|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 13:54:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3176
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 13:55:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3177
   RE: Julijke 2008 IV. del
25.7.2008 13:56:19   
nika9
HD full ste lušni,

tims in populis pa skupaj v akcijo...svaka čast, držim pesti, da bosta oba poroda v stilu julik!!!

Srečno punce!!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
25.7.2008 14:01:25   
nika9
ja flower tudi meni se že sanja...se mi je sanjalo da mi je voda odtekla na WC-ju in sem šla potem kar nazaj spat. zjutraj mi pa ni bilo jasno kaj je res in kaj sem sanjalauser posted image  itak ni nič.
doma telefon zvoni ko nor, kot da moji ne bodo obvestili da sem rodila. še mami mi je sporočila da ima 10 telefonov dnevno več kot ponavadi...mene res hormoni dajejo, ker zdaj mi gre že vse na živce.user posted image

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
25.7.2008 14:02:34   
Blacky30
Jantra, iskrene čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim, da si midve lahko kar roke podava, ker imava skoraj identičen porod za sabo in obe sva rodili na Ptuju. Ko si ti rodila, sem jaz ležala en štuk nad tabo. Sem šla v nedeljo domov.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jantra)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
25.7.2008 14:05:22   
jocika
Čestitke Senci in Sandrine za zakladke!!!!
Pa Populis in Tims, navijam za vaju!
Soncek 85, veš da nisem jezna. To, da je pa cel ati, sem pa jaz tud rekla, takoj, ko so mi jo dali na prsa - je ne more zatajituser posted image user posted image
Mamice, a vaše malčke tud tko šraufa kot mojo? Taka pridna je, papca, pa spi, al pa radovedno gleda, ko se mamica igra z njo. Ampak pol jo začne pa napenjat, pa se zvija, čist rdeča v obrazek, se prebuja, pa jamra... Se mi tko smili. Zadnjič sem pogruntala, da je mene zašraufalo po haše omaki od tašče in potem je bilo zvačer ful hudo z njo. Zdaj pa tko pazim, kaj jem - sploh več ne upam jest. Najrajš bi mela štirikrat na dan zajtrk.....user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
25.7.2008 14:10:46   
jocika
Jantra, bravo. Jaz sem imela tud cimro s takim hecnim porodom. Dobro, da je že bla v P, ker so jo sprejeli zaradi angine. Ob treh zjutraj jo je zašraufalo, da bi šla na wc - pride tja, pa nič. Se spravi nazaj v postlo, pa spet. Se ji je zdelo čudno, pokliče sestro, naj jo dajo na ctg. Kaže ful popadke, ona nč čutla. Pol pogruntajo, da je že ful odprta, jo z vozičkom pošibajo dol v porodno. To je blo ob štirih zjutraj. Pol so jo vprašal, če hoče, da je njen zraven, pa je rekla, da ja. Ampak mu ni ratal prit, ker je bil čez devet minut mali zunaj - dolg 55cm in težek 4640g - ona pa nič rezanauser posted image user posted image . Tale julij je pa super mesec za rodituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 14:15:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
25.7.2008 14:18:58   
jocika
user posted image user posted image user posted image
držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 3184
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 14:31:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3185
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 14:34:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3186
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 14:35:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3187
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 14:39:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3188
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 14:49:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3189
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 14:57:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3190
25.7.2008 15:14:14   
veseljko
oj,

prisla s CTGja. se se nic ne dogaja. pravi da bo se kar v trebuscku, da mu je tko lustnouser posted image

a bomo res sele avgusta rodil??

Neposredna povezava do sporočila: 3191
25.7.2008 15:15:10   
Majuska
Uh danes pa spet ful dogaja - populis in tims, držimo pesti za vaju in vajine user posted image

in pa čestitke Senci!!! user posted image user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3192
25.7.2008 15:18:50   
Muklla
Hojla babike! Vsem, ki ste že rodile VSE NAJ NAJ!

Sicer vas samo berem, ampak sem se odločila, da vam tudi mal natipkam. Ne vem zakaj sem padla ven iz seznama. Nisem gledala od kdaj me ni, pa sej ni panike. Rok imam 29. julija, imam pa že od sobote krče za znoret. V nedeljo sem odšla v P, ker sem mislila, da je to to, pa sem veselo 1,5 cm odprta odvandrala nazaj domov. No danes sem imela pregled in me že celi dan špika, pa CTG ni nič pokazal, vaginalno me pa tudi ni pogledala. Je pa rekla, da se vse lepo pripravlja.
Sej ni panike. NOčem neki na silo, ampak ko sem prebrala prejšnjo porodno zgodbo, ko je ena izmed vas skoraj na pragu P rodila, me je pa kr mal zaskrbel. Ničesar me ni strah, edino to, da bom prepozno prepoznala prave popadke (ker me skoz špika) in bom prepozno v P (do LJ imam 50 min).

A me lahko daste na čakalno listo - mogoč bo pa to pomagalo? Pa še v nedeljo imam rojstni dan - ijeee bi bilo to lepo darilo.

Veliko sreče in naj porodi čimprej minejo!

Neposredna povezava do sporočila: 3193
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 15:20:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3194
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 15:28:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3195
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 15:30:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3196
25.7.2008 15:31:54   
Blacky30
Ja, auroraa, točno o taki driski govorim, da sem morala Tejo že dvakrat odložit in letet.user posted image  Mi je danes patronažna rekla, da lahko kakšno banano tudi pojem, da to ustavim.

Pri tamali pa je akec včasih zelen baje zato, ker jaz jemljem Legofer proti slabokrvnosti. Ko sem ga dvakrat pozabila vzeti, pa je bil že rumen.

HD, so ti svetovali, da jo moraš ponoči budit za dojenje? Ker meni so patronažna in sestre v P rekli, da pri taki kilaži ni potrebno otroka budit, da ima dovolj, tvoja pa tudi ni bila tako lahka. In naša spi po 6-7 ur ponoči v kosu. Podnevi pa spi 3-4 ure po podoju. Da pa ti čez dan je na 2 uri, pa je verjetno krivo to, da pri enem podoju premalo poje, pa se zato pogosteje zbuja.
Glede vaginalnih težav jih trenutno nimam, hvala bogu, sem jih imela celo nosečnost prek glave dovolj.user posted image  Me pa šivi fajn jezijo.user posted image  Pa ful lepa družinica ste, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

Moja ima dudo, pa nimamo težav z dojenjem zaradi tega.

Lunica24, je možno ja, da mora samo še potešiti svoj sesalni refleks. Za to imam jaz dudo. In hasne, takoj zaspi.

Jocika, pri takem šraufanju pri nas pomaga, da se prisesa na dojko in se lahko potem kar sprda in je takoj boljše. Pa včasih jo malo nosim, samo pri nas krči še niso hudi. Je pa ati danes vseeno skočil v Avstrijo po Lefaxin kapljice za vsak slučaj. Te so nam prvič reševale življenje, ko je Nejca res hudo šraufalo.

Muklla, s seznama smo te dale, ker smo ugotovile, da si prešla k avgustovkam, pa smo sklepale, da si nam pozabila javiti, da so ti mogoče rok prestavili.user posted image

Zdaj ste me malo prestrašile, da morda mojo preveč hranim. Samo če pa vedno zahteva še drugo dojko. Sem se odločila, da jo danes zvečer stehtam, pa da vidim, kolko je dobila zraven. Iz P sva šli z 3830 g.
Držim pesti za Yasminko, populis, mukllo in tims.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3197
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 15:32:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3198
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 15:33:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu veseljko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3199
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 15:35:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?