giotti
|
Sonček85 , si se vrnila!!! Joj, kako sem vesela. Sem zdajle imela pripravljeno že celo pridigo o tem, kaj se to pravi biti zaradi neumnosti užaljen in nas kar takole vse ostale zapustiti. In kakšne mamice, da bomo, če nas bo ena takšna stvarca spravla iz tira. Saj si tu tudi zaradi vseh nas. In gotovo ti ne bi bilo všeč, da bi katera od nas bila užaljena, ker ena druga ni nečesa dobro razumela... no, kakorkoli, hvala, da si se vrnila!!! In prosim, da pri avgustovkah urediš seznamček, ker ga že ful časa ni in zdaj sploh ne vem, kdaj ne pričakujem, pa kdaj ostale ne pričakujejo .. in skratka, cela zmeda je nastala, ko te ni bilo Tako da brž na delo, prosim Aja, kar se pa tiče ovulacij med nosečnosti, ja, takšnega scenarija pa si narava le ni zamislila. Si predstavljaš ovulacije, pa še ena nosečnost nekaj mesecev za drugo, bi bilo prav zabavno, pa potem rok za enega aprila, drugega junij No, malo resnosti od mene zdajle... skratka, ne, ovluacije nimaš med nosečnostjo in tudi ko polno dojiš je v kakšnih 90 procentih nimaš. Tako da ko prosimo in pakiramo tole M za 9 mesecev, jo komot spakiramo za malo dle, še za čas dojenja. Pa srečno, upam, da špika, ker raste novo bitjece v tebi
|