|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
2.8.2008 9:47:00   
spps
punce!kako ste kaj?
JJASNA welcome backuser posted image user posted image user posted image i miss uuser posted image user posted image
in kaj vam dogaja?men velikuser posted image user posted image user posted image včeraj je padel dogovor z mojim,da se konec septembra poročimauser posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa mrzlično iščem primerno obleko-nekaj sem si že ogledala in mislim,da si bom kar tisto nabavilauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 926
2.8.2008 10:13:31   
jasna dobrodošla iz dopusta smo te že pogrešaliuser posted image user posted image user posted image

mama glede herpesa jaz ga nisem imela nikoli v živlenju kaj kmalu ko sem zanosila sem ga fasala pa ne malega takega da sem mislila da mi bo ustnica odpadlauser posted image user posted image user posted image v tej nosečnosti se morem prvo vprašat kaj še nisem imela ne kaj sem imela ker ni da ni res...

kaja spanje boš pa potem nadoknadila še imaš možeka danes doma razvajanje na sporeduuser posted image user posted image user posted image

spps ti se kr lepo pripravljaj in seveda veliko veselja...user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 927
2.8.2008 10:18:02   
spps
cita vklopi msnuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 928
2.8.2008 10:25:05   
pondelak
1hruška saj sem danes zjutraj jedla samo prepečenec pa spet ni nič ostalo v meni...vse zbruham,obupno se počutim,še do rač sem komej malo prišla.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 929
2.8.2008 10:25:25   
sej ga imamuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 930
2.8.2008 10:41:36   
trezika
aloalo punce kako ste kaj?
joj pondelak se mi prav smiliš ko ti je skoz tako slabo...meni hvalabogu ni sam bi pa vseeno rabla kdaj kakšno "potrditev" nosečnosti, nič kaj nosečo se ne počutim, čeprav sn že bla na prvem pregledu, naslednjega mam pa šele 26.8. in mi je že prava muka čakat...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 931
2.8.2008 11:17:52   
Zasanjana
Ojla!

spps, čestitke za poroko in veliko živcev pri pripravah! user posted image user posted image  Bosta imela veliko poroko?

Kokica, uživaj na morju! user posted image

Jaz se tudi nisem nič naspala. Zvečer sem jedla lubenico in sem vso noč hodila na wc. Danes pa sem cel dan sama z otrokoma, ker je mož na terenu, tako da nič od razvajanja in RR-ja.

Zdaj mi pa hoče biti slabo, grem hitro kaj pojest, dokler tamala še spita.

Lepo bodite!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 932
2.8.2008 11:35:06   
spps
user posted image user posted image user posted image hvala,hvala.če katero zanima kakšno obleko sem si naročila pišite na zs,ker imam album zaklenjenuser posted image user posted image user posted image sem v pripravah v popolnem tekuuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 933
2.8.2008 12:57:34   
trezika
spps čestitke še z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 934
2.8.2008 13:09:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

spps čestitke še z moje straniuser posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image hvalauser posted image
Zasanjana ne bo ne vem kolk velika ohcet,ampak se bo vseen nabralo okol 5o ljudi.ne bo ne vem kak razkošna,ampak važn je,da se bomo meli fajnuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 935
2.8.2008 13:09:42   
janaja
No pa se pridružujem PDP imam 30.03.2009 prvi pregled 18.8 to je moja druga nosečnost in bo drugiuser posted image

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 936
2.8.2008 13:10:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

No pa se pridružujem PDP imam 30.03.2009 prvi pregled 18.8 to je moja druga nosečnost in bo drugiuser posted image
Dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 937
2.8.2008 13:20:07   
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 938
2.8.2008 13:42:38   
trezika
spps ko boš spet kaj seznamček dopolnjevala, lahk pr meni dodaš starost 24 ter pregled 26.8. ...ga že presneto težko čakam
lp

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 939
2.8.2008 13:56:12   
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

spps ko boš spet kaj seznamček dopolnjevala, lahk pr meni dodaš starost 24 ter pregled 26.8. ...ga že presneto težko čakam
lp

imava pa na isti dan pregled seveda če bo ostalo pr men tako glede na to da grem v ponedeljek na kontrolo po odpusto iz bolnice...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 940
2.8.2008 15:06:57   
Zasanjana
Ma, jaz sem čist paf pa je ura komaj tri. user posted image  Na srečo je tamal mrknil, tavečja se pa na dvorišču igra z sosedo, jaz pa sedim na balkonu in špegam. Prej sem se spravila šipe umivat-jaz butelj. Se mi je začelo vrtet in sem raje nehala.

Janaja, dobrodošla!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 941
2.8.2008 15:44:54   
Anonimen
No, maš tamal ni nič boljši... ko svečka prime je ok, potem pa zopet vročina. Dobro, da sta vsaj še tast in tašča drug teden na dopustu, da mi bo malo lažje.

bolečine v križu - Imam eno vpr. za vas. A še katero tolk hudo boli križ in to non-stop? Vsi mi pravijo, da to ni dober znak... user posted image Malega dvigujem čim manj, ampak sedaj ko je bolan se pa tolk rad stisne in sam posteljo vidim...

spps - Še tukaj čestitke k odločitvi za poroko! user posted image user posted image user posted image Pa bi prosila za geslo. user posted image

janaja - Čestitke in dobrodošla!

Zasanjana - Raje počivaj, mogoče ti kakšna dobra vila pobriše šipe. Če pride k tebi, jo pošlji še k meni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
  Neposredna povezava do sporočila: 942
2.8.2008 15:56:21   

bolečine v križu - Imam eno vpr. za vas. A še katero tolk hudo boli križ in to non-stop? Vsi mi pravijo, da to ni dober znak... user posted image Malega dvigujem čim manj, ampak sedaj ko je bolan se pa tolk rad stisne in sam posteljo vidim...

jaz ti lahko rečem le to ko sem zanosila me je križ bolel prav tako močno kot takrat ko sem šla hčerko rodit ampak sedaj pa lahko rečem da je vredu drugače pa sem povedala ginekologinji in mi je takrat dala bolniško ker imam pa v službi tudi takšno delo... 

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 943
2.8.2008 16:30:53   
spps
ojla !sem nazaj doma,poslala geslouser posted image
in kaj počnete danes?jaz sem bolj na easyuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 944
2.8.2008 16:35:35   
spps jaz jem makarončke s tuno njamiiii mi kr paše nouser posted image user posted image user posted image in ka boš ti počela??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 945
2.8.2008 16:57:43   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: cita

spps jaz jem makarončke s tuno njamiiii mi kr paše nouser posted image user posted image user posted image in ka boš ti počela??
jaz sem pa danes jedla pečen krompir,ražnjiče in pardižnikovo solato.delala pa ne bom ničuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 946
2.8.2008 17:47:16   
mama_milchy
Olla,
evo mene v službi; za kosilo pa sem jedla makarone s smetano in jajci pa en košček rebric - je moj user posted image  kuhal, ker sem jaz čisto na koncu moči; do marca je še dolga pot in ne vem kako bom zdržala, če že zdaj ne morem več;

spps, čestitke za poroko user posted image user posted image user posted image , a lahko tudi meni geslo? hvala

janaja, dobrodošla med user posted image

cita, kako pa ti ˝zdraviš˝ta svoj herpes?

kaja30, brez skrbi, da bom obiskala G, če se mi pojavi kakšen izcedek; danes ni čisto nič; po moje sem bila včeraj preveč utrujena in zmantrana pa mi kje mora izbit; sej počivam kolko pač lahko, ko ne delam;

kaj pa kej počnete? jaz še malo in grem domov, jupi user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 947
2.8.2008 17:51:14   
spps
jaz nič ne delam-čeprav mi ne bi nič škodovalouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 948
2.8.2008 17:51:41   
mama jaz sem namazala ga z eno kremo mislim neki ognič al kako se reče mi jo je zmanjkalo pa je šlo kr hitro nazaj...ampak da ne govorim mozoljov pa imam za izvoz res prav grozno...tale sopara pa ubija res vsak dan se mi zdi da je hujeuser posted image user posted image bo že...mama upam da greš kmal domov in da greš počivat...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 949
2.8.2008 17:52:42   
aja da ne pozabim dolgočasim se user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Carski rez
peki

Zanima me če poznate katero žensko, ki je imela že četrti carski rez?

Da (16%)

Ne (84%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!