|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
1.8.2008 11:11:13   
ursalara
Klepetka včeraj ni bilo nič z pijačo je delala prepozno baje se kaže nekaj čez vikend ko kaj novega zvem ti takoj povemuser posted image -joj sem jaz ena opravljivka!Aja potem si spoznala Twinoveuser posted image ?No super da ti je kengurujček všeč!user posted image

Ajdauser posted image user posted image za nove podvige!

Lana vse najboljše!user posted image

Danes je pa sončni mrk pazite na svoje učke pa ne gledat preveč!user posted image

Suzana ful lepe slikice!In seveda user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image zvezdice

Ursulina
tudi tvoje slikice so izvrstne!

Alfabeta pa ti nas samo dražiš!user posted image

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
1.8.2008 11:32:45   
mala pikica
ursulina Lenart je ful luškan na previjalni user posted image Gašper se tudi že po kolenih plazi, najbolj mu uspeva nazaj user posted image Pa zelo lepo kopalnico imate user posted image

alfabeta uživajte še za nas!!! Pa lahko bi nam enkrat pokazala to vašo premikajočo se mašinco user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
No na piknik bomo pa z veseljem prišliuser posted image

To je beseda user posted image user posted image user posted image

nana si pridna, mene kar nekaj perila že nekaj časa čaka user posted image

vaney uživajte danes!

martinca persen se dobi v lekarni brez recepta, pa nič nevarnega ni. Jaz sem ga včasih pred kakšnim izpitom vzela...

Punce, pogrešam kar nekaj prijav za piknik! Kaj je zdaj to user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
1.8.2008 11:34:43   
Golobček
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

golobček, jaz nisem več na celjskem koncu doma. sem se že preselila v bolj vzhodni konec Slovenije (lenart v Slovenskih goricah). prej pa sem bila na Frankolovem, če veš kje je to. jaz upam, da mi po poroki znese kaj prit v vaš konec in se lahko še s suzano dobimo.

Ja veš da vem kje je to, če sem pa čisto blizu tam doma- sem se poročila v Vojnik.

No pri nas je vse spakirano za na pot, edino avto še posesam pa je parajt.

Vsem , ki ostajate doma uživajte čez vikend.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
1.8.2008 11:37:06   
mml
Ajda in Lenart bravo za nove gimnastične podvige user posted image , zdaj bo pa počasi postalo res pestro

klepetka, če ima Lana izpuščaje in nima več vročine, je zelo možno, da je bila to 6. bolezen, po mojem ti ni treba hodit nazaj k pediatru. Super, da postaja Lana spet stara Lana user posted image . Jaz ji ne bi dala medolina, kaj pa vem, saj verjetno ne bi bilo nič, ampak nima smisla, če obstaja toliko drugih kašic, pa saj vseeno če ji dajš vedno enako kašico, če ji je všeč,...jaz tudi jem samo eno vrsto jogurta, ker mi najbolj odgovarja in se sploh ne obremenjujem s tem

suzana super, da se vam takšen način prenašanja Aljaža obnese, mene bi sedaj, ko je Manca nehodilna, tudi pasalo kaj takšnega user posted image

mala pikica a ti boš res začela z eksperimentalnim delom za diplomo že avgusta? Jaz sem bila na prvi porodniški tudi zelo pridna, sem imela celo predavanja, pa članke sem pisala...no zdaj se mi pa nič ne da in si sploh ne predstavljam, da bo treba kmalu spet v službo user posted image

golobček lepo se imejte na morju user posted image

limma mogoče se pa v soboto na poti na morje malo ustavite na pikniku, da se malo pretegnete in si Neža prezrači hrbet user posted image

vaney saj počasi nehaš komplicirat in ugotoviš, da preživiš tudi s 3/4 manj stvarmi, kot si jih vzel s sabo...jaz vedno pravim, da glavno, da imam s sabo dokumente in kartico, vse ostalo lahko pa po potrebi kupim...user posted image . Upam, da tudi doma uživata in vama ni dolgčas

nana kakšna je bila noč? Je Klemen kaj boljše volje? Boš videla, ko bo boljši, bo prinesel noter vso hrano in pijačo user posted image . Jaz se spomnim, da je bil pri Manci el podvig spravit vanjo karkoli, ko je bila bolna. Če je običajno pojedla 3 do 4 žlice, je, ko je bila bolna, pojedla točno eno žlico in je bilo kljub vsej animaciji konec...

martinca jaz sem bila dan pred poroko tako utrujena, da sem si pozabila umit zvečer zobe in sem se spomnila, da si jih nisem, ko sem že ležala v postelji user posted image . Imava pa midva dva poročna dneva..enega v sredo za civilno poroko in po tem še enega v soboto za cerkveno...tako da sva tudi šla na dve poročni potovanji user posted image

ursalara a se bo sončni mrk videl tudi pri nas?

Matic je ponoči hotel vsaj 5x dudo user posted image , moj dragi je pa to vse prespal, je slišal samo moje zadnje vstajanje okorg 5.30...blagor mu...no po tem je pa Matic po dojenju ob 7. spal do 9.30,...jaz bi tudi, pa je Manca vsa naspidirana že od 7.30...moram skalkulirat tako, da bosta ob 14.30 oba spala in po tem si jaz lahko privoščim tudi malo lenarjenja user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
1.8.2008 11:43:10   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

Ja veš da vem kje je to, če sem pa čisto blizu tam doma- sem se poročila v Vojnik.

No zanimivo, moja mama pa živi malo naprej od Vojnika, tako da se večkrat peljem skozi Vojnik user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
1.8.2008 11:46:35   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: mml

ursalara a se bo sončni mrk videl tudi pri nas?

Pravkar je na višku user posted image Se pa v Sloveniji vidi le 13% prekritega sonca. S prostim očesom je težko videt, jaz sem pravkar gledala z očali za varjenje.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
1.8.2008 11:50:02   
mala pikica

mala pikica a ti boš res začela z eksperimentalnim delom za diplomo že avgusta? Jaz sem bila na prvi porodniški tudi zelo pridna, sem imela celo predavanja, pa članke sem pisala...no zdaj se mi pa nič ne da in si sploh ne predstavljam, da bo treba kmalu spet v službo user posted image

mml na žalost, ja user posted image Sem kar malo žalostna, ker ne bom več toliko z mojim sončkom. Je pa zdaj priložnost v laboratoriju, ker bomo ravno začeli z uvajanjem nove metode, ki mora biti do konca leta uvedena. Pa še dobra stran vsega tega je, da imam v tem času še porodniško nadomestilo, kasneje pa ne bi bilo več dinarčkov. Delat pa tudi hkrati ne morem, bom v laboratoriju do 8 ur. Po drugi strani pa sem zelo vesela, da bom končno začela delati, mi je faks zdaj skoraj dve leti stal zaradi obeh nosečnosti. Noseča nisem smela v laboratorij zaradi kemikalij.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
1.8.2008 12:02:04   
TRIŠ
ursulina zelo zanimiva in VELIKAAAAAAAAAAAAAAA kopalnica.A vi ste kopalnico delal ko si bila noseča ,ker vidim da je previjalna v kompletu.Zelo lepouser posted image user posted image user posted image .Saj jaz sem vedela da je kopalnica ampak moji Lani so se dopadli Nemotiuser posted image user posted image user posted image

Mala pikica
jaz se ne upam pofočkat ,ker ne vem kako bo stanje.Upam pa da prepričam mojega dragega.Njemu  je to hm,hm....user posted image Ja saj če bi bil pa tam bi pa uživaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
1.8.2008 12:06:43   
vaney
golobček, moja bivša cimra je bila iz Vojnika, a poznaš kakšno Doris Kuder? Zdaj je stara 24 let. Mislim, da njen oče polaga talne obloge ali nekaj takega.

mala pikica, laboratorij se ti je zavlekel zaradi obeh nosečnosti? A sem jaz kam spregledala?

ah, nama je danes kar malo dolgčas. Dopoldne sva potem šla kar malo do tašče, da je pregnetla Anžeta, zdaj pa je ravno zaspal in sem zdaj zavohala, da je pokakan. Ampak zdaj ga pa ne grem budit, ker bo spet cel halo za zaspat nazaj. Mi je ravno danes soseda rekla, da je Anže tak dobrovoljček, ampak zvečer pa tako joka, ko je treba spatuser posted image user posted image  Ja, kaj čemo, tudi na vasi se sliši, čeprav smo v hiši.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
1.8.2008 12:06:44   
limma

limma mogoče se pa v soboto na poti na morje malo ustavite na pikniku, da se malo pretegnete in si Neža prezrači hrbet user posted image

Mogoče se bomo pa res ustavili za slabo urico, sicer pa je malo nerodno, ker moramo loviti trajektuser posted image  Pa bo že - sem že ostala brez letalskega prevoza 10 dni (in od tega 3 dni preživela na singapurskem letališčuuser posted image  - prebrala sem celo knjigarno, prijateljica pa je zamudila v prvo službouser posted image ), pa je tudi šlo... ampak brez otroka je vse lažje. Tudi jaz pravim - potni list in kartica, pa imamo vse user posted image

mala pikica in klepetka, hvala, ker mislita na nas in nas/naju bosta pogrešali user posted image

Neža spi, je tako jokala in samo položila sem jo v posteljico, pa ne zaspala... revca, je čisto neprespana.. tako kot midvauser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
1.8.2008 12:09:53   
limma
vaney, meni je tudi dolgčasuser posted image

vsi so na morju, bolni (vročina ali vodene kozeuser posted image user posted image ), tako da sta vabljena k nama z Nežo.. bom spekla pizzo, če prideta, breskvic ne znam user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
1.8.2008 12:14:08   
limma
aja, še to

provansalska zelišča so "posebna mešanica intenzivno dišečih zelišč za značilen mediteranski okus mesnih in ribjih jedi", vsebujejo pa rožmarin, timijan, baziliko in pehtran... kako je supel losos?

Ima katera kakšno idejo, kaj naj pripravim, ker mi bosta sicer 2 sladki smetani pretekli? Da ne bo vedno banaba split ali smetana s sladoledom in borovničkami.. preveč pacala pa tudi ne biuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
1.8.2008 12:14:16   
mml
Glede na TOLE mislim, da ni nobenega razloga, da se ne bi mogli dobiti v Brunarici Bizovik. Samo bi bilo pa dobro vedeti kako bi zadevo organizirali (a bi imeli piknik ali se samo dobimo in vsak prinese nekaj za pogrickat ali posladkat) in vsaj približno koliko bi nas bilo...

mala pikica glede na to, da si ti že super usposobljena z sezname in podobne zadeve, bi mogoče bilo najboljše, da kar ti vodiš seznam, kdo pride in ga vsake toliko v spomin in opomin malo nalepiš tukaj gor

Jaz se lahko potrudim in grem malo bolj natančno povprašat kako bi zadeva potekala v resnici

Tako da prosim z idejami in nasveti na plan...pa seveda s prijavami user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
1.8.2008 12:14:21   
vaney
limma, a ti veš, iz kje si ti in iz kje sem jazuser posted image  samo, ko mi bo pa reeeees dolgčas, se bova pa zmenili za kakšen obisk, ne? samo, hudiča, ko grem jaz čez en mesec v službo in mi po moje glih ne bo več takoooo dolgčasuser posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
1.8.2008 12:37:07   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

limma, a ti veš, iz kje si ti in iz kje sem jazuser posted image  
Seveda vem user posted image  Boš lahko med dooolgo vožnjo občudovala lepote naše lepe Slovenije user posted image  ampak po moje Anže ne bo toliko časa spaluser posted image

samo, ko mi bo pa reeeees dolgčas, se bova pa zmenili za kakšen obisk, ne?
Velja!
samo, hudiča, ko grem jaz čez en mesec v službo in mi po moje glih ne bo več takoooo dolgčasuser posted image
Ja, to pa res.. bo še premalo časauser posted image

Mene spet čaka en kup cunjuser posted image  En stroj se še suši (brisače; ok, ker jih ne likam, samo zložim), en pa pereuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
1.8.2008 12:49:22   
SuzanaKK
Dober dan punce!

Pri nas je tako vroče, da z Aljažem kar doma čepiva, je še najbolj hladno.

martinca jaz bi bila srečanja zelo vesela. Persen se kupi brez recepta, notri je poprova meta in še nekaj zelišč, jaz sem v 8. mesecu nosečnosti pred strokovnim vzela enega zvečer in enega na dan izpita in je bilo vse ok. Če bi ibla bližje doma, bi ti jih podarila, ker jih nimam več za kaj jesti.

mml meni je ta Bizovik ful ful všeč. JAZ SEM ZA!user posted image O hrani itd. bi se pa pogovarjale potem, ko bi imele že končno št. prijavljenih. Mi definitivno pridemo vsi trije, ker mojemu dragemu so te zadeve super (pikniki, mlade družinice), pa itak vas spremlja skupaj z mano, se mu to sploh ne zdi neumno.

Aja, MT je uporaben tja do 4. leta. Če bi bila katera res zainteresirana, bi se jaz lahko s skuštrano zmenila, da bi kakega vzela s sabo in bi ga lahko kupile kar na pikniku. Mater ji promocijo delam, bom počasi zečela jemati provizijouser posted image . Sej ne, samo ko je res super stvar. Ampak ima slabost tam, kjer ima kenguru prednost. Ko otroka nosiš spredaj, je možna pozicija samo, da je otrok obrnjen proti tebi, prednost pa v tem, da ga imaš za dlje časa in ga nosiš kasneje na hrbtu.

mala pikica obe nosečnosti????

Lana iskrene čestitke za 7. mesecevuser posted image user posted image user posted image . Lepo, da si že boljšega zdravja. Klemen  ti boš pa tudi kmalu spet mamin mali smejko.

limma kaj pa v kuhariji? Jaz obožujem testenine s sladko smetano, recimo z gobami, tunino, gorgonzolo, saj se pokuha isto kot tista za kuhanje, še celo boljši okus je.

ursulina vi imate kopalnico večjo kot mi stanovanjeuser posted image . Saj res, kako ste uštimali, da previjalna ravno paše v tisti kot. Lenart bo pa skupaj z nejo čez mesec dni že hodil, zato kar nabavi ograjiceuser posted image .

alfabeta uživaj še za nas. Mi pridemo na Pag 17. 8.

Naš mali je začel nekaj kihati in kašljatiuser posted image . Upam, da se ne bo kaj hujšega razvilo, ker imava čez teden dni 3. cepljenje.

Priznam, da je meni tudi malo dolgčas. No, saj bi lahko pospravljala, ampak to se mi pa tudi ne dauser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
1.8.2008 12:54:42   
nana35
klepetka,jaz dam klemnu skute Junior od lj.mlekarn in tudi Fruchtzwerge,pa še kaj podobnega bi se našlo,zakaj pa ne bi Lani dala?In če je medolino od 6.meseca naprej,potem že bo tako,saj pa menda vejo,kaj počnejo.

Klemen je danes že 100:1,kakšen je še bil včeraj zjutraj za zjokat. Poglejte kako je bolanček ajčkal zdaj en dan...

user posted image
No,danes pa je že stari Klemen in že izgleda takole...
user posted image

Mogoče se še mu malo na očkah pozna,drugače pa je moj krompirček spet podoben sebi.Sem tako vesela.Danes sva zjutraj imela še kontrolo in je vse ok.

martinca,midva z mojim bivšim sva tudi imela 1x nalepke na vinu (svoje),samo da sva jih dala za Božič ali Novo leto,ne vem več.

Lana vse najboljše za 7.mesecev ti želi Klemen z mamico!

Golobček,v Vojniku ali na Vojniku(ne vem kako se reče prav)pa so naši sorodniki doma.

mml,hvala ti za vse nasvete glede mojega Klemna,zdaj se že veliko bolje počuti,pa saj ga vidiš zgoraj na sliki.Tudi je več in pije prav tako.AB bova jedla vsega skupaj 7 dni in na svidenje zdravila.Noč je bila super glede na prejšnjo,celo 1x se je zbudil,pa nisem vedela zakaj????pa sem ugotovila da je lačen.Mleka ni hotel,ampak danes pa je že pojedel nekaj keksolina v mleku.Kakih 100 ml,drugače pa je skute in sadne kašice z jogurtom in brez z velikim veseljem.

mala pikica,želim ti da se s čimmanjšim odporom lotiš učenja.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
1.8.2008 13:14:24   
SuzanaKK
Kot po navadi, sem pozabila nekaj stvari:

klepetka katee in Lukec uživata 100 na uro, zdaj ko se je vreme izboljšalo. Vas lepo pozdravljata oba. Sva pa v stiku vsak dan preko sms-ev. Pa spet sem firbčna baba, kaj češ. Kaj imata vidve z ursolaro neke pogovore? user posted image

nana samo da se Klemen spet tako lepo smejčka.

Jaz sem včeraj kupila navaden polnomastni jogurt pa ne vem, bi mu kar samega ponudila ali bi kako sadje notri namešala. Pa mulc, včeraj ni hotel za kosilo pojesti niti žličke zelenjave, sem ga prehitro pohvalila. Danes mu bom skuhala brokoli in bučko, dala zraven žličko mletega mesa in malo kisle smetane, me zanima, če bo jedel.

"Frukzverge" (nemščina mi je 10. briga) mu bom jaz tudi kupila, no tudi skutke LM bodo dobre.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
1.8.2008 13:16:17   
Anchikaa
Dan.

No da poročam.Noč je bila obupna,vsakih 20min se je morala pocartat.Vročina ji je padla na 37,3 zdaj spet spančka.HB.Ob pol petih zjutraj je pojedla 160ml mleka,pol pa je komaj ob 12h jedla fruteka,pa še tega ne celega.Drugače pa samo čajeka pije pa se pocartla.Bomo vidli kak bo kaj danes zvečer.

Za piknik še jaz nič ne obljubim,ker je mojemu to tut BV.Mogoče pa ga uspem še prepričatuser posted image

Grem malo počivat,dokler še lahko.Itak se bo zbudila kak bom rit poknila na kavč,ker je to že standard.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
1.8.2008 13:27:37   
SuzanaKK
vaney, koala help!!!! Jaz danes dobim M. in mi gre res na živce. Zdajle sem si prebrala vse o lunetki, ampak meni se to zdi tako kompliciranooooooooooooo. Pa načeloma nisem nek štorast tip, a je lažje kot v navodilih. Resno razmišljam o nakupu, zato povejta, kako hitro sta usvojili način uporabe.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
1.8.2008 13:55:44   
mala pikica
piknik... mml seznam že imam, pridno spremljam vsako prijavo, nisem še ga napisala, bom danes user posted image Jaz mislim, da bi to bil čisto v redu prostor. Sem prebrala, da je tudi prostora pod streho dovolj, če presenti kakšna kaplja dežja. Sicer bo pa vreme tako ali tako čudovito!!! Še eno moje mišljenje, če bomo res prišli iz vseh koncev, bi bilo fajn imeti piknik, za eno kavico se nam ne splača vozit v Ljubljano user posted image Prijavljenih nas je trenutno 42 user posted image user posted image user posted image Pa še kar nekaj takšnih, ki bi morali biti z nami, manjka user posted image

mala pikica obe nosečnosti????

Ja punce, jaz sem prvič zanosila decembra 2006, tako bi mi morali imeti septembrčka. Pa je na žalost naša pikica splavala konec januarja. Po tem splavu sem se odločila, da ne bom delala diplome, ker smo šli v nove boje, ko nam je 'narava' to dopuščala. In 27.aprila, na svoj rojstni dan, sem vnovič zagledala + user posted image In zdaj sem vaša user posted image

nana super, da je Klemen spet tvoj mali krompirček user posted image

suzana pri nas samo jogurt sploh ni prišel v poštev, še skupaj s sadjem je bila velika borba, nazadnje sem seveda obupala. Sem pa včeraj Gašperju dala domačo breskev in malo skute, pa je pojedel user posted image danes pa spet ne user posted image

Zdajle sva z Gašperjem spet poslušala pesmice in plesala (mimogrede, zraven mi je kar zaspal) in jaz sem spet jokala, ko sem slišala Mamica je kakor zarja. Jaz si vedno ob tej pesmici predstavljam, kako mi bo Gašper to nekoč zapel, in vedno mi pritečejo user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
1.8.2008 14:02:06   
mala pikica
1.piknik sončkov januarčic 2008; Brunarica Bizovik, 30.8.2008

user posted image suzanaKK - 3
user posted image  dašabina - 4
user posted image  klaja - 4
user posted image  martinca - 3
user posted image  koala - 3
user posted image  intruder24 - 3
user posted image  ursalara - 3
user posted image  sunny morning - 2
user posted image  vaney - 3
user posted image  lusa - 4
user posted image  majra - 2
user posted image  klepetka - 5
user posted image  mala pikica - 3

Trenutno nas je prijavljenih 42 user posted image Hitro se prijavite, da ne bomo poimensko pozvale pogrešanih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2447
1.8.2008 14:03:33   
mala pikica
Punce, kaj smo bili dogovorjeni za 30.8. ali za 31.8. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2448
1.8.2008 14:11:55   
mml
user posted image user posted image user posted image  se ponujam za organizacijo, pa se nisem niti prijavila za piknik...no skratka, mi pridemo 2 odrasla + 2 user posted image ...

...tako zdaj imam pa dodatni motiv, da se spravim malo na dieto

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Punce, kaj smo bili dogovorjeni za 30.8. ali za 31.8. user posted image user posted image

Dogovorile smo se za soboto 30. avgusta

< Sporočilo je popravil mml -- 1.8.2008 14:13:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 2449
1.8.2008 14:12:50   
vaney
joj, punce, ne 31.8., ker 1.9. grem jaz delat....

suzana, lunetka je zeloooo enostavna za uporabo - narejena je iz mehkega silikona, prepogneš jo na pol, vstaviš in preveriš, če se je lepo odprla. Meni se samo 2x do zdaj ni, pa sem jo čisto malo ven potegnila, malo "pomigala" z njo levo in desno, pa se je sama odprla. Prazniš jo pa itak 2-4x na dan, odvisno, kako močno M imaš. Jaz sem jo samo zjutraj in zvečer, pa se je komaj do 1/4 napolnila. Za peceljček jo potegnš ven, vsebino zliješ v WC, spereš z vodo in vstaviš nazaj noter. Res je enostavno in jaz je več ne zamenjam. Aja, pa pred 1. uporabo jo ene 2, 3 minutke prekuhaj. Kar pogumno, s tamponom imaš več dela kot s tem.

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?