|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
28.7.2008 10:15:40   
moci
sva, ferrum lek. enkrat, prvič v bistvu. 

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
28.7.2008 10:41:26   
altati
Ma lej, jaz imam že cel lajf slab kri....kar se tiče hemoglobina.
Pa čist normalno funkcioniram.Mogoče sem edino malo bolj odbitauser posted image .
Pri otroku bi sicer zatežila, da naj nekaj naredijo.
Naj ji dajo sirup, naj redno kontrolirajo....pa seveda bi poskušala s prehrano nadomestit manjko. A je problem v hemoglobinu?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
28.7.2008 12:15:36   
frrrr
tasha - odlična poslikava! user posted image  user posted image  user posted image

železo... mi imamo legofer... zadnji pregled rekli, da je železo sicer ok, a rezerve pa nima in ob prvi bolezni gre spet v minus... večkrat ga pozabimo, zdej pa 14 dni že ni v igri, ker itaq premau c vitamina poje, da bi se lahk absorbiralo železo. prejšnji teden je tk skor cel teden na mleku preživel (sladoled, čokolino, jogurti, pudingi)... ta teden rekla, da še kakšne fejst kisle zadeve izločamo, pol pa spet začnemo z legoferjem.

midva sva se šetkala po sončku... šla z biciklom do vrtca vzgojiteljico pozdravit, pa kamenčke sva metala v rečico... prav vroče se je spet naredilo.
zdej bo pa zaspal... mi je rekel VN SOBE, pa sem šla. noge vidim in so še vedno tam, kjer so bile ob odhodu iz sobe user posted image čist prehitro gre tole... še mau pa bom mogla na njegovo poroko user posted image

grem lenarit še sama...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
28.7.2008 12:18:23   
frrrr
to sem pa pozabila... posledice vikenda brez moža...

včeraj jaša zaspal preden prišel mož. okrog 12ih se je neki mrdal, pa je rekel mož, da gre kr on pogledat kaj je... in pride v sobo, mali pa v histerični jok. sem šla za njim, pa ni kaj dost pomagalo ATI STAN (stran)... še pobožat ga ni smel, da mali ne bi histerično jokal user posted image sem ga vprašala, če je jezen na atija, pa je rekel JA user posted image očitno mu je res fejst zameril tale kratek oddih user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
28.7.2008 13:08:51   
Maxica
Sam pozdravim vas, pokomentiram pa kasneje. Sem sama v službi, pa še ponedeljek je in je en kup enega dela.
Preživeli smo lep vikend, ki je šel kot vedno prehitro mimo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
28.7.2008 17:34:06   
muki1
No, jaz pa sem danes imela pregled pri g.
Uz je pokazal, da imam policistične jajčnike. Jajčece dozori, vendar ne poči in ni m. Mi je kazala jajčnik, ki je res ves prepreden z črnimi pikami user posted image . Rezultati krvnih preiskav bodo v sredo. Ne obeta se nič dobrega, najbrž kakšna hormonska terapija. Me je vse sorte spraševala, če sem postala kaj bolj dlakasta, če sem se zredila.... No, tako da kakšne nenadejane nosečnosti se mi najbrž ni bat. Še načrtovani bolj slabo kaže, kolikor sem zdaj na brzino prebrala o policističnih jajčnikih. Še dobro, da že imam svoji dve pupsiki. No, pa brez črnih scenarijev, ampak kar malo mi je hudo, če pomislim, da ne funkcioniram več kot ura user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
28.7.2008 20:14:14   
frrrr
o, muki... naj bo vse ok in ti ena hitra hormonska terapija uredi tvojo urico, da bo štimala kot je treba.

mi bli spet v zoo user posted image smo že skoraj doma tam user posted image danes bil v igri trampolin, vlakec sploh ni bil zanimiv... nama je un stric 5 minut mau podaljšal, pa še to je bilo premau user posted image še sreča, da je en majčken fantek posvojil moža in ga odpeljal proti igralom, saj sem tako dobila izgovor... pa sva šla iskat atija user posted image

no, zdej pa se še premetava nekaj po postelji... vsak čas bo pa še očke zaprl in paaančkal user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
   [Brisano sporočilo]
28.7.2008 21:18:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3608
28.7.2008 21:20:51   
@lina
sivkamivka, jaz sem se pa le prebila skozi vso to nemščino, kolikor mi je znanje iz srednje šole omogočalo, pa našla en gumbek nekje v kotu in si ogledala vaše čudovite fotke. Očitno ste se imeli lepo in uživali, mali je pa itak pravi pozeruser posted image  pa ugotovila sem, da moj mali le ni edini vitek oktobrčekuser posted image

frrrr, to je samo eno izmed obdobij - ugotavljati, kakšno moč imajo njegove besede. Saj bo že naslednji trenutek spet ves tvoj, ne bit žalostna in ne načrtuj še poroke... čeprav imaš snaho že ogledano (ali po fotkah sodeč ima snaha njega že ogledanegauser posted image )

muki, prav zares, črne scenarije na stran. Glede na to, da si sorazmerno pred kratkim rodila in če je diagnoza prava, je gotovo to bolj začetni stadij. Vsekakor pa držim pesti za dobre izvide v sredo. user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
   [Brisano sporočilo]
28.7.2008 21:25:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3610
28.7.2008 21:30:52   
@lina
mi smo 10-ko dosegli sicer nekaj mesecev nazaj, zdaj se mi počasi dozdeva, da mogoče le koraka proti 11-ki, nisem ga pa že dolgo tehtala... je pa v svoji skupini v vrtcu (pa jih je 5 ali 6 oktobrčkov 2006) res videti suhi suhec. user posted image user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
28.7.2008 21:55:02   
moci
sivkamivka, jaz bi tudi malo v vaš dopust pokukala ...

muki, upam, da kmalu zrihtajo tvoje jajčnike, ni hudir, da jih ne bi. saj to je precej pogosto, ane?
imaš dve čudoviti princeski, zdaj pa lepo počakaj, da terapija opravi svoje, potem pa s polnim plinom naprej.

@lina in sivkamivka, a vidve ne dasta otrokom jesti? user posted image

hec, hec, samo hec. ne zamerit, vem, da so si različni. tudi mi smo šteli grame.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
   [Brisano sporočilo]
28.7.2008 22:26:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3613
28.7.2008 22:58:27   
frrrr
sivkamivka, po tako obetavnem postu sem šla takoj poskusit ponovno... pa ugotovila, da v prvem poskusu pridem na stran, kjer kliknem gumbek za ogled... očitno bla včeraj prehitra user posted image grem zdej sivkota, ki ni sivko, gledat user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
28.7.2008 23:07:09   
frrrr
lušten dopust, sivkamivka. tut naš spada med suhece... med vrstniki med manjšimi in suhcenimi, ampak smo tut nekje okol 11tke. se borimo user posted image včeraj smo bli v zoo in se je z enim fantkom igral, za katerega sem bila prepričana, da je kakšna 3 leta star. potem pa pove mamica al babica, da je septemberček 06 user posted image jaša je bil pravi piščanček zraven user posted image

@lina, hvala za tolažilne besede. te bom držala za jezik user posted image ma da se crklja pri meni vsaj še naslednjih 10 let, pol ga prepustim njegovi izbranki user posted image

moci, kako je danes ZojKa? vročina padla? super, da je... mi smo papcali kr sladoled... pa mau obseden je postal z lumpijevo čokoladno-lešnikovo kremo. hladna, full hranljiva in tudi okusna.

grem galerijo uredit, pa mogoče tut kakšno jaševo fotko pripopam... nočko

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
29.7.2008 0:35:32   
frrrr
nekaj fotk zadnjih štirih dni...

mali destruktivec user posted image
user posted image

sobotno uživanje pri babici in dedku
user posted image
user posted image

včerajšnje poziranje pri medvedih
user posted image

današnje spanje... očitno med razmišljanjem zaspal user posted image
user posted image
pa malce bolj sproščen spanec
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
29.7.2008 0:37:59   
frrrr
lahko noč in eno bolho na pomoč user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
29.7.2008 6:43:57   
altati
muki1 -  saj bo, boš videla!!! Tudi tele policistične jajčnike se da zrihtat, verjemi. Saj vidiš, da imaš dve pupiki. Policistični so pa najbž že tudi prej bili, a ne? najbrž to ne pride čez noč? Sicer se ne spoznam, a verjamem, da bo vse ok in tudi še eno nosečnost s srečnim koncem boš imela, v to sem pa prepričanauser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
29.7.2008 6:48:15   
altati
sivkamivka - čudovite fotke in še lepši nudistiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
29.7.2008 7:32:02   
psaša
Dobro jutro. Nam se pa obeta en teden dopusta na morju. Ni še čisto 100%, zvem v petek. Držim pesti.
Sem pa zvedela včeraj zvečer, itak takoj pograbla priložnost, pa še ugodno je.user posted image

Je pa mali sedaj ene pa dni tako trmast, ko user posted image . Jaz koza se pa še z njim pregovarjam user posted image .

frrrr lušne slikice, Jaša je pa pravi pozer.

Mi imamo dobrih 10 kg, pa je bolj majhen in zgleda kar močan. Ima tudi konstrukcijo tako, bolj močno. Čist po očijuuser posted image .

muki saj bo, držim pesti. Jaz sem imela nazadnje pri G nek izrastek na levem jajčniku, upam, da mi bo sedaj med M počiluser posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
29.7.2008 7:38:56   
Maxica
Dobro jutro. Že dva dni sem taka čudna, zgleda sem kakšno virozo spet nekje pobrala, saj imam po ustih tudi polno aft in za piko na i se mi je po dolgem času še herpes pod ustnicami naredil.user posted image  Ma bo že...
Muki, res ste super naredili to vašo vilo, jaz sem si to tudi čisto drugače predstavljala, dve kartonski škatli pa konec, ampak ne, vi to orng. Bravo za idejo in za izvedbo.user posted image user posted image user posted image  Da ne govorim o krasni torti, s katero sta te lepotički pričakali doma. Topim se.user posted image user posted image user posted image  
Pa tudi fotke malih zagorelih blondink so prav krasne.user posted image
Glede jajčnikov sranje, ampak zdaj vsaj veš, kaj je, kontracepcija tako ne bo potrebna. Hecam se. Mislim, da je to kar dosti pogost pojav, verjetno nič nevarnega, zdaj bodo to pozdravili, potem pa hopa po novega dojenčka. Čist fajn se bo izšlo.user posted image
Arabela, pozdravljena, dobrodošla spet med nami.user posted image user posted image user posted image  
Remy, ja, presneto, kdaj ste pa bili vi v soboto v Atlantisu, da se nismo nič srečali??? Likanje pa mene tudi čaka, joj, niti pogledati si ne upam v ogromen kup, ki se mi je nabral, ampak v tem vremenu pa tudi ne bom likala. Čakam dež.user posted image
Sivkamivka, tudi jaz se priporočam za link.user posted image
Lucika, no vidiš, sta čisto prav naredila, da sta postavila datum, tako so vendarle prišli tudi tisti, za katere nista pričakovala. Samo da se je vse izšlo tako, kot si si želela in se za to trudila.user posted image  Domek imate pa tudi krasen, prav z užitkom gledam take tople fotke. Mi pa delujejo prostori tako po fotkah bolj majhni, ne preveliki. Kako pa imate v resnici?
Mis, fino, naj gre z uspavanjem in spanjem še naprej samo na bolje.user posted image
Nadaljujem pozneje.user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
29.7.2008 8:46:36   
Maxica
Frrr, fino darilo za krst. Kdaj ga imate?
Pa spet luškane fotke vašega korenjaka.user posted image  Eno vprašanje - a to on čez noč spi v žabicah? Mu ni nič vroče?
Pa naj se čimprej zacelijo zoprne ranice okrog ust.user posted image
Teža - Lan je tam med 11 in 12 kg.
Mociuser posted image , kako je uspelo s skrivanjem pred možem? Altati je dala zanimiv predlog bujenja.user posted image  Kako je Zoja?user posted image
Za železo pa ne vem, kaj pa zdravnica pravi? Sicer ji dajaj kakšno suho sadje za žvečit, pa verjetno bo treba res tudi te železove pripravke še dajat.
Lina, dobrodošla ti in tvoja družinica. Upam, da se boste čimprej navadili na nov star dom, oz. kje zdaj sploh bivate? Kako pa kaj časovna razlika, vas kaj moti? Si avtosedež dobila? Verjetno glede na Tristanovo velikost in težo bo zanj že kmalu primeren tisti 18-36 kg al kako?
Tasha, super, si pa prava umetnica. user posted image
Psaša, v nedeljo smo v Mercatorju srečali tvojega dragega z Mihcem. Kje si se ti skrivala?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
29.7.2008 8:52:55   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Psaša, v nedeljo smo v Mercatorju srečali tvojega dragega z Mihcem. Kje si se ti skrivala?

Doma sem uživala, sama user posted image . Se mali in oči tko mal vidita, da vsake toliko imata skupne pohodeuser posted image . In pa, da mali ne visi ves čas na meniuser posted image .

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
29.7.2008 13:30:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Doma sem uživala, sama user posted image . Se mali in oči tko mal vidita, da vsake toliko imata skupne pohodeuser posted image . In pa, da mali ne visi ves čas na meniuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  a pri vas se tudi nekaj takega dogaja ?!

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3624
29.7.2008 17:12:06   
frrrr
Maxica, ponoči spi v pižami pajacku, nepokrit... čez dan pa ponavadi v bodiju in trenirki... včeraj pa kr žabice gor nataknila... ni prevroče, ker imam klimo našopano, če ga ni v dnevnem prostoru in ne piha direkt nanj.
kotiček ust je bolje... do zdaj 3x z bivacynom mazali, pa se skoraj ne pozna več user posted image
krst enkrat septembra, oktobra... niso še sporočili datuma... upam, da neu treba na kakšne priprave... se bom na oddaljenost izgovarjala user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.