|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
30.7.2008 14:35:09   
ursa30
moj se pa prav izogiba pogovorov o temi user posted image user posted image
sm mu včer začela razlagat neki, pa je kr prešaltu temo user posted image
tko da mu nč več ne rečem, če ga bo zanimal a sm dubla user posted image  al pa kako kaže testek, bo mogu kr sam vprašat.

sj ga štekam, da je tut on obremenjen s tem, sam haloo..s kom se bom pa menla o tem, če ne z njim...s sosedom user posted image user posted image

no sej, zato mam pa vas tuki user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
30.7.2008 14:37:42   
Tiki55
Pa saj so izgleda vsi isti... moj mi je sam reku, da naj mu povem samo, ko bo uspelo. Drugače se potem preveč sekirauser posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
30.7.2008 14:40:02   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Pa saj so izgleda vsi isti... moj mi je sam reku, da naj mu povem samo, ko bo uspelo. Drugače se potem preveč sekirauser posted image

enako user posted image
sm mu včer rekla da bom zjutri test nardila in ko se je zjutri zbudil za mano, me tut vprašu ni nič, sej odgovor je itak poznal..ampak vseen sem čakala da bo saj prašu kej..no se je po po pol ure spomnu pa prašu user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
30.7.2008 14:40:12   
Tiki55
Bejbike, danes bom pa mal prej šla iz šihta... Mejte se, pa veliko čvekajte, da bom mela zjutraj kaj za bratuser posted image user posted image user posted image

Pa seveda navijam za nove pluskeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
30.7.2008 14:41:07   
ursa30
tiki, lepo se mej, pa pridi kmalu spet nazaj, da te ne bomo preveč pogrešali user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
30.7.2008 14:41:23   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

enako user posted image
sm mu včer rekla da bom zjutri test nardila in ko se je zjutri zbudil za mano, me tut vprašu ni nič, sej odgovor je itak poznal..ampak vseen sem čakala da bo saj prašu kej..no se je po po pol ure spomnu pa prašu user posted image

jej jej ti naši moški.... magari bi z nami delili to negotovostuser posted image

Ampak saj jih imamo vseen radeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
30.7.2008 15:12:31   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: abc100

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

aqua, pa tvojmu si dala da pogleda test

ne.... ne ve v kakašni paniki živim..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisem mu ga dala za pogledat, zato, ker bi ga hotla presenetit s pluskom in imam presenečenje že pripravljeno in zrežirano že skoraj eno leto, pa se scenarij za enkrat še ni uresničil........

Daj, deli ta scenarij z nami.

scenarij sledeč....... user posted image user posted image user posted image user posted image

kupla ful luškane copatke..... enga z neko roza živalco gor, druzga pa z modro...... ful fletkani.... user posted image   in sem jih spravla v majhno belo škatlico iz usnja... pa še večja škatlica iz kartona, ki je ful lepo zavita.... zgleda ko kako darilo za RD.... user posted image

in ko bo vse skupaj odvil in prečekiral, mi bom povedala da bo tati postal.... user posted image  če bo to enkrat.... user posted image  
ker ga pa poznam, mu bom pa verjetno mogla še plusek pokazat, da bo sploh dojel, kaj se dogaja.....

scenarij je približno tak... če ma pa katera še kakšen predlog sem pa odprta za ideje.....  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
30.7.2008 15:24:59   
ursa30
kok lepooooooo user posted image user posted image user posted image

zdej ti pa sploh privoščim, da čimprej zagledaš user posted image
držim pesti k nora user posted image user posted image

pupike, lepo se mejte, grem domov.
čvekajte lepo naprej, pa upam da se bo javla še kakšna nova user posted image

papa

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
30.7.2008 15:27:23   
aqua77
urši uživej na dopustu.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te bom misala.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pazi da boš dost zaloge s sabo vzela ( testki.....) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
30.7.2008 15:41:20   
aqua77
pa še nekaj sem pozabla dodat pri scenariju......

navado imava, da se z darili vedno presenetiva in dava presenečenje eden drugemu pod povšter.... user posted image user posted image user posted image user posted image   zvečer pa to najdeva.... user posted image user posted image user posted image

tako da me velikokrat čaka kakšen parfumček pod povštrom, ko grem spat.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz mu bom dala to moje darilce tudi pod poušter, tako da bo res presenečenje, ker bo mislu, da sem mu kaj kupla.... user posted image user posted image user posted image  

s tem namenom mu tudi ne povem, kakšna "drama" se trenutno dogaja, ker potem mi bo scenarij padel v vodo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa zato toliko bolj vesela, ker mam vas drage moje pupe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ki mi stojite ob strani in s katerimi se lahko vse pogovarjam, ker drugače bi se mi lahko še zmešalo..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
30.7.2008 15:44:19   
cofk

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Sem mal čekirala seznamček, pa sem ugotovila, da čakamo še novičke od:

xx.07. - Binchyka.k
xx.07. - nejkag  (17.krog)
xx.07. - tejč76
xx.07. - *Mišika* (5.krog)
xx.07. - Anonimna   user posted image
xx.07. - *kinnie* 
xx.07. - dini

04.07. - mani2 (7.krog)
05.07. - Vita80
08.07. - MojcaK
12.07. - becky
12.07. - midvaxy
15.07. - cofk

21.07. - Tipa (3.krog)

25.07. - Ursa30
25.07. - ABIKA

27.07. - soncek_25
28.07. - anci banci
28.07. - carpe diem
28.07. - Joob (4.krog)
29.07. - ziva1 (8.krog)

Punce, dejmo se javit, da zvišamo procent in porabimo vso roza barvo.......

moja je pa prišla...z zamudo in zlo švoh ampak je prišla...
bomo avgusta bol pridni k imamo dopust user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
30.7.2008 15:49:26   
dini
Kje ste pupike????

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
30.7.2008 15:55:13   
dini
Nobene ni ko pridem goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
30.7.2008 16:00:46   
aqua77
aquica je vedno tuki....... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
30.7.2008 16:04:03   
dini
Piše da si odsotnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
30.7.2008 16:07:29   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Piše da si odsotnauser posted image user posted image user posted image

vem.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

men to vedno piše..... user posted image , zato, da me ne moreš izsledit..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak aqua te vedno opazuje........ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
30.7.2008 16:10:20   
dini
Dej povej kej lepegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
30.7.2008 16:13:51   
aqua77
nč lepga ne vem..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

z urši sva danes zjutraj spet lulale na palčko, pa spet nimava nobenih novih novic..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je situacija pri obeh že nekaj dni ista..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
30.7.2008 16:15:58   
aqua77

Dej povej kej lepegauser posted image user posted image user posted image

a je pri tebi kaj novega???? user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
30.7.2008 16:17:37   
dini
Ma pr meni je ------------------ na kubik brez kej mislt na +++++++++++++, nej pride že ta G z dopusta.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
30.7.2008 16:19:02   
aqua77

Ma pr meni je ------------------ na kubik brez kej mislt na +++++++++++++, nej pride že ta G z dopusta.

bo pa G povedal kakšna je situacija, ko se vrne z dopusta! user posted image   kdaj pa pride?

P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
30.7.2008 16:20:17   
dini
na sred avgusta enkrat, a ona pol tudi že vidi če sm kej ušpičla ne?Pa še zastonj.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
30.7.2008 16:26:30   
aqua77
maš prav..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
30.7.2008 16:29:43   
dini
Sam jst grem pa avgusta na morjeuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
30.7.2008 16:30:43   
aqua77

Sam jst grem pa avgusta na morjeuser posted image

a ti je kaj slabo.... mislim a maš kakšne znake.....

P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?