giotti
|
Hej, Radovedna Firbca alias Anonimen, kaj misliš, da si nekaj posebnega? Ja, mogoče, ker si tako zelo iskrena, takšnih pa je malo na našem planetu. Bravo za iskrenost Pa ne glede na to, koliko si firbčna, je zakon narave takšen, da je za določene stvari potreben čas. Torej tudi za odgovor na za nas tako neksončno pomembno vprašanje, ki se glasi, ali sem nosečka ali nisem, je treba počakati. Vem, da vse to veš in tudi točno veš, da ti ne bo prav nobena rekla drugega kot to, počakaaj še kak dan... pa si vendarle napisala, kar si napisala. Zato, da deliš svoje upanje in želje še z nekom, da poveš, kaj te muči, kaj se vsako sekundo sprašuješ... ker veš, da bo to še nekdo prebral, ti je lažje. Pač ljudje smo socialna bitja in lažje nam je, če delimo svoje občutke še z drugimi. Tako da je popolnoma upravičeno, da si tole napisala in upam, da ti bo vsaj malo skrajšalo dneve v negotovosti. Drugače pa čutim, da ti moram vseeno povedati, kar že sama veš, pa vseeno... da test po desetih minutah žal ni več relevanten, pa če se črtice še tako močno vidijo. Pa če si še tako zelo želimo videt črtice, žal to ne spremeni resnice, ki je takšna, kakršna pač je. Da si nosečka ali pa nisi, samo ti še ni dano vedet. Najbolje je, da se po tistih parih minutah test vrže v tiste smeti zunaj pred blokom, in da se ga zakoplje čim bolj na dno, ker samo v tem primeru nas ne bo premagala skušnjavi počenjati popolnoma neracionalne stvari, ki smo jih sposobne samo ženske. Absolutno sem na tvoji strani in bi tudi plačala, samo da mi nekdo čimprej pove Resnico, kakršnakoli že je, pa vendar se to ne da. Pa srečno in se ne pozabi javit čet kak dan, ko boš evforično skakala do stropa ali pa se utapljala v razočaranju. Rade te imamo.
|