|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
29.7.2008 21:51:31   
dašabina
drage moje, vsem skupaj 1000 user posted image user posted image user posted image user posted image  ( za vse bolančke, za vse,  ki jim možje nagajajo, za vse otročke, ki nočejo papat).
Piknik, štejte najmanj 4, za očita pa ne vem zaradi stanje s tastom in taščo. Ima zdaj pogovor z brati kako naprej.
Triš, slike pa saj veš da so suuuuuppppeeeerrrr!!! Lahko imaš še ena dva froca, ti to zmorešuser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
29.7.2008 22:06:15   
vaney
zdaj grem pa tudi jaz spat....

nočka vsem in odpočijte si, upam, da bodo vsi januarčki lepo spaliuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
29.7.2008 22:10:57   
mala pikica
mml rada bi Gašperju kuhala raznoliko, da bi dobil čimveč potrebnih snovi. Trudim se, da je zraven mesa in prikuhe še kakšna zelenjava. Jaz pa tudi komaj čakam, da bo Gašper lahko jedel enake stvari kot midva user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

mml kaj bi mi brez tebe, res...

Se popolnoma strinjam user posted image mml nam reši marsikateri problem, največ pa je vredno, da nas velikokrat pomiri. mml user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
29.7.2008 22:11:52   
nana35

Sem mislila napisati ZS,pa ne bom,mogoče bo tvoj odgovor in moja vprašanja še komu v korist.
mml,seveda sem poučena,da znižujemo vročino,ko je nad 38,tako da ne skrbi,ne dajem svečk če ni vročina čez 38.Danes zvečer smo jo imeli namreč že 39user posted image .Zniževala sva jo v kadi z dodajanjem hladnejše vode.Še prej sem ga zavila v mokro pleničko in ga tako imela nekaj časa.V kadi smo bili kakih 15 minut.Več ni zdržal,je bil že čisto siten in utrujen.Jedel danes ni nič. Ali misliš,da je kaj narobe,če otrok ne popije toliko kot bi moral?Meni je P rekla,da mora popiti,ker tehta 9kg-900ml tekočine.Kje pa!Ne spravim toliko vanj,kakih 600-650 že,več pa ne,ker kar pljuva ven in noče piti.
Da se vrnem k zniževanju temperature.Začela sem s svečko-paracetamolom,zdaj imam svečke Voltaren in piše,naj dam polovičko,če bo temp.nad 38.Nimam pa več paracetamola,ali mu lahko dajem samo Voltaren? Včeraj v bolnici ni vedela za svečke Maridol,ker jih v bolnici ne uporabljajo.Ali naj grem po paracetamol v lekarno?Drugače mi svakinja dela v bolnici in če se slučajno ne dobijo brez recepta mi jih lahko prinese,seveda če jih moram kombinirati z Voltarenom.Prosim in hvala,hvala,hvala za tvoj odgovor.
Upam,da je 6.bolezen...in da bo kmalu mimo.

In super da ste se znebili mavca.Ubogi naši otroci...vse se jim zgodi.

Triš,čudovite slikice,kakor zmeraj,Žan je pa itak prelep,je tudi mali smeško kajne?

Sunny m.,čeprav si sama doma za vse,pa smo me s tabo,da se potožiš in da nas kdaj tudi nasmeješ...Tvojega pa pošlji v tri krasne,nekateri dedci so res nemogoči.Boš morala resno vdarit po mizi.Enuser posted image zate in en user posted image za tvojo Nejo in njen nosek.

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
29.7.2008 22:35:20   
ursulina
vsem bolančkom velik user posted image  in vsem mamicam tudi user posted image .
mml, posebej še zate tudi en velik user posted image , ko takole nesebično deliš nasvete in se nas ne naveličaš user posted image

triš, ful lepe slikice, žan je pa tak sonček, da verjamem, da uživaš 100 na uro!

še kaj smo jedli danes, potem pa spat...
Z: 140 ml AM
M: (prvič) marelica+malo jabolka - ne mara marelic, očitno, pojedel 3 žličke
K: zelenjavna juhica s korenčkom, krompirčkom in piščančjim mesekom
M: 150 ml AM
V: Hipp riževa kašica z jabolkom in komarčkom
pred spanjem: še malo AM
ponoči bo pa predvidevam še en obrok mojega načrpanega mleka... zdaj pa grem črpat...

lahko noč!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
29.7.2008 22:45:11   
sani1
No jaz se še nisem spravila spat...user posted image

Sem si potem tako ohladila kri, da sem napokala Manjo in sva šli na sprehod. Do Hoferja in nazaj. Sva kupili ful dobre Linške piškote...  Zdej pa se kilogrami nabirajo na moji riti...user posted image
Pa bom zopet slabe volje...user posted image   Mojega dragega pa očitno tudi daje luna zdej je že boljše. Je bil samo sekundni izpad elektrike....user posted image

koala- hvala ti za objemčke- so pomagali...

nana- glede časa pa imaš prav. Meni ga tudi zdej premanjkuje.Ko je bila stara tri mesece bi ga lahko izvažala...user posted image A se vprašaš kaj šele bo? Ko bodo začeli hodit še kuhat nebomo mogle...  Za tisto babo v kampu pa se ne obremenjuj več, ker se ne splača. Sam ti potegnejo živc...Te čist zastopim...

golobček- sej verjamem, da prilagodiš zadeve. jih jaz tudi in verjemi, da bom jaz kuhala še več kot pa ti.  sej veš zarečenga kruha se največ poje.user posted image

KatrinRR- drug teden se dobimo na kavi...  Ti sporočim kdaj. Ok?

klepetka- boš povedala v ponedeljek kako in kaj je z Lano pa se bomo zmenile. Imate pa res žurke. Nič zdej pa vsak večer v avto in do Ljubljane pridi na en kokteil pa bo...user posted image

vaney- polna luna se bliža in smo vse nataknjene...user posted image

ursalara- ja dej malo povprašaj kako je s to brunarico in sporoči...

sunny- upam, da je bil pri tebi tudi samo kratek izpad elektrike...user posted image

triš- super slike. Zgledaš pa fenomenalno na to, da imaš tri otroke...  Si sebe sploh ne znam predstavljati kakšna bi bila jaz. Debela deklica....user posted image

mala pikica- upam, da je Gašper danes kaj več pojedel. Moji je bilo prevroče, da bi jedla. Je pa kolegica rekla, da niti en njen otrok( ima tri) ni bil tolko naspidiran kot je Manja in ni čudno, da se ne zredi saj vse sproti porabi.
Pa še to, da ti povem, da je bila ena od mojih skritih želj, da bi postala pisateljica. In res rada pišem. Zgodbe in kakšen članek kdaj napišem in sem najbolj vesela, ko mi to objavijo. mi je potrditev. in mogoče enkrat če ne prej, ko bom v penziji izdam tudi kakšno knjigo...user posted image   Bom napisala kaj o našem čvekanju...

mml- lahko se v četrtek dobiva kje pri fužinskem gradu, če bo lepo vreme? Drugače pa planiraj za drug teden kavico...

Zdej pa grem spat. Nos mi še vedno toči, da sem razmišljala, da bom sebe na ta sesalec priklopla in toi kar za celo noč...user posted image user posted image user posted image

Lepe sanje!!!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
   Sončki januarčic 2008 - 3. del
30.7.2008 6:19:01   
karatina
Oho, danes zjutraj sem pa jaz prva user posted image

Sem prišla samo na hitro malo pogledat, kaj sem zamudila, zdaj pa veselo na delo.

Čudovit dan vsem user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
30.7.2008 7:49:43   
martinca
dobro jutro!

suzana, jaz sem si vzela čas in prebrala tvoj post, ker tudi moj Patrik spada v klub "suhcev" oziroma "manj jedcev". pa upam,da ni kaka alergija. pri nas je Patrik tudi čisto flekast, samo da je to od komarjev. pa mu mažem z Fenistilom pa gre to zelo počasi nazaj.
nazadnje sem se slišala z njo v petek in vas vse lepo pozdravlja. samo mislim da je sedaj že doma in se vam bo kaj kmalu kar sama oglasila.

sani, najin dan D bo 9.8. lahko pa se z miško postaviš na moj nick in boš videla koliko je še do najine poroke.

triš, full lepe slike.

mala pikica, mi se bomo tudi vsi trije udeležili piknika. če kaj pomagava s Patrikom te povejte.

sunny,  zate.

tukaj pa je še Patrikova nova frizura in njegovi piki od komarja

user posted image

user posted image

user posted image

zdaj pa hitro računalnik ugasnem da naj kaj ne skuri ker tako grmi.

pa upam, da mi ne bo izbrisalo.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
30.7.2008 7:51:00   
martinca
mi je zbrisalo, samo sem prej kopirala, zato pas sedaj smeškoti ne vidijo. naj si vsaka po svoje predstavlja kakega smeškota sem dodala.user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
30.7.2008 8:20:43   
klaja
Klepetka dobrodošla doma!

Golobček jaz sem spraševala koliko je star, zanimala me je predvsem kolko je razlika v letih, pa vidim da ni kaj dosti. Dobra si, da ti uspe tako kuhanje!!!

Mala pikica ne sekiraj se, če se ti Gašper ne joče in je dobre volje, potem je sit tudi, pač ima mogoče sedaj tako obdobje, da ne rabi veliko hrane. Dajaj mu čim več za pit in predvsem pusti času čas, si bo že premislil. Drugače pa vsak ima svoje mnenje. Jaz že skoraj dve leti poslušam, da tisto kar sem kuhala Juliji, da to sploh ni za jest, ker take svinjarije še pujsi ne bi jedli, pa naj si vsak misli kar si hoče.  Tašča mi je tudi zadnjič rekla,  da korenček pa že ni za otroke, da ni dober... Eh, brezveze!

Mml super za Manco!!

Nana upam, da bo čim prej boljše, ubogi Klemen!!!

Sani joj mene tudi tako razjezi, ko mi kdo soli pamet in se dela pametnega. Jaz pravim tak, da vsak starš najboljše ve, kaj je za otroka vredu in kaj ne.

Triš super fotke!

Sunny Morning user posted image !

Piknik: mi štirje pridemo, datum nam tudi ustreza. Glede prostora pa mi je na misel prišel Kamp Menina v Mozirju, a je že katera bila tam? Srčki se vsako leto tam srečujejo, sicer pa še nam ni uspelo prit tja.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
30.7.2008 8:21:22   
koala
Jutro!

Uf, je grmelo.

martinca zdaj pa vrjetno že mrzlično odštevata, kaj? Vama kar malo zavidam, jaz bi se tudi še enkrat poročila. Kaj pa čevlji, si imela že kaj sreče? Jaz sem na svoje naletela čisto slučajno, ko sem z prijateljico šla da si je ona čevlje kupovala. 

nana, kako je Klemen? Je že kaj bolje?

mala pikica, je danes kaj več sreče z hranjenjem? Upam da danes ko še ni tako vroče Gašepr kaj več poje. Mislim na vaju.

sunny si kaj boljše volje?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
30.7.2008 8:32:56   
Golobček
Zaželim vam samo dobro jutro potem pa se izklopim ker nekaj grmi da mi spet kaj ne skuri.

Lep dan do takrat ko se stanje umiri.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
30.7.2008 8:38:08   
koala
Pikinik, načeloma bi tudi mi prišli, če seveda kaj vmes ne pride. Datum je OK.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
30.7.2008 9:22:16   
mala pikica
Jutro!

Midva z Gašperjem sva šla raje nazaj spat, ko je začelo grmeti user posted image

nana upam, da je Klemnu vročina že kaj padla. Maridol pa je prav tako paracetamol, lahko brez problema daš. Je pa res, da je verjetno 500 mg, otroški pa ne vem, če obstaja. Pa saj tudi za svečke ne vem, koliko mg so user posted image Najboljše v lekarni vprašat. Je pa res, da tudi mi Gašperju nismo mogli zbiti vročine, ko je imel 6.bolezen.

sani kje pa je objavljen kakšen tvoj članek, če ni skrivnost? Ni pa slaba ideja, da bi kdo kaj napisal o našem čvekanju. Samo vsega pa ne izdat user posted image

koala pri nas vročina ne vpliva kaj veliko na hranjenje, so problemi ves čas. Danes še zaenkrat nisva jedla, razen ponoči seveda.

martinca prav luškano frizurco ima Patrik, se moram navadit, sem prej bila navajena na tiste dolge srčkane kodrčke user posted image

Za piknik nas je že 20 user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
30.7.2008 9:23:20   
Katrin
Jutro user posted image

sani1: velja!

Vsem bolančkanim pošljava z Anžetom koš poljubčkov in za vsakega ena user posted image

Včeraj je Anže prespal skoraj cel dan user posted image  (sva brez Kaje in mu je dolgčas user posted image ), sicer pa je OK. Vedno nasmejan sonček user posted image

Vse, ki pišete, da imajo user posted image  vročino in da slabo jedo - tudi jaz ne jem, kadar sem bolna in mislim, da tudi user posted image  ne paše hrana. Ne se preveč sekirat, važno da pijejo. Tudi, kadar izraščajo zobki, otrok slabše je user posted image  Pri Kaji je še vedno prvi znak bolezni to, da preneha jesti oz. da poje čisto malo.

Anže si mane učke, tako da greva ven na sonček, da bo zaspal user posted image

Držte se in lep dan.

pa pa

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
30.7.2008 9:40:28   
Intruder24
Pri nas je bila zdaj nevihta in je prav super ohladilo user posted image  tako, da se da fajn dihat in sem polikala najine cote, da te na nekaj zgledajo user posted image

Vsem, ki vas vaši user posted image  jezijo je čas, da jih začnete nazaj in en user posted image za pogum.

nana user posted image  cel čas mislim na vaju in upam, da se Klemen že bolje počuti in da ste imeli mirno noč.

piknik tudi mi pridemo, če ne bo kaj vmes prišlo, ampak je to na 1. mestu.

sunny ti kar pojamrja, sej če kateri ni za brat, pač ne bere user posted image  in en velik user posted image  zate.

martinca lepo frizurco ima Patrik user posted image , pa tudi fejst so ga napikali user posted image , ta mrčes je že čist mimo...Ta tvoj dan D pa se res bliža user posted image , boš videla, da bo vse lepo in prav...držim pesti, da ti to odštevanje čimprej mine!

Tudi mi smo še v klubo brezzobih nasmeškov user posted image  pa še menda kar nekaj časa ne bodo.

Včeraj se dobila krvne izvide in nimam ne problemov s ščitnico, ne revme, nisem več slabokrvna, nimam holesterola, nimam sladkorne ... v glavnem to je ok user posted image ...hvala vsem, ki ste držale pesti za mene. Jutri grem na slikanje hrbtenice, ker mogoče od tam izvira, samo ne vem zakaj me ni dala na slikanje kolen, če me kolena najbolj bolijo... sem pozabla tam rečtuser posted image  je pa rekla, da je najverjetneje utrujenost in da naj Vida malo pustim in naj se mrda ponoči in se naj ne vstajam, pa se naspim 2 dni in bo ziher bolje...samo kaj ko ga jaz ne morem pustit če začne jokatuser posted image

lep dan!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
30.7.2008 9:50:58   
Intruder24
današnji jedilnik:

ko se zdaj zbudi bo jedel: jabolko + banana + keksek
kosilo: krompir + korenček + piščanček (prvič), upam da bo fajn prenesel
popoldne: grisek

user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
30.7.2008 10:01:11   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Triš, slike pa saj veš da so suuuuuppppeeeerrrr!!! Lahko imaš še ena dva froca, ti to zmorešuser posted image user posted image user posted image

Zdej si me pa nasmejala do solzuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martinca super frizurco ima Patrik.Ja se mora mal porihtat za ohcetuser posted image .Mi k frizerju ne bomo šli sigurno še kako letouser posted image

Intruder user posted image user posted image user posted image user posted image za izvide

Mala pikica Žan je res spal v čolnu,ker prenosne posteljice nismo kupovali,med nama pa noben otrok ni spal ker se jaz bojim da bi ga udarla ponoči ali pa pomečkala.In tako smo vzeli čoln spodaj dali dekice in pregrinjalo od kovtra za pokrit pa je imel svoj kovterček in povšterček.Spal je celo noč in zjutraj se je zbudil z nasmehom ,tako da predvidevam da mu je bilo lepouser posted image .Res pa da ponoči ni bilo vroče .

triš- super slike. Zgledaš pa fenomenalno na to, da imaš tri otroke... Si sebe sploh ne znam predstavljati kakšna bi bila jaz. Debela deklica....

Mogoče ni videt ampak jaz sem debela deklica

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
30.7.2008 10:08:32   
mml
nana upam, da je Klemen že boljši. Mislim, da je pomembno, da Klemen popije vsaj pol litra tekočine, poleg kakšnega mleka, ponudi mu kadar se spomniš in ga ne sili. Jaz bi vsekakor kombinirala paracetamol in Voltaren in ne bi uporabljala samo Voltarena, ker lahko tega daješ samo na 8 ur.

Vse ostalo pa kasneje...pri nas je kriza, ker je Manca izgubila opico user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
30.7.2008 10:09:54   
martinca
koala, ja čevlji so sedaj že tudi doma. sem sicer že prej imela ene kupljene pa sem tiste nela nazaj in so mi dali denar (v Avstriji v Deichmannu), nove pa sem si  kupila v Alpini.
zgledajo pa takole
http://www.alpina.si/si/trgovina/artikli/?v=art8C701Z

intruder, sem videla da imaš po nemško napisano koliko je Vid star. to zaradi tašče? aja, kdaj pa spet pride, nisi rekla da nekje avgusta?
super da je s krvjo vse v najlepšem redu.
pa hvala da misliš name.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

triš- super slike. Zgledaš pa fenomenalno na to, da imaš tri otroke... Si sebe sploh ne znam predstavljati kakšna bi bila jaz. Debela deklica....

Mogoče ni videt ampak jaz sem debela deklica

jaz sem pa bicikl če si ti debela

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
30.7.2008 10:10:11   
nana35
martinca,prav lep je tvoj Patrik z novo frizurco,kje je še to,ko se bo Klemen postavljal s pričeskouser posted image .Ampak enkrat se bo.
Ne vem kako to,da se vam smeškoti ne vidijo,če skopirate,meni se vidijo,no vsaj jaz jih vidim,pa mislim,da tudi druge.Je že mala pikica enkrat to napisala in sem bila posebaj pozorna in pri meni se tudi skopirajo.

Glede piknika mi še ne vemo,sploh niti nisem v stanju o tem razmišljati.Ko se Klemen pocarta,bom razmislila o pikniku,upam,da bo vredu tako in da ne bom prepozna.

koala,bedeli smo skoraj vso noč,Klemen je jokal in malo spal,imel vročino in spet jokal...Zjutraj se je zbudil brez vročine (vsaj po občutku,ker ga nočem vedno dražiti s tem termometrom,je itak ves jokav)in potem sta ga imela tašča in tast,da sva se malo naspala.Klemen je potem le pojedel eno kašico,takšno sem mu dala,ki jo ima najraje,da vsaj nekaj poje,ker včeraj ni nič jedel,ampak res nič.Mleka sploh noče,čaja pa je danes spil tudi bolj malo.No,dan je še pred nami.Zdaj po joku spi že dobro uro,ati pa zraven njega.Jaz pa že ves čas bedim in upam,da mu vročina spet ne bo narastla,da ostane tako in da se počasi stanje umiri.Je pa bil danes že na sprehodu,ker ni sončka in sem prvič prosila za slabo vreme.Hvala za skrb.

Pri nas je tudi grmelo in se vlilo.Grmelo je pa tako,da je kar zadonelo,kot bi padla bomba.Tudi jaz sem vse izklopila.Zdaj pa je že mirno.Le lužice na cesti še spominjajo na dež.

mala pikica,vem da je Maridol paracetamol,a mi ga je zmanjkalo včeraj.Zato ne vem,ali lahko dam samo Voltaren ali ne.Maridol sva imela še od cepljenj,ko sva ga dobia na recept pri P.Vseeno bom svakinji rekla,je pa fajn,ker je ravno v nočni in mi ga bo prinesla,pa še lažje se bo spomnila,ko ponoči ni toliko dela.
In res upam,da je 6.bolezen in da se bliža koncu.Ali so vam potrdili da je bila to 6.bolezen?

intruder,jaz imam goro likanja,si predstavljaš,kajne?Danes bom,če bo Klemen boljši.Ja,sem koali napisala Klemnovo stanje,za zdaj pa še ne vem kaj dosti,ker spančka HB.Upam,da izvabim kak nasmešek iz njega danes.Včeraj je bil res grozno utrujen in ves mlahav in zjokan,pa očke tako uboge.Res se mi smili,sem še sama malo z njim pojokala,tako se mi smili.
user posted image za tvoje dobre izvide!Poskusi med vikendom s to metodo,naj tvoj A.poskrbi za Vida in si res poskusi spočiti,vsaj ponoči.Čez dan itak ne gre.

Lepo bodite danes .

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
30.7.2008 10:45:04   
mala pikica
nana mi smo bili pri P ravno 3.dan vročine in nam je rekel, da če bo vročina padla in se bodo pojavili izpuščaji, da je potem 6.bolezen. In ravno tako je bilo, pa tudi v knjigah piše, da vročina 3-4. dan pade, nato pa se pojavi osip izpuščajev, ki trajajo 2-3 dni. In pri nas je tako bilo. Upam, da je tudi pri vas 6.bolezen, da se je zdaj rešite in da je ne bo več nikoli user posted image Sem pa prepričana, da bo Klemen kmalu spet zdrav in nasmejan, tako da vam piknik sigurno ne uide user posted image Pa lep avatar imaš user posted image

intruder ti bom popoldan napisala glede mojih kolen, zdaj Gašper kliče user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
30.7.2008 10:51:51   
mala pikica
Zdaj sem se spomnila, sem hotela vprašati dve stvari.

Kako ve dvigujete vaše sončke? Sem prebrala, da jih ne bi smele dvigovati pod pazduhami user posted image Jaz moram priznati, da ga največkrat dvignem ravno pod pazduhami. Iz prenosne posteljice, kjer je skoraj na tleh, si sploh ne predstavljam, kako ga naj drugače dvignem. Posedem ga, Gašper iztegne rokice proti meni in ga dvignem.

Pa še kako čistite pokakano ritko? S krpico in vodo ali z vlažilnimi robčki? Doma seveda, drugje verjetno kar z robčki.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
30.7.2008 11:28:38   
martinca
mala pikica, jaz Patrika tudi dvignem pod pazduho. kako pa naj drugače. user posted image
ritko pa mu vedno čistim z robčki. potem pa še pobrišem s pleničko da ima ritko suho. mu dam pleničko gor pa še s kremo namažem če ima rdečo ritko. in to je to.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2274
30.7.2008 11:45:56   
SuzanaKK
Dobro jutro dober dan!

Sva si z Aljažem danes privoščila malo daljše spanje, zdaj pa ne vem ali pri nas ni grmelo ali pa sva vse skupaj prespalauser posted image .

nana še vedno držim pesti, da bo Klemen spet tvoj nasmejani krompirček. Daj mu enega velikega lubčka v mojem imenu.

mala pikica jaz Aljaža vedno dvignem pod pazduho, kaj pa je s tem narobeuser posted image Če je samo polulan, ga najprej z vlažnim robčkom, do suhega pa obrišem z robci, ki se kupijo v DM-u, Mullerju za nego otroške kože. Papirnati robci v škatli. Če je pokakan in smo doma, ga najprej z vlažnimi robci, potem še z vodo in suhim robcem. A sem preveč radovedna, če te vprašam kje delaš, ker si zadnjič rekla, da se vračaš v laboratorij. Aja, če boš potrebovala lektorico za diplomsko, evo meuser posted image . Pa da ti še povem, kako zgleda naše hranjenje. Prvih 20 žličk Aljaž poje v minuti, potem mu pap ostane dolgčas in je potrebna kar fajn animacija, da je dalje. Ko ima dosti, začne pljuvati iz ustuser posted image . Povprečno hranjenje tako traja pol ure, ampak proti siljenju s stekleničko, je to pravo olajšanje.

ursalara meni se zdi Bizovik super lokacija. Klaja a ti misliš v kampu Menina? Tam sem jaz enkrat bila, smo se šli kopat, ker je notri jezero, ampak čez poletje so tam prikolice in šotori. A imajo poseben piknik prostor? Tega namreč nisem nikjer videla.

Drugače pa poročam, da po enem nanosu locoidona se je stanje izboljšalo vsaj za 70 %. Sem se odločila, da ga bom samo zvečer mazala, čez dan skoraj da nima smisla, ker se tako slini, da mu velikokrat obrišem gubo s papirnatim robčkom. Vem pa, da dokler bo tako vroče in se bo slinil, se stanje ne bo čisto popravilo.

Aha, zdaj pa že protest na tleh. Letim ...

martinca izredno lepi čevlji, pa še kasneje jih boš lahko nosila. Pa hvala  ti!user posted image kako deluje fenistil? Ker Aljaž ima še zdaj pike z morja, mu še niso izginili.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?