|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
1.8.2008 22:30:09   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: nina7
Živjo!
Vas berem že neki časa pa bi se vam rada mal pridružila, če lahko k ste tok fajnuser posted image user posted image user posted image . Sicer sem rodila junija pa vseen upam, da me boste sprejele.user posted image

nina7: user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
1.8.2008 22:35:00   
valentina2006
A ja... vsem "hroščkom", ki so v teh dneh praznovali okroglih X tednov oz. X mescov...
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Č E S T I T K E user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
1.8.2008 22:37:48   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Anitka, kakšen sončni mrk??

Ja danes je bil sončni mrk, ki je bil delno viden tudi v Sloveniji. Sem šla s tistimi šrnimi delavskimi očali za "švasanje" pogledat

user posted image user posted image
Ampak res nisem vedela za tale mrk user posted image  No, sem pa potem na netu poiskala več informacij, da ne bom čisto za luno user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
1.8.2008 22:42:03   
špelin@
valentina2006, kje dobiš vse te nobel slikce oz. smajlije? So mi zelo všeč user posted image

Uf, šele zdajle vidim, da imam že preko 4000 postov user posted image user posted image

Tako, zraven sem se najedla, zdaj se bom počasi odlepila od računalnika user posted image

Mirno noč želim vsem user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
1.8.2008 22:42:33   
barbaw
tana patronažna me sploh ni vprašala kaki so kolki. Smo pa res imeli 1A in 1B. V Mb prakticirajo, da te naročijo že v P pri 11t starosti na UZ. Pri nas to delajo kot po tekočem traku. Sicer so vse mamice, ki so bile prvič tam rekle katera je prva in zadnja, ... Ampak je tako, da tista, ki otroka prej sleče pride tudi prej na vrsto. SI pa nekje v 3-eh minutah fertik. Ti lahko še Čmrlika pove, da je prav hecno.

edinaos ti si pa ja tok suha, da nimaš kam hujšat. V jezik pa ne gre veš. user posted image  Meni se zdi, da rabiš nova ogledala in tehtnico. Te bo sama kost pa koža, če boš hujšala. Jaz bi bila prav srečna, če bi bila tako suha kot ti, pa še marsikatera druga ti zavida.

katina slaba mama? user posted image  Potem pa smo skoraj vse slabe mame. Saj nam niso dali na čelo tetovirat pri rojstvu sužnja, a ne. user posted image

Naša mala pa ga vleče že od ... Bog ve kdaj se bo zbudila. Ko bo lačna ziher. Pa pri nas je tako, da nekaj godrnja pa zaspi, če je vse mirno, če že ne zaspi takoj nazaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
1.8.2008 22:43:34   
barbaw
špelin@ da te ne bo kdo kaj obsojal, ker imaš toliko postov pri 3-eh otrocih. user posted image  Je pa pohvalno, da zmoreš vse. user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
1.8.2008 22:47:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
špelin@ da te ne bo kdo kaj obsojal, ker imaš toliko postov pri 3-eh otrocih. user posted image  Je pa pohvalno, da zmoreš vse. user posted image user posted image user posted image

Moraš računat, da sem poste začela klofat leta 2004, ko sem imela samo 1 otroka user posted image  In da jih včasih (npr. zdajle user posted image ) več naklofam, ker vsega ne strnem v enega user posted image  Sem pa za nekatere itak že t.i. "RR slaba mama" - beri: ležalnik ipd. user posted image

ok, ok, saj že grem dol...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
1.8.2008 23:09:37   
hijenca
Večer!

Tako. Danes pa je Videk zelo malo spal čez dan in upam, da se ne bo ponovila včerajšnja noč, ko je bil pokoncu vsaki 2 uri.

Zdaj že kako urico panča, midva z atijem pa ponovno pohištvo menjavama. Danes imamo novo pisalno mizo.user posted image user posted image user posted image Čeprav še ni tako, kot smo hoteli imet.

Zdaj pa grem pod tuš, potem pa v sveže preoblečeno postlo,.... hmmm spala bom kot bebika.

Lahko noč punce in majhni hroščki!!!user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
1.8.2008 23:18:48   
kasso
nina7, dobrodošla user posted image

nočko vsem!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
2.8.2008 6:50:10   
mya26
Dobro jutro! Najprej ena user posted image al pa čajček za vse. Naš Maj je spet lepo spal, od 9h do petih. On je sicer zaspal nazaj, jaz pa nisem mogla in potem sem slišala raznašalca časopisa in sem se hitro oblekla in letela za njo, ker že cel mesec ne dobivava sobotnega dela (sva naročena samo na sobotno). In sem ga dobila, mi je pa punca povedala da nas sploh nima na seznamu. To se nam je enkrat že zgodilo, pa sva morala vseeno plačat. Tud enim kolegom v LJ se je to zgodil in sta rekal da ne bosta plačala (sta klicala na Delo in sta se najprej zmenla d ajim ne bodo poslal položnice, pa so jo vseeno). Na koncu sta za tistih nekaj evrov dobila rubežnika. Svašta! Grruser posted image Zdaj pa z Lano gledava živžav. Fanta pa še spita user posted image
Včeraj je Maj ostal prvič v varstvu. Jaz sem šla na trg nabavit stvari, ker danes praznujem RD in dobim na obisk 15 ljudi, moram skuhat kosilo, včeraj sva z user posted image napravla torto (njami čokoladna z borovnicami, malinami in gozdnimi jagodami). Za kosilo bomo imeli pa bučno juho in tortilje.
Zdaj grem pa še prebrat mal za nazaj.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
2.8.2008 7:30:53   
mya26
Barbaw: Ja moja Lana je tud shodila pri 9 mescih. Je bilo prav smešno, prvih 5 korakov je napravila 1.1., ko sta ji babi in dedi prinesla darilo. In je šla od mene k babi. Sem mislila da se mi bo mami stopilauser posted image Plazla se pa skorajda ni, redko se je tko čudno po riti drajsala, ampak ne veliko.

Sej res, kako pa sta Catja in njen Mark?

****: Upam, da je tvoj možek bolje in da se bo držal navodil. Naši kardiologi pravijo da je smiselno, če ima povišan tlak, da začne jest tablete in ob tem uvede še druge ukrepe (preneha ali zmanjša kajenje, stres), ker samo s tem težko vplivamo hitro na tlak. Problem je stres, ker ga ne more odpravit, če ima tako službo. Sicer pa se podobne težave pogosto pojavljajo pri mladih managerjih (veliko stres, hiter tempo življenja,...) Tako da starost ni varovalka. Upam, da se bo izšlo čimbolje.

Zobki
: Lana jih je dobila pri 7.mesecih in ni imela vročine in ni bila nič kaj bolj razdražljiva ali sitna. Sicer pa se dobi en fajn gel v lekarni (Calgel). Sem ga tudi sama sprobala in res kar mal omrtviči, in res pomaga.

Tana
: Ker sicer ne rabiš AM, je najbolje da si kupiš v BC mleko v mali vrečki (za 1x), jaz imam vedno 1 na zalogi (1 smo porabli, ko sem bila pri zobarju). Ker pri Lani smo kupli 4 škatle in iz vsake je popila 1 flašo, ostalo je šlo pa stran. Pogostejše dojenje v teh vročih dneh je možno tudi zaradi vročine. Pravijo da je mleko redkejše oz. je več redkejšega mleka, da se dete bolj odžeja.

Aurora: Če vročina ni več kot 38 je ne zbijaš, razen če je otrok podvržen vročinskim krčem. Vsaj mi tako pri Lani delamo. Zobozdravnik v MŠ je celo rekel da vročina ni od zobkov, čeprav dostikrat slišim od mamic, da so otroci imeli vročino.

Tilči: Mi včasih damo, ampak sam za kake 15 minut da se mu laski posušijo, ker ga kopava zvečer, včasih pa tud ne. Ponavadi jo ima gor pred kopanjem ker mu z oljem namaževa lasišče zaradi temenc.

Tally:
Jaz sem iz Kamnika in mi hodimo k Novaku in smo ful zadovoljni z njim. Ne vem a ti hodiš v Mengeš al v Kamnik ali pa celo Domžale? Če boš šla v Kamnik sam ne it k Brezniku. On je tak brdavs in je ful neprijazen. No to je moje mnenje da me ne bo kdo tožil. No, važno da je Emilija OK.

Nina: DObrodošla! Kje iz Kamnika pa si? Jaz sem z Duplice.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
2.8.2008 7:32:38   
tilči
dobro jutro...

Mya26: vse najboljšeuser posted image user posted image

Danes smo kar dobro spali.user posted image Dokler je bil v košu, se je nekaj premetaval, potem pa sem ga dala k nama in je lepo spal med 2 blazinama, jaz pa sem se k user posted image  stisnila.Jedel je na 4 ureuser posted image . To je že dosežek, saj se je zadnje čase zbujal na 2 uri.Očitno mu košek ni več všečuser posted image Danes ga bom daka v kinderpet, če bo kaj bolj zadovoljen.
Sedaj pa čakamo user posted image , da pride iz službe, potem gremo pa na morje.

Lepo preživite soboto!user posted image user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
2.8.2008 7:36:05   
kasso
mya26 VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa praznujeta RD tudi moj user posted image in moj brat user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
2.8.2008 7:50:55   
Anonimen
Hvala vsem za dobrodošlico.
Mya vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image
Mya zdej nism več v Kamniku, sm v tuhinjski dolini, drugač sm bla pa prej doma mal pred Podgorjem, fant je bil pa z Matije Blejca. Mogoče se pa celo poznava? Mi mamo tud Novaka, sicer smo bili šele enkrat pa se mi zdi uredu. A mate vi tud posvetovalnico pri prvem mesecu pa potem šele pri tretjem? K eni jo majo vsak mesecuser posted image
Tana te vrečke aptamila lahko kupiš tud v Dm, se mi zdi da so cenej kot v BC.
No jest sm tud zgleda slaba mama k dajem Gaji čajka pa v ležalnik jo tud dajem, pa mal v lupinco ker noče bit skoz v igralnem centru, se naveliča bit skoz na istem mestu pa jo morm mal prestavljat. No v naročju pa tud ne zdrži dolg časa, dobr zameuser posted image

Aja pa da še mal za na seznam napišem. Gaja je rojena 3.6.2008, velika 49 cm, težka 2860g, obseg glave 33,5. Prva posvetovalnica je bila 8.7. mere pa : 54 cm, 4100g,37cm. Naslednjo mamo pa šele 9.9.2008.
Teli vaši majčki so pa vsi po vrsti full user posted image  luštkani.
Aja jest mam tud par slikc v albumu, če katero zanima-

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3939
2.8.2008 7:54:15   
Anonimen
Estrella al pa Jana pri vaju sm vidla, da se vama pod tickerjem slikce menjajo, kako se to narediuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3940
2.8.2008 8:25:36   
Estrella*
Nina7: DOBRODOŠLA, tu imaš link na katerega si lahko naložiš slikce, ki se ti bodo menjavaleuser posted image

http://www.glitterfy.com/flipbook.php

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
2.8.2008 8:34:38   
jana81
MYA 26 VSE NAJBOLJŠE..

KASSO TUDI TVOJEMU BRATU IN LUBIJU.

user posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 2.8.2008 8:36:36 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
2.8.2008 8:38:52   
Anonimen
O hvala Estrella, mi je ratal.

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3943
2.8.2008 8:40:27   
jana81
Vidim da ti je že Estrella odgovorila..

a prideš na srečanje v Lukovico 9.8.08?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
2.8.2008 8:42:30   
Estrella*
user posted image

JUTRO!

EDINAOS VIDIM, DA SI VSTALA OD MRTVIHuser posted image user posted image user posted image GEMO V PONEDELJEK KAJ VOZIČKAT IN NA KAKŠNO KOFICO V NAVIGATORJA?MOGOČE BI SE NAM PRIDRUŽILA ŠE NATY IN BABYSOLZA?

AURORA: MOJ MALI JE ZOBKE DOBIL PRI DOBRIH 10MESCIH IN BREZ KAKRŠNIH KOLI PROBLEMOV, ŠE SLINIL SE NIuser posted image JE PA CELO PREJ SHODIL KOT DOBIL ZOBKE. SEM SE BALA, DA NE BO OSTAL BREZ NJIHuser posted image TUD KO SO MU RASTLE 4 IN 5 NI BILO KAJ HUJŠEGA KOT TO, DA JE BIL MALO BOLJ SITEN KOT PONAVADI. MI JE PA REKLA PEDIATRINJA, DA SAMA RAST ZOB NE POVZROČA VROČINE, DA JE RAVNO OBRATNO, KO DOBI OTROK VROČINO ZARADI KAKEGA VIRUSA, DA TAKRAT ZOBKI BOLJ POSPEŠENO RASTEJO IN POTEM STARŠI TO DVOJE POVEZUJEJOuser posted image

NINA7: LUŠTNO FRAČO IMAŠ DOMA. KAKO SE KAJ RIHTATA?

TILČI: POHVALA ZA TILNA, DA TE NI MOLZEL VSAKO UROuser posted image NAŠA PA JE BILA VČERAJ CEL DAN NA ZIZI PRIKLOPLJENA IN SEM ŽE MISLILA, DA NIMAM VEČ DOVOLJ MLEKA. SEM JIO NAŠTIMALA ZVEČER PRVIČ AM 90ML IN GA JE ZAČUDA POJEDLA, PA ŠLA SE NA ZIZO DOKONČAT. UPAM, DA SE MI MLEKARNE NE ZPIRAJO.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3945
2.8.2008 8:44:02   
MARTINA25
JUTRO!!!

Najprej da ne pozabim: v album sem prilepila nove slikce.....

MYA vse naj,naj!!!user posted image user posted image user posted image Pridemo na tortico!!!!!Si mi prav lušte naredila!!!!hehehe

No, tole noč nismo spali v enem kosu...se je Tjaška ob 3.00 zbudila in hotela papcat.Seveda smo ji ustregli, zdaj pa drnjuhata z mojmu.....user posted image

Danes se nam obeta piknik...prirejata ga tašča in tastuser posted image
Zvečer pa na Šmarjetno goro...moj me ob vznožju klanca odloži in me s tamalo počaka na vrh hriba!!Upam,da bom prilezla do vrha!!!Pomoje sem čist brez kondicije.... 
Nč grem še mau pospravt....

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
2.8.2008 8:45:10   
aurora28
Za dober začetek dneva ena zvrhana skodelica user posted image .

Čestitke Mya, Kasso tvojemu bratu in hanibaniju! user posted image user posted image user posted image

Danes je sobota in Estrella* in ostale, ki ste v teamu nesladko hujšanje user posted image in sledi tehtanje. No jaz sem danes stopila na vago in je pokazala samo eno kilo manj, ostaja mi jih še vedno 7 user posted image user posted image user posted image .

Se pa moram pohvaliti, da sva si včeraj z možekom pšivoščila masažo hrbta in je bilo super. user posted image Sva se odločila, da bova enkrat na mesec zapravljala za masažo. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
2.8.2008 8:48:35   
Estrella*
Nina7: ooo kakšen gešteluser posted image  Kako ti rata, da si tako suha??????No, saj sem po 1 porodu bila tudi jaz, sedaj pa se ne ločijo od meneuser posted image
Aurora: sem se stehtala in imam1 kg manjuser posted image  Sem se pa 2x pregrešilauser posted image Kakšno je stanje pri tebi??Pa user posted image , je že na obisku??

Neposredna povezava do sporočila: 3948
2.8.2008 8:49:20   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Zvečer pa na Šmarjetno goro...moj me ob vznožju klanca odloži in me s tamalo počaka na vrh hriba!!Upam,da bom prilezla do vrha!!!Pomoje sem čist brez kondicije.... 

ojoj Martina svaka čast...dej mi mal svoje volje posod.jst se že cel teden spravlam laufat, pa še nič iz tega, vedno nekam gremo zvečer, pol ob 22h se mi pa ne da.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28Sva se odločila, da bova enkrat na mesec zapravljala za masažo. user posted image

midve z mami sva to začele prakticirat pred 4 meseci, sicer pride vsake 14 dni k nam ena maserka in ti povem to je božji dar.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
2.8.2008 8:50:15   
Anonimen
Mogoče pa res pridm, bi vas rada spoznala, mam čist bliz 10 min.
Rihtamo se pa kr uredu, je ful pridna. Ponoč spi zdej že kr ene 10 dni od tm nekje devetih pa do ene petih,šestih, poje pol pa včasih zaspi še za ene dve urce včasih pa ne. Je pa res, da smo sam na flaški ( je mlekca zmanjkal ker je mami preveč okol skakala pa pozabla jest ) pa mogoče zato tok več spi. K prej se je zbujaja okol treh, pa pol ob sedmih.
No čez dan je pa več ali manj budna.

Aja pa neki me zanima, tiste k ste na flaši. A ve vsak dan prekuhavate flaške? K jest jih zmer dobr pomijem,prekuhavam pa na dva dni. A je to premal, a bi mogla vsak dan?

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?