|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
31.7.2008 13:47:01   
ursa30
ella., hvala user posted image  sej smo itak zmenjene, da nam rata v avgustu a ne user posted image
punce, lepo se mejte, še kšna user posted image  naj se javi.
smo na vezi čez par dni, papa

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
31.7.2008 14:03:52   
ella.
Uršula: zmenjeno! Avgust! Imej lep dopustek pa čimprej prit nazaj delat družbo user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
31.7.2008 14:17:25   
Anonimen
Pokica.... Me je res dobro naučil ja... Pravijo ka si mi sploj ne čüje ka san nej prekmurka... Vej san pa pravla... Samo šče ti si nama falila pa bi bile trio adijo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupe moje..... Jst sem pa danes čist adijo user posted image user posted image user posted image Sploh nevem kje se me glava drži.... user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
31.7.2008 15:15:31   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.
Tane: Če si bla pa pridna, si pa zaslužiš nagrado za tole neumorno user posted image . Vidim, da moram tudi jaz malo manj se zanašati na razne dneve/ure/prave trenutke in bolj svoje telo opazovat.

Joj, sem se razpisala, pa same "brihtne" streljam user posted image
user posted image .

ja, ella, eno takole nagradouser posted image   bi bila najbolj vesela.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
31.7.2008 15:44:34   
sonček85
ojla dečve.nobene nosečkeuser posted image user posted image

dajmo danes je zadnji dan v tem mesecu in naj se katera še javi ali boste vse v avgustu srečke nosečke-no pa sej ni važno kateri mesec samo da boste.

držim pesti za zadnji dan v tem mesecu in naj bo kakšna rozika.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men so se pa včeraj tako veliko mozolčki spustili,se vidi da imam Ouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
31.7.2008 15:47:11   
dini
Jst se tudi selim z vami v avgustuser posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
31.7.2008 15:49:42   
Anonimen
mene pa joške bolijo tok, da mi jih bo razneslouser posted image user posted image user posted image , kar mravljince čutim v bradavičkah.user posted image Naj se ulije že packa prekleta, da se sprosti pritisk. user posted image user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2957
31.7.2008 15:57:44   
dini
Ma kdaj se nam bo že to usralo mater???????????????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
31.7.2008 16:11:10   
sonček85
dini:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in anonimna tebi pa želim da je vse kaj druga na tem kot pa user posted image .držim pestke za user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
31.7.2008 16:14:55   
dini
Nosečke iz letošnjega poletja na poletje drugo letouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
31.7.2008 16:16:48   
sonček85
punce nekaj me zanima:no meni so se pa že mozoljčki pojavili in punce ,saj vem da se nekaj pametno delam in bom malo butnla mimo a me zanima ali normalno ovuliraš,čeprav si že noseč in ne narediš testa pred dnevom D? moj dan D je nekje najdlje do 18.8

hvala in upam da razumete kaj sem hotela vprašat!

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
31.7.2008 16:18:47   
dini
Uf zdej si me pa dobila, šut mi dej takoj. Verjetno je isto ja.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
31.7.2008 16:19:26   
sonček85
meni se tudi zdi da je isto.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
31.7.2008 16:23:12   
dini
Si že lulala kej? Znakci?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
31.7.2008 16:41:26   
sonček85
ne nč ker ne dajem nič na te znake,saj jih je bilo vedno preveč in sedaj ko bo bo.je pa res da se mi zdi da me sedaj prvič po nevekolikem času špika  v jajčnikih kot me prej ni ali pa dela zopet moja domišljija.bomo videli ,čepravuser posted image user posted image user posted image so že začeli spraševati pri nas v službi ,kaj m...je pa že noseča ali kaj?mislim halo kaj se pa grejo -kaj jih pa briga-bodo že zvedeli pravi čas.oseba se malo bolj naje in že mislijo da je noseča.hihihi hmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
31.7.2008 16:46:29   
dini
Po čem so pa začeli sklepat da si?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
31.7.2008 16:49:36   
sonček85
v torek sem imela oblečeno trenerko in majčko in je ena sodelavka rekla drugi  če sem noseča in je rekla da ne ve.

že ko sem jaz šla so se to menile no in potem ta druga  meni pove kaj jo je prva vprašala in sem ji rekla uni ko je spraševala ja zaka me pa direkt ne vprašaš in je rekla ja nisem.sem pa rekla boš že pravi čas zvedela-hihi zadnja bo zvedela-že ko bom trebuh imelauser posted image user posted image user posted image user posted image

upam da veš kaj sem napisala ,danes rada kompliciram stvari.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
31.7.2008 16:51:27   
giotti
Sonček85 user posted image user posted image user posted image , si se vrnila!!! user posted image user posted image user posted image  Joj, kako sem vesela. Sem zdajle imela pripravljeno že celo pridigo o tem, kaj se to pravi biti zaradi neumnosti užaljen in nas kar takole vse ostale zapustiti. In kakšne mamice, da bomo, če nas bo ena takšna stvarca spravla iz tira. Saj si tu tudi zaradi vseh nas. In gotovo ti ne bi bilo všeč, da bi katera od nas bila užaljena, ker ena druga ni nečesa dobro razumela... no, kakorkoli, hvala, da si se vrnila!!! user posted image  In prosim, da pri avgustovkah urediš seznamček, ker ga že ful časa ni in zdaj sploh ne vem, kdaj ne pričakujem, pa kdaj ostale ne pričakujejo .. in skratka, cela zmeda je nastala, ko te ni bilo user posted image  Tako da brž na delo, prosim user posted image

Aja, kar se pa tiče ovulacij med nosečnosti, ja, takšnega scenarija pa si narava le ni zamislila. Si predstavljaš ovulacije, pa še ena nosečnost nekaj mesecev za drugo, bi bilo prav zabavno, pa potem rok za enega aprila, drugega junij user posted image   No, malo resnosti od mene zdajle... skratka, ne, ovluacije nimaš med nosečnostjo in tudi ko polno dojiš je v kakšnih 90 procentih nimaš. Tako da ko prosimo in pakiramo tole M za 9 mesecev, jo komot spakiramo za malo dle, še za čas dojenja. 

Pa srečno, upam, da špika, ker raste novo bitjece v tebi user posted image   

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
31.7.2008 16:55:27   
dini
Nisi zakompliciralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
31.7.2008 16:56:51   
giotti
U, sonček85, vidim, da si pri avgustovkah že naredila red... user posted image  HVALA. Res je bila že kriza user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
31.7.2008 16:58:37   
sonček85
hvala za vse lepe besede in seznamček je že urejen med avgustovkami.
to kar si pa napisala pa je tudi meni logično da ni O,a mene zanima predno ti sploh izveš da si nosečka ali je prvi mesec še prisotna ali ne.kajti jaz če bi ta mesec bila user posted image ali bi imela O sedaj ali ne-to mene zanima,saj test bi delala 16.8.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
31.7.2008 17:09:40   
giotti
Dragi Sonček85, ne glede na to, kdaj delaš test, ko si nosečka, ovulacije ni. Nosečka pa postaneš kakšen teden po ovulaciji, to pa je kakšen teden pred koncem cikla, ko naj bi prišla nova M in ko delaš test. Torej, takoj ko je možno narediti test, si že približno cel teden nosečka. In seveda v tistem tednu, ko čakaš, da narediš test, ne moreš imeti ovluacije. To pač ni možno. Torej, zdaj se pa hitro odloči, ali imaš ovulacijo ali si nosečka? Upam, seveda na drugo user posted image  Če pa je prvo, pa itak veš, kaj ti je za naresti user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
31.7.2008 17:11:18   
sonček85
aha sedaj sem pa razumela.se vidi da imam malo blond barve v glavi oz.na glaviuser posted image user posted image user posted image   se pravi bom kar raje počakal do  M ,če se bo ali ne bo prikazala.

res še enkrat hvala za tako lepo razloženo.

dini:sedaj si pa kar poniknila.kje pa si.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
31.7.2008 17:11:59   
dini
Mene pa noben ne pogrešauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
31.7.2008 17:12:11   
giotti
Aja, če bi test delala šele 16.8. in le to hkrati pomeni, da se ti takrat začne nov cikel, potem skoraj gotovo še nisi nosečka, moraš pa vsekakor čimprej v akcijo. Pa srečno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?