Majček28
|
hoj hoj, pa sem nazaj Smo prišli že v soboto pa je bilo treba tolk stvari poštimat, da sem šele zdele v stanju komentiranja Na morčiju smo se imel super. Naša je čofala, pa rokice namakala v morje pa potem veselo v usta (sem mislila, da si i roko do komolca v usta spravle!!! ), spanje je bilo super (tudi v prenosni posteljici ), skratka oh in sploh. V nedeljo smo potem moral vse babice obiskat, da so lahko dodobra premečkale našo , včeraj me je pa možek peljal v šoping, hura za mojga Zvečer sem vas uspela prebrat, odpisat se mi pa ni več dal Komentarji; Jo@n: za vašeka kužka enga , da ga bo čuval. In čestitke za 'kumernega' (če je tvoj kumeren je potem moja podhranjena ) Jabolko: moj možek tud isto pesmico poje: morski zrak mi odgovarja.... in še drži, ker naša odkar je z morja, ga ponoč kr neki sračka Nile: za super pregled in da ste spet na domači mlekarni. Žepna varianta, ha ha ta je pa dobra Sinska: čestitke za krst, mi se tud počas spravljamo k temu. spanje:pri nas se tud neki obrača. Če sem se prej hvalila kako nimamo problema s tem bom zdaj raje tiho. Zvečer sicer zaspi kot po navadi, potem pa od 23h naprej se skoz neki oglaša, kot mali motorček. Glih tolk, da ne morem spat. Pa dojenje na 2 uri Zjutraj je pe ko rožca, jaz pa kot Upam, da se tole hitro neha. Obračanje: naša pa obvlada iz hrbta na trebušček v obe strani, iz trebuščka na hrbet pa nikakor. Si je tole zamislila v obratnem vrstnem redu Na trebuščku ful uživa in tole izvaja tud ponoče, ampak spat na trebuščku pa noče, potem se pa začne razburjat pa histerijo zganja, ko jo pa spet na hrbet dam pa tud ni prav Jutri: tud mi dve bi se vam pridružle v Mostecu, saj lahko, a ne? Popoldan ob 16h imva pa pregled in prvo pikico. Joj bo protestirala. Žlobudranje: naša je tud odkrila čudoviti vokalni svet in poneserči je skupi sestavla tud 'mami'. Kolk se je men fajn zdel. A ni luštno, ko tko lepo žlobudrajo , pa se smejčkajo zraven. ....zdej pa ne vem več, kaj moram še napisat...bom rajš sproti pisala