Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 7:47:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro pupe.... Še za vas Junoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Pogrešala sem te In Pokica: Strinjam se z Junoni... vem pa da si v precepu in ne veš kaj nardit... Vprašaj svoj notranji jaz in svojega dragega pa se skupaj odločita kako in kaj... Službe v prekmurju so res problem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 8:00:18
|
|
|
|
ursa30
|
dobro jutroooo! kako ste? vredu? kje ste še ostale iz tega meseca? aqua...čakam na tvoj rezultat..javi seeeee
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 8:07:44
|
|
|
|
Tiki55
|
aquica nestrpno čakamo nate... kje siiiiiiii???
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 8:12:39
|
|
|
|
ursa30
|
upam, da pride z lepo novico ji tok stiskam pesti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 8:15:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ja res upam na dobro novičkoooooo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 8:49:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ursa30 joob aqua...nestrpno čakamo. in stanje pri nas.... M še ni, joške bolijo do onemoglosti. Imam take, kot da bi bilo v vsaki liter mleka. Ampak to je že "dober" znak, saj se bo vsak čas ulila. V naslednjem krogu bom pa tako skakala po možu, da me bo revež še sit. ANnonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 9:11:23
|
|
|
|
aqua77
|
Jutro aquica je že z vami...
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 9:29:04
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Jutro aquica je že z vami... jutro...to že vidmo da si z nami...kaj pa novička mi to čakamo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 9:29:21
|
|
|
|
tane
|
JAAAAAA, aquica, kaj je zdaj to...saj veš na katero informacijo čakamo. včeraj sem bila cel dan službeno odsotna in nisme nič gledala internet, pogledam danes zaenkrat še nič, torej?????
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 9:30:46
|
|
|
|
ursa30
|
zgleda, da prav uživa v tem, da nas pušča v negotovosti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 9:46:15
|
|
|
|
Tiki55
|
aqua takoj na raport... al te bomo čez kolena
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 10:15:03
|
|
|
|
dulcinea
|
Ojla punce. Danes bi mogla meni pritečt pa jo še ni. No, pri meni to ni nobena nova novica, ker se lahko vlije vsak cajt. Boli me itak že par dni. Zgleda da se bo treba kar k avgustovkam preselit.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 10:21:13
|
|
|
|
ursa30
|
dulcinea, nič še obupat. še so možnosti, držimo pesti aqua..se ti mal hecaš iz nas sam te bomo res čez kolena dale, če se ne boš hitro javila
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 10:53:46
|
|
|
|
anci banci
|
pozdravljena dekleta jaz se tudi selim med avgustovke... sicer je še nimam, test je pa negativen... pa še na dopust v dalmacijo šibam tako da me ne bo ene 14dni lepo se mejte in upam da se bo seznam še bolj roza obarval
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 10:54:20
|
|
|
|
kepica
|
aqua..javi se Kmal ne bom več mogla stiskat pesti, ker mam že čist modre prste.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 11:25:04
|
|
|
|
tane
|
no, punce morda pa aquica še nima nobene druge novice kot tele dni, da je bila le rahla črtica, dajmo ji malo časa, ker jaz sem tudi mnenja, da je bolje delat test nekaj dni po zamudi, da se potem pokaže en debel plusek, držimo pesti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 11:30:33
|
|
|
|
ella.
|
Tane, ti dam prav. Ko bo kaj novega, grem stavit, da si Aquica ne bo mogla ubranit povedati nam the news of the month Drugače pa tvoja urca danes ŠE POSEBEJ DIVJE TIKTAKA :) A boš svojega moškega zvlekla domov na "kosilo"?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 12:02:43
|
|
|
|
tane
|
ella, ja očitno tale koledarček ni tako natančen, oz. imam jaz bolj zgodaj O, ta mesec je bila še posebej močna z bolečinami in celo ovulacijsko krvavitvijo ki je bila v ponedeljek, sva pa bila zelo pridna pred tem za vikend, tako, da če smo kaj naredili smo. sem si pa rekla, da probam še po Jonasovi methodi, morda pa je kaj na tem in naj bi bil pravi čas 2.8 tako, da bo še takrat sigurno akcija, potem bomo pa samo še držali pesti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 12:22:09
|
|
|
|
pokica_
|
Dan dečve moje, Tiki, Junona, Živa, ...hvala vsem za nasvete,....sma se že odločila včeraj kar na htro med , je preveč fajn delat , da bi nehala . Služba je pa itak dandanes tako,...ali je, ali je ni, ali pa je in hitro mine.... Bo že usoda naredila svoje . Navijam za vse, ki je ne čakate ..........GREMOOOOOOO!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 12:43:58
|
|
|
|
Anonimen
|
pokica... kje si bla včeraj... smo Gučali po RR.... Pejdi pogledat na nova borba se pripravlja II.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 13:02:15
|
|
|
|
soncek_25
|
Hej punce! Tudi jaz se selim v avgust Res sem upala,da bo kar v prvo ratalo ampak na žalost ni šlo. Sicer mi je 1 dan zamujala, ampak se je včeraj začelo in se danes nadaljuje z roza izcedkom, tko da se bo verjetno kmalu vlilo iz mene Me pa tolk v križu boli, da se mi bo zmešalo, pa še vnetje mehurja sem dobila , bo že bolje... Vsem novim nosečkam iz srca ČESTITAM, ostalim pa en velik Lep dan
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 13:07:31
|
|
|
|
pokica_
|
Živa,...včeraj je bil natrpan dan, še jest nisem mela časa. Od zdravnikov, do lekarne, do razgovora...vsega je bilo,...pol še domov kosilo kuhat,... pa še mi je ostalo malček energije za zvečer . Bom prečekirala vaše gučanje . Da se malo nasmejem! Sonček.... , drug mesec bo morda več sreče....tudi jaz sem mislila, da bo že v 1. ratalo, pa ni...pa zdaj gremo v avgustovski krog, tako pač mora bit. Glede križa in mehurja sma pa na istem,....jaz sem včeraj letala okol doktorjev, nekaj dni nazaj tudi ponoči zaradi mehurja,...zdaj sem dobla še dodatne Naklofene za križ in Primotren za mehur . Tak da se filam s temi tabletami,...je pa že bolje .
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 13:18:42
|
|
|
|
soncek_25
|
Pokica...tudi jaz sem bila pri zdravniku, dobila spet antibiotik, ampak je tudi že bolje Že komaj čakam, da se mu vlije in da bo ta teden naokoli,da lahkogremo v nove boje in seveda da se nam v avgustu prikaže +++ Sedaj pa res vidim kolk lahko psiha deluje na človeka...jaz sem imela prej skoz 28 dni dolg ciklus in se mi je točno na isti dan pokazala in to kar precej močna...ta mesec pa mal zamude in sedaj še ta izcedek in bolečine v križu Po moje bi blo res treba odmislit in se prepustiti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 13:29:49
|
|
|
|
pokica_
|
Ja ja, treba se je malo odklopit, meni je psiha marsikaj naredila, imela sem vse nos. znake,...sam plusek na testu je manjkal . Pa tudi počutila sem se že ....tako da nič več svojim občutkom ne verjamem, ker me znajo dobro prevarati. Živa, majkemi ....sem se zdaj nasmejala vaši prekmurščini , ma vaš te je dobro naučil! Jaz mojega tudi inštruiram in mu fajn ratuje,...jaz se pa potiho smejem, ko čujem, da se s kom meni po tel. po prekmursko . "Či ti ne paše, guči po naše!"
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 31.7.2008 13:37:18
|
|
|
|
ella.
|
Pokica in Sonček25: smo že tri, ki smo mislile, da bomo v prvo zadele. Ampak to je res po moje stvar gole sreče, tko da avgust smo že stopničko bližje. Je pa res...tole načrtovanje in čakanje zna bit psihično zelo utrudljivo...čas se pa itak nikamor ne premakne. Urša30: utopi, hudičko rdečo. K Titanik nej potone, pol nej pa le pride čez par mesecev, da jo bomo lohk še drugič potopil ;) Pa lepo se imej na morju. A veš, tam nekje v Istri je ena skala, ki se ji reče "BABY ROCK" in če si v krogu 80 km okoli nje, zanosiš 6 dan počitnic ;) Sej se mal hecam, ampak sol v vetru zna delat čudovite stvari. Tane: Če si bla pa pridna, si pa zaslužiš nagrado za tole neumorno . Vidim, da moram tudi jaz malo manj se zanašati na razne dneve/ure/prave trenutke in bolj svoje telo opazovat. Joj, sem se razpisala, pa same "brihtne" streljam .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?