Krysia
|
Dobro jutro. Gajka, hvala za . Ti si pa res neverjetna - poleg ukvarjanja z Rokom nam kuhaš kavico, pa še tipkaš vzporedno s hranjenjem . Očitno si že čist zverzirana ... pa saj tako je prav ... Čestitke Miškolinčku , Filipu in očiju - zdej pa velik cartanja in počitka. No, pri nas so pa končno plenice oprane in obešene (kar pomeni, da bomo danes likal ). Popoldan pa nadaljujemo s cotikami ... Sem se končno spravla prat ... Kaj je zdaj to - kar vse boste v P odlaufale? K_a_t_j_a, drži se, enako velja za Sandro123. Odette, čestitam za selitev . Ne se sekirat zarad manjkajočih luči - midva živiva tukaj že skoraj 3 leta, pa v spalnici še veno visi žarnica na kablu Pa da ne boš mislila - moj je štromar . Ja, saj ... kovačeva kobila ... in tako naprej ... košuta, pridna - še breskve boš vlagala ... Moj današnji projekt je pa višnjeva za sestrico, ki ima jutri rojstni dan ... No za razliko od včeraj je moj danes ful živahen - ima neke svoje žurke tam notri v all inclusive hotelu. Pa se mi zdi, da se je še malo bolj na glavo obrnil, ker čutim brce ful zgoraj, prej sem jih pa nekje ob strani ... Ampak ne vem, to so moji občutki, mi G nič ne pove, kako smo obrnjeni ... MOgoče drug teden na pregledu - grem k drugi G, ker je moja na dopustu, potem pa itak neha delat Bom morala še G zamenjat ... Anaya in LinaK: glede štetja gibov jaz vem za isto varianto kot anaya - v 12 urah vsaj 10 gibov, ni pa to nujno od 9h - 21h. Ampak, kot je rekla LinaK - važno, da brcajo! Naty13, ti pa poročaj, ko prideš s pregleda. Pa kaj je zadnje čase s temi G - o samih bolečih pregledih berem? Ne vem, a smo res že tako občutljive al kaj? Upam, da naslednji teden doživim drugačno izkušnjo, no ... Drugač se bom pa pač tolažla s tem, da popadki manj bolijo kot mesarjenje od G ... No, se še kaj beremo - grem posodo pomivat ... (se mi včeraj zvečer ni dalo, zdaj pa imam)
|