|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
25.7.2008 15:22:53   
Taula
kaj točno je potem lažje, boljše - tako malo me zanima, kako fino nam bo šele po 3 mesecihuser posted image user posted image papcajo verjetno več ali manj enako kot sedaj (dojenje mislim), kaj glede pančanja, ali kaj?? nevarnost za kakšne bolezni??

Moja sedaj spi od 20.30h do 6h oz. 8h v enem kosu. Upam da tako ostaneuser posted image
Okoli 3 meseca naj bi se krči prenehali, verjetno je to tudi mislila.user posted image

Vozičkanje...midva sva zunaj z vozom sedaj, ko ni tako vroče med tednom caa.2,5 h na sprehodu. Med vikendi jo imam pa skoraj cel dan na terasi zunaj če smo doma. Pa vozim voz gor in dol po terasi.user posted image  Same je pa zunaj ne pustim, ker nikoli ne veš kaj se lahko zgodi. (da jo kaj piči, kak maček mimo pride..) Pa še strah me je da jo kdo ugrabi. Ja malo sem panik, ampak to se dogaja.user posted image
2 h ni malo...pač kot ti čas in volja zneseta. Meni je že dolgčas hoditi po tem našem koncu, vsak ljubi dan isto vidim.

Debelčkana..a dej nehi. Naša ima ful polna lička.user posted image  Eni so suheci, samo lička imajo polna. No..mimogrede..moja ni suhica, pa se ne sekiram. Otrok naj je kot mu paše..če se dojita to sploh ni problematično, bolj je težava če je otrok samo na AM in je močen. Ko bo začela plaziti bo vse izgubila .Ko bodo pa hodili, pa sploh ne bo časa za jesti.

Čestitke za 2 meseca.

< Sporočilo je popravil Taula -- 25.7.2008 15:23:37 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
25.7.2008 15:26:11   
Taula
ampak recimo, da bi res rekle, da je mal debelčkena - kaj pa naj nardim

Nič. Da ne bi imela norih idej, da jo daš na ''dieto''. Če bo premočna te bo že pediater opozoril.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
25.7.2008 15:29:56   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

kaj točno je potem lažje, boljše - tako malo me zanima, kako fino nam bo šele po 3 mesecihuser posted image user posted image papcajo verjetno več ali manj enako kot sedaj (dojenje mislim), kaj glede pančanja, ali kaj?? nevarnost za kakšne bolezni??

Manj vetrov in napenjanja...pridejo pa drugi problemi.....prvi zobki...mogoče še manj spanja ponoči....vedno je pestro!

Saj sem vam že povedala, da sta bila mojadva mala na morju 2 tedna. Hčerka je brez plenic in večinokrat vpraša za lulat in kakat oz pove, moj petletko pa je odkar je prišel domov vsako noč 3x (razen danes) zmočil posteljouser posted image , tako da hočem povedat...vedno je pestro...eni problemčki grejo, drugi pa pridejo user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
25.7.2008 15:31:18   
špelin@
kasso, ko si ravno gor: a misliš, da je tole KLIK zrelo za pregled pri zdravniku??

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
25.7.2008 15:32:25   
Taula
Nisem stručko, ma tole ni samo utrujenost.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
25.7.2008 15:34:13   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: bobika
1. Koliko AM pojedo vaši dvomesečniki in kolikokrat na dan se hranijo?
Na navodilih piše 5 obrokov po 120 -150ml na dan. Naš bi jedel kar na 3 ure in poje tudi 160ml. Se mi zdi to zelo veliko.
Naš ima 6 obrokov po 120-160 ml.
2. Kaj je lahko adaptirano mleko v naprej pripravljeno? Na embalaži piše, da je potrebno vsak obrok sveže narediti, v bolnici pa so zjutraj pripeljali pripravljeno mleko v vroči vodi in potem si si ga vzel, ko si ga potreboval.
AM ne pripravljam vnaprej, vsak obrok posebej zmešam. Sem pa že vzela pripravljeno AM s seboj in lepo počaka kakšno uro na zunanji temperaturi user posted image
3. Katere stekleničke uporablate?
Avent.
4. Koliko dni je dopustno, da ne kakajo dojenčki hranjeni z adaptiranim mlekom?
Pojma nimam user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
25.7.2008 15:34:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
Naša Eva je danes dopolnila 10 tednov.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
25.7.2008 15:35:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Upam, da je res samo to... Meni so na take simptome odkrili MS... Zato pa nočem na tisti temi nič pisat, da koga po nepotrebnem ne preplašim.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
25.7.2008 15:40:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Pozabila sem vam povedat, da sem v sredo kupila TOLE in se v praksi ne obnese tako dobro...sicer malo pomaga, da otroka lažje držiš v banjici, a še vedno ga moraš držat...ker se mi zdi nekam nestabilno....

Hvala za izkušnjo, ne bom kupovala user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
25.7.2008 15:42:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tana7
a ni normalno, da ima dojenček malo polnejša lička? malo me kar prizadane, ko kdo reče, da je "močna"user posted image

Ne bo nič dolgovezila: ljudje sploh ne vedo, da polna lička niso znak debelosti. Pri pediatrinji videvam zelo vitke user posted image  s polnimi lički, tako da... Drugače je bila pa naša velika pika kot user posted image  prava debelajsa, zdaj je pa suha kot zobotrebec - pri 138 cm ima slabih 26 kil user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
25.7.2008 15:51:13   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Moram pa priznat, da mi je tak prisiljen položaj ubijalski in komaj čakam 6 mesec, da bo mala že sedela in je no bo potrebno držat. Moj križ tako bolliiiiiiiii.

Jaz dam banjico na tla, zraven si dam pručko in se lepo usedem ter jo kopam. Tako se mi zdi, da križ manj trpi.
Tista ideja o banjici s podstavkom, da lahko sedi, je super. Se dobi TOLE , da otrok leži kot na prvi sliki in jo lahko kopaš v veliki banji, mali banjici...podstavek le preneseš.

Pozabila sem vam povedat, da sem v sredo kupila TOLE in se v praksi ne obnese tako dobro...sicer malo pomaga, da otroka lažje držiš v banjici, a še vedno ga moraš držat...ker se mi zdi nekam nestabilno....
Kolegica je imela isto in je bila zelo zadovoljna user posted image ... mogoče se moram le malo navaditi!
Tako hmmmm, hotela sem le reči, da tega podstavka ne priporočam večuser posted image !

Kasso, hvala za info. Jaz sem cincala ali bi ga nabavila ali raje banjco(razlika v ceniuser posted image ), pa se je meni zdel malo sumljiv. Sedaj sem se odločla za banjico.

tana: moja nima polnih lič in ni debeluška in sem kar malo žalostna zaradi tegauser posted image Veš, ljudjem itak nikoli ni nič prav; enkrat so debeluški, drugič je presuh otrok.......V glavnem pomembno je to, da je tebi všeč in da je zdrava.

Tista, ki čaka 3 mesece, sem jazuser posted image  Upam, da bo lažje, no vsaj pri prvem je bilo in je bil res ful zahteven otrok. Meni je bilo lažje, ker se otrok tolk spremeni; drži že lahko kaj v rokici, bolj se sam zamoti, bolj opazuje okoli sebe, ful je začel smešne zvoke spuščat in ni bilo več tistega neusmiljenega dretja, ko ti ni bilo jasno kaj pravzaprav hoče.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
25.7.2008 16:04:17   
špelin@
Tista, ki čaka 3 mesece, sem jazuser posted image  Upam, da bo lažje, no vsaj pri prvem je bilo in je bil res ful zahteven otrok. Meni je bilo lažje, ker se otrok tolk spremeni; drži že lahko kaj v rokici, bolj se sam zamoti, bolj opazuje okoli sebe, ful je začel smešne zvoke spuščat in ni bilo več tistega neusmiljenega dretja, ko ti ni bilo jasno kaj pravzaprav hoče.

Točno tako user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
25.7.2008 16:14:38   
valentina2006
Ojla punce... ste kr neki napisale... brala bom pol user posted image .

ZA DOPOLNJENA 2 MESECA

GALU in BRINI

user posted image ČESTITKE!!!!!user posted image

Čestitke tud iz moje strani. user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3463
25.7.2008 16:20:41   
valentina2006

tilči: nič nismo še zmenjene. Smo jaz bom v tem koncu in bi se lahko kje dobil na kavici. No, Gorenjke, a bo kaj s kofetom???

Jest sem za user posted image ... samo sporoč kda in kje user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3464
25.7.2008 16:23:35   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Upam, da je res samo to... Meni so na take simptome odkrili MS... Zato pa nočem na tisti temi nič pisat, da koga po nepotrebnem ne preplašim.

Ja, resno se sliši, meni so tudi odkrili MS ...simptomi so značilni zanjo...vsekakor je nujen obisk pri nevrologu....mogoče pa ni, ampak pregledat se mora it.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
25.7.2008 16:28:59   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

1. Koliko AM pojedo vaši dvomesečniki in kolikokrat na dan se hranijo?
Težko rečem, ker mu dodajam. Kadar pa dobi samo AM poje 150 - 180 ml user posted image ... kaj naj, je pač lakotnik user posted image
. Jeva pa ene 6 X na dan.

2. Kaj je lahko adaptirano mleko v naprej pripravljeno?
Baje, da ga lahko prpravš za 12 ur in ga hraniš v hladilniku. Jest ga pripravljam sprot, se mi zdi, da ma čist drug okus in smrdi mi, če ga pogrejem.

3. Katere stekleničke uporablate?
Tomme Tippee

4. Koliko dni je dopustno, da ne kakajo dojenčki hranjeni z adaptiranim mlekom?
Manj kot dojeni, to vem. Jest bi v akcijo stopila po ene 3 dneh.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
25.7.2008 16:33:56   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
Naša Eva je danes dopolnila 10 tednov.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Čestitke user posted image  user posted image  user posted image  

kasso: HVALA za informacijo...user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
25.7.2008 16:46:02   
kasso
Upam, da punce nisem preveč preplašila, ampak tisti simptomi so tako tipični za MS, da se mi zdi res nujno, da gre k nevrologu. Mogoče sem pa preveč direktna user posted image

Moja Varja je tudi bolj debelolična user posted image , čeprav ni debelko. Sem dala en par novih slikc v album pod poletje08...geslo je soča.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
25.7.2008 16:58:44   
mya26
Tana: Ne se sekirat. Mojim otrokom tud vedno rečejo'lej kok lušten debel dojenček'. Najrajš bi jih kr sesula. MOj mož je moji mami reku sej ti tud nisi suha user posted image Sicer pa je to sinonim pri dojenčkih da so zdravi (še od starih časov). Sicer pa pravijo da pri dojenih otrocih  ni pomembno kako 'debeli' so. Sicer pa čestitke! za 2. mescauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
25.7.2008 17:05:36   
aurora28
Se strinjam s Kasso, vse to so znaki MS user posted image . Pod nujno k nevrologu.

Sem se pa odločila za eno tedensko dieto in sicer: jutri zjutraj se stehtam in ukinem vse kar je sladko in po sedmi uri zvečer ne jem nič. Torej vse ostalo je dovoljeno jesti samo SLADKO NE! Spet se bom tehtala prihodnjo soboto in me zanima ali se bo kaj poznalo na tehnici. Zdaj če je katera za to, lahko skupaj ruknemo skupinsko nesladko dieto user posted image . Kaj pravite?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
25.7.2008 17:22:15   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mya26
Tana: Ne se sekirat. Mojim otrokom tud vedno rečejo'lej kok lušten debel dojenček'. Najrajš bi jih kr sesula. MOj mož je moji mami reku sej ti tud nisi suha user posted image

user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
25.7.2008 17:24:56   
špelin@
Upam, da punce nisem preveč preplašila, ampak tisti simptomi so tako tipični za MS, da se mi zdi res nujno, da gre k nevrologu. Mogoče sem pa preveč direktna user posted image

Sem tudi sama hotela napisati podobno, ampak nisem vedela, kako oblikovati post, da ne bi zvenelo preveč resno user posted image  Čeprav je prav, da gre punca čimprej na pregled, ker to zagotovo ni ok... Pa srčno upam, da gre za prehodno stanje in ni bolezen.

kasso, sem pogledala fotke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
25.7.2008 17:26:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Sem se pa odločila za eno tedensko dieto in sicer: jutri zjutraj se stehtam in ukinem vse kar je sladko in po sedmi uri zvečer ne jem nič. Torej vse ostalo je dovoljeno jesti samo SLADKO NE! Spet se bom tehtala prihodnjo soboto in me zanima ali se bo kaj poznalo na tehnici. Zdaj če je katera za to, lahko skupaj ruknemo skupinsko nesladko dieto user posted image . Kaj pravite?

Nimam še ta prave volje user posted image  Trenutno me še preveč mamijo sladkarije user posted image  Ti pa dajem moralno podporo, zato ta teden ne bom pisala o ničemer sladkem user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
25.7.2008 17:30:36   
valentina2006
Sem dala en par novih slikc v album pod poletje08...

LEPOOO... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
25.7.2008 17:51:37   
eole
pozdravljene..
cel dan imam odprt tale forum, pa mi je šele sedaj uspelo.. cel dan me naša user posted image zahteva...

kako pridni so vaši dojenčki... koliko spijouser posted image mi se ponoči zbujamo v prvi rundi največ!! na štiru ure, potem pa do jutra na dve uri.. danes celo na eno uro. ne sprašujte kaka sem... podočnjaki do kolen.. kot panda sem videti user posted image

tana 7 - naši tudi rečejo da je bajsika, ko jo vidijo v lička. ampak samo lička iam drugače je pa suhec, suhec...

oblekice - mi nosimo še št. 56, tudi od clar. in nekaj iz italije prenatal, tudi še 66-59... samo mi itak imamo probleme s papcanjem..

nam bo verjetno drugi teden pediatrinja rekla naj spet začnem dodajat, ker se bo spet premalo zredila... sploh ko gledam vaše user posted image

sprehodi - mi smo v bloku in tudi jaz grem navadno 2x na dan ven, po eno uro,, včasih pa samo enkrat za dve uri.. jo pa imam včasih pop. tudi na balkonu

jok med dojenjem - vidim da nimam samo jaz tega problema.. upam, da bo res minilo, ker me utruja.. pravno prej mi je spet to počela user posted image

kje spijo vaši user posted image čez dan? v posteljici kot ponoči? ali spijo v dnevnem prostoru?

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?