Babuška84
|
Živijo, nosečkice. Kako ste danes? Upam da niste ponedeljkovo. Ronja, ja sem opazila, da imava isti datum. Superca. bova tekmovali, katera bo prej cartala ... ker ne vem, kakšne problemčke si imela, kakšne antibiotike pa si jedla? Ploha, kak šikano, da se vama napoveduje , je pa res, da cotke kr morjo bit malo zgovorne o spolu, ja... kar se tiče dodatne opreme, ki je bolje, da je pred rojstvom pripravljena, pa bolje da je nevtralna ... Hijacinta, js sm kupila super nosečniške kavbojke, z nizkim pasom + elastiko, ki objema trebušček, v H&M, vendar v Celju. do tega nakupa sem vedno rekla, da ne bom nikoli nosila nosečniških hlač, ampak samo kiklce. sedaj sem se vanje čisto zaljubila, ker so takooo udobne. upam, da mi bodo še nekaj časa prav... Klavdy in Mojca, tole vajino situacijo: double nosečnost v familiji vama pa kr zavidam.. ni lepšega kot da lahko s sestrco klepetaš o nosečniških veseljih in tegobicah. midve s sestro sva se tako škiksnile... po dveh porodniškah gre ravno takrat v službo, ko meni nastopi porodniška... že razmišlja da bi kr 3. naredila , samo da bi skupaj potiskale vozičke. res, uživale bosta!!! no, js pa zadnji teden čimveč skušam mirovat, da bi kaj začutla v bušeku. prejšnji teden sem čutila neke premike, zdaj pa že par dni ne... zato sem začela razmišljat o angelsoundsu, ampak pojma nimam, kje to najdete, in koliko ste zato odštele? se splača kupiti??? zelo rada bi slišala, kaj se dogaja, pa da se malo pomirim.... NO, nosčkice, pridne bodite in se beremo in tipkamo.. pa božajte bušeke
|