|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
28.7.2008 14:23:45   
Jo@n
Ojla!
Srečka, velkom bek!!! Daj mi povej, kako si namakala Izo v morju, kar celo, a jo je kaj zeblo??? Mogoče preveč kompliciram, me zanima kako bo pri nas čez dobra dva tedna...
Sinska, čestitke za krst, vidiš da je Hana prava princeska, ki zna uživat v centru pozornostiuser posted image

Naš user posted image  spi popoldansko spanje, sem ga komaj prepričala... Ja, imamo še vdno problem z dnevnim uspavanjem... Še pol ure ga pustim, potem pa rihtanje za k pediatru. Sem že mislila, da bo danes ravno pravšnje volje (skoraj nič spal, pa še cepljenje ga čaka). No, morda pa le ne bo tako hudo.

Šibam.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
28.7.2008 14:27:09   
JABOLKO3
Sem pozabila - danes dopoldne smo imeli UZ kolkov, pa sem tam lahko samo bežno opazila eno dolgolaso bjondo s svojim malčkom, tako hitro je pritekla mimo mene, me sploh ni porajtala. A ne, Bubica?

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
28.7.2008 14:35:04   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Ojla!
Srečka, velkom bek!!! Daj mi povej, kako si namakala Izo v morju, kar celo, a jo je kaj zeblo???

Jo@n nismo delal prevelike panike iz tega...tamali smo najprej namočili nogice...če jih je povlekla ven in protestirala smo vedeli, da ji ne odgovarja...in je niti nismo dali v fredov obroč...ko pa je z užitkom z nogicami brcala v vodi pa smo ji oblekli plavalno pleničko (4-9kg DM prodaja)...pa jo zbasali v freda in obvezno rutico na glavo...pa smo jo lepo položili v vodo...celo...ampak saj tale fredov obroč je tak, da niti ni cela v vodi...malce smo jo špricnili po hrbtu in če ni protestirala smo jo malo bolj polili...pa je začela brcati kot norček...take prave plavalne žabje zamahe...ko je pokazala, da ne uživa več pa takoj ven z njo...pa v plašček...pa v navadno pleničko...pa gledat morje...in je kmalu spala kot ubita...

v glavnem ona ima rada vodo...če ne v morju pa v lavorju...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
28.7.2008 17:54:39   
Jo@n
No, mi smo s cepljenja, kjer je user posted image  glasno protestiral nad sodobnimi medicinskimi prijemi user posted image  in zanič okusom cepiva za rotavirus.

Za evidenco, pri 3,5 mesecih ima 7030g in 66 cm, menda je velik za 4 mesece in bolj kumrne sorte...  (citirano po P). Ne vem, po kom se je vrglel???  Pa pediater menda tako dolgih trepalnic še ni videl user posted image  user posted image  user posted image .

Je pa zaenkrat user posted image  dobre volje, pogovoril se je že z ribami v igralnem centru, sedaj pa mlati po slončku v ležalniku...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
28.7.2008 18:43:15   
resnično srečna
he he Jo@n važno, da je cepljenje za vama...pri 7 kilah pa po mojem ni ravno kumrn (suhljat)...centimetri so pa zavidljivi he he...

naša madam je danes imela sračkalno spalni dan...al se je previjala ali pa je spala...no ja nekaj je tudi jedla...pa nekaj je potečkala...

trenutno leži na hrbtu v košku...ima minutke veselega cviljenja in dajanja ukazov ribam vse skupaj pa začini telovadbo nog (te pogledajo čez rob koška), slinjenjem rok in nasmeški...očitno je zeloooo zadovoljna...samo upam, da bo tudi ponoči spala...

Mostec
...mi2 bi najraje v sredo če se da...ostale dneve imava že nekako zasedene...

Policija in obnašanje...Špela upam, da si to že pozabila in da prvo srečanje Martine s fantki v modrem ni bilo preveč stresno...sem pa tudi jaz že doživela marsikaj ampak sem bila kar lepo jezikava...nekoč me ustavijo ob 1ih zjutraj, ko sem ravno prihajala domov iz službe (bilance)...pa mi reče policaj: A bova pihala?...pa sem kar lepo nazaj: ja vi kar povejte kje vas boli, bom takoj popihala...pismo...

SinskaT...he he slikice hočemoooooo...da vidimo lepotički spedenani v nulo...

NiLe...upam, da si še na nogah in da so se te tvoji 3je angelčki malo usmilili...ampak danes je eno čudno vreme...moj prestolonaslednik je bil nekam tečen...mala tudi...pes spi kot ubit...najljubši tudi ni nič kaj humoren...jah konec dela dopusta je ja...šmorn...

Jabolko me prav veseli, da si zadovoljna z avtomobilčkom...he he...ima vse kar imajo majhni in še več a???...

ekola spet malo...pa kasneje več...mala se je naveličala in sedaj se nad ribami huduje...bo treba malo intervencije...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
28.7.2008 21:47:38   
Jo@n
Mali princ je omagal, midva pa visiva vsak za svojo kišto user posted image

No čveke, a se kaj dobimo ta teden, al bomo spet prestavljale v nedogled???

Neposredna povezava do sporočila: 2031
28.7.2008 21:56:38   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Mostec
...mi2 bi najraje v sredo če se da...ostale dneve imava že nekako zasedene...

Meni tudi ustreza sreda. Pa še tasrednjo pupo pripeljem s sabo. Vreme bo!

NiLe...upam, da si še na nogah in da so se te tvoji 3je angelčki malo usmilili...ampak danes je eno čudno vreme...moj prestolonaslednik je bil nekam tečen...mala tudi...pes spi kot ubit...najljubši tudi ni nič kaj humoren...jah konec dela dopusta je ja...šmorn...

Ja, ja ... še kar migam user posted image ... moram priznat, da je prav super izpadel današnji dan ... sem zjutraj starejšima dvema lepo razložila pravila user posted image in sta se samo 2x spričkala, drugače smo pa super izpeljali dan ... še najbolj me je razveselila Tia, ki je odspala 2x po 2 urici in še eno kratko 20 min. rundo, drugače pa je bila nasmejana in dobre volje user posted image user posted image Sedaj so pa že dobre pol urce vsi v deželi sanj user posted image .

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 2032
28.7.2008 22:18:10   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

... sem zjutraj starejšima dvema lepo razložila pravila user posted image in sta se samo 2x spričkala, drugače smo pa super izpeljali dan ...

he he...sej nisem nikoli dvomila...otrokom razložiš pa je...ko bi vsaj tipi bili tud tko pridni he he....

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

midva pa visiva vsak za svojo kišto

he he še dobro da nam je lani uspelo naše pikce narest...baje se to še ne da via internet...

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
28.7.2008 22:38:05   
Jo@n

he he še dobro da nam je lani uspelo naše pikce narest...baje se to še ne da via internet...

Srečka, a si ti mal žleht???

Srečanje v sredo... midva sva za.

Neposredna povezava do sporočila: 2034
28.7.2008 22:54:06   
resnično srečna
sam realna...ni letelo nate ampak na naju z najdražjim, ki sva tud vsak za svojo kišto he he...včasih baje znam piknit ja....no ja sej zadnje čase sem jest kriva k zaspim ob osmih...

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
28.7.2008 22:59:13   
Jo@n
Se mi zdi, da je bil lani user posted image  izgovor za user posted image , letos je pa tudi. No, ja, v drugo smer... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2036
28.7.2008 23:15:07   
JABOLKO3
Hoj!

Pri nas so dedci že v postelji, jaz pa zlagam cunje, pa pakiram za ta prvega, ki gre jutri na počitnice na Štajersko. Ima ati ene službene opravke v Prekmurju, pa ga bo spotoma zapeljal in ker gresta že ob pol 6h od doma, moram nocoj vse pripraviti.

Srečanje - meni je tudi sreda OK, zraven bom imela pa še našega srednjega trmoglavca.

NiLe - jaz se tudi z mojima ta večjima vsak dan sproti zmenim kako in kaj, pravila so postavljena in jasna, pa ju kar naprej zanaša. In potem z dojenčkom na joški tekam po hiši in okrog nje (še dobro, da je večina sosedov na dopustu) in delam red, pa ponavljam eno in isto, da grem že sama sebi na živce, pa izrekam kazni kot kakšen mož postave. Težava pri nas je ta, da je med njima le slabi dve leti razlike in potem ga skupaj špičita. Ideje imata pa neverjetne. Ti prav zavidam, da tebi tako dobro uspeva.

Sinska - slike!!!!

Srečka - če bi se dalo po internetu, bi bila pa nataliteta morda kaj višja. Pa nasmejala sem se štoriji s policajem, samo nisi napisala, kje si ga potem popihala, ha ha.

Ja, Joan, saj niti ni izgovor, bolj kruta resničnost. Sicer pa, pri nas smo tri naredili, kjer je volja, tam je pot, pravijo, ha ha.

Sedaj moram pa le zaključit s pakiranjem, da ne bom spet do jutri pokonci.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
28.7.2008 23:34:27   
resnično srečna
Super fino fajn...

pol nas bo v sredo kar nekaj...pa še uravnoteženi bomo...mislim dečki deklice...se že prav veselim...tisto igrišče je bolj oropano ampak ni vrag, da tudi večji otroci ne bodo uživali....

kako se je štorija s policajem končala?...Gospodična a smo malo predrzni?...predrzna ja, pijana pa ne....in smo napihali o,oo...pa so vrli ljubitelji modre barve rekli: opravičujemo se za morjenje, lahko noč...pa sem sam še rekla: malo ste mi jo skrajšali ampak naj vam bo....in odpeljala v noč...

takole...zdej se grem pa tud jaz počasi odpravit v mižule pančule....

lahko noč...s čim manj motnjami zaradi prehranjevanja podmladka vam želim....

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
29.7.2008 0:10:56   
JABOLKO3
No, pa smo že jutri, jaz pa še čakam zadnje gate, da se do konca posušijo in jih še dam v torbo - ni najdražjemu za zaupat, da bo zjutraj tega zmožen in potem bi bil sinko pri babici brez gat, tega pa res ne smemo dovolit, a ne?
Mirno noč.

Neposredna povezava do sporočila: 2039
29.7.2008 6:55:45   
sasy20
Dobro jutro!

Najprej ena user posted image  naj vam tekne.

No mi smo pikico lepo prestali in tudi sirup za rotavirus mu je bil odličen. Je protestiru ker ga je tako hitro zmanjkalo. Je sestro kar za roke prijel ko mu je s inekcijo dajala sirup. Sta se mu obe smejali in sestra in zdravnica.
No veliki smo 66 cm čeprav je rekla da ni noge stegnu do konca da mu mogoče fali centi ali dva user posted image  ampak se mi ni dal ubadati s tem, ker je bila ena nova sestra...je naša na dopustu. Težek pa je 7800 g. Ga je P samo pohvalila da naj kar tako nadaljuje in da je kar velik za 4 mesece.
Moramo pa na ležjo operacijo jezička, ker ima prirastenega user posted image , se izvaja v lokalni anasteziji. 

So se pa začele burne noči ker ga zelo  matrajo zobki. Res je bogica in danes grem v lekarno če se dobi kakšen gel da mu malo oblaži.

No sedaj pa se miško oglaša.....

LP

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
29.7.2008 8:15:40   
SpeliG
Pozdravljene čvekice!

Midve sva pozajtrkovale, zdej pa je šla princeska še mal nazaj poajat, da bo potem še boljše volje. Se je tut zelo navadila na spanje ob 14 do 17 in če ga ne dobi, je kriza.
Dajte povedat tiste, ki ste že bile z user posted image  na morju, verjetno imate prenosne posteljice. Kako so se jih bejbiji navadili, a jih je kaj motilo, ker ni njihova posteljica? Naša je čist zaljubljena v svojo posteljico, lahko jo odložiš budno sred dneva noter, pa se ne bo pritoževala in če ni zaspana, se bo pač notri igrala in pogovarjala sama s sabo.
Upam, da ne bo kriza na morju, ker bo spala v prenosni, bomo vidl.

Kako v tem obdobju hitro napredujejo, ne morem verjet. Par dni nazaj se ji ni dal niti kravce past,  zdej dviguje glavo visoko kot noj in se po parih sekundah prevrne na hrbet. Grabi vse kar ji pride pod roke in takoj odnese v usta, če jih le zadane, seveda...

Sasy, pri vas pa že zobki, a se že kaj vidi? Pa upam da čim lažje prestane tisti poseg, veš da mu morajo zrihtat jeziček, da bo lahko ta svoje povedal puncam, ko ga bodo osvajale!

Sinska, čestitke za krst!!

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
29.7.2008 8:30:36   
NaTaŠa*
Pozdravljene punce

No pri nas spimo jutranjo rundo, upam da bo mal daljša.

Drugače smo pa pri nas tako aktivni da je noro. Je ne upam pustit nikjer samo, še dobr da imam veliko blazino na tleh in je lahko tam. Ker se že tako obrača da jo na blazini najdem v vseh možni pozah.

Zobki- ja nas tudi matrajo že nekaj cajta ven pa ni še nič prišlo. Slin se pa tud tako da je noro.

Komaj čakam pregled ga mamo dons teden.

Aja sem tm pr aprilčicah zasledila Kekec & Mojca, tukaj se pa že lep cajt ni oglasila. Upam da se kmal oglasi.

Nič grem do konca kavo popit pa nekaj pojest dokler še user posted image panča.

Se beremo

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
29.7.2008 8:39:02   
Jo@n
Jutro!
Sasy, hvala za kofeuser posted image . Upam, da ste tudi pri vas po cepljenju imeli mirno noč in da zobki ne bojo preveč nagajal. Pa čestitke za fejst korenjaka.

Naš user posted image  spi zadnjo jutranjo kitico, je spal od devetih zvečer do pol sedmih v enem kosu, pa sem ga morala zbudit, drugače bi mi kaj razgnalo... user posted image

Speli, ena od aprilčic je pisala da ni kake panike s posteljo na morju, itak so naši škrati tako očarani nad spremembami, da samo padejo dol... (ok, v teoriji) V praksi bomo pa vidli... Super, da ti popoldne tako dolgo spi. Pri nas ni šans... že da zadremlje, se včasih pogajava več kot uro, potem pa spi pol ure, potem pa v ciklu spanja pride tista faza budnosti, ko mi ga ne uspe vedno uspavat nazaj.... Če zaspi, smo pa zmagal in je mir za slabi dve uri...

Sinska, slikice princesk???

Srečanje jutri.. kje in kdaj, pa še malo navodil za telebane ki tam nismo najbolj domače?

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
29.7.2008 9:04:21   
sinskaT
Hej hej

Zadnje noči so pri nas bolj tako tako (saj ni grozno, 2x hranjenje sam kaj kosem se tako lepo navadila, da je samo 1x user posted image ), se mi že malo pozna, posledično malo odremljem dop., za računalnik kar malo zmanjkuje časa.

Aja, slikice bodo v kratkem nič bat.

Ste me nasmejale s temi policaji, nimam kaj dodat, ker še nisem imela bližnjega srečanja z njimi (si ga tudi ne želim haha).

Joan super za pregled, prav tako Sasy.Joan - vaš je pravi korenjak za svoje mesece, ni čudno da se je na srečanju naša tamala zraven njega ulegla in se stiskala k njemu, že zdej kaže da si bo izbrala "tizga ta velizga"  lumpa mala user posted image hechec.
Za priraščen jeziček sem slišala, da res ni nobena panika - mini operacija in bo ok.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
29.7.2008 9:05:21   
sinskaT
Srečanje - morda prideva, čeprav sem imela nekaj drugega v planu.
Kje pa točno in kdaj?

lp

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
29.7.2008 9:24:34   
NiLe
Jutroooo!

Za nami je super noč (spanje od 21.15 do 5h, nato futr in šlafanje do 8.15), sedaj sem tavečjega zadolžila, da zabava Tio, jaz pa sem prišla pofirbcat na RR user posted image user posted image user posted image

Srečanje v Mostecu: sreda, 30. julij, ura ??? Mogoče ob 11h glede na to, da bomo v gozdu in ne bo čutiti hude vročine. Predlagajte!
Torej, se nas je kar nekaj nabralo za jutri. Jeeeeuser posted image user posted image user posted image

Po mojem bi bilo najbolje, da se dobimo na parkingu.
Kako priti do Mosteca? Za tiste, ki pridete iz Centra, se peljete mimo ZOO in ob ovinku prva desno (nasproti so znameniti bloki Mostec) - zavijete z Večne poti tam je parking in nato skupaj krenemo do igrišča. Če pridete iz Šiške, pa je od zadnjega semaforja cca 200 m in zavijete levo na parking. Joj, upam, da sem razložila dokaj razumljivo user posted image

Sedaj pa otroci hočejo zajtrk ... šibaaam

Spi, dete, spi!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
29.7.2008 9:40:33   
resnično srečna
jutro jutro, dober dan...

pri nas oddelek kosmatih in malo manj lasatih spi...dodatek k nočnemu spanju...

Mostec...11.00 je men sicer ok...lahko pa tudi prej...odvisno, kako vam otročki spijo...je pa res lepo v senčki, tako da se vročine ne bo čutilo...mi smo prilagodljivi...ju3 bo z nami tudi naša daša, ki je priletela včeraj z Djerbe in je še pod vtisom letala in kamel...hvala bogu so jo uspeli spraviti z letala, ker je hotela šeeee...

sinskaT...poskok v rasti pa princeska hoče še...ampak hvala bogu se zbudi samo 2x...tako da si lahko še srečna...za policaje pa tud jaz upam, da ne naletiš na njih...sicer jih boš pa s tvojimi učki očarala...zagata bi bila le, če te ustavi policajka...ker tam bi pa zavist lahko naredila svoje...

NiLe vidiš kako pridnega pomočnika imaš...

Sasy20 ti pa imaš korenjaka, ki še rotavirus cepivo z užitkom popapa...upam, da je tvoje zapestje bolje...in da mogoče ju3 utegneta najti čas in se nam pridružita...

Jo@n...po obvoznici do Brda...spremljaj tablo ZOO...pri vključevanju na Večno pot pa namesto proti ZOO in Centru zavij levo in po 500 metrih imaš na desni tablo Mostec...isto velja za Novopečeno in JABOLKO, če bi se nam slučajno pridružili...ampak po mojem jo je Novopečena spet ucvrla na Gorenjsko, ker se nič ne javlja...

Super, da se s5 vidimo he he...se že veselim...

sedaj pa kidnem mal po fletu pospravit pa nekaj v pralni stroj vržt...ker ju3 ne bo časa...

aja...kosilo...a že kaj veste kaj boste naredile????...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
29.7.2008 10:02:10   
NiLe

NiLe vidiš kako pridnega pomočnika imaš...

Jah, mi jo je že ucvrl ven user posted image ... sedaj se je totalno navdušil nad tenisom in kar sanja, da bo nekega dne tako dober kot Nadal
user posted image user posted image user posted image

Jo@n...po obvoznici do Brda...spremljaj tablo ZOO...pri vključevanju na Večno pot pa namesto proti ZOO in Centru zavij levo in po 500 metrih imaš na desni tablo Mostec...isto velja za Novopečeno in JABOLKO, če bi se nam slučajno pridružili...ampak po mojem jo je Novopečena spet ucvrla na Gorenjsko, ker se nič ne javlja...

Evo, to je lepa in razumljiva razlaga user posted image user posted image user posted image .

aja...kosilo...a že kaj veste kaj boste naredile????...

Danes bodo po zaslugi svaka - od nekje je pritrogal lisičke - široki rezanci z lisičkami v smetanovi omaki, pa kakšna solatka. Za desert pa sladoled.

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 2048
29.7.2008 10:02:57   
NiLe
Aja, ura za ju3 je lahko tudi prej, recimo ob 10.30.

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
29.7.2008 10:10:08   
Majček28
hoj hoj, pa sem nazaj

Smo prišli že v soboto pa je bilo treba tolk stvari poštimat, da sem šele zdele v stanju komentiranja user posted image
Na morčiju smo se imel super. Naša je čofala, pa rokice namakala v morje pa potem veselo v usta (sem mislila, da si i roko do komolca v usta spravle!!! ), spanje je bilo super (tudi v prenosni posteljici ), skratka oh in sploh.
V nedeljo smo potem moral vse babice obiskat, da so lahko dodobra premečkale našo user posted image , včeraj me je pa možek peljal v šoping, hura za mojga user posted image
Zvečer sem vas uspela prebrat, odpisat se mi pa ni več dal user posted image

Komentarji;
Jo@n: za vašeka kužka enga user posted image , da ga bo čuval. In čestitke za 'kumernega' user posted image  (če je tvoj kumeren je potem moja podhranjena user posted image  )
Jabolko: moj možek tud isto pesmico poje: morski zrak mi odgovarja.... in še drži, ker naša odkar je z morja, ga ponoč kr neki sračka user posted image
Nile:user posted image user posted image user posted image  za super pregled in da ste spet na domači mlekarni. Žepna varianta, ha ha ta je pa dobra user posted image
Sinska: čestitke za krst, mi se tud počas spravljamo k temu.

spanje:pri nas se tud neki obrača. Če sem se prej hvalila kako nimamo problema s tem bom zdaj raje tiho. Zvečer sicer zaspi kot po navadi, potem pa od 23h naprej se skoz neki oglaša, kot mali motorček. Glih tolk, da ne morem spat. Pa dojenje na 2 uri user posted image  Zjutraj je pe ko rožca, jaz pa kot user posted image  Upam, da se tole hitro neha.

Obračanje: naša pa obvlada iz hrbta na trebušček v obe strani, iz trebuščka na hrbet pa nikakor. Si je tole zamislila v obratnem vrstnem redu user posted image user posted image
Na trebuščku ful uživa in tole izvaja tud ponoče, ampak spat na trebuščku pa noče, potem se pa začne razburjat pa histerijo zganja, ko jo pa spet na hrbet dam pa tud ni prav user posted image user posted image user posted image

Jutri: tud mi dve bi se vam pridružle v Mostecu, saj lahko, a ne? user posted image  Popoldan ob 16h imva pa pregled in prvo pikico. Joj bo protestirala.

Žlobudranje: naša je tud odkrila čudoviti vokalni svet in poneserči je skupi sestavla tud 'mami'. Kolk se je men fajn zdel. A ni luštno, ko tko lepo žlobudrajo , pa se smejčkajo zraven.

....zdej pa ne vem več, kaj moram še napisat...bom rajš sproti pisala

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zeleno blato: kdaj je čas za zaskrbljenost?
Otroško blato je visoko na seznamu skrbi novopečenih staršev. Kaj pomenita barva in konsistenca? Kdaj je treba biti zask...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......