|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo Avgusta
28.7.2008 17:24:35   
luna80
hej sonček, hvala ker takole lepo skrbno sestavljaš seznamček. Komaj čakam, da bo avgust in da čim večuser posted image  in da bo seznamček čim bolj roza barve.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 401
28.7.2008 17:34:27   
sonček85
da ,hvala in tudi sama komaj čakam da bo avgust,da bom lahko čim več potencialk za roza resnično barvala v roza.naj nas bo čim več in naj podremo rekord od vse 7 mesecev do sedaj.a ste za to punce-gremo avgustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 402
28.7.2008 17:46:25   
miklarom
ojla sonček85, a boma kaj barvale avgusta vuser posted image . dajva grema hiter v akcijouser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 403
28.7.2008 17:51:27   
Hator
Ojla punce, jaz tudi komaj čakam avgust, da vidim, če nama je uspelo naredit kakšno pikico. Test bom delala že 8.8. Na seznamu piše 10.8., ker takrat ko sem se prijavila, nisem bila še čist sigurna, kdaj je ne pričakovat.
Amak je dolga tale do avgusta, me pa že zdej neki špika.
Drugače pa... če boste dodale na seznam, sem v 1. krogu po IMN, prej pa je ratalo v 8. (žal se končalo-imn)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 404
28.7.2008 17:51:42   
sonček85
hja ojla.ja barvale boma sam morem prej mojga počakt da pride k pa revež že 4 teden delka po 12 ur-se vidi da so dopusti.no pa sej še samo ta teden potem ima pa dopust.hihuser posted image user posted image

v akciji sem pa tako ves čas in ni vrag da mesec avgust ne bom roza-optimistka pa taka.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 405
28.7.2008 17:53:30   
sonček85

user posted image   AVGUSTOVSKE BORKE user posted image   user posted image

xx.08 - Sonček85 (24.krog)   user posted image
xx.08 - kalaxy

xx.08 - boob
xx.08 - *zabica*
xx.08 - BEBIII

xx.08 - db
xx.08 - summer76
xx.08 - heln
xx.08 - neela
xx.08 - romč
xx.08 - žabica00

xx.08 - miklaromuser posted image
xx.08 - anonimnauser posted image
xx.08 - sakuL
xx.08 - hmmm(1.krog)
xx.08 - tj81
xx.08 - majch(8.krog)
xx.08 - anonimnauser posted image
01.08 - metuljček27(1.krog)
01.08 - anonimna user posted image (1.krog)

01.08 - drašika
04.08 - tropical
05.08 - MTFP (2.krog)
07.08 - nmag
07.08 - živa25 (18.krog)
07.08 - Lopona (5.krog)

07.08 - Luna80(1.krog)
07.08 - giotti
08.08 - anya22 (8.krog)
08.08 - rebeka_ (1.krog)
08.08 - anonimna sneguljčica
09.08 - gwendolen (2.krog)
10.08 - hator (1.krog po IMN)
10.08 - ...Martina...
10.08 - krfjolca (1.krog)
12.08 - pearl_shell (6.krog)
13.08 - bambinca
13.08 - sakul
13.08 - kalaxy
13.08 - pokica_
14.08 - tane

15.08 - barbara.a. (3.krog)
15.08 - pikipu (8.krog)
17.08 - tinkatinka
20.08 - s@nta
20.08 - arual (11.krog)
21.08 - M1987(6.krog)
21.08 - ella.
22.08 - pikicaa25 (9.krog)
23.08 - micka007
24.08 - liam (4.krog)

26.08 - ulsi25(1.krog)
30.08 - tinč407 (2.krog klomifena)

user posted image
NAVIJAČICE

*junona
*tiki55
*_sanja_ 
user posted image
*jjasnauser posted image
**Kinnie*
*brkn83 
user posted image
*lunica24user posted image Luka
*spps user posted image
*_ancica_
*orhideje
*aqua77
*mišk2
*pikica5
user posted image
*miklarom user posted image     
*pokica_
*gantar
*TEDIGO
user posted image
*anonimna user posted image
*klaudia
*janaja
user posted image
*littleangel
*katka11
*artičoka
user posted image

user posted image user posted image user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image    

STAVNICA

Sonček85user posted image   -25
%
jjasna -21%
gantar - 28%

user posted image
user posted image   dobrodošle vse nove borke.dajmo avgust barvat v roza!!!!!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 406
28.7.2008 18:00:32   
luna80
Punce, hvala bogu, da mam vas sedaj da lahko malo klepetamo o teh stvareh. Se kr boljš počutmuser posted image user posted image . Ker neki tiščat v seb je grozn.

Hator, midve bova skoraj na isti dan čakaleuser posted image , ki resnično upam da neee pride.
Še dobr da grem čez vikend mal na morje, mi bo vsaj hitrej mini....pol je pa že ponedeljek... torek..... uuuuu sej bo

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 407
28.7.2008 18:04:02   
miklarom
hja ojla.ja barvale boma sam morem prej mojga počakt da pride k pa revež že 4 teden delka po 12 ur-se vidi da so dopusti.no pa sej še samo ta teden potem ima pa dopust.hih

v akciji sem pa tako ves čas in ni vrag da mesec avgust ne bom roza-optimistka pa taka.

joj, spet se mi bo ponoč na šihtu vse treslouser posted image user posted image user posted image ,ko bosta vidva t'kuser posted image . jes še pa ne morem bom pa lahk konc tedna ko grema na morje tam se bo pa vse treslo, da se bo v Slovenijo čutlouser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 408
28.7.2008 18:08:47   
sonček85
ja halo to pa itak.sej se mi zdi da že sedaj neke vibracije meče sem .ti se samo lepo sprosti na morju in se nakopaj še zame jst se bom pa potem ko prideš ti nazaj veselo kopala in namakala,pa čeprav bi se morale skupaj ,skupaj bi ga žurirlae in še kaj bi se našlo.deca bi bila pa tako ves čas pijanauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 409
28.7.2008 18:11:58   
miklarom
ja halo to pa itak.sej se mi zdi da že sedaj neke vibracije meče sem .ti se samo lepo sprosti na morju in se nakopaj še zame jst se bom pa potem ko prideš ti nazaj veselo kopala in namakala,pa čeprav bi se morale skupaj ,skupaj bi ga žurirlae in še kaj bi se našlo.deca bi bila pa tako ves čas pijana

ne,ne zdej jih še ne meče ven bo jih pa kmal. sam res škoda, da ne moremo it skupi pol bi se šele treslo mislim da bi slovenijo k'r podrlouser posted image user posted image user posted image user posted image .

sej ko bo bla deca pjana pol bi bla še bolj aktivna user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 410
28.7.2008 18:59:21   
sonček85
dogovorjeno.res bi bila pijana.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image avgusta bi bila rada rozauser posted image ,ah pa seveda bom.jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 411
28.7.2008 20:05:52   
sonček85
grem sedaj malo potresa delat in se tikamo jutri po 15 uri.papa

jutri me pa le obvestite o skupinskem lulanju in držim za vsako velike pesti.dajmo lulčkajtte na palčke.user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 28.7.2008 20:06:42 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 412
28.7.2008 20:29:45   
Hator
IZVIRNO SPOROČILO: luna80

Hator, midve bova skoraj na isti dan čakaleuser posted image , ki resnično upam da neee pride.
Še dobr da grem čez vikend mal na morje, mi bo vsaj hitrej mini....pol je pa že ponedeljek... torek..... uuuuu sej bo

Luna80, bova skupaj delale test. Sam jaz ne bom preveč zdržala, bom po mojem 8.8. že zgoooodaj vstala user posted image user posted image

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 413
28.7.2008 20:39:03   
luna80
hejla hator
ja mal se tolažim s tem, da bo hitreje minilo ker bom mal na morju.... pa pridem vmes mal damu...., pa potem spet grem čez vikend, ( sam upam, da se mi prej ne vlije, kot prejšnji mesec, 4 dni prej, haloo?

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 414
28.7.2008 21:46:30   
bambinca
pozravček vsem bejbam!!!
Orhideje, ne ga sračkat in pejt na urgenco! Ti si pomembna in ne tisti, ki bojo mogoče dajali za hrbtom komentarje!!!
Sonček, dobr si povedala, naj ne user posted image vsakič, ko prideuser posted image enkrat je pa pač ne bo in vsaka pravljica se lepo končauser posted image
Se mi je pa ful lepo  zdelo v enem filmu, ko je bilo rečeno, da ob menstruaciji telo joka, ker ni izpolnilo poslanstva... ampak punce, ej, se ni treba čakat celo leto na nov krog- že takoj se začenja nova borbauser posted image

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 415
29.7.2008 7:30:29   
crvicek
Orhideje, tudi jaz ti svetujem isto kot moje predhodnice: pojdi se čimprej pokazat na urgenco oz. upam da si že bila in, da nam sporočiš da je vse ok. Glede na to kar si napisala, je res čudna ta tvoja krvavitev v 16. dnevu ciklusa.

No, javi nam, kako si.
Držim pesti, da je vse vredu.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 416
29.7.2008 7:45:44   
crvicek
Tane, ta tvoj izcedek pa tudi pomoje ne pomeni drugega kot ovulacijska krvavitev, saj za vgnezditveno je še malo prezgodaj. Tako kot ti, tudi jaz od operacije pa do prejšnjega ciklusa sploh nisem imela tiste značilne sluzi in špikanja med ovulacijo, tako da sploh nisem vedla, če je bila al ne. Tako, da pomoje je bilo naše telo še malo pod vplivom hormonskih tabletk, ki smo jih morale piti za operacijo. Telo rabi čas in ko je pripravljeno, nam samo pove.

Naj ti pa povem, da sem jaz pa ta mesec tako močno ovulirala, da me je že moj hecal ''da sem mokra do kolen'' , sicer pa je bilo kar veselo pri nama, tako da upam na dobre rezultate v avgustu.user posted image user posted image user posted image In tako, kot si rekla tudi ti , ni šans da zgrešim O, saj so bili krči in napetost v jajčnikih na trenutke neznosni, ma ker je to dober znak, da je moje telo spet začelo funkcionirati normalno, se da vse potrpet.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 417
29.7.2008 7:52:21   
Tiki55
Jutro avgustovke! Me vzamete medse? Julija nam na žalost ni uspelouser posted image , ampak kaj čmo, gremo naprej v nove borbe...

Sončece85, me prosim zabeležiš, ne pričakujem je 22.8.

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 418
29.7.2008 8:57:16   
Rakica_80
Tiki55,user posted image user posted image user posted image sej bo v tem Avgustu mesecu boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ima da se trese cela Slovenijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 419
29.7.2008 9:06:03   
pokica_
Tiki, nič sekirat,....avgust je NAŠ mesec!!!user posted image user posted image user posted image
Nekak mi avgust daje več upanja, kot prejšnji mesec, še sama ne vem zakaj, ampak tako je! user posted image

Navijam za vse nas, da nam uspe zagledat user posted image  in koooomaj čakam da obrnem list na koledarju, da vidimo če smo/bomo kaj ustvariliuser posted image user posted image .
Je te dni še treba izkoristiti za user posted image ker ovuliramuser posted image !

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 420
29.7.2008 9:46:34   
tane
giotti, hvala si me malo pomirila, ker te ovulacijske krvavitve res še nisem nikoli imela. včeraj se ja ta majhna krvavitev pojavila samo enkrat, pa danes spet malo, ne vem ali gre res za tako močno O. No, upam, da je to res O, ker kot sem napisala je že dva meseca sama ne opazim.
zdaj pa samo drži pesti, jaz pa jih seveda zate že od prejšnjega tednauser posted image in seveda za vse ostale borke.
glede slončkanja nekaj dni pred O in več možnosti za punčko, ja kaj naj rečem je bil ravno vikend pa želja pouser posted image , pa ta prava atmosfera pa je tako naneslo, da sva bila zelo pridnauser posted image , tako, da user posted image aliuser posted image , meni je popolnoma vseeno, samo, da bo tokrat vse ok.

crvicek, hvala tudi tebi, ja kot praviš vsaj vemo, da je res bila O in zdaj čakamo na +  in da KONČNO dobimo našega otročka. zdaj moram samo odklopit do dneva, ko bom delala test, ker se nima smisla sekirat, ker kar smo naredili smo naredili. držim pesti da je bilo tudi pri tebi uspešno100%.

< Sporočilo je popravil tane -- 29.7.2008 10:03:15 >

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 421
29.7.2008 11:19:43   
Anonimen

Vem, ženske, da ste site nas, ki sprašujemo brezvezne stvari.....In vedno ista vprašanja...in vedno iste dileme.....

In ker upaš, si znova in znova pred vprašanjem, ali ti je ratalo...

Jaz bom kar tukaj vprašala....BC testi?!?!....Saj jih delam že nekaj časa in vem, da pokažejo nosečnost in včasih se čudno obarvajo, ko ne veš, na čem si....

In test bom delala, če bo M izostala, to definitivno...ČE?!?!

Prvi dan M sem imela 6.7. ....Nekaj me je bolelo vse okrog jajčnikov od 16.7. pa tam do 21.7. (približno).....Od takrat čutim prsi po jedi....Nekako občutek, kod da mleko prihaja ko ženska doji.........in, ker se imenujem Radovedna Firbca, sem danes naredila test...Test je (po mojih izračunih) definitivno prezgodaj narejen....samo, nekaj se je rozega pojavilo že v 10.minutah.....Ni to tista močna črtica, brez dvoma.....

Samo nekaj je user posted image ....

Vem tudi to, kako zgleda čist in bel test....test, ki je definitivno negativen....

Samo te barve, ki se pojavijo tako zgodaj....hmmm.....ne dajo miru...

Vem....kregale me boste in bi me najrajši po riti...Samo...Tudi takšni smo...firbčni...

Imejte se lepo....

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 422
29.7.2008 11:50:27   
giotti
Hej, Radovedna Firbca alias Anonimen, kaj misliš, da si nekaj posebnega? user posted image  Ja, mogoče, ker si tako zelo iskrena, takšnih pa je malo na našem planetu. Bravo za iskrenost user posted image
Pa ne glede na to, koliko si firbčna, je zakon narave takšen, da je za določene stvari potreben čas. user posted image  Torej tudi za odgovor na za nas tako neksončno pomembno vprašanje, ki se glasi, ali sem nosečka ali nisem, je treba počakati. Vem, da vse to veš in tudi točno veš, da ti ne bo prav nobena rekla drugega kot to, počakaaj še kak dan... pa si vendarle napisala, kar si napisala. Zato, da deliš svoje upanje in želje še z nekom, da poveš, kaj te muči, kaj se vsako sekundo sprašuješ... ker veš, da bo to še nekdo prebral, ti je lažje. Pač ljudje smo socialna bitja in lažje nam je, če delimo svoje občutke še z drugimi. Tako da je popolnoma upravičeno, da si tole napisala in upam, da ti bo vsaj malo skrajšalo dneve v negotovosti.

Drugače pa čutim, da ti moram vseeno povedati, kar že sama veš, pa vseeno... da test po desetih minutah žal ni več relevanten, pa če se črtice še tako močno vidijo. Pa če si še tako zelo želimo videt črtice, žal to ne spremeni resnice, ki je takšna, kakršna pač je. Da si nosečka ali pa nisi, samo ti še ni dano vedet. Najbolje je, da se po tistih parih minutah test vrže v tiste smeti zunaj pred blokom, in da se ga zakoplje čim bolj na dno, ker samo v tem primeru nas ne bo premagala skušnjavi počenjati popolnoma neracionalne stvari, ki smo jih sposobne samo ženske.

Absolutno sem na tvoji strani in bi tudi plačala, samo da mi nekdo čimprej pove Resnico, kakršnakoli že je, pa vendar se to ne da.

Pa srečno in se ne pozabi javit čet kak dan, ko boš evforično skakala do stropa ali pa se utapljala v razočaranju. user posted image

Rade te imamo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
29.7.2008 12:02:38   
giotti
Drage moje, Crvicek in Tane, zdajle pa ste mi dale mislit user posted image

Nikoli se nisem kaj prida opazovala tam spoda, še manj spraševala, ali me kaj špika ali ne. Še ginekolog je bil zadnja stvar, kamor bi se odpravila pokazati svoje notranje organe. In s tem sem res odlašala do same nosečnosti, ko se je pojavila krvavitev. Potem pa smo nadoknadili vse za nazaj. user posted image  No, pa že samo dejstvo, da bi se o tem morala spraševati, pove, da me najbrž ni kaj dosti špikalo. Pa vendar, če se spomnim mesecev pred operacijo, se res medlo spomnim, da je nekaj malega pošpikalo, vedno sem mislila, da ker sem nekaj takega pojedla, pa mogoče ni bilo zato, pa tudi nekaj mokrega je bilo tam spodaj. In zdaj? user posted image  Po operaciji? Se podpišem pod vse, kar ste dejale za prejšnje mesece. Nobenih očitnih znakov pri vama in pri meni isto. Kaj res to pomeni, da potem ni ovulacije? Ma, ne verjamem, pa vendar je res, da je zdaj malo drugače. Crvicek, zdaj pa praviš, da se je vse vrnilo, kot je bilo, zgleda, da pri Tane tudi oziroma še bolj močno... torej, je upanje tudi zame? user posted image  user posted image  Hvala, ker delite tako intimne stvari z nami vsemi tukajle gor. In da vajini znaki sicer zdaj pomenijo ovulacijo, ampak da bo pa čez 14 dni to vsekakor obrodilo kakšne sadove.
Si pišemo... in navijamo of course user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 424
29.7.2008 14:10:28   
M1987
Čao mene tudi loh vpišeš pod borke za Avgust. Upam, da user posted image ne bo 21.08.2008 - 6. krog user posted image upam, da zadnji user posted image lp user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?