Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 10:41:16
|
|
|
|
nf
|
Mah kaj pa vem...sem že malo obupala, ampak dejmo se presenetit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 10:43:15
|
|
|
|
nf
|
Bi se mi pa zdelo neizmerno romantično, če bi ravno v Afriki, kjer sva začela, tudi končala.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 10:43:29
|
|
|
|
~Biba~
|
živa hvala za geslo...lepe slikce; nporoka an gradu pa je itak vedno pravljična. smajlije pa poiščem na netu; kar v nek iskalnik vpišem nf nekje tu na RR sem prebrala da je Afrika vedno plodna no mogoče pa jo vi2 več ne bosta potrebovala; ker boste pikico že morali švercat. Tak zdaj pa moram it...bajta se noče sama spucat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 10:49:03
|
|
|
|
Anonimen
|
kokr je pravljično je zelo zelo hitro konec Ko gledam nazaj se mi kar milo stori.... Bi šla še enkrat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 11:05:59
|
|
|
|
Erin
|
Oj oj! Samo na hitro javljam da sem še vedno doma - špelka Se i je vse umirilo...imam pa jutri pregled pa bo mogoče kaj novega, kaj veš? Če ne drugega me bo spet tako grobo pregledala da se bom še za dodtnih 9 cm odprla, potem pa lohka rodim... Grem moje Avgustovke pogledat kaj je novega pa da mal sezname naredim da ne bodo vse izgubljene če me prej prime in jim uidem..
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 11:10:24
|
|
|
|
Serendipity
|
kleja - to me je pa zdaj tak fajn v smeh spravilo sončece in živa - bili sta obe prelepi nevestici! sunshine - kaj bi midve naredile ta ticker tebi? špelnika - zgučano! Še dva dni se lahko prepustive/mo grdim navadam potem pa akcija! Se je treba v formo spravit! nf - Se strinjam s klejo - Afrika je plodna ... no, mogoče pa ne bo potrebna bosta kar v SLO naštmala tamalo pikico! živa - sem komaj zaj opazila vprašanje o prekmurstvu! jap, čistokrvna! Tij tüj? vita - ti pa maš pravo gozdillo za šefico. ne daj se ji! Mogpoče te kle sprobava iz kakšega testa si! zaupaj vase boš videla, da bo šlo kot po maslu! murkica - he he he, saj koruza je tud fajn! Kar se pa tiče kataloških prodaj .. jaz vedno nasedem lepim slikcam ... Včasih sem zadovoljna včasih pa ne. Se pa je tudi zgodilo, da so mi poslali skoraj 4 mesece po naročilu, pa še napačno stvar v napačni številki, seveda so dobili nazaj. Ampak ni bilo hude krvi. Se pač zgodi Amm... naša Erin že kaj diha? He he he,, vidim da ne Bomo počakali avgust, kaj? da bo po moje! ps: zdaj sem mislila da me bo kap! pošljem in mi vrže ven, da ne more poslati. še dobro, da imam na miški funkcijo da se lahko premikam naprej in nazaj po straneh, me je kar vrglo nazaj na ta mesič. jao, če bi mogla vse to še enkrat pisat
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.7.2008 11:11:02 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 11:10:51
|
|
|
|
sonček33
|
Ma Se* pa ga dajva!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 11:11:39
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ma Se* pa ga dajva! Cool! te kontaktiram na ZS.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 11:15:59
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehehehehhehehehe Nej ges san nej, moj pa je :))))) Man nekši filter vgrajeni za prekmurce... Iz Sobote?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 11:26:21
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehehehehehehhehehehe Nej ges san nej, moj pa je :))))) Man nekši filter vgrajeni za prekmurce... Iz Sobote? Ha ha ha. Nep, blizu pa kakih 7 km bolj proti Lendavi. Te pa lejko kakšno po prekmursko drapneve? Sunshine - gre?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 11:31:36
|
|
|
|
sonček33
|
Se zmagala sem. hvala ti res.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 11:37:07
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Se zmagala sem. hvala ti res. Oooooo! Super! Pa nama je uspelo! Joj, kak gre hitro čas ... Ti, maš full lepega buškija že ... sem pofirbcala v albumu! Pa, da ne bi pozabila na svojo nalogo, vse na nekaj tednov je to obveza, ok? Saj veš kak je babji firbec ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 11:40:00
|
|
|
|
Serendipity
|
polaris - tvoj podpis je zakon! ''Hm .. z mojo psiho je pa BAJE BAJE BAJE nekaj narobe... (avtorske pravice odobrene :-))'' ti me pa vedno nasmeješ! Bove imele skupaj terapije? Predlagaš kakega strokovnjaka? Hm, ok saj lahko obračunave avtorkse pravice s kafu (ki jo sicer tokrat jaz častim ) skoraj bi pozabila na našo jazziko - žal mi je, da je prišla ta hudoba. Grrr... bomo zgleda zopet morale organizirati načrtovan, protinapad za to tečnobo!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.7.2008 11:43:00 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 11:43:07
|
|
|
|
ella.
|
SONČECE in ŽIVA25: jest bi tudi pokukala na vajino poroko. Prosim,prosim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 12:17:11
|
|
|
|
jazzz27
|
kolko ste ble ve pridne!!!!! Lepo da se borba spet vrača nazaj!!! Se* in Živa.....no vidve kamot po prekmursko, samo spodaj pa obvezno prevod, ker men ne potegne vaša špreha . Se*...mah ti si res tako pridna....včer sem imela tud jaz tak dan, da bi vse požrla kar je blo na vidiku.....še dobro, da sem prej jedla kosilo preden je moj domov prišel, ker bi ga pohrustala . Hvala za hugije....treba res nardit nekaj s to hudobo....čeprav se jaz še podpišem zraven polarisinega podpisa.....psiha je ku*ba!!!! A mate še kako kuro? živa in sonček jaz bi tudi geslo na ZS....plizzzzzzz me firbec matra ko hudička!!!!!!! polaris.....preber si mal višje....pri se*.....bravo za tak originalen podpis!!!! Bomo res mogle met kak sestanek ANONIMNIH PSIHIČEV .... murkica in kleja in špelka.....javlja se še ena popcorn koruznica ....mi pa že kokice včasih mal ven iz ušes štrlijo....če me razumete nf....ti pazi, da ne bo kak mulatek nazaj pršov aja, da ne pozabim.....ledenkica vas vse lepo pozdravlja....pravi da se imata lepo...kjer koli pač že sta .... aquica.....ja lupco v roke pa nad test....morska bolezen pa mine vsaj po treh mesecih.....kar se pa tiče tvojih pregrešnih slikic.....madoca bom mogla sam dopoldne sedaj RRjat, mi moj ne bo več verjel, da jaz na RR visim, če pa take slikce gor pokate!!! Pol si misli da pa kako trdo vsebino gledam eh, deklice....grem nazaj jabolka grabit....imam že dva žulja....Se*...maš kako kuro za posodit?
< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 30.7.2008 12:20:04 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 12:19:14
|
|
|
|
aqua77
|
punčke moje...... na hitro preletela albumčke..... čudovite ste..... sem dones čist okupirana v službi in ne dohajam komentirat..... si morem en dan dopusta vzet, da vas vse preberem...... se*, ti si pa čvekavo razpoložena danes...... super te je brat po dooooolgem času, sem te misala ..... klimoflenčice so pa tudi k nam pokukale..... super punce.... dobrodošle!!!!! morem priznat, da vas jaz redno berem, sam ne oglašam se tolko, ker še ne spadam k vam....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 12:30:29
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 eh, deklice....grem nazaj jabolka grabit....imam že dva žulja....Se*...maš kako kuro za posodit? Eto, tü maš. Kvoučko s picekami (prevod: mama kura in piščančki ) Bo pomagalo? Ups. Nej so piceki ampak so lilke!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 30.7.2008 12:31:44 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 12:33:38
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 se*, ti si pa čvekavo razpoložena danes...... super te je brat po dooooolgem času, sem te misala ..... Ja, kar vtihnite nemren ... oo, kak fajn, da si me misala (missed U2), sem back v elementu. Le še kak lepi ''piščanček'' bi dodatno polepšal dan ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 12:34:17
|
|
|
|
sonček33
|
a južno si že skuhala Se?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 12:36:52
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 a južno si že skuhala Se? Nep, moj moužek pride komaj po četrti uri, sama pa ne jem rada. Bom pa začela tam nekje ob 3 kuhat ... Ti? Kaj bo dobrega lonček skuhal?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 12:37:47
|
|
|
|
sonček33
|
jaz bom danes tople kuamre, pire in sojine polpete... a ti zanš nardit štrudl iz buč
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 12:38:58
|
|
|
|
spelka12
|
kleja s kje pa si, da dežuje . Tuki na gorenjskem je tak sonček, glih za na morje it. Glede kokic se strinjam. Naše so še bolše pa bolj slane, pa več putra je gor . nf romantika velja, pogumno v afriko. Če pa zagledata + se pa tud splača odpovedat. erin se* pol ko bova šlank si bova pa kataloško naročili šik cunce . sonček wiiiiiii za ticker. Končno bomo lahko spremljale dogajanje. živa in se* - WTF? Po slovensko prosim . južna - pri nas bo pašteta pa paradajz - delavska malca . Mi čisto paše, je prevroče vzuni za kaj drugega.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 12:39:04
|
|
|
|
Erin
|
Čvekiceeeeee Jaz sem šele pri kofiju...bo katera Mogoče bo to malega kaj požurilo na ta svet...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 12:39:48
|
|
|
|
sonček33
|
O špelka kaj bi jaz dala za pašteto
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 12:40:46
|
|
|
|
sonček33
|
ja erin a nauš nč kuhala? ma dej no, zdej k včer nisi rodila, pa lahko tudi jutr ... madona, a se ti sploh zavedaš, da bo to zdej zdej?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?