne bo jutri na pregledu nog skup tiščal/a..user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
4.8.2008 9:12:43   
*m*o*j*c*a*
dobro jutro punce!user posted image

ja, a ste vse na morju???user posted image  nč se spet ne dogaja tu..danes je spet tak lep sonček zuni, upam da bo cel dan tako..js pa komi čakam, da bo ura pol 2, ker mam pregled!user posted image  komi, komi, komi čakam, da vidim kaj bo rekla moja g. pa kolk sem se kej zredila pa tk naprej..user posted image  preden sva šla spat sva ga še mal z angelsoundsom poslušala in je bil/a zelo živahen/a..user posted image  upam, da na pregledu ne bo tk nagajal/a..user posted image  
vsem želim eno dobro user posted image  za dobro jutro, če je že niste spile..če ste pa jo, pa upam, da je bla dobra..user posted image

bay-bay..
P.S.:poročam po pregleduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
4.8.2008 9:55:45   
snikolina
Ne, ne, nismo vse na morju. Na žalost! user posted image
Letos morje odpade.
Pri nas je vse po starem, po zajtrku grem malo v mesto. Na kratek sprehod. Upam, da ni preveč vroče zunaj.
Jaz imam 3 pregled 13.8. In upam, da mi bo takrat naredila UZ, ker me močno zanima spol. Brc pa še vedno ne čutim user posted image , še kar čakam.
Lep dan vsem, papa

Neposredna povezava do sporočila: 1147
4.8.2008 10:00:10   
Babuška84
user posted image Živijo, nosečkice. Kako ste danes? Upam da niste ponedeljkovo.

Ronja, ja sem opazila, da imava isti datum. Superca. bova tekmovali, katera bo prej cartalauser posted image ... ker ne vem, kakšne problemčke si imela, kakšne antibiotike pa si jedla?

Ploha, kak šikano, da se vama napoveduje user posted image , je pa res, da cotke kr morjo bit malo zgovorne o spolu, ja... kar se tiče dodatne opreme, ki je bolje, da je pred rojstvom pripravljena, pa bolje da je nevtralna ...

Hijacinta, js sm kupila super nosečniške kavbojke, z nizkim pasom + elastiko, ki objema trebušček, v H&M, vendar v Celju. do tega nakupa sem vedno rekla, da ne bom nikoli nosila nosečniških hlač, ampak samo kiklce. sedaj sem se vanje čisto zaljubila, ker so takooo udobne. upam, da mi bodo še nekaj časa prav...user posted image

Klavdy in Mojca, tole vajino situacijo: double nosečnost v familiji vama pa kr zavidam.. user posted image  ni lepšega kot da lahko s sestrco klepetaš o nosečniških veseljih in tegobicah. midve s sestro sva se tako škiksnile... po dveh porodniškah gre ravno takrat v službo, ko meni nastopi porodniška... že razmišlja da bi kr 3. naredila user posted image  user posted image  user posted image  , samo da bi skupaj potiskale vozičke. res, uživale bosta!!!

no, js pa zadnji teden čimveč skušam mirovat, da bi kaj začutla v bušeku. prejšnji teden sem čutila neke premike, zdaj pa že par dni ne...user posted image  zato sem začela razmišljat o angelsoundsu, ampak pojma nimam, kje to najdete, in koliko ste zato odštele? se splača kupiti??? zelo rada bi slišala, kaj se dogaja, pa da se malo pomirim....

NO, nosčkice, pridne bodite in se beremo in tipkamo.. pa božajte bušeke

Neposredna povezava do sporočila: 1148
4.8.2008 10:16:08   
*m*o*j*c*a*
Babuška84 - glede angelsoundsa..

to je super zadevica..js sm se kr navadila nanjo, da vsak večer poslušam preden grem spat..še bolj pa moj..reče vsak večer: a bova dons tut poslušala?? user posted image  sicer ga je kupila sestra, tk da si ga js kr sposojam..ga pa je iskala v velenju in mozirju po otroških trgovinah pa ga nikjer niso meli, pa ga je potem iz Ljubljane naročila..je pa mislim da okrog 70 evrov..tk da poceni res ni..je pa super res..
slišiš srček pa premikanje user posted image ..če je zlo živahen/a je kr pestro po tvojih ušesih..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1149
4.8.2008 11:21:29   
Babuška84
O, hvala mojca za info. Najverjetneje še danes letim v Baby center, če imajo na zalogi.. komi čakam... ker ne morem samo čakat na 25. 8, ko imam pregled. tu mač..user posted image

Pa res, kje so čvekice??? si trebuščke namakajo v slani vodi???

mojca, kdaj imaš PDP?na tvojem trakcu se nekak ne znajdem natančno...user posted image

no,eno user posted image  za vse, ki ste prisotne.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.