|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
31.7.2008 7:47:55   
Anonimen
Jutro pupe....

Še za vas
user posted image

Junoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pogrešala sem te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In Pokica: Strinjam se z Junoni... vem pa da si v precepu in ne veš kaj nardit... Vprašaj svoj notranji jaz in svojega dragega pa se skupaj odločita kako in kaj... Službe v prekmurju so res problem user posted image

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
31.7.2008 8:00:18   
ursa30
dobro jutroooo!
kako ste? vredu?
kje ste še ostale user posted image  iz tega meseca?
aqua...čakam na tvoj rezultat..javi seeeeeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
31.7.2008 8:07:44   
Tiki55
aquica nestrpno čakamo nate... kje siiiiiiii???

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
31.7.2008 8:12:39   
ursa30
upam, da pride z lepo novico user posted image  ji tok stiskam pesti user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
31.7.2008 8:15:22   
Anonimen
ja res upam na dobro novičkoooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2930
31.7.2008 8:49:26   
Anonimen
ursa30 user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  

joob user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aqua...nestrpno čakamo.user posted image user posted image

in stanje pri nas.... M še ni, joške bolijo do onemoglosti. Imam take, kot da bi bilo v vsaki liter mleka. user posted image user posted image  Ampak to je že "dober" znak, saj se bo vsak čas ulila. V naslednjem krogu bom pa tako skakala po možu, da me bo revež še sit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANnonimna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2931
31.7.2008 9:11:23   
aqua77
Jutro aquica je že z vami... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
31.7.2008 9:29:04   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Jutro aquica je že z vami... user posted image user posted image user posted image

jutro...to že vidmo da si z nami...kaj pa novička user posted image  mi to čakamo user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
31.7.2008 9:29:21   
tane
JAAAAAA, aquica, kaj je zdaj to...saj veš na katero informacijo čakamo. včeraj sem bila cel dan službeno odsotna in nisme nič gledala internet, pogledam danes zaenkrat še nič, torej?????

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
31.7.2008 9:30:46   
ursa30
zgleda, da prav uživa v tem, da nas pušča v negotovosti user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
31.7.2008 9:46:15   
Tiki55
aqua takoj na raport... al te bomo čez kolenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
31.7.2008 10:15:03   
dulcinea
Ojla punce. Danes bi mogla meni pritečt pa jo še ni. No, pri meni to ni nobena nova novica, ker se lahko vlije vsak cajt. Boli me itak že par dni. Zgleda da se bo treba kar k avgustovkam preselit.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
31.7.2008 10:21:13   
ursa30
dulcinea, nič še obupat. še so možnosti, držimo pesti user posted image user posted image

aqua..se ti mal hecaš iz nas user posted image user posted image  
sam te bomo res čez kolena dale, če se ne boš hitro javila user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
31.7.2008 10:53:46   
anci banci
pozdravljena dekleta jaz se tudi selim med avgustovke... sicer user posted image  je še nimam, test je pa negativen...
pa še na dopust v dalmacijo šibam tako da me ne bo ene 14dni
lepo se mejte in upam da se bo seznam še bolj roza obarval

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
31.7.2008 10:54:20   
kepica
aqua..javi seuser posted image  Kmal ne bom več mogla stiskat pesti, ker mam že čist modre prste.user posted image  

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
31.7.2008 11:25:04   
tane
no, punce morda pa aquica še nima nobene druge novice kot tele dni, da je bila le rahla črtica, dajmo ji malo časa, ker jaz sem tudi mnenja, da je bolje delat test nekaj dni po zamudi, da se potem pokaže en debel plusek, držimo pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
31.7.2008 11:30:33   
ella.
Tane, ti dam prav. Ko bo kaj novega, grem stavit, da si Aquica ne bo mogla ubranit povedati nam the news of the month user posted image
Drugače pa tvoja urca danes ŠE POSEBEJ DIVJE TIKTAKA :) A boš svojega moškega zvlekla domov na "kosilo"? user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
31.7.2008 12:02:43   
tane
ella, ja očitno tale koledarček ni tako natančen, oz. imam jaz bolj zgodaj O, ta mesec je bila še posebej močna z bolečinami in celo ovulacijsko krvavitvijo ki je bila v ponedeljek, sva pa bila zelo pridna pred tem za vikend, tako, da če smo kaj naredili smo.
sem si pa rekla, da probam še po Jonasovi methodi, morda pa je kaj na tem in naj bi bil pravi čas 2.8 tako, da bo še takrat sigurno akcija, potem bomo pa samo še držali pesti.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
31.7.2008 12:22:09   
pokica_
Dan dečve moje,

Tiki, Junona, Živa, ...hvala vsem za nasvete,....sma se že odločila včeraj kar na htro med user posted image user posted image , je preveč fajn delat user posted image , da bi nehalauser posted image .
Služba je pa itak dandanes tako,...ali je, ali je ni, ali pa je in hitro mine....user posted image Bo že usoda naredila svojeuser posted image .

Navijam za vse, ki je ne čakateuser posted image user posted image user posted image ..........GREMOOOOOOO!!!!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
31.7.2008 12:43:58   
Anonimen
pokica... kje si bla včeraj... smo Gučali po RR.... Pejdi pogledat na nova borba se pripravlja II.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2945
31.7.2008 13:02:15   
soncek_25
Hej punce!

Tudi jaz se selim v avgustuser posted image Res sem upala,da bo kar v prvo ratalo ampak na žalost ni šlo. Sicer mi je 1 dan zamujala, ampak se je včeraj začelo in se danes nadaljuje z roza izcedkom, tko da se bo verjetno kmalu vlilo iz meneuser posted image Me pa tolk v križu boli, da se mi bo zmešalo, pa še vnetje mehurja sem dobilauser posted image , bo že bolje...

Vsem novim nosečkam iz srca ČESTITAM, ostalim pa en velikuser posted image

Lep danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
31.7.2008 13:07:31   
pokica_
Živa,...včeraj je bil natrpan dan, še jest nisem mela časa. Od zdravnikov, do lekarne, do razgovora...vsega je bilo,...pol še domov kosilo kuhat,... pa še mi je ostalo malček energije za zvečeruser posted image . Bom prečekirala vaše gučanjeuser posted image . Da se malo nasmejem!user posted image

Sonček....user posted image , drug mesec bo morda več sreče....tudi jaz sem mislila, da bo že v 1. ratalo, pa ni...pa zdaj gremo v avgustovski krog, tako pač mora bit.
Glede križa in mehurja sma pa na istem,....jaz sem včeraj letala okol doktorjev, nekaj dni nazaj tudi ponoči zaradi mehurja,...zdaj sem dobla še dodatne Naklofene za križ in Primotren za mehuruser posted image . Tak da se filam s temi tabletami,...je pa že boljeuser posted image .

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
31.7.2008 13:18:42   
soncek_25
Pokica...tudi jaz sem bila pri zdravniku, dobila spet antibiotik, ampak je tudi že boljeuser posted image Že komaj čakam, da se mu vlije in da bo ta teden naokoli,da lahkogremo v nove bojeuser posted image in seveda da se nam v avgustu prikaže +++
Sedaj pa res vidim kolk lahko psiha deluje na človeka...jaz sem imela prej skoz 28 dni dolg ciklus in se mi je točno na isti dan pokazalauser posted image in to kar precej močna...ta mesec pa mal zamude in sedaj še ta izcedek in bolečine v križuuser posted image
Po moje bi blo res treba odmislit in se prepustitiuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
31.7.2008 13:29:49   
pokica_
Ja ja, treba se je malo odklopit, meni je psiha marsikaj naredila, imela sem vse nos. znake,...sam plusek na testu je manjkaluser posted image . Pa tudi počutila sem se že user posted image ....tako da nič več svojim občutkom ne verjamem, ker me znajo dobro prevarati.

Živa, majkemi ....sem se zdaj nasmejala vaši prekmurščiniuser posted image , ma vaš te je dobro naučil! user posted image  Jaz mojega tudi inštruiram in mu fajn ratuje,...jaz se pa potiho smejem, ko čujem, da se  s kom meni po tel. po prekmurskouser posted image .

"Či ti ne paše, guči po naše!" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2949
31.7.2008 13:37:18   
ella.
Pokica in Sonček25: smo že tri, ki smo mislile, da bomo v prvo zadele. Ampak to je res po moje stvar gole sreče, tko da avgust smo že stopničko bližje. Je pa res...tole načrtovanje in čakanje zna bit psihično zelo utrudljivo...čas se pa itak nikamor ne premakne.

Urša30: utopi, hudičko rdečo. K Titanik nej potone, pol nej pa le pride čez par mesecev, da jo bomo lohk še drugič potopil ;)
Pa lepo se imej na morju. A veš, tam nekje v Istri je ena skala, ki se ji reče "BABY ROCK" in če si v krogu 80 km okoli nje, zanosiš 6 dan počitnic ;) Sej se mal hecam, ampak sol v vetru zna delat čudovite stvari.

Tane: Če si bla pa pridna, si pa zaslužiš nagrado za tole neumorno user posted image . Vidim, da moram tudi jaz malo manj se zanašati na razne dneve/ure/prave trenutke in bolj svoje telo opazovat.

Joj, sem se razpisala, pa same "brihtne" streljam user posted image
user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?