|
RE: no aprilke 2005, kako? 21.7.2008 10:55:10
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_m naty-taja, mi bo ksenjak pokazala kam. Kaj si v petek preverla plac berem pri tinitoni. RAZPOZNAVEN ZNAK: no jaz sem pa tako široka, da me redko kdo fali tinatona ok, služba je le služba. SREČANJE CE - sobota tinatona, ksenjak, naty-taja, m_m PLAC - TOP FIT CE tuš ali špar bi pa lahko bile rezerve, če bo slučajno dežvalo Sem še katero pozabla? Ja, m-m sem mal zmešala datume in čakala že v petek, da vas vidim. Mal mi je bilo čudno, da me Tina ne pokliče, pa sem ji pisala in glej ga zlomka, me je razsvetlila... Sicer je pa to v tej moji zmedi v kratkem že drug tak kiks! Sem se tak fajn uštimala in šla na srečanje srednje šole - in kmalu ugotovila, da en teden prehitro! ma res ne vem, kaj mi je! Tolk je vsega, da se mi res fuzla včasih. Je pa res, da zamudila pa še nisem ničesar takega! Ja, Barbara, vsi so taki, s tem, da sem jaz malo manj potrpežljiva mama In ne zdržim tak dolgo poslušat. Me včasih v nedogled eno in isto sprašuje, pa sploh ne posluša odgovora. Ga tako zafrknem, da potem, ko sem mu enkrat že povedala, jaz njega vprašam, in če ne ve, mu povem, da če ne misli poslušat odgovora, naj me neha spraševat, ker mu ne bom več povedala...Pa ponavadi vžge. Nima pa pojma, kaj imajo od tega, da takole najedajo? Po moje preizkuša stopnjo moje potrpežljivosti, ki ni ravno velika... Nop! tole pa ne bo šlo. V soboto ima naša mala rojstni dan in bom imela celo hišo folka, tak da žal, v soboto tudi mene ne bo. Nam je pa prejle lisica tri kure zadrotala! In to za mrežo. Eno je odnesla, ko sem se začela dret, dve je pa že prej zadavla!? Kaka fora je To? zakaj jih zadrota, potem pa pusti? Bi si ja eno vzela, če že mora pa basta! Hudič frdamani... Pa ravno zdaj, ko so v mojem varstvu - sta šla tast in tašča ponoči na morje!
|