|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
31.7.2008 10:51:29   
bt08
Sepetalka res boga,mi smo to kmal rešl,takoj ko se je Ožbej rodil,je enkrat gor prigonila in pametoval,od takrat je tih kot miš.Ji kr povem kaj in kako,čeprav najlažje Tomaž pove.Jaz pa mojim.Sam mal potrpimo,ko je dovolj je pa dovolj,se pa mal pogovortimo in ji povem kaj ja in kaj ne,pa je mir pri hiši.Dans mi bo clo koslio skuhala,ko ne morem ne vem kaj pacat gor v veži.

Pa se strinjam čist kar je Baguska napisala!user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
31.7.2008 10:53:30   
bt08
Baguska sva rešla,sam še ni blo tko kot mora bit.Sem jaz ful taka sej veš levinja po horoskopu.In sem preveč včasih natančna pa gospodovalna po lpa mal poč.Sam včerej je pa ful.Sam sva se pol zvečer že mal stisnla v postli,čeprav sva kmal zaspala oba!

Dans bom tih kot miška ne bom ugovarjala pa bo boljše volje!user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
31.7.2008 10:54:47   
bt08
Nataši ti pa spet zapravljat,kok maš fajn to uštiman!Jaz grem tud pol,sam ne grem nič tazga da bi bil ov veselje,grem nabavljat kable pa doze in ne vem kaj še mam napisan na listku!

Baguska pozdravi Bubo nazaj!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
31.7.2008 12:07:25   
baguSka
MOj dragi uživa to delat in če ga odpeljem iam drugam bo nesrečen.

Ja ok. Sej razumem... eden mora bit od vaju nesrecen.user posted image  Skoda.

Neposredna povezava do sporočila: 4479
31.7.2008 12:09:14   
baguSka
levinja po horoskopu.In sem preveč včasih natančna

user posted image user posted image user posted image  hehe... midva sva oba device, pol si pa lohk predstavljas!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
31.7.2008 12:10:34   
baguSka
Nataši ti pa spet zapravljat,kok maš fajn to uštiman!

A ne??? Nic ne dela, pa se tok dober je placana, da lohk full zapravlja za ta cas ko ne dela... user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
31.7.2008 12:16:17   
baguSka
Sepetalka: jaz ti res zelim vso sreco v zivljenju in cimlazje shajanje s tasco... in ce mislis, da ti bo dopust koristil, potem go for it! Itak da bo super mal stran it od tam... jaz sem samo to hotela rect: da verjetno ni glih najbl fino skoz bejzat stran user posted image  Ponavadi naj bi blo tko, da domov prides z veseljem in uzivas... saj ves: doma je najlepse! Ampak kaj ko se ti tam niti ne pocutis doma user posted image  Res skoda no, da mora bit tako... Ampak ce pravis, da tud on ne more svoje mame, potem najbrz tud on ni prevec srecen - al kako? No, sej se ne bom vtikala... to je vajina cist osebna stvar - vidva najboljs vesta. Ampak ker si glih nacela temo o tem, mam pac cas premisljevat o tem, ker nimam nekega pametnejsega dela trenutno... in se pac poskusam postavit v tvojo kozo in iskreno: jaz bi si to kozo hotela kr sprastat verjetno - ker zivcna postanem ze ko samo pomislim na to...

Svaka cast res. Ampak se enkrat: tvoja mami ze ve.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
31.7.2008 12:58:45   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Nataši ti pa spet zapravljat,kok maš fajn to uštiman!

A ne??? Nic ne dela, pa se tok dober je placana, da lohk full zapravlja za ta cas ko ne dela... user posted image user posted image

A mogoče mene kdo opravlja user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  a ste mi fouš user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
31.7.2008 13:01:40   
NATAŠI
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Aja btw punce, da ne pozabim: Buba vas vse lepo pozdravlja!!!user posted image

pozdravi nazaj   user posted image   user posted image  

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
31.7.2008 13:03:46   
baguSka
a ste mi fouš

itak user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
31.7.2008 13:04:07   
baguSka
pozdravi nazaj

evo bom...

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
31.7.2008 13:27:01   
baguSka
SRCCEK, mene pa fuull firbec matra, kako je tvoj mozek vceri sprejel lepo novicko!? In seveda kako si mu povedala? Ce ni skrivnost...?user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
31.7.2008 14:26:26   
sepetalka
ja saj pravim lažje je rečt kot narest., če bi blo samo po moje bi že šla.Vendar pa je pač tako, tu ima službo z dobro plačo, jaz sem upokojena, tu je zemlja, je ljubezen do nje in jaz...jaz bom že potrpela.Samo da je on na moji strani, pa mi je takoj lažje. Da pa bežim, to nebi rekla, samo malo si moram oddahnit od vsega. Od priprav za poroko od tašče od okolja! Tako kot vsak, ker pač ni denarja za morej, grem domov! Pa mogoče si vzamam kak dan pa grem  v snovik si mal ude namočit!
Hvala ker me poslušate, že to je pol terapijeuser posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
31.7.2008 14:40:14   
bt08
Baguska moja mami je devica!user posted image

Ne maram ovnov ( upam da nisem kero užalila ),ampak mam dva v bližini od možeka sestro pa moj brat!To je pa kriza.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sepetalka pridejo dnevi ko so težki in pridejo dnevi ko so obsijani s soncem.Vedi da boš tudi ti,kot jaz in ostale srečne,nekoč bomo tiste ki imamo take al pa drugačne probleme,bomo srečne.Važen je kot je men dva dni nazaj Baguska napisala,da maš tvojga dragega da se stisneš k nejmu,ko veš da te ljubi,tako mam jaz moža in sina,ki sta mi največ na svetu!Jaz pravim hvala bogu da mamo take pobe ob sebi,da nas držijo pokonci in bodrijo,če ne, ne vem kdaj bi se že sesula.

No pa da ne bomo slabe volje,bejbe pol kuhnje je že položene ploščic,jeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Pa še nova sem,sem si dala delat en lahek kostimček,da ne bom lih v kavbojkah v soboto šla,pa sem ful vesela,še eno majčko si grem kupit,pa bom lepa,sej to sem že itak!user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še rozna bom,k barbika bom.user posted image user posted image user posted image user posted image Je pa tak preprost,karo jaknca pa navadne hlače enobarvne!

Zdaj pa šibam mal kosilo pogledat če se kej dela!

Neposredna povezava do sporočila: 4489
31.7.2008 16:54:03   
FLASK_A

NEVESTE 2008
user posted image    

user posted image  

2.8.2008 
ellie 
civilna poroka: turistična kmetija Černe, 17.00
slavje: turistična kmetija Černe
poročno potovanje: Abu Dhabi
user posted image

6.8.2008
KARIN24
civilna poroka: UE Postojna, 15.00
poročno kosilo:gostilna Pav Rakek
poročni piknik: Prangar
poročno potovanje: Pariz

16.8.2008 
Tejcha 
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:
user posted image  

23.8.2008
NATAŠI 
civilna poroka: Galerija Repanšek, na prostem ob 14.00
cerkvena poroka: Brdo ob 18.00
slavje: gostilna Peterka
poročno potovanje:

23.8.2008
anabanana 
civilna poroka: občina v Cazinu (BiH)
slavje: restavracija Oaza
poročno potovanje:

user posted image  

27.8.2008
ana**
civilna poroka:
slavje:
poročno potovanje:

user posted image

user posted image

6.9.2008
pikovit
civilna poroka: Polhograjska graščina
cerkvena poroka:
slavje: gostilna Jezeršek
poročno potovanje:
 user posted image   

20.9.2008

moci
civilna poroka: Grad Jable
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

20.9.2008
*maya*
civilna poroka: grad Tabor Laško
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

20.9.2008
sepetalka
civilna poroka: Grad Ormož
cerkvena poroka: cerkvica Runeč
slavje: dvorana gasilnega doma Ključarovci
poročno potovanje:

user posted image  

27.9.2008

eva1
civilna poroka:
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje:

user posted image

user posted image

4.10.2008
ankabananka
civilna poroka: Predvor
cerkvena poroka:
slavje:
poročno potovanje: Gran Canaria

user posted image

user posted image    
NEVESTE 2008

LADIES 2008

user posted image

12.4.2008
AnjaPH
poročno potovanje:
spletni album:

user posted image
26.4.2008
Bubamaraa
poročno potovanje: Sharm el Sheik
  najin dan

user posted image

10.5.2008
srccek
poročno potovanje:

user posted image

31.5.2008
Lan
poročno potovanje:

31.5.2008
seredndipity
poročno potovanje:

user posted image

7.6.2008
fragola
poročno potovanje: Mehika

user posted image

14.6.2008
FLASK_A
poročno potovanje:

14.6.2008
bankc
poročno potovanje:

user posted image

18.6.2008
baguska
poročno potovanje: toplice, Emirati

user posted image

21.6.2008
barbara.a.
poročno potovanje

user posted image

28.6.2008
Trinity22
poročno potovanje:

sonček33
poročno potovanje:

anja24
poročno potovanje:

user posted image
5.7.2008
maya2
poročno potovanje:

[/quote]

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
1.8.2008 7:33:04   
NATAŠI
dobrooo jutro

evo pa je prišel najin mesec user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... o živčki user posted image  user posted image

včeraj sva bila pri župniku in je bilo prav fajn, je kar faca in nič ne komplicira.. smo se vse lepo zmenili... pa veste kaj, sam od sebe je rekel da bo vse papirje zrihtal da bo Timotej v vseh krstnih knjigah vpisan kot zakonski otrok user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , sem bila full vesela. Flaška a ti si tud to uredila in ostale z otročki

pa o devicah- Timotej je devica user posted image

barbara user posted image   user posted image  user posted image  za ploščice in kostimček user posted image

< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 1.8.2008 7:47:07 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
1.8.2008 7:54:49   
bt08
Dobro jutro!

jaz komej gledam,sploh ne morem spregledat orenk,tok sem zaspana.user posted image user posted image user posted image user posted image  bom kr mal glavo naslonila na mizo pa da počijem.Ne vem kaj je da sem to zaspana že ene dva dni.

No najprej povem da sva se pobotala čist,včerej sva čist lepo skupej vozila čez popoldan.Tako da smo se mel delovno lepo!Da smo ploščice končal,pol pa sej veste mal malice pa je bla ura 21,ko sva bla fertig.

Ožbej naju je klical,pa hitel razlagat da se je s čolnam zvrnu v vodo,da ga je ata po nesreči zvrnil in je padu v vodo.Smo se tok nasmejal.Pol naju pa praša kaj pa delata,pa mu poveva da smo dal ploščice v kuhinjo po tleh,on pa kot en strokovnak reče,no pridem takoj domov pogledat!user posted image user posted image user posted image Sva se tolk smejala oba,ker je res dober zgledal.Komej čakam nedelj oda ga stisnem k seb!

No avgustovke zdaj je pa napočil vaš mesec,pa mal je moj tud no,sej mi ga posodte,mam lih rojstni dan ta mesec,pa če me bo možek kej presenetu.user posted image

Nataši sej men je tud župnik vse zrihtu z Ožbejam da ga je takoj pozakonil,sploh nisme vedla da treba,sem zvedla nap ripravah za zakon.Midva sva na ponedeljek mu prinesla sam poročni list od civilne in je blo to to.Mogla sva pa prnest,ker sva mela kontra zaporedje porok.

Dans je pa petek,hvala bogu.Jutr pa gremo na poroko,bomo vidl,a bojo kej solzice tekle,a ne,zdaj ko sem že poročena.Najbolj faj nmi je ko je civilni obred tam ko sva ga midva mela,ziher bojo spomini,pa kurja polt!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
1.8.2008 7:58:59   
NATAŠI
barbara zelo lepo da sta spet na isti valovni user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... da pa Ožbeja pogrešaš ti pa verjamem, jaz sem imelav včeraj Timoteja cel popoldan v varstvu pa je bilo toook čudno user posted image . A ni super, da to župnik vse zrihta za otročka, jaz bi ga čist pozabila vprašat če nebi sam rekel user posted image . In kdaj imaš rojstni dan?

< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 1.8.2008 7:59:17 >

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
1.8.2008 8:02:00   
bt08
Sej sem ga prašala,če sem dans pridna.Po kosilu sem se vsedla v avto in sem šla mal po trgovinah,ker sem majčko iskala in srajčko,pa sem v miru šetkala okol,po lsem šla nakavico,sam je klicu ker je šel po plato pa pečico.Ko sva pečico gor nesla,sem misnla da bom vsa rodila ven vrgla,tko je težka.user posted image Z nejgovim očetom se pa itak nimamo kej pomagat,ker je bil teta čist že od ponedeljka,kadar midva kej rihtava je to vedno,sam se ga da fajn odstrant.Da mamo mir pol gor.
Praznujem pa mal prej kot se ti poročiš,3 dni prej!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
1.8.2008 8:28:38   
maya2
ojla punce

mi je ratal do racunalnika pridit, brez sumnikovuser posted image user posted image ... pozdravcki iz Bolgarije.... vam prilimam eno slikico k pridem.... reeeees sanjski hotel..... danes letimo domov, jutri sibamo na Losinj....
user posted image  vsem skupaj

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
1.8.2008 8:32:19   
bt08
O Maya,no lepo da si se nam javla,a ne kako so smešne tam tipkovnice.No lep oda uživate!In uživajte še naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
1.8.2008 9:16:08   
NATAŠI
maya lepo da si se nam javila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  uživajte in srečno pot

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
1.8.2008 9:22:51   
fragola
dober dan user posted image

Kako smo kaj?

SRCEK cestitam user posted image user posted image user posted image
NATAŠI zdaj pa gre za res, boš vidla kako bo lepo!!!!user posted image user posted image user posted image

maya2 ti kar uživaj, še zameuser posted image

< Sporočilo je popravil fragola -- 1.8.2008 9:23:35 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
1.8.2008 9:28:20   
NATAŠI
Ja fragola zdaj pa gre za res... kar ne morem verjet da bo zdaj kar za res prišel najin dan ... vedno sem govorila v mesecih, sedaj le še v tednih oz. že kar v dneh user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
1.8.2008 9:45:19   
baguSka
Daan punce!!user posted image  Evo, pa je prisel se en nov mesec nasih nevestic... user posted image

Ellie je ze jutr a ne??? Kje pa se sploh zadrzuje zadnje case!?

Mogoce so priprave tok huuudeeee... user posted image user posted image user posted image

No, jaz ti zelim ellie, da bi se mela maximalno lepo jutri in da bosta s tvojim zeninom... danes se fantom, jutri ze z mozem, cimbolj sanjsko dozivela jutrisnji dan!user posted image

Kmalu pa ji sledite se Karin... pa Natasi! user posted image user posted image  Sam se mal, sam se mal....

Maya, lepo da si se oglasla iz Bolgarije in da se super zadovoljni,
uzivite se naprej, tudi na Losinju... user posted image

Sepetalka - upam da se je situacija doma kej umirila... in da se bos tud ti cimlazje naucila zivet s tasco.user posted image

Barbara - sem vesela da tko lepo napredujete s kuhno in da sta se tko pobotala z mozickom... In le glejta da bo lepo, da vaju ne bo mali strucko skritiziral, ko se vrne z morja!!!user posted image user posted image

Flaska - kako pa si ti kej!?user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?