Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:35:09
|
|
|
|
ursa30
|
moj se pa prav izogiba pogovorov o temi sm mu včer začela razlagat neki, pa je kr prešaltu temo tko da mu nč več ne rečem, če ga bo zanimal a sm dubla al pa kako kaže testek, bo mogu kr sam vprašat. sj ga štekam, da je tut on obremenjen s tem, sam haloo..s kom se bom pa menla o tem, če ne z njim...s sosedom no sej, zato mam pa vas tuki
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:37:42
|
|
|
|
Tiki55
|
Pa saj so izgleda vsi isti... moj mi je sam reku, da naj mu povem samo, ko bo uspelo. Drugače se potem preveč sekira
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:40:02
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Pa saj so izgleda vsi isti... moj mi je sam reku, da naj mu povem samo, ko bo uspelo. Drugače se potem preveč sekira enako sm mu včer rekla da bom zjutri test nardila in ko se je zjutri zbudil za mano, me tut vprašu ni nič, sej odgovor je itak poznal..ampak vseen sem čakala da bo saj prašu kej..no se je po po pol ure spomnu pa prašu
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:40:12
|
|
|
|
Tiki55
|
Bejbike, danes bom pa mal prej šla iz šihta... Mejte se, pa veliko čvekajte, da bom mela zjutraj kaj za brat Pa seveda navijam za nove pluske
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:41:07
|
|
|
|
ursa30
|
tiki, lepo se mej, pa pridi kmalu spet nazaj, da te ne bomo preveč pogrešali
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 14:41:23
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Pa saj so izgleda vsi isti... moj mi je sam reku, da naj mu povem samo, ko bo uspelo. Drugače se potem preveč sekira enako sm mu včer rekla da bom zjutri test nardila in ko se je zjutri zbudil za mano, me tut vprašu ni nič, sej odgovor je itak poznal..ampak vseen sem čakala da bo saj prašu kej..no se je po po pol ure spomnu pa prašu jej jej ti naši moški.... magari bi z nami delili to negotovost Ampak saj jih imamo vseen rade
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 15:12:31
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: abc100 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 aqua, pa tvojmu si dala da pogleda test ne.... ne ve v kakašni paniki živim..... nisem mu ga dala za pogledat, zato, ker bi ga hotla presenetit s pluskom in imam presenečenje že pripravljeno in zrežirano že skoraj eno leto, pa se scenarij za enkrat še ni uresničil........ Daj, deli ta scenarij z nami. scenarij sledeč....... kupla ful luškane copatke..... enga z neko roza živalco gor, druzga pa z modro...... ful fletkani.... in sem jih spravla v majhno belo škatlico iz usnja... pa še večja škatlica iz kartona, ki je ful lepo zavita.... zgleda ko kako darilo za RD.... in ko bo vse skupaj odvil in prečekiral, mi bom povedala da bo tati postal.... če bo to enkrat.... ker ga pa poznam, mu bom pa verjetno mogla še plusek pokazat, da bo sploh dojel, kaj se dogaja..... scenarij je približno tak... če ma pa katera še kakšen predlog sem pa odprta za ideje.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 15:24:59
|
|
|
|
ursa30
|
kok lepooooooo zdej ti pa sploh privoščim, da čimprej zagledaš držim pesti k nora pupike, lepo se mejte, grem domov. čvekajte lepo naprej, pa upam da se bo javla še kakšna nova papa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 15:27:23
|
|
|
|
aqua77
|
urši uživej na dopustu.... te bom misala.... pa pazi da boš dost zaloge s sabo vzela ( testki.....)
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 15:41:20
|
|
|
|
aqua77
|
pa še nekaj sem pozabla dodat pri scenariju...... navado imava, da se z darili vedno presenetiva in dava presenečenje eden drugemu pod povšter.... zvečer pa to najdeva.... tako da me velikokrat čaka kakšen parfumček pod povštrom, ko grem spat.... jaz mu bom dala to moje darilce tudi pod poušter, tako da bo res presenečenje, ker bo mislu, da sem mu kaj kupla.... s tem namenom mu tudi ne povem, kakšna "drama" se trenutno dogaja, ker potem mi bo scenarij padel v vodo.... sem pa zato toliko bolj vesela, ker mam vas drage moje pupe , ki mi stojite ob strani in s katerimi se lahko vse pogovarjam, ker drugače bi se mi lahko še zmešalo.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 15:44:19
|
|
|
|
cofk
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Sem mal čekirala seznamček, pa sem ugotovila, da čakamo še novičke od: xx.07. - Binchyka.k xx.07. - nejkag (17.krog) xx.07. - tejč76 xx.07. - *Mišika* (5.krog) xx.07. - Anonimna xx.07. - *kinnie* xx.07. - dini 04.07. - mani2 (7.krog) 05.07. - Vita80 08.07. - MojcaK 12.07. - becky 12.07. - midvaxy 15.07. - cofk 21.07. - Tipa (3.krog) 25.07. - Ursa30 25.07. - ABIKA 27.07. - soncek_25 28.07. - anci banci 28.07. - carpe diem 28.07. - Joob (4.krog) 29.07. - ziva1 (8.krog) Punce, dejmo se javit, da zvišamo procent in porabimo vso roza barvo....... moja je pa prišla...z zamudo in zlo švoh ampak je prišla... bomo avgusta bol pridni k imamo dopust
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 15:49:26
|
|
|
|
dini
|
Kje ste pupike????
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 15:55:13
|
|
|
|
dini
|
Nobene ni ko pridem gor
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 16:00:46
|
|
|
|
aqua77
|
aquica je vedno tuki.......
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 16:04:03
|
|
|
|
dini
|
Piše da si odsotna
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 16:07:29
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Piše da si odsotna vem.... men to vedno piše..... , zato, da me ne moreš izsledit..... ampak aqua te vedno opazuje........
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 16:10:20
|
|
|
|
dini
|
Dej povej kej lepega
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 16:13:51
|
|
|
|
aqua77
|
nč lepga ne vem..... z urši sva danes zjutraj spet lulale na palčko, pa spet nimava nobenih novih novic..... je situacija pri obeh že nekaj dni ista.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 16:15:58
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Dej povej kej lepega a je pri tebi kaj novega????
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 16:17:37
|
|
|
|
dini
|
Ma pr meni je ------------------ na kubik brez kej mislt na +++++++++++++, nej pride že ta G z dopusta.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 16:19:02
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ma pr meni je ------------------ na kubik brez kej mislt na +++++++++++++, nej pride že ta G z dopusta. bo pa G povedal kakšna je situacija, ko se vrne z dopusta! kdaj pa pride?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 16:20:17
|
|
|
|
dini
|
na sred avgusta enkrat, a ona pol tudi že vidi če sm kej ušpičla ne?Pa še zastonj.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 16:26:30
|
|
|
|
aqua77
|
maš prav.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 16:29:43
|
|
|
|
dini
|
Sam jst grem pa avgusta na morje
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 16:30:43
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Sam jst grem pa avgusta na morje a ti je kaj slabo.... mislim a maš kakšne znake.....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?