|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
30.7.2008 11:36:28   
snežinka7
Punce zame je to prva nosečnost in prvi otrok.  14.8. bom dopolnila 27 let. user posted image user posted image Naslednji pregled imam 21.8.

< Sporočilo je popravil snežinka7 -- 30.7.2008 11:37:49 >

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
30.7.2008 11:54:52   
African queen
snežinka,dobrodošla med nami user posted image

zvezdica,balonchy,uživajta maksimalno na dopustu!!!

saša,ja napovedali so nam user posted image  in upam,da bo bolj mirna kot sta bratca!!

nina166,ti kar lepo počivaj,da bo vse ok.Ko boš rodila, ne bo časa za počitek user posted image

ploha,jaz sem folno jemala le do 12 tedna in še to sem včasih pozabila..v prvih dveh nosečnostih je pa sploh nisem in ni bilo nič narobe.Zdej jemljem le neke vitaminčke..in seveda železo,ker imam slabo kri.

No,da vam povem,da sem končno začutila brcike user posted image !!

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
   [Brisano sporočilo]
30.7.2008 12:57:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
30.7.2008 13:43:20   
ANEJ01
danes sem bila na pregledu,vse je o.k.srček se je lepo slišal.rok mi je dala G. 30.01. po UZ pa je 04.02.,no bomo videli kateri bo pravi.naslednji pregled imam 03.09.,do takrat sem pa še vedno v bolniški.lepo se imejte pa fejst božajte svoje bušije.

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
30.7.2008 13:49:33   
snikolina

IZVIRNO SPOROČILO: niia

African queen, čestitam za prve brcike in user posted image . Jaz še čakam na brcike, ker je to moja prva nosečnost.

Tudi pri meni je prva nosečnost in že nestrpno čakam prve brce. Upam, da bo hitro. user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
30.7.2008 13:53:29   
sasa78
anej01 - čestitke na pregledu, ja vsaj jaz redno božam bušija user posted image user posted image user posted image

AQ - jaz pa še ne vem kaj bomo meli user posted image user posted image , ma zvem v avgustu user posted image user posted image
moji pravijo da bi meli raje fanta - samo da je zdravo!!!!

Danes mam pa zatečene noge user posted image user posted image user posted image , me kr bolijo - popoldne jih moram dati v luft user posted image user posted image user posted image .  Komaj čakam morje!!!!!

Drugače pa vse brez problemov - aja moj je danes zjutraj z AS poslušal srček celih 15 minut - se mu je čist spulilo - pa pravijo da za ta 3user posted image  ne bo časa user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ANEJ01)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
30.7.2008 14:38:29   
African queen
ANEJ,čestitke za pregled user posted image

niia,snikolina,ne se bat,brcike bosta kmalu čutile.Jaz sem jih v prvi nosečnosti začutila v 20.tednu,pri drugem pa v 18.tednu..zdej pa spet malo prej..user posted image

saša ,jaz še vedno navijam,da imaš user posted image !!!Sej vem,da je važno,da je dete zdravo,ampak vseeno...pri nas pa si vsi želijo punčko,le moja mami je navijala za fantka,ker pravi,da so manj zahtevni user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
30.7.2008 18:30:28   
Ploha
ojla nosečke!

A veste kaj sem si kupla??? Nosečniški planer,... in zdj sm čist navdušena, zvečer ko pridem iz štale bom pa vse izpovnla pa nalepla k so slikce zravn za na lept, joj sm vesela kot otrok,...user posted image
V nedeljo grem pa moji stari mami povedat veselo novico me prov zanima njena reakcija, za mojga atija sm prčakvala slabo reakcijo dobila pa sm lepo, tko da bomo vidl kaj bo, vam poročam kako bo reagirala, drugače so pa vsi kr dobr reagiral,...pol pa recimo z mami sediva na kavi in razmišlam komu bi rada še povedala, k mi je res fajn,...sej bo minil,....

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
30.7.2008 19:51:35   
Zvezdica
ojla punce,

vidite kako zelo vas pogrešam:), še iz bih se vam javljam . sem glih ujela en "vajerles brez gesla.

Smo pr enih prijateljih, ki imata vikend in zdaj jem pleskavico s kajmakom . Itak zvezdica postaja debelaaaaaaaaaaaaaaaa zvezda . Tako, nekaj dni bomo tukaj, potem šibamo proti trogirju. Komaj čakam, ampak tud če bi tu ostala, je fino. Ljudje so taki zabavni in prjazni:).

Tako, ker vas ne morem za nazaj brat ne vem kaj se dogaja, upam, da je vse ok in da se imate lepo.
In prav poseben pozdravček vsem skupaj.

Vseno pa tega nisem spregledala, AQ Čestitam za brcike. Jast sem sicer čutila nekaj, ampak metuljčke. Se mi zdi še tako zgodajuser posted image . No, morda je drugače kot prvič.

Mejte se nosečke.

Pozdravček od nas treh + ilegalca

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
30.7.2008 20:16:53   
Ploha
zvezdica ti si čisto zares uzela tisto o vsakodnevnem javljanju,...user posted image user posted image user posted image , ....
res ne moreš brez nas,...user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
30.7.2008 21:29:26   
snikolina
Zdravo punce, že vse počivate? Moj je glihkar prispel domov s polno košaro in dvema vrečkama gob. In zdaj veselo na delo, user posted image user posted image
Upam, da hitro pospraviva, ker sem danes zelo lena.
Lepo spančkajte in crkljajte bušije.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
31.7.2008 9:34:48   
sasa78
Dobro jutro zaspanke - jaz sem mela danes že en težak sestanek, mi je pritisk sigurno šel čez 200!!!

In drugač?

zvezdica - res ne moreš brez nasuser posted image user posted image user posted image

snikolina - jurčki - njami, njami - lepo moj nima časa za take avantureuser posted image user posted image

ploha - jaz nimam planerja ampak si pišem kr v album. je lepo in sem čist not!!!user posted image user posted image user posted image

Jupi še danes pa jutri delam, pa grem za cel teden na morje!!!!  Akako bom uživala . u plavanje, pa sprehodi, pa igranje z mojima fantoma (in očijem)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

lp

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
31.7.2008 9:37:41   
sonček33
saša - oh te dva dni boš zdržala, potem pa jupi jupi ja
jaz bi pa rada videla tvoja dva sončkauser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
31.7.2008 10:08:54   
nina166
African queen čestitke za brcike user posted image  user posted image

snikolina upam, da čimprej dočakaš prve brcike. Jaz še tudi čakam...včasih se mi sicer zdi, da že malo čutim, samo nisem pa čisto prepričana ali je to to

Ploha prijetno izpolnjevanje nosečniškega planerja. Jaz ga tudi imam, pa ga bolj malo izpolnjujem, nekako ne najdem časa. Sem ga pa dobila, ko sem se naročila na revijo Mama

Zvezdica ti pa res ne moreš brez nas user posted image  user posted image  . Kar oglasi se še, ko boš imela možnosti in poročaj kako uživaš na dopustu user posted image

sasa uživaj na morju...mi gremo pa v nedeljo user posted image  user posted image

Zdaj pa grem delat...imam do morja še kar nekaj dela, pa se mi sploh ne ljubi. Kaj je lenoba tudi posledica nosečnosti? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
31.7.2008 11:57:44   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

saša - oh te dva dni boš zdržala, potem pa jupi jupi ja
jaz bi pa rada videla tvoja dva sončkauser posted image

moram kakšne slike najdet, pa jih dat gor.

Eden je šist moj, drugi pa je čist po možu. Kdor naju pozna vejo da jih ne moreva zatajituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
31.7.2008 11:58:56   
sasa78
nina166 - kam pa greš na morje

mi jutri odrinemo proti zadru pa mi nič ne diši - baje je lahko gužva user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
31.7.2008 14:20:17   
snikolina
Hej lepotičke, kako smo kaj danes. Jaz sem včeraj do pol enih zjutraj pospravljala gobe (spakirala 16 paketkov jurčkov in 6 paketkov lisičk). Vam je verjetno jasno kaj bo danes za kosilo.user posted image

nina166-tudi jaz upam, da bojo kmalu, pri tebi in meni. Jaz še vedno nimam filinga, da sem nosečka, zato pa toliko bolj čakam brce, hihi

saša78-mojga če pokličeš ob 3h zjutraj se bo vstal in šel nabirat gobe, rahlo obseden. V soboto gre spet. Želim ti prijeten dopust, poln veselja in počitka.

Zdej pa grem počivat do 15h, pol pa kuhat.

Papa

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
31.7.2008 19:22:46   
Hijacinta
Živ punce,

da se še jaz malo javim. Hvala ker ste me dale na seznam, se je prav hecno vidit gor ker drugače sploh ne vem da sem noseča user posted image . Me pa zanima kakšen je ta nosečniški planer ki ga je omenjala Ploha in kje se ga dobi. Ker bi jaz tudi mela kaj takega. Sem čisto frišna pa sploh ne vem da kaj takega obstaja in mi je prav lušno vas brat ker veliko novega izvem. Pozdravček vsem, pa lep petek.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
31.7.2008 21:09:09   
Ploha
hijacinta: jaz sem ga naročila preko neta, na www.mama.si,....zgoraj piše naročilnica in obklukaš kar bi pač rada naročila,...

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
31.7.2008 21:09:53   
Ploha
www.mama.si

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
1.8.2008 7:51:39   
sasa78
dobro jutro zaspanke!!!!

Še danes do 12 ure - pol me pa do 11.8. ni - mogoge se vam javim že kaj prej..

In kako ste danes. Meni je v 1 tednu tako narastel trebuh, da adijo moje hleče - mam nosečniške. No ja moj veselo boža user posted image user posted image user posted image .

Mi pa tud zelo zatekajo noge.  Sej bo boljš. Lepo se imejte in cartajete svoje bušije. 

LP  

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
1.8.2008 9:14:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

dobro jutro zaspanke!!!!

In kako ste danes. Meni je v 1 tednu tako narastel trebuh, da adijo moje hleče - mam nosečniške. No ja moj veselo boža user posted image user posted image user posted image .

Mi pa tud zelo zatekajo noge.  Sej bo boljš. Lepo se imejte in cartajete svoje bušije. 

LP  

user posted image a je že kaj podobnosti?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
1.8.2008 9:35:43   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

dobro jutro zaspanke!!!!

LP  

user posted image a je že kaj podobnosti?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so zlasti tiste zatečene nogeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

No drugač pa ni še tako hudo - aja pa barvo mam rjavo ne zeleno - zeleno mam pozim k me zebe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
1.8.2008 9:47:27   
spps
imaš srečo,da nimaš slabostiuser posted image user posted image user posted image ne bi rabila čakat,da bi od mrazu postala zelenauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
1.8.2008 10:25:18   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

imaš srečo,da nimaš slabostiuser posted image user posted image user posted image ne bi rabila čakat,da bi od mrazu postala zelenauser posted image user posted image user posted image

mam srečo ja user posted image user posted image user posted image   sploh ne vem kaj je slabost

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.