polly80
|
pozdravljene da se vam malo oglasim po dolgem času..nič kaj dosti nimam časa za rr,sem sedaj samo malo preletela čez vaše čvekanje,ste čisto preveč pridne,da bi utegnila vse prebrat.. v glavnem,naša vita je ima sedaj okrog 4500g,so rekli na posvet.,da je ok,dojima se pridno,nič ne dodajama,ni potrebe ponoči spi ponavadi od 22h pa do 5 ali 6h,se naje in še potem kakšni 2 urci,je ful pridna,tako da sem tudi jaz spočita,ampak pop.pa skoraj nič ne spi(edino včasih zunaj v vozeku),zato tudi nič ne utegnem..pa ok,glavno,da je ponoči pridna. kakanje-baje je pri doječih mamicah ok,če je dojenček pokakan 1krat v tednu. moja vita je bila prej vsak dan po vsakem obroku,sedaj pa na 5 do 6 dni komaj 1krat,ampak potem ko se pa pokaka,se pa konkretno-do vratu in do stopal ,pa je tudi ful lepljiv drekec. kg-kriza.. sicer sem samo na 1+,pa vseeno..šlauh okrog trebuha tak,da mi nobene hlače niso prav. .pa gin.je rekel,da po cr 3 mesece ne smem delat trebušnjakov (kar je sicer ok izgovor ),pa ker dojim,moram veliko jest (kar je tudi ok izgovor ) ,vendar bi rada,da bi ta šlauh kar čudežno izginil.. čokolade,mleko-ne morem se upret ,pa ni hudega... ok,lepo se cartajte,grem spat ln