klepetka
|
dober večer končno sem v red spravila rože , zdaj pa imam 5 minut zase. mala pikica, ti se pa res potrudiš za Gašperjeva kosilca .Imam kar malo slabo vest. Upam, da bo GAšperju teknilo kaj več kot samo 4 žličke .Vem kako to zgleda ,ko se borimo za vsako žličko.HB zdaj pri Lani ni večjih težav, zaenkrat ,sem jih imela pa pri Maruši. mml, super , da je Manca brez gipsa.Želim ti, da boste še nekako zdržali en teden , da ne bo preveč obremenjevala nogice, potem pa bo življenje lažje. MAtic za prve podvige pri GH.NAša LAn pa zdajle dva dni , kar je vročina,spet samo zizi,n ič drugega.Drugače pa sadje obožuje.Zelenjave pa ne. IZVIRNO SPOROČILO: mml klepetka Lana pa že zelo super sedi , nikar se ne obremenjuj s piknikom, mogoče pa uspemo kje drugje najti prostor in kaj zorganizirati...bom malo razmislila... pa veš da se obremenjujem; v prvi vrsti zato ,ker bi bilo res super, da se vsi dobimo, drugič pa zato , ker sem obljubila . Glede Laninega sedenja pa ; sedi še bolj tako za na sliko , pa še to samo, če jo posedem.Niti prehudo ne forsiram.NA morju smo nekaj probavali, pa je kar šlo.Sama se še niti približno ne bi usedla. Krasne slikce karatina, mi sm okupili maksi cosi priori, pa mi je zdaj kar malo žal ,da nismo vzeli tobija alfabeta, prav nesramno dobre breskvice si naredila.Je že iz slike razvidno majra, ma očitno na te naše januarčke res vse lune vplivajo , tiste ki so že minile in tiste ki še prihajajo.NAm je tista ki je bila 14 dni nazaj dala vetra sani, AB sem dobila hiconcil.Kaj pa si ti dobila?Upam da tebe neha čimprej bolet ZAkavico pa zdaj to sredo jaz oz. midve z Lano ne bova mogli , drug teden pa z veseljem , če bo katera lahko. suzana , ej , ej , večinoma nas je že tako klofnilo tukaj , da nam je zbrisalo .Upravičeno si jezna vaney, super da si zadovoljna z lunetko.Jaz imam pa kar neki predsodek .Sicer pa na obilnost moje zadnje M bi jaz rabila kar sod, bi bila lunetka premalo . Lana ima spet vročino. SEm mislila , da bova šli popoldne k zdravniku, pa ji je potem padla na 37.5 in zato nisva šli, zdaj ji je pa spet narasla.Tako da jutri greva pa res k P. majra, jaz uporabljam , kadar ga , olivno olje.Včasih pa kar mal omasla prešvercam vmes med zelenjavno kašico. dašabina, super nahrbtnik, samo se Mihec res še skoraj zgubi not.Lepa slikca, prav simpatična si, da o Mihcu pa niti ne pišem. zdaj pa pošljem prvi del.....