|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
30.7.2008 18:02:59   
Kaja08
Baby vac uporabljam samo takrat, ko vidim, da ima smrkelj v nosu. Včasih je to vsak dan, včasih pa na par dni... Ampak ga uporabljam tako, da z usti ven povlečem, ker nimamo tako švoh sesalca in gre prou fajn ven.

Je pa naš sine ugotovil radosti žvečenja svoje roke user posted image  Že dva dni roke v usta tlači - pa mu dam roko ven in dudo not, pa dudo plune ven in spet roko žveč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
30.7.2008 18:03:22   
Kaja08
Madonca, spet sem stran obrnila user posted image user posted image  go Kaja, go Kaja user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
30.7.2008 18:43:57   
Anonimen
No k jest ga kr vsak dan, pa ni nč prehlajena, pa grejo zmer smrkli vn. Sej pomoje da to ni nč narobeuser posted image
Uporabljam ga pa včasih s sesalcem včasih pa kr z usti.
Naša pa zaenkrat bl mal rokice u usta daje, je duda še dobra. Sam sej ma Žiga 5 dni prednostiuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1603
30.7.2008 19:21:37   
slovenka
punce, samo da povem, da so bili pa danes na tehtanju zadovoljni. pupa je v zadnjem tednu dobila 200 g, tako da se lahko še narej izključno dojiva. jupi. Prvo posvetovalnico imava pa v torek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
30.7.2008 20:00:16   
*anamor*
Pri nas pa je danes prava kriza. Mali se samo dere. Nevem kaj te. Prvič je tako, mali želi pokazati, da ima danes en mesec.
Mene zanima kaj imate to za noseke čistit, jaz tudi nekaj iščem pa nevem kaj naj.
Zanima pa me tudi kdaj jih previjete pred hranjenjem ali po.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
30.7.2008 20:11:08   
*Mojca*
Naš je pa pogruntal sledeče:
pokakaj ali pa vsaj polulaj mami ko previja user posted image
roka v usta...njamiii
histeričen jok, pri katerem se trese glas da zgleda bolj dramatično user posted image

Romy jaz ga previjam po hranjenju, ker se umes vedno pokaka. Drugače pa po potrebi ko zavoham kakec user posted image

Za nos imam aspirator iz BC, ni na sesalec ampak sesaš sam. Je pa super in potegnem  vsak dan precej smrklja ven.

Grem počasi spravit princa v horizontalo, čeprav se mi zdi da bo danes misija nemogoče...je že drugi dan siten kot user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
30.7.2008 20:11:52   
Anonimen
ojla...jst še vedno uporabljam samo fiziološko za nosek pa sem čist zadovoljna...previjam ga pa pred hranjenjem razen ponoči ko ga sploh ne tam nekje do enih 6-zjutraj,pa se hranimo 2x na noč..pa tud v bolnici so mi rekli da je fajn da ga pred hranjenjem previjam tko lažje spremljam blato od enega obroka do drugega,čeprav zdaj mi več ne kaka med vsakim obrokom,pa tud zame je lažje da ga pred hranjenjem,ga lepo previjem,nahranim,podiramo kupčka in že med podiranjem kupčka napol spi na ramenih pa ga pol samo lepo položim v posteljico in imamo čas zase,si res ne predstavljam da bi ga po hranjenju previjala bi ga pol čist zdramla pol pa nebi nič spančku...kadar je pa buden pa da se mi res fejst podela med papanjem pol ga pa res še enkrat previjem,načeloma pa ne...matr sem zatežila a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1607
30.7.2008 20:12:56   
*Mojca*
taanikaa si videla tisto o kili? 

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
30.7.2008 20:14:07   
Anonimen
aja pa še to,tud noseka ne čistimo vsak dan ni potrebe,čist lepo diha...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1609
30.7.2008 20:16:37   
Anonimen
a to da ima tvoj trebušno kilo??? to sem vidla ja...žalostno res,tega je ful,še prej je ena pa nevem katera napisala da ima na popku...pa kaj je s temi kilami?!pa opazla sem da je tko se mal obarval modro al tko na zelenkasto jajček kjer ima vodo not...misliš da bi morala klicat pediatrinji???user posted image
ej mojči,identinčen porod sma mele zdej pa obe kile,pa čeprav drugačne...

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1610
30.7.2008 20:18:44   
Anonimen
šibam jst pod tuš pol pa kopat malega pa hranit pa uspavat,pa se beremo čez kako uro dobro...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1611
30.7.2008 20:22:00   
*anamor*
Tudi jaz ga sicer previjam pred hranjenjem ker moj potem tudi zaspi, samo sem začela študirati, da ga bi po hranjenju, ker se mi včasih podela po hranjenju. No zdaj pa bom kar tako naprej delala kot sem sedaj.
Danes sem cela neka zmedena, ko je mali taki sitko, da res več nisem vedela kaj naj naredim.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
30.7.2008 20:30:01   
*Mojca*
taanikaa po mojem ni panike. Problem je če se črevo uklešči. Takrat je treba pa takoj šibat. Ja pa res, isti porod, pa obe fantka pa oba s kilami user posted image Se bo treba enkrat dobit na kavi user posted image

Naš se je histerično drl, potem pa zaspal na joški. Kot da bi ga izklopil user posted image OFF user posted image
Pa čudno mi je, ker je bil poten, rokice pa mrzle in vlažne user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
30.7.2008 20:31:21   
Anonimen
romy men so rekli v bolnici če se mali ne buni zakaj bi se ti???in jaz se tega držim..če mu kaj ne paše itak pokaže in po moje bi bil jok in stok če bi ga tolko motilo da je pokakan...pa zdaj je še mali pa to še gre..čim manj kompliciranja,ker si sam seb delo pol delamo...to spet niso take enormne količine kakeca..no pri mojem je ogromno materiala pol ko ga ponoči ne previjem pa ga pol zjutriuser posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1614
30.7.2008 20:34:33   
Anonimen
ja sej jst sem tud tak paničar postala,pa ko je poten al ma rokice mrzle že letim po toplomer,pa na srečo do zdaj še ni imel vročine...ponoči ko se ti bo zbudil ga mal opazuj,pa po moje mu ni hudega....za kavico sem za,ko boš kaj v našem koncu le pokličiuser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1615
30.7.2008 20:42:21   
*Mojca*
no in ti pokliči če boš kaj v Lj user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
30.7.2008 20:45:16   
Anonimen
Mi se pa previjamo po hranjenju, ker Gaja takoj hoče jest pa je pol sploh ne morš previt k se toki dere.
Za nos je pa ta baby vac full dobr k res vse vn potegne.Najprej mal s fiziološko spereš pol pa izsesaš.gre vse vn

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1617
30.7.2008 20:52:20   
Kaja08
Jaz Žigata previjam pred hranjenjem. Včasih se je res pokakal med vsakim hranjenjem, zdej je pa to bolj poredko, tko da ga raje prej, da ga po futru ne predramim, ker velikokrat zadrema.
Uf, naš je začel švicat - ima čez dan skoz potne rokce in nogce...pa včasih so zraven še mrzle, včasih pa ne, tko da kar brez panike, Mojca - tko se telo hladi v teh vročih in soparnih dneh!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
30.7.2008 21:14:06   
mtinca1
danes sva bili z lano v moji službi, sva se šli malo pokazat, ker so naju vabili..
pred tem sem še naredila par krogov po mestu, da bi mala zaspala. in res je zaspala. ampak ko sva vstopili skozi vrata, je spet na široko odprla oči in moj dobr plan je splaval po vodi. malo je jokcala, vmes sem jo morala nahranit, sicer pa je obisk uspel.

Pol od cca 4-ih naprej pa začne v spanju krilt in mahat z rokami ko blesav, da pol skoz gledam, al je buden al spi... ŠE dobr, da imamo dons P, da se bomo mal pozanimal o tem........

kaja  - naša tamala tud navadno fuuul krili v spanju oz. največkrat preden se zbudi. pa cmoka z usti, svašta.

drgač sem se jaz tud odločla za mireno...jutri jo grem vstavt (en tedem jo mam že doma)

jaz mam pa pregled pri G v ponedeljek. nič se še nisem poučila o vrstah kontracepcije, glede na to, da običajne tabletke zaradi dojenja ne pridejo vpoštev.
tina 28- a tole sam kupiš v lekarni, potem pa greš h G, da ti jo vstavi, al kako?

tud pri meni se je začelo veselje s taščouser posted image user posted image user posted image user posted image
zakaj ma črno za nohti, ga slabo umivamo (user posted image user posted image user posted image morem se fejst potrudit da dobim to ven čez pol ure ma spet...)
zakaj ma gubice rdeče (ker to dojenčki majouser posted image user posted image user posted image )
zakaj je zašvican(ker je veni 30 stopinj in mu je vročeuser posted image user posted image user posted image )
zakaj so mu vse hlače prekratke (ker je zrastouser posted image user posted image user posted image )

moja tašča pa tole:
joj, kolca se ji - spet jo zebe --- in potem ji pri 30 stopinjah nogavičke potegne gor do kolen, ker jo skrbi da se ne bi prehladila. pa ji povem, da ko se ji kolca to ne pomeni, da jo zebe, pa kr noče slišat. - da bi morala poslušat take in podobne vsak dan, se mi prav zmeša. no, s tega vidika je pa res fajn, da smo daleč stran..

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
30.7.2008 21:21:45   
*Mojca*
ja sej moja tašča pa je prepričana da ima Luka krče če se joka. In mi desetkrat reče da ima krče. In potem še kliče in vpraša če ima še krče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ne, nima krčev, siten je.

Meni je iz vseh vidikov fajn da smo 50km stran user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
30.7.2008 21:22:45   
NajaG
previjanje...mi imamo isti postopek kot tanikaaa. Če pa vidim, da se potem še pokaka,pa ga seveda previjem...ko se zvečer zbudimo in hranimo, se ne previjamo, ampak potem takoj zjutraj spet.

Zdaj se z atijem hranita...jaz pa grem likat..imam že 3 stroje..pa nihče ni hotel zlikatuser posted image

za nosek imam jaz od Niveje fiziološko r., male flaške so, pa hitro sčistijo nosek...dajem po eno kapljico po potrebi. Vmes pa tudi s palčko za uha ven potegnem žnodrček.

Tako grem likat, da ne bom predolgo...itak si bom še nekaj pustla za jutri...

lahko noč

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
30.7.2008 21:26:48   
l.daisy
mtinca, za mireno dobiš recept od G, jo greš iskat v lekarno in potem nazaj k G, da ti jo vstavi.. večina G prakticira vstavitev drugi dan menstruacije, ker naj bi jo takrat bilo najmanj boleče in bolj enostavno vstaviti...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu NajaG)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
30.7.2008 21:29:21   
Anonimen
evo me...zdej se pa moj trudi uspavat našega malega...hehe velik sreče,je čist prebujen...ja jst pa na srečo nimam problemov s taščo jih imam pa z mojo mamo k se pa itak nikol nisem zastopla z njo...morem povedat da mi je tolk fajn ko sem zasebe...sem prerojena...še ko me kliče po tel.me kr vse neki moti...sej jo imam rada še raje imam pa mir...se s taščo bolje razumem kot s svojo mamo...

(odgovor članu NajaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1623
30.7.2008 21:30:21   
sasi13
kaja08 a te lahka prosim da popraviš naše podatek pri kg.
rodila sta se Jan 2120, 44cm, Anžej 1990, 43 cm
1 mesec je bilo Jan 2800, 47 anžej 2740, 46,5
včeri smo meli pa še eno vaganje zato ker so se bali če bi šla teža kaj dol in je bilo
Jan 3610, 50,5 cm,Anžej 3580, 50 cm
hvala

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
30.7.2008 21:31:09   
Anonimen
aja pa Naja se priporočam za likanje...tud jst študiram da bi šla zdej likat,kr jutri moram spet prat kar pomeni še en stroj več za likat...uf....
Mojči..Itak porufnem,če bom kaj pr vas!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?