mml
|
Ajda in Lenart bravo za nove gimnastične podvige , zdaj bo pa počasi postalo res pestro klepetka, če ima Lana izpuščaje in nima več vročine, je zelo možno, da je bila to 6. bolezen, po mojem ti ni treba hodit nazaj k pediatru. Super, da postaja Lana spet stara Lana . Jaz ji ne bi dala medolina, kaj pa vem, saj verjetno ne bi bilo nič, ampak nima smisla, če obstaja toliko drugih kašic, pa saj vseeno če ji dajš vedno enako kašico, če ji je všeč,...jaz tudi jem samo eno vrsto jogurta, ker mi najbolj odgovarja in se sploh ne obremenjujem s tem suzana super, da se vam takšen način prenašanja Aljaža obnese, mene bi sedaj, ko je Manca nehodilna, tudi pasalo kaj takšnega mala pikica a ti boš res začela z eksperimentalnim delom za diplomo že avgusta? Jaz sem bila na prvi porodniški tudi zelo pridna, sem imela celo predavanja, pa članke sem pisala...no zdaj se mi pa nič ne da in si sploh ne predstavljam, da bo treba kmalu spet v službo golobček lepo se imejte na morju limma mogoče se pa v soboto na poti na morje malo ustavite na pikniku, da se malo pretegnete in si Neža prezrači hrbet vaney saj počasi nehaš komplicirat in ugotoviš, da preživiš tudi s 3/4 manj stvarmi, kot si jih vzel s sabo...jaz vedno pravim, da glavno, da imam s sabo dokumente in kartico, vse ostalo lahko pa po potrebi kupim... . Upam, da tudi doma uživata in vama ni dolgčas nana kakšna je bila noč? Je Klemen kaj boljše volje? Boš videla, ko bo boljši, bo prinesel noter vso hrano in pijačo . Jaz se spomnim, da je bil pri Manci el podvig spravit vanjo karkoli, ko je bila bolna. Če je običajno pojedla 3 do 4 žlice, je, ko je bila bolna, pojedla točno eno žlico in je bilo kljub vsej animaciji konec... martinca jaz sem bila dan pred poroko tako utrujena, da sem si pozabila umit zvečer zobe in sem se spomnila, da si jih nisem, ko sem že ležala v postelji . Imava pa midva dva poročna dneva..enega v sredo za civilno poroko in po tem še enega v soboto za cerkveno...tako da sva tudi šla na dve poročni potovanji ursalara a se bo sončni mrk videl tudi pri nas? Matic je ponoči hotel vsaj 5x dudo , moj dragi je pa to vse prespal, je slišal samo moje zadnje vstajanje okorg 5.30...blagor mu...no po tem je pa Matic po dojenju ob 7. spal do 9.30,...jaz bi tudi, pa je Manca vsa naspidirana že od 7.30...moram skalkulirat tako, da bosta ob 14.30 oba spala in po tem si jaz lahko privoščim tudi malo lenarjenja