miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Miškolinček me je kar na rit vrglo, da boš morala že it. No, boš vsaj dobila štručko v roke kmal. Pa, da nas obveščaš, kako ti gre, da ne bomo vse prestrašene, kaj se dogaja. Želim ti čimlepši porod, takega da si ga boš lahko zapomnila v lepi luči. Pa upam, da sta ime za že izbrala. Še zdej ko pišem ne morem verjet, da nas zapuščaš za par dni. NAty, nč ne jokaj,sem že jaz skoraj,pa saj ni tko hudo. Saj sem vedla kaj me čaka, sam po drugi strani je bil pa tudi šok, ker mi je G. potrdila tisto kar sem že sumila. Verjetno me ne bi tako hitro naprej poslala če ne bi imel premalo plodovnice,pred 14 dnevi je je imel namreč še ogromno,takrat je rekla da jo ima do roka dovolj,zdaj pa tkole. Drugače boš pa tudi ti kmalu na vrsti boš videla,zdaj se bomo počasi vse zvrstile. Erin,enkrat si predlagala ime za kasnejši forum avgustovski detektivi,meni je ta predlog bolj všeč kot zakladi,se mi zdi ful posrečen pa mal drugačen kot ostali. Kdaj pa imaš ti naslednji CTG na Jesenicah,če bom tam v all inclusive se lahko brez skrbi oglasiš,mojo tel. dobiš pa pri Naty ali pa Sayuri jo tudi ima. Da ti sporočim kje se nahajam. V glavnem če želiš in boš drug teden kje tam,me lahko kamot kontaktiraš . Priznam da me do zdaj ni blo nič strah kljub prvemu težkemu porodu,zdaj me pa že kr mal panika grabi ko mi spomini nazaj hodijo. Upam da bo šlo vse skupaj hitreje pa lažje če ne bom pa EA vzela (sam da bo prijela,prvič mi namreč je na koncu spustila,jaz pa umetne do konca našopane, ). Mi pa dajete voljo in spodbudo ve tukaj na RR,tako da upam na najboljše,pa hvala vsem za lepe želje. Pa vas sigurno obvestim kdaj grem in kaj tam zvem,da vas ne bo skrbelo. PA če se iz porodne dolgo ne oglasim ne skrbite,sem bila prvič tudi tam od zjutraj do skoraj polnoči,tako da ne skrbet . Moj pa na žalost ni tak da bi tukajle bil ažuren,moški pač.
|