Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 20:10:53
|
|
|
|
dini
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 20:21:21
|
|
|
|
dini
|
Že use spiste al se rekreiraste?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 21:22:07
|
|
|
|
dini
|
NOČKO PUNČKE
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 6:44:34
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro punce,kako ste kaj? vsem tistim,ki delate danes testke,srečno,naj bo v teh dveh dneh še kakšna rozika,da se seznam obarva v nam vse lepšo barvo aqua,če bo tud danes boljš švoh črtica,si vzem par dni pavze s testi saj enadva,takrat bo verjetn pokazal kakšno bolj konkretno črtico
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 6:48:26
|
|
|
|
trinity22
|
držim pesti za čim večroza črtic mi smo nazaj s potovanja se pa nadaljujejo
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 7:33:12
|
|
|
|
sonček85
|
jutro:no pa sej ti je uspelo dati skico gor.bravoooooooooo danes sem pa zelo žalostna:včeraj sta bili dve anonimni vpisani pod ta nick v avgust in sem eni lepo napisala da bo sedaj ta znak,saj sem že pred tem spraševala in povedala da že ena s tem obstaja,potem me je pa okreglaa in je rekla da jo naj damo dol s seznama,pa je nisem dala ,saj mi je hudo in sedaj sta obe samo da ima ena št.1 ena pa št.2.tako zelo sem žalostna ,da bi najraje vse nekam poslala in se ........brez besed.samo na mi gre.pa saj vem da sem tudi sama kriva -ah pa kaj se žerem.bo že.morala sem se izpisati-hvala in upam da me vsaj katera zastopi. aja pa jutro in pošiljam za posladek in kavico za jutro-da boste imele saj ve lepo jutro.
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 30.7.2008 7:34:31 >
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 7:48:17
|
|
|
|
kepica
|
dobro jutro punce Za vse, ki danes delate teste...močno, močno držim pesti za Jaz sem pa pravkar izvedela, da sploh nisem bila noseča...beta hcg pokazal negativno...Od kod torej črtice na CB in BC mini Očitno se tudi na teste ne moremo več zanesti Tko da, punce... Nočem vas razočarat, ampak če je črtica zelo slaba na CB, še ni rečeno, da je to to... žal Da o BC mini ne govorim... Tam je bila kar precej obarvana. Še en dokaz, da BC mini laže. Nad CB sem pa tudi kar malo razočarana. Tko da..naslednji mesec čakam vsaj par dni zamude, potem pa test in hočem močno Srečno vsem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 7:52:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro... Sonček nič se ne sekiraj... če takih stvari ne zastopi pa nič.... sploh pa, če bi uporabljala svoj pravi nick, ne bi prišlo do tega... e pa zastopim kako se počutiš, ne kriva ne dužna a naj....ala Ampak sonček zunaj ti bo dan razvedril in ti pomagal da pozabiš na neprijeten pripetljaj Kako smo pupe?? Kaka nova ??? Jst sem si včeraj kupila zalogo BC (meni so vedno prav kazali) in počasi že odštevam dni... Sicer tko kot sem že parkrat napisala močno dvomim da sva kaj ušpičila ampak.... upanje umre zadnje Znakov nobenih razen tega da sem včeraj opazila da je moja leva joškica (ni glih majhna ampak vseeno ) malo večja kot desna in nekaj se mi cedi iz nje. Niti stisk ni potreben, zadosti je da bradavičko malenkost pritisnem in nekaj priteče... Kot neka umazana voda no ampak po moje je to prej kej drugega kot znakec nosečnosti No kje ste polulanke??? HOČEMO NOVE NOSEČKE!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 7:53:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Amapk kepica... to je potem dober znakec in ni bil ss Žal pa mi je za lažne testeke...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 7:57:08
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro dečve! aqua, urši čakamo na lepe novičke sonček85 ne jemlji si tega tako k srcu... saj veš, da vse znamo bit malo nestrpne, ko iz meseca v mesec pričakujemo tiste pluske, pa nič... Me te mamo rade kepica To je pravzaprav zate dobra novica, kajne, saj ni bil ss. Zdaj pa takoj v nove boje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 8:07:01
|
|
|
|
ursa30
|
jutro punčke kako ste? upam da vredu. jaz sem malo manj..zjutri sem nardila test, spet minus, od nikoder mah nvem več kaj si nej mislim, vse skupaj mi je ful čudno. tudi da bi imela tako pozno ovulacijo, skoraj ne verjamem.. v torek ko pridem z morja pokličem svojo G, pa bom videla pri čem sem. aqua, javi se je črtica že kj bl močna? držim pesti , javite se še ostale
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 8:22:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Dobro jutro punce,kako ste kaj? vsem tistim,ki delate danes testke,srečno,naj bo v teh dveh dneh še kakšna rozika,da se seznam obarva v nam vse lepšo barvo aqua,če bo tud danes boljš švoh črtica,si vzem par dni pavze s testi saj enadva,takrat bo verjetn pokazal kakšno bolj konkretno črtico jutro!! se bom držala nasveta od spps, ker "črtica" je še zmeraj ista......
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 8:31:26
|
|
|
|
Tiki55
|
urša, aqua Pa kaj vaju tile testki zafrkavajo Hočemo debel pluuuus
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 8:43:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Aqua in Ursa... Sej vem da je težko izvedljivo, ampak po moje je bolje da v teh situacijah kot sta, malo pozabita na testeke in uzivata življenje naprej... Z ali brez ... Resnično vem da je težko in vaju razumem ampak glede na nejasne rezultate, je bolje da sploh nebi nič vedeli kot da je vse nekaj na pol... Se strinjata? Navijajta naprej in slej ko prej bo rezultat zelo jasen Mi bomo pa tačas navijali za vaju, za DEBEEEEEEEEL PLUSEK!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 8:51:42
|
|
|
|
MAŠKA
|
Punce dobro jutro! Ja kepica, verjamem, da se tudi CB zmoti. Pri moji svakinji je bilo podobno, dopoldan rahla črtica, popoldan se je ulilo. No pri meni je bila tudi rahla črtica, ampak je iz tega ratala frajlica, ki že ima zdaj 3 leta. Drugič tudi rahla črtica, M pa zamuja zdaj že 9 dni. No upam, da ni bila lažna , ponovnega testa nisem delala, mogoče bi ga pa res lahko . M mi drugače nikoli ni zamujala, prej za kakšen dan ali dva prehitela, res pa pregleda še nisem imela. Najbrž bom šla še po en test
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 8:56:22
|
|
|
|
ursa30
|
živa25, maš čisto prav. saj pozabiti malo na testke in na bi še šlo, če bi vsaj dobila . nikoli mi še ni zamujala in me bolj skrbi, da ni razlog kje drugje jutri greva z mojim za 4 dni na morje, tako da bom probala izklopiti vse..čeprav težko..
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 9:02:53
|
|
|
|
ursa30
|
malo berem po forumih nazaj, kdaj je puncam pokazal test. spps je pokazal šele po 20 dneh zamude... zdaj sem dobila spet malo upanja. aqua, sej bova zmagale, tako ali pa drugače
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 9:04:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Urška... Mislim da če si do sedaj imela redno M in brez posebnosti niti skoraj ni razloga da bi bilo kaj narobe... Tudi meni se je že zgodilo da mi je zamujala iz neznanega razloga pa je sicer VEDNO točna... Psiha pač malo vpliva in telesu ne pusti da bi opravil svoje... Probaj se prepustit užitkom na morju in boš videla da bo ali eno ali drugo... Držim pesti zate, definitivno pa moraš sporočiti končen rezultat...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 9:06:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 malo berem po forumih nazaj, kdaj je puncam pokazal test. spps je pokazal šele po 20 dneh zamude... pri prvi nosečnosti
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 9:09:41
|
|
|
|
Rakica_80
|
Aqua77, jaz sem opravila krvni test, samo še po izvide skočim ob 10.00! Ti si že bila? No v vsakem primeru, ti držim pesti, da zagledaš obe močne!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 9:11:28
|
|
|
|
ursa30
|
hvala živa, ja najbolj da res malo izklopim vse to. če po pravici povem, zadnji teden ne mislim čisto na nič drugega kot na to... spps, si mi dala malo upanja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 9:12:28
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Aqua77, jaz sem opravila krvni test, samo še po izvide skočim ob 10.00! Ti si že bila? No v vsakem primeru, ti držim pesti, da zagledaš obe močne!!!!! ti bomo stiskal pesti da ti povejo veselo novico tudi tebi zamuja pa ti test nič ne pokaže al kako?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 9:12:42
|
|
|
|
Joob
|
Jutro Pupike, tooook sem vesela...končno se nama je vceraj prikazal PLUSek ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiii...ful sva vesela in upava, da bo v tokratni nosečnosti vse ok. Za vse ostale še vedno močno stiskam pestke in upam, da tudi ve končno zagledate magični PLUS! Tako, sedaj se selim k aprilčicam, vse vas, ki ste mi izrekale tople in iskrene besedice, pa prav lepo pozdravljem. Držite se...cmoooook!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 9:13:23
|
|
|
|
Rakica_80
|
Še ni konec zlatega Julija in zato tudi želim videti še +++++++++++++++++!!! Zato punce hitro lulat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 30.7.2008 9:13:35
|
|
|
|
ursa30
|
joob supeeeeeeeeeerr!!! bravoooo!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?