|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
25.7.2008 14:08:46   
pf
Bubi lep voziček, imate tudi pridno babico.
Gloria superca za cotke, zdaj pa lepo počasi po pameti prati.
Jaz sem si pa danes kupila modrc za dojenje od Alyse, reče se mu pa Trobentica. Mi je ful dober, ker se da fajn odpirat in ni taka švoh plastika. Pa eno tekočino sem kupila od chicota (1liter) za sterilizacijo dudk, flašk, igračk itd. Sicer bom raje flaške in dudke prekuhavala, ampak za kake igračke pa bo, ali pa tudi za flaško na brzino. Bomo videli.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 251
25.7.2008 15:11:33   
arabela*
Ja,Kahlo,zgleda da sem res zgrešila poklic.Samo s tem se še ukvarjam.No,doma,da nebo pomote.Študiram,da bi se nekje v to smer zaposlila poluser posted image  Nikol pa ne veš.
Bubi,t.i. zgornji štuk je celo stanovanje ca.25.m2. (dve sobi).Ampak ker je velban strop ne bomo predirali,ker me je strah,da se zruši.Preverjenouser posted image
Ima pa v eni sobi moj delavnico za svoj hobi.Zaenkratuser posted image .Druga pa je spalnica.

< Sporočilo je popravil Saraya -- 25.7.2008 15:13:35 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 252
25.7.2008 15:12:59   
arabela*
Ja kje pa ste,čveke?
Jaz imam otroka v varstvu,jedli bomo zamrznjene pizze,tak da lahko v miru visim tu.
Pol pa sem samauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 253
25.7.2008 15:29:32   
Lara Croft
Ženske... pa ne morem 5 strani zdej čitat, noooooooo.... včeraj sem kmalu omedlela. od tolk čitanja...... povejte mi, če ste se zmenle za srečanje.... user posted image user posted image

Midva sva vozek končno iz garaže prinesla in ga razpakirala...... samo zdej sem ugotovila, da je treba športni del čist slečt dol, da lahko košaro naklikaš gor.... ma kolk je lepe barve.....user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 254
25.7.2008 15:38:43   
arabela*
Lara,mi ga tud radi vidliuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 255
25.7.2008 15:53:56   
arabela*
joj,čvekle moje.Nobene na spregled.
Grem počivat raje malouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 256
25.7.2008 15:58:07   
Tejchy
Ojla punce!

Prvo čestitke za 3 del user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... čist ste ponorele zadnje čase... js sem pa mislila, da bo poleti zatišnje na naši temi... očitno sem se motla user posted image  user posted image user posted image

gold fish - js sem mal opustila tega RAIMONDA ... ga bom zdj zadnji mesec, ko bom več doma spet vklopla... da se naš user posted image  mal navadi na muziko...

coko - js sem posteljnino za zibko kupila kar v BC... mislim, da ima galeb mal cenej vse skupaj... drugač pa.. js bom imela samo to eno... zaenkrat ne mislim kaj več kupovat.. itak jo rabiš samo nekje 3 mesce... operem in posušim (v sušilcu) jo pa tko v roku parih ur tko da ni panike...

amor real - Velika knjiga o dojenčku... men je ful dobra.. imaš po mesecih razdeljeno kaj se dogaja, kako spodbujati otrokov razvoj itd.. če je ne dobim za darilo, jo bom kr kupila user posted image  user posted image  user posted image  

taja - paštetke.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   skoraj vsak dan ena... user posted image  .. kokošja.. od Argete ...... user posted image  user posted image  user posted image  ... ma so se mi kr sline pocedile...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 257
25.7.2008 16:02:01   
Tejchy
aja... je bla debata o kilah... ma mislim, da pr nas js vodim...
s +17 kg ............ jupiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image
a dobim kako nagrado??  user posted image  user posted image  user posted image  
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

so se mi pa zdj ustavile.. tko da mislim, da bo do konca še samo kaka kila ali dve več...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 258
25.7.2008 16:21:23   
*bubi*
Ima pa v eni sobi moj delavnico za svoj hobi.Zaenkrat user posted image .Druga pa je spalnica.

Ja, se mi zdi, da ne bo več dolgo user posted image  Bo treba otroško sobo zrihtat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 259
25.7.2008 18:06:26   
pf
Tejchy jaz bi tudi samo še kake dve kilci do konca. Bo kar dovolj. Zdajle jih imam deset, max do 14 bi še šlo, več pa nebi, ker po moje ni tak enostavno dol spraviti teh kilogramov.
Punce a čez dan spite, da lahko ponoči pišete na rr-ju? Kje ste?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 260
25.7.2008 18:12:59   
gloria
Pf veš da spijo da so lahk ponoči ativneuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 261
25.7.2008 18:29:34   
arabela*
Jaz sem že spala,pa se zbudila,pa še je vedno zatišje.
Se vidi,da je petek.user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 262
25.7.2008 18:36:31   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Lara,mi ga tud radi vidliuser posted image

Ma jst ga ne znam sestavit... user posted image Ok, športni del mi je ratalo spulit dol.... pa košaro gor naklikat.... pol pa je še ful nekih dodatkov, ki ne vem, kam z njimi..

EN kup nekih brošuric... v vseh jezikih piše "rid kerfuli d navodila"... navodil pa nikjer... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 263
25.7.2008 18:40:11   
gloria
Lara kakšen pa maš vozičekuser posted image ....sem pozabla

Neposredna povezava do sporočila: 264
25.7.2008 18:42:55   
arabela*
jaz pa grem točno zdaj pogledat,če ima naša lupinica strehico skrito.
V kar močno dvomim.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 265
25.7.2008 19:09:09   
*bubi*
Saraya, je še nisi našla? user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 266
25.7.2008 19:12:54   
Lara Croft
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... evo, sem pogruntala...user posted image user posted image user posted image

Samo zdej se mi tista streha ne spusti dol...user posted image user posted image

Gloria.... od Jane slalom pro imamo....

Aja... morm povedat.... v sredo nisem več fraj.... je pršlo eno delo pa sem sprejela... Sej se niste zmenle a sredo, ne?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 267
25.7.2008 19:22:51   
Tejchy
Tejchy jaz bi tudi samo še kake dve kilci do konca. Bo kar dovolj. Zdajle jih imam deset, max do 14 bi še šlo, več pa nebi, ker po moje ni tak enostavno dol spraviti teh kilogramov.

Ma js sem bla prej ful drobižek... tako da sem pričakovala tolko kg plusa... pa neki jih je ziher tud zato, ker sem kajenje opustila... sam po moje ne bo nekih problemov teh kg dol spravit... vsaj upam user posted image  ... prej nisem bla nič aktivna, pa sem merla 160cm/50kg .. zdj ko bo user posted image  bodo pa itak maratoni z vozičkom, pa dojenje, pa malo se bom še sama zraven dala... tko da upam, da bo šlo.. .če bo pa kak kg viška ostal pa tud nem huda user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... sploh če bo naložil v joške... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 268
25.7.2008 19:25:41   
Tejchy
EN kup nekih brošuric... v vseh jezikih piše "rid kerfuli d navodila"... navodil pa nikjer...

jp... to pa zna bit problem.... user posted image  user posted image  user posted image  .......... probaj na youtube najdit video predstavitev vozička... vem da imajo za enih par modelčkov... sam ne vem a za tvojga tud.. probat ni greh..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 269
25.7.2008 19:26:21   
Tejchy
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... evo, sem pogruntala...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 270
25.7.2008 19:27:49   
Tejchy
Aja... morm povedat.... v sredo nisem več fraj.... je pršlo eno delo pa sem sprejela... Sej se niste zmenle a sredo, ne?

js nisem nič zasledila... dvomim, da bo še sploh kako srečanje... user posted image
se mi zdi da smo vse peveč zaposlene s shopingi in gnezdenjem ali vsaj s pripravami na to...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 271
25.7.2008 19:28:05   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

EN kup nekih brošuric... v vseh jezikih piše "rid kerfuli d navodila"... navodil pa nikjer...

jp... to pa zna bit problem.... user posted image  user posted image  user posted image  .......... probaj na youtube najdit video predstavitev vozička... vem da imajo za enih par modelčkov... sam ne vem a za tvojga tud.. probat ni greh..

Tejči... sem zrihtala..... pogruntala kr sama..... sem trmasta, se vidi, da sem kozorog... user posted image user posted image

No pa tudi tisto strehco sem ugotovila kako premaknit.... malo bolj močno je treba en knof porint... ma ki nisem že prvi dan tela kej polomt.... user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 272
25.7.2008 19:28:40   
Tejchy
alooooooooooooooooooooooo........
zdj ko mam pa js čas, pa nikjer nobene...

si grem kr neki za jest iskat... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 273
25.7.2008 19:30:37   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

alooooooooooooooooooooooo........
zdj ko mam pa js čas, pa nikjer nobene...

si grem kr neki za jest iskat... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pa zraven upaj, da se na joške naloži... user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 274
25.7.2008 19:30:43   
Tejchy
Tejči... sem zrihtala..... pogruntala kr sama..... sem trmasta, se vidi, da sem kozorog...

No pa tudi tisto strehco sem ugotovila kako premaknit.... malo bolj močno je treba en knof porint... ma ki nisem že prvi dan tela kej polomt....

no super... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... sam da je ratalo...
na začetku gre itak vse bolj na trdo.. pa ko ne veš kolk močno lahk porineš... da ne bi kj zlomila..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?