Blacky30
|
Iiiiiiiiiiii, flower je šla po bebico!!! Samo, da bi ji hitro minilo in bi kmalu že cartala!! Rovar_ka, ti se tudi drži, če boš šla danes. Upam, da greš. Mojcek, ne skrbi, saj bo, vse ob svojem času. Morda pa res še ni čas za tvoje detece, glede na to, da sta imeli določene ful različne PDP-je. Liju, welcome back!!! Frutka, jaz grem z malo vsak dan na dvorišče sedet popoldan. V park pa ne morem, ker bi morala z busom do MB ali pa bi me moral kdo pripeljat, ker jaz ne vozim. Sicer imam izpit, a ne vozim. Ste ve tudi začele bolj krvavet, odkar ste začele več hodit, predvsem vozičkat? Ker meni je od sobote dalje kar lit začela kri ven, ko sem bila zunaj in malo šetala po dvorišču sem in tja. Sem žalostna. Jaz nimam dovolj mleka. Včeraj sem jo pustila brez dojke en obrok (naneslo je 10 ur), kot mi je predlagala patronažna. Vmes sem ji dala samo flaško in je pojedla 70 ml. Potem sem ji dala obe dojki in je bilo premalo, je kar jokala in stokala in je potem pojedla še 70 ml. Potem sva spali od 23h do 5h. Potem sem ji dala spet obe dojki, vse skup je trajalo eno uro, je vlekla, ker je bila čist budna. Potem pa šraufanje in sračkanje. Sva se previli, nakar jo je začelo spet matrat in je jokala. Dala sem ji dodatek, ker več nisem vedela, kaj naj. In če ne bi bila lačna, verjetno ne bi jedla, ne? No, pojedla je vse - 70 ml. Torej jaz očitno nimam mleka. Čeprav mi teče ven pa vse, samo očitno ful premalo al kaj? Jaz več nič ne vem. Prekl....dojenje, da nikoli ne veš, kaj je prav in kaj ne. S flašo je pri Nejcu bilo res enostavno. Vedno sem vedela, koliko je pojedel in da je sit, tu pa sem v totalni megli. Obupujem....
|