|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
1.8.2008 12:43:19   
KOKICA32
Oj, sem že iz pregleda. Vse okej, noseča sem 7T0D, pikica je velika 9,5 mm, srček lepo bije!
user posted image user posted image user posted image
Kakšna je v MB pri dr. Ogrizek Pelkičevi čakalana doba za NS? Kdaj mi priporočate, da se naročim?
Jutri pa grem na morje!user posted image

Papa

p.s.
Prosim, da v tabeli popravite, da je to moja 2. nosečnost in ne 3., vendar se je 1. končala z abrazijo dvojčkov, ker ni bilo utripov.user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 901
1.8.2008 12:47:04   
Kaja30
Evo, bile sva malo vzunaj. Mi je bilo že toliko bolje, da sem celo kavico spila. Jest pa ne morem nič. Se pripravljam, da pojem banano že 15 minut. user posted image  Samo čaj mi gre v želodec. Komaj čakam, da pride mož iz službe in prevzame našo žverco. user posted image
Malo bom šla ležat, dokler mala spi.

cita, ti greš h Strahovi na NS?
Jaz bom šla verjetno spet h Pušenjaku. Ma imam še čas, da se naročim.

Dali, uživaj na RD. user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 902
1.8.2008 13:29:54   
Nina00
Punce mal me ni blo pa ste tok napisale, da sem komaj prebrala user posted image
Sem potem tud napisala celo litanijo, pa me je prvič sploh ven vrglo. Sedaj se mi ne da vsega še enkrat pisat.
Vsem, ki ste imele preglede, čestitke! MamaM, če je rekel, da je vse ok, se ne sekirat. Si imela pač pozno ovulacijo.
Mi gremo ta vikend na morje user posted image  Ko pridemo čez 2 tedna nazaj, bom pa rabla par dni dopusta, da bom prebrala vse kar boste napisale user posted image
Pridne bodite, pazite nase in na svoje pikice, pa lepo se imejte! Se javim čez dva tedna.

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 903
1.8.2008 13:44:52   
kaja 30 ja v Domžale sem se naročila in dobila datum 21.08.ob 11.00 ko mal pomislim se mi pr tej nosečnosti dogajajo sama naključja če pomislim sedaj ko sem bila v bolnici sem bila prav devet let ko sem rodila hčerko na isti dan NS imam pa točno na tisti dan ko naj bi imela PDP hčerke ampak se je odločila in je prišla predčasnouser posted image user posted image user posted image vse je za nekaj dobro...

nina pa le uživaj na morju še na mesto nas ko bomo kr doma počivali

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 904
1.8.2008 14:14:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Oj, sem že iz pregleda. Vse okej, noseča sem 7T0D, pikica je velika 9,5 mm, srček lepo bije!
user posted image user posted image user posted image
Kakšna je v MB pri dr. Ogrizek Pelkičevi čakalana doba za NS? Kdaj mi priporočate, da se naročim?
Jutri pa grem na morje!user posted image

Papa

p.s.
Prosim, da v tabeli popravite, da je to moja 2. nosečnost in ne 3., vendar se je 1. končala z abrazijo dvojčkov, ker ni bilo utripov.user posted image

pelkičevo lahk kontaktiraš prek maila in ti da datum,ti ji sam napiši kdaj si imela zadnjo M in kakšne mere  si imela na pregledu.jaz sem naročena pri njej 27.8.sem pa danes 9.teden nosečnosti.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 905
1.8.2008 14:31:05   
kokica čestitke za uspešen pregleduser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 906
1.8.2008 14:49:42   
Zasanjana
Dober dan, punce!

Da se vam še malo oglasim, predno zbežim domov. Joj, ta sopara mene tako izmuči. Danes sem bila večino časa na terenu in mi je tako slabo, pritisk imam nizek, spi se mi. Tu pred šefi zeham kot nilski konj, a si res ne morem pomagat. user posted image  Pa sploh ni tako vroče, imamo 26 stopinj... ampak je ful soparno.

Nina00, uživajte na dopusutu!!

Punce, na koliko časa pa imate ve preglede? Na 4 tedne?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 907
1.8.2008 15:10:46   
Linda25
Pozdravček punce,

najprej čestitike novim souser posted image .

Pregled imam 19.8. in nuhalno 20.8..

Tako, komaj čakam preglede, se mi zdijo še tako daleč.

Lp

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 908
1.8.2008 15:18:15   
spps

MARČEVKE 2009

PDP    Ime                                     (št. user posted image , št. user posted image )          Pregledi   NS

user posted image

user posted image   27.02.  chichinchek (28)          (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)               18.08.
user posted image   01.03.  Anonimna user posted image (32)   (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      06.08.
user posted image   01.03.  cita (27)                       (št. 2user posted image  , št. user posted image  1)    26.08. 21.08.
user posted image   02.03.  ada2 (29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      13.08. 
user posted image   02.03.  hedviga (34) user posted image user posted image       (št. 1 user posted image , št. user posted image 1)     19.08. 19.08.
user posted image   03.03.  jjasna (26)                   (št. 3 user posted image , št. user posted image 1)      07.08.19.08.
user posted image   03.03.  Miša99 (33)                 (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)      07.08.
user posted image   04.03  Linda25 (28)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     19.08.20.08.
user posted image   06.03  Grahec (29)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     03.09.20.08.  
user posted image   07.03.  spps (26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)     28.08.27.08.
user posted image   10.03  ajja  (28)                        (št. 2 user posted image , št.user posted image   1)              28.08.
user posted image  12.03  michell(28)                    (št. 1  user posted image , št. user posted image 0)      
user posted image   13.03. imam (24)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)      04.08.
user posted image   14.03  juli@ (24)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 0)      05.08.
user posted image   15.03  lejca (32)                      (št. ? user posted image , št. user posted image ?)      11.08.
user posted image   15.03  tina_r                             (št. ? user posted image , št. user posted image ?)
user posted image   16.03  trinity22 (30)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)       04.08.
user posted image   17.03  pocka (29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      12.08.
user posted image  19.03  trezika                             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)    
user posted image   20.03. KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image  0)      01.08.
user posted image   20.03  mama_milchy (26)        (št. 2  user posted image , št. user posted image 1)       04.09.
user posted image   21.03  _andreja_  (23)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      26.08.
user posted image   21.03  sanna                              (št. 1 user posted image , št. user posted image  1)      
user posted image   23.03. Zasanjana(26)               (št.3user posted image  . št. 2user posted image  )      11.08.
user posted image   23.03  Dali*                               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)     27.08.
user posted image   27.03. lotoska                            (št. 2user posted image  , št. user posted image  1 )
user posted image   28.03. MAŠKA (33)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)      22.08
user posted image   28.03. Nina00 (34)                   (št. 2 user posted image , št. user posted image  1)      29.07.
user posted image   31.03. Kaja30 (30)                   (št.2 user posted image , št. user posted image  1)       11.08.
user posted image   xx.03. 1hruska                          (št.  user posted image 1 , št.  user posted image 0)    18.08.
user posted image   xx.03.  julam  (33)                     (št. 3 user posted image , št. user posted image 2)                20.08. 
user posted image   xx.03. anonimnauser posted image (29)      (št.  2user posted image ,  št.user posted image 1)     
user posted image   xx.03. dana(30)                         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)      14.08.
user posted image   xx.03. kayica24 (24)                 (št. 1 user posted image ,  št.user posted image 0)      29.07.
user posted image   xx.03  Anonimna user posted image   (32)         (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
user posted image   xx.03  PERSIDA (32) user posted image user posted image        (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)       01.08
user posted image   xx.03. pondelak(19)                   (št.1 user posted image  ,  št.user posted image 0)

Trentno je 36nosečk!
user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
- user posted image fragolauser posted image
- user posted image Nikita user posted image

user posted image  zasavkauser posted image
- user posted image  pikica36 user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 909
1.8.2008 15:18:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Linda25

Pozdravček punce,

najprej čestitike novim souser posted image .

Pregled imam 19.8. in nuhalno 20.8..

Tako, komaj čakam preglede, se mi zdijo še tako daleč.

Lp
linda saj bo hitro minilouser posted image in kako se počutiŠ?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 910
1.8.2008 15:35:27   
pondelak
živjo moje user posted image !ste dobro?nevem kaj naj naredim,tak mi je slabo pa ful sem lačna,ampak se hrane niti dotaknit ne morem...te mi je samo še bol slabo...kot v začaranem krogu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 911
1.8.2008 18:21:12   
Zasanjana
Je pa kar zatišje tu danes popoldne? Vse spite? user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 912
1.8.2008 18:29:42   
jaz sem pravkar iz popoldanskega spanca zdej mi je pa neki slabo bom hitro šla neki pojest pa upam da bo bolje...in kaj počnete kej vi punce??'

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 913
1.8.2008 20:24:56   
Kaja30
Jaz sem celo popoldne preležala, tamala je bila pa tak cukrček in ni nič sitnarila, da hoče ven. Kot da bi vedela, da se ne počutim dobro.Brali sva knjige, gledali risanke, se igrali... jaz sem vmes dremala. user posted image  Kosilo sem komaj pojedla, čez nekaj ur sem pa bila lačna kot volk. Zdaj mi je pa spet slabo. user posted image  Upam, da bo jutri kaj bolje. Še dobro, da je vikend, da je tudi mož doma.

Saj črevesje nima veze z otročkom, a ne?
Nočem biti panična, skrbi me pa vseeno. Vem, da niso krči, ampak je samo črevesje in tudi slabost ni od nosečnosti, ampak tista iz želodca. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 914
1.8.2008 20:45:40   
Zasanjana
No, naša dva škratka pa nista bila cukrčka danes. More bit nonstop akcija pri bajti. Ju je prevzel mož, da sem jaz lahko eno urico oddremala, pa se precej bolje počutim.

A mislite, da lahko vsako jutro zvrnem eno kavo, da me pritisk ne matra tolk?user posted image

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 915
1.8.2008 20:48:03   
zasanjana imaš povišan al nizek pritisk??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 916
1.8.2008 20:50:50   
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja30

Jaz sem celo popoldne preležala, tamala je bila pa tak cukrček in ni nič sitnarila, da hoče ven. Kot da bi vedela, da se ne počutim dobro.Brali sva knjige, gledali risanke, se igrali... jaz sem vmes dremala. user posted image  Kosilo sem komaj pojedla, čez nekaj ur sem pa bila lačna kot volk. Zdaj mi je pa spet slabo. user posted image  Upam, da bo jutri kaj bolje. Še dobro, da je vikend, da je tudi mož doma.

Saj črevesje nima veze z otročkom, a ne?
Nočem biti panična, skrbi me pa vseeno. Vem, da niso krči, ampak je samo črevesje in tudi slabost ni od nosečnosti, ampak tista iz želodca. user posted image

kaja upam da boš jutri boljša in seveda da ne bo več te slabostiuser posted image user posted image user posted image otroci čutijo naše počutje in je bila pridna lepo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 917
1.8.2008 20:53:16   
Zasanjana
IZVIRNO SPOROČILO: cita

zasanjana imaš povišan al nizek pritisk??

Nizek.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 918
1.8.2008 21:24:28   
potem mislim da lahko spiješ kavico zjutraj če pa imaš visokega potem pa ni priporočljivo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 919
1.8.2008 21:32:46   
trinity22
ojla babuške, srečke nosečkeuser posted image

vidim, da se kar vse obadamo z istimi simtomi ... slabost in lakota, tudi pri meni je to vsak dan na urniku in vse mi smrdi, je pa res da sem v ZDA našla ene lizike za nosečnice in so mi kar pomagale, danes ko smo šli pa na pot pa sem zjutraj vzela eno gingerjevo tableto proti slabosti na poti in je bilo kar boljše ... mogoče poskusite s tem, drugače pa zjutraj pomaga tudi prepečenec ...

lepo bodite, jaz komaj čakam na ponedeljek ko imam prvi pregleduser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 920
1.8.2008 23:13:20   
1hruška
Živjo!
pondelak tut jaz se tako počutim... Skos mi je slabo, pa vse mi smrdi...user posted image Poskusi jest večkrat po malo (tako mi je svetovala nina00) in veliko pij (voda ali čaj).. včasih pomaga... Jaz zjutraj pojem malo prepečenca(še predno vstanem), pa je takoj bolje.user posted image
Jaz grem pa jutri za 1teden na morjeuser posted image , pa me je kar malo strah...upam, da bo vse ok.

spps ful si pridna, tako lepo skrbis za seznamčke user posted image user posted image user posted image pri meni lahko še napišeš 1hruška (24) user posted image

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 921
2.8.2008 0:27:30   
Anonimen
Evo mene nazaj iz morja! Sem rekla, da se moram javit, da smo ok, da smo se imeli lepo. Bilo je precelj vroče, ampak smo imeli v apartmaju klimo, morje bolj mrzlo, ker je bila teden pred našim prihodom par dni burja in par dni tramontana. Jedla sem res dejansko za dva, tako da me je kar strah pred vaganjem, ker imam v četrtek pregled pri G in že tako nisem med najbolj "vitkimi".
Na plaži zraven naše "parcele" kjer smo se kopali (plaža je bilo 5m od apartmaja) so bili eni Pohorci. In je pač naletela debata na otroke in eš nerojene in potem je tista ženska pač "strokovno" ugotovila, da bomo imeli še enkrat fantka. Njen oče je baje za to še boljši ekspert. No, potem je preverila še z verižico in ni bilo čisto odločeno ali je punčka ali fantek, tko da je rekla, da sta mogoče dva, pa sem jo takoj popravila, da je bil na UZ-ju le en.

...

Sem hotla še kaj napisat, ampak sedaj že moj mož trka naj pridem že enkrat spat in pustim računalnik pri miru.

Se pa javim jutri, ko sem spočijemo.

Pa lep vikend vsem! user posted image

(odgovor članu 1hruška)
  Neposredna povezava do sporočila: 922
2.8.2008 6:57:59   
Anonimen
Mi smo že pokonc... se je naš tamčkn zbudu z vročino. user posted image Je imel full visoko vročino, sedaj po svečki je že malo bolje...

Aha, sem pa pozabila izreči dobrodošlico novim člananicam, sicer jih prav veliko v enem tednu ni bilo, ampak čestitke! user posted image user posted image user posted image

Kaja30  - Jaz sem se naročila k Pušenjaku, kjer sem bila tudi prvič na NS in sem bila zadovoljna z njim. Imam pa NS že čez 17 dni! Juhuhu! user posted image
spps - Tebe moram pa pohvalit, da si bila res pridna z urejenjem seznama. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 923
2.8.2008 8:27:25   
mama_milchy
dobro jutro,

no, jaz sem pa danes user posted image , čisto brez moči, glava me boli za pouser posted image , nič ne morem. aja, včeraj, ko sem šla lulat in pol ko sem se obrisala je bilo tako čisto malo kot kri - ma ne sveža, danes pa ni nič videt, ni razloga za preplah ali ???? mogoče je to od tega, ki mi je G bris odvzel ali? In še herpes sem dobila, ki ga  nimam nikoli, hudo user posted image user posted image user posted image  pa še delat moram it popoldan;

Drugače kako ste ve?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 924
2.8.2008 8:43:52   
Kaja30
Dobro jutro. user posted image

Hvala za lepe želje, cita, danes sem precej bolje. Edino naspala se nisem, seveda. user posted image  Dragi še spi, jaz bom pa kasneje nadoknadila.

Zasanjana, jaz spijem eno kavico dopoldan. Imam pa v nos. ponavadi povišan pritisk, tako da ne vem, če je to ravno pamet.

jjasna, welcome back! user posted image

mama, noben rdeč ali rjav izcedek ni ok, saj to veš. Če se bo ponovilo, pojdi na urgenco. Da boš mirna.
Herpes imam tudi jaz zdaj že par dni in tudi v prejšnji nos. sem ga imela, ko sem zanosila. Zgleda, da tako pade odpornost.
Sem tudi jaz cela taka kot ti, ja. Nič se mi ne da, bajta je pa čisto svinjska. Bo treba nekaj delat.user posted image

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Carski rez
peki

Zanima me če poznate katero žensko, ki je imela že četrti carski rez?

Da (16%)

Ne (84%)

Število vseh glasov: 254

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!