Blacky30
|
Ja, auroraa, točno o taki driski govorim, da sem morala Tejo že dvakrat odložit in letet. Mi je danes patronažna rekla, da lahko kakšno banano tudi pojem, da to ustavim. Pri tamali pa je akec včasih zelen baje zato, ker jaz jemljem Legofer proti slabokrvnosti. Ko sem ga dvakrat pozabila vzeti, pa je bil že rumen. HD, so ti svetovali, da jo moraš ponoči budit za dojenje? Ker meni so patronažna in sestre v P rekli, da pri taki kilaži ni potrebno otroka budit, da ima dovolj, tvoja pa tudi ni bila tako lahka. In naša spi po 6-7 ur ponoči v kosu. Podnevi pa spi 3-4 ure po podoju. Da pa ti čez dan je na 2 uri, pa je verjetno krivo to, da pri enem podoju premalo poje, pa se zato pogosteje zbuja. Glede vaginalnih težav jih trenutno nimam, hvala bogu, sem jih imela celo nosečnost prek glave dovolj. Me pa šivi fajn jezijo. Pa ful lepa družinica ste, čestitke!!!! Moja ima dudo, pa nimamo težav z dojenjem zaradi tega. Lunica24, je možno ja, da mora samo še potešiti svoj sesalni refleks. Za to imam jaz dudo. In hasne, takoj zaspi. Jocika, pri takem šraufanju pri nas pomaga, da se prisesa na dojko in se lahko potem kar sprda in je takoj boljše. Pa včasih jo malo nosim, samo pri nas krči še niso hudi. Je pa ati danes vseeno skočil v Avstrijo po Lefaxin kapljice za vsak slučaj. Te so nam prvič reševale življenje, ko je Nejca res hudo šraufalo. Muklla, s seznama smo te dale, ker smo ugotovile, da si prešla k avgustovkam, pa smo sklepale, da si nam pozabila javiti, da so ti mogoče rok prestavili. Zdaj ste me malo prestrašile, da morda mojo preveč hranim. Samo če pa vedno zahteva še drugo dojko. Sem se odločila, da jo danes zvečer stehtam, pa da vidim, kolko je dobila zraven. Iz P sva šli z 3830 g. Držim pesti za Yasminko, populis, mukllo in tims.
|