|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
30.7.2008 7:47:44   
bt08
Punce a nismo tukej da stojimo ena ob drugi,ne pa da se kregate pa jaz sem to jaz sem ono.Brez veze!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 451
30.7.2008 9:53:22   
crvicek
Drage moje punce, saj vem, da sedaj moramo teh 14 dni čimbolj odklopiti - tako kot je rekla Tane, ma na trenutke me le spreleti misel, če nama je tokrat uspelo in bova zagledala ta magični +.user posted image

Ma včeraj me je nekaj tako potrlo, da si še sama ne znam razložiti. Prijateljica mi je povedala, da je ena naša tretja prijateljica noseča. Kot mi je enkrat bežno omenila, sta se tudi onadva kar nekaj časa trudila, da jima je uspelo. Full sem vesela, da jima je uspelo, ampak ne znam vam opisati ene otožnosti, ki sem jo v tistem trenutku začutila in potem je tudi moj opazil, da sem postala full žalostna in me je malo potolažil.

Zadnjič sem vam pisala, kako sem čutila ovulacijo in ko razmišljam za nazaj, sem jo takrat ko sem zanosila, čutila prav tako. Je pa res, da vsake ne tako občutim, tako da kot sem enkrat prebrala, ni nujno da so vsi naši cikli ovulatorni, oz. da je O vedno enaka. Skratka, to me tolaži, ker si pravim da je vse ok, plavalčki od dragega so tudi ok, tako da vem da moram odklopit in bo. Ma kaj hočem, vsake toliko me le sesuje ta velika želja in če se vam zaupam mi je veliko lažje, saj vem da me resnično razumete. Še z dvemi bljižnimi prijateljicami nočem govoriti o teh občutkih, ker ne vem če bi me razumele, saj so onedve takoj zanosile.

Giotti, res mi je lažje, če svoje tako intimne stvari zaupam vam, saj vemo o čem govorimo - mislimo in vaše vzpodbujanje me spet spravi v dobro voljo, in seveda tudi moj dragi, ki stoji vedno ob meni.

No, zdaj mi je že lažje, ko sem se malo razpisala. Zdaj pa moje drage avgustovke, ne preostane drugega kot potrpežljivo čakanje in kot sta dejala Tane in Giotti, mi smo se potrudile kot smo se lahko, zdaj pa ni več odvisno od nas.

Navijam in držim pesti, da bi se vse skupaj preselile na sosednji forum med aprilčice in bi tam še naprej čvekale o naših trbuščkih.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 452
30.7.2008 9:55:39   
crvicek
Kako pa je z Orhideje? Se je kaj oglasila? Upam da je z njo vse ok.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 453
30.7.2008 11:20:21   
Anonimen
Popolnoma se strinjam z barbara.a. tukaj smo da se spodbujamo in ne iščemo napakic kot so slikice pri anonimnih borkah....

Sama sem mnenja, da je Sonček85 popolnoma prav naredila da je eno spremenila, saj se je ravno tej zmedi izognila... Če se pa s to osebo večkrat pogovarja je pa na anonimkah da se poskušajo skrivoma razkriti, da do tega nebi prišlo...

Sonček85... ti kar naprej urejaj naš seznamček... Ostale smo MAXIMALNO zadovoljne s teboj...

Bodrimo se punce, bodrimo in samo tako nam bo uspelo... RR ni prostor za podtikovanje in obtoževanje! Sploh pa ne med tako prisrčno temo kot je NE pričakovanje naslednje M.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAJTEEEEE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
30.7.2008 12:20:20   
ursa30
sem prišla še malo navijat za vas in vam dat malo vzpodbude user posted image user posted image
jaz še nič ne vem, ali se bom mogla preseliti k vam ali ne..čakamo user posted image
držim pestke da vam vsem uspe v avgustu user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
30.7.2008 12:22:47   
aqua77
jaz pa še vedno goreče navijam za avgust.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 456
30.7.2008 15:08:41   
luna80
Hej sonček, ne sekiraj se in ne obremenjuj  se z anonimno. Jz te tud prosim, da še naprej skrbiš za avgustovski seznam. Ti to obvladaš.
In tukaj smo zato, da si pomagamo, bodrimo, ne pa da se bomo kregale... halo????user posted image  Tega je že v vsakdanjem življenju dovolj.

Urša , napeto pričakujem tvoj rezultat, ker te že kar nekaj časa spremljam. navikam da bo +user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqua tudi zate držim pesti. Gooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 457
30.7.2008 15:12:52   
ursa30
Hej sonček, ne sekiraj se in ne obremenjuj se z anonimno. Jz te tud prosim, da še naprej skrbiš za avgustovski seznam. Ti to obvladaš.
In tukaj smo zato, da si pomagamo, bodrimo, ne pa da se bomo kregale... halo???? Tega je že v vsakdanjem življenju dovolj.

user posted image user posted image user posted image user posted image  se popolnoma strinjam

luna 80, hvala, boste druge, ki boste zvedle user posted image user posted image

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 458
30.7.2008 15:25:05   
sakuL
hallo!
eno butasto vprašanje,...
full se slabo počutim, slabo mi je, ... sem lačna pa nisem lačna, napihnjena... in nekako bi se rada 100% prepričala, ali sem  ali nisem... pa bi kar test naredila...

se vam zdi to pametno??user posted image drugace ga nebi, samo grem v petek na morje, pa mi ne da miru 6 čutuser posted image

hvala, ...

sej vem da sem nora...sam tut norc se more prepričatuser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 459
30.7.2008 15:25:54   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: luna80

Hej sonček, ne sekiraj se in ne obremenjuj  se z anonimno. Jz te tud prosim, da še naprej skrbiš za avgustovski seznam. Ti to obvladaš.
In tukaj smo zato, da si pomagamo, bodrimo, ne pa da se bomo kregale... halo????user posted image  Tega je že v vsakdanjem življenju dovolj.

Urša , napeto pričakujem tvoj rezultat, ker te že kar nekaj časa spremljam. navikam da bo +user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqua tudi zate držim pesti. Gooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

thnx, luna.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 460
30.7.2008 16:17:41   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sakuL

hallo!
eno butasto vprašanje,...
full se slabo počutim, slabo mi je, ... sem lačna pa nisem lačna, napihnjena... in nekako bi se rada 100% prepričala, ali sem  ali nisem... pa bi kar test naredila...

se vam zdi to pametno??user posted image drugace ga nebi, samo grem v petek na morje, pa mi ne da miru 6 čutuser posted image

hvala, ...

sej vem da sem nora...sam tut norc se more prepričatuser posted image

ja naredi.... sej zgubit nimaš kej..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   a ti že zamuja?

P.P.Njegoš

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 461
30.7.2008 17:42:43   
miklarom
Hej sonček, ne sekiraj se in ne obremenjuj se z anonimno. Jz te tud prosim, da še naprej skrbiš za avgustovski seznam. Ti to obvladaš.
In tukaj smo zato, da si pomagamo, bodrimo, ne pa da se bomo kregale... halo???? Tega je že v vsakdanjem življenju dovolj.

se podpišem zravem.
miklarom

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 462
30.7.2008 17:44:57   
sonček85
živa25,luna 80,urša 30,miklarom:hvala

sakul:ti naredi in bo kar bo izgubiti ne moreš nič

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 30.7.2008 17:45:57 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 463
30.7.2008 17:45:26   
sonček85
1

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 464
30.7.2008 17:54:54   
miklarom
alo babnice, pa kak ste mi kaj? a kaj user posted image . dejmo no hiter delatuser posted image , da jih bo čim več.
jaz grem čez dva dni na morje, za 14.dni, torej v petek popoldan odpujsam in ko se vrnem, da vidim polnouser posted image . pa rade se mejte še naprej, se spodbujajte, tolažite in tako dalje. pa ne se kregat ker to pol škodi priuser posted image , pol pa ne bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 465
30.7.2008 17:58:21   
miklarom
sakuL- ti kar naredi testek,da boš bolj mirna na morju, pa nam veselo novičko sporoči. kam pa greš na morje , ker jes tudi grem v petek na otok Rab.

lep dopust ti želim pa vrni se nazaj z nasmehom in lepo novičko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 466
30.7.2008 18:44:38   
bambinca
Sonček, ne mi tega delat!!!Halo!!!Ja jest bi isto nardila in tko je edino prav!!!
Orhideje, kaj dogaja s tabo?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 467
30.7.2008 18:45:59   
ursa30
se vam moram žal pridružiti v avgustu user posted image user posted image

dajte me na seznam pod 30.8.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 468
30.7.2008 18:53:20   
bambinca
urša ne bit žalostna!Veseli se novega boja, pauser posted image , pa pričakovanj...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 469
30.7.2008 18:57:22   
bambinca
sakuL samo da ne boš potem obupala, al pa bla žalostna, če ne bo nič pokazal-se mi zdi, da medve ne pričakujeva šele 13.8....

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 470
30.7.2008 18:57:50   
sonček85
ja kaj čmo sem pač taka da se ne pustim j.....
ko me mine jeza se mogoče pridružim nazaj

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 471
30.7.2008 18:59:12   
sonček85

urši samo zate še uredim seznam potem pa ..............................bomo videli kaj bo

user posted image   AVGUSTOVSKE BORKE user posted image   user posted image

xx.08 - kalaxy

xx.08 - boob
xx.08 - *zabica*
xx.08 - BEBIII

xx.08 - db
xx.08 - summer76
xx.08 - heln
xx.08 - neela
xx.08 - romč
xx.08 - žabica00

xx.08 - miklaromuser posted image
xx.08 - anonimnauser posted image
xx.08 - sakuL
xx.08 - hmmm(1.krog)
xx.08 - tj81
xx.08 - majch(8.krog)
xx.08 - anonimna user posted image 1
xx.08 - anonimnauser posted image 2
01.08 - metuljček27(1.krog)
01.08 - anonimna user posted image (1.krog)

01.08 - drašika
04.08 - tropical
05.08 - MTFP (2.krog)
07.08 - nmag
07.08 - živa25 (18.krog)
07.08 - Lopona (5.krog)

07.08 - Luna80(1.krog)
07.08 - giotti
08.08 - anya22 (8.krog)
08.08 - rebeka_ (1.krog)
08.08 - anonimna sneguljčica
09.08 - gwendolen (2.krog)
10.08 - hator (1.krog po IMN)
10.08 - ...Martina...
10.08 - krfjolca (1.krog)
10.08 - anonimnauser posted image
11.08 - mojcak27
12.08 - pearl_shell (6.krog)
13.08 - bambinca
13.08 - sakul
13.08 - kalaxy
13.08 - pokica_
14.08 - tane

15.08 - barbara.a. (3.krog)
15.08 - pikipu (8.krog)
17.08 - tinkatinka
20.08 - s@nta
20.08 - arual (11.krog)
21.08 - M1987(6.krog)
21.08 - ella.
21.08 - M1987(6.krog)
22.08 - pikicaa25 (9.krog)
22.08 - tiki55
23.08 - micka007
24.08 - liam (4.krog)

26.08 - ulsi25(1.krog)
30.08 - tinč407 (2.krog klomifena)
30.08 - urša30

user posted image
NAVIJAČICE

*junona
*tiki55
*_sanja_ 
user posted image
*jjasnauser posted image
**Kinnie*
*brkn83 
user posted image
*lunica24user posted image Luka
*spps user posted image
*_ancica_
*orhideje
*aqua77
*mišk2
*pikica5
user posted image
*miklarom user posted image     
*pokica_
*gantar
*TEDIGO
user posted image
*anonimna user posted image
*klaudia
*janaja
user posted image
*littleangel
*katka11
*artičoka
user posted image

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image    

STAVNICA

jjasna -21%
gantar - 28%

user posted image
user posted image   dobrodošle vse nove borke.dajmo avgust barvat v roza!!!!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 472
30.7.2008 19:06:10   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

urša ne bit žalostna!Veseli se novega boja, pauser posted image , pa pričakovanj...

nisem niti toliko žalostna, kokr sm jezna, da sem jo ravno danes dobila, jutri greva pa z mojim na morje za 4 dni...cel žur user posted image

jah gremo dalje, kaj mi pa drugega preostane user posted image

sonček, napiši, da je to zame 24. krog user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 473
30.7.2008 19:26:35   
bambinca
Sonček in Urša, kot je že meni včer Luna rekla, sam na dopust je trebauser posted image Urša sej vem da te spremljauser posted image , ampak tud to se da slegantno speljat in lepo se bota mela, boš vidla!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 474
30.7.2008 19:32:18   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca

Sonček in Urša, kot je že meni včer Luna rekla, sam na dopust je trebauser posted image Urša sej vem da te spremljauser posted image , ampak tud to se da slegantno speljat in lepo se bota mela, boš vidla!

vem, bomo vse zrihtal tko k je treba. ena user posted image mi pa že ne bo pokvarla dopusta user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?