|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
24.7.2008 20:47:11   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: ANA_P

Obračanje in vstajanje iz postelje , jaz sem kot kit. Za obračanje porabim toliko časa, te pa se morem obrniti vedno večkrat , ker me bolijo kolki na strani, te pa primem toti trebuh z eno roko, noge pokrčim in jih držim skupaj ker imam med njimi pojšter, z drugo roko pa si pomagam, da se obrnem. Te ko sem enrkat na hrbtu, še enkrat zberem moči in se prekotalim na drugo stran, spet primem trebuh iz druge strani, narihtam pojšter in si odahnem, te pa ugotovim, da me lulatuser posted image . Te pa se še enkrat obrnem po tem postopku, podpolcam z eno roko moje veliko truplo, z drugo si primem trebuh, te pa na horuk, pa nekak sedim. A na WC zdaj hodim tudi do 5x na noč. V galvnem vse je en velik podvig. Tak da po eni strani že komaj čakam, da rodim.

Rubrika podarim: celulit na nogah, celulit na riti, strije po trebuhu in za piko na i še en majhen hemeroiduser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem se nasmejala do solz, predvsem ker je taka situacija še kako resnična tudi pri meni, samo tako nazorno je pa ne znam opisat..  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa si po fotki sodeč fullll simpatična punca in imaš čisto srčkan obrazek (moj je napihnjen do neraspoznavnosti) , trebuh imam pa jaz čisto podoben tvojemu... Nič se sekirat saj boi kmalu bolje user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
24.7.2008 20:47:53   
tatly
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.........
ANA_P-kak si  lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moja pikica ima okrog 2600guser posted image user posted image user posted image user posted image obrnjena je na glavicouser posted image user posted image
je svakinja kupla za naso pikico hlace,jopco in zokncke!!!

ERIN-
naslednji pregled imam 7.8 plus ctg

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
24.7.2008 21:00:03   
Vilika
Tudi jaz pogrešam Zojo Mišo - upam da jo samo wlan povezava zaje... in da ni kakšne akcije user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
24.7.2008 21:05:00   
Zoja Miša
Čer babike.
Res grdo od mene, da si cel dan nisem vzela časa za vas, ampak danes se je pa res dogajalo. Pa tako smo čvekale tu v bolnici, da bo jutri sigurno dežuser posted image .user posted image  Sandra, hvala, ker si me pogrešala.
Veste, sem imela danes pregled in G mi je rekel, če imam koga doma, da bo skrbel zame (sem povedala, da ga imam, ker se je sedaj v 16 dneh naučil vseuser posted image ), pa je rekel, da lahko grem v soboto domov! JUPIIIIII!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In tako sem potem ostanek dneva preživela v vzhičenem stanju. A sedaj me pa vseeno malo skrbi, saj veste kako je...ampak sem se res odločila, da nadaljnih 3 tedne res ne delam čisto nič! Jutri dopolnem namreč 35t in vsekakor sem se odločila počakati do 38t! No ali vsaj 37-tega. Tako da se vam od sobote javljam od doma!

Tejkaz, imam brezžično povezavo, pač ujela sem neko nezavarovano brezžično omrežje. Moj rač. omogoča to, ker ima v sebi vgrajen WLAN. Upam, da ti je kaj jasno. Meni nekako sicer je, ampak razložiti ti pa ne znamuser posted image .

Erin, hvala za dodatek v seznamčku.user posted image

Glede datumov, pa ne vem, če ste tu vi šefice, šefi so v naših bušijih in oni odločajo.user posted image

Sandra, otroci odraščajo ja in verjetno res znajo včasih biti kruti. A po mojem ne mislijo tako.

Anaya, srečno vožnjo.

Ana_P, pa kaj ti fali, saj je luštna slika.

Bodite pridne in se beremo.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
24.7.2008 21:07:20   
matejchi
tatly, če jaz rodim 13.8. bosta s taščo lahko skupaj praznovali vse okrogle obletnice (tašča bo letos 50.), samo upam, da ne bom 22.8., ker takrat pa ima svakinja, to mi pa niiii..
Levov za izvoz..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
24.7.2008 21:09:13   
Zoja Miša
Vilika tudi ti si me pogrešila, kako lepo! Tu v Trbovljah je res bila akcija, ena mamice je rodila v 35t nedonošenčka, ki so mu potem iz Lj. pripeljali inkubator in ga nato z njim vred odpeljali v Lj. Z helikopterjem. Brez mamice.user posted image  Vendar to k sreči nisem bila jaz. Kot sem rekla, želim počakati!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
24.7.2008 21:13:18   
Vilika
No Zoja Miša, pa si se le oglasila, kakor da bi slutila da si pogrešana...

user posted image user posted image user posted image bravo da boš šla lahko domov, potem se pa res vsaj še 2 tedna pazi, držimo pestke zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
24.7.2008 21:20:46   
tatly
matejchi-kaj pa nimas rada svakinje?tudi midve se nisva od zacetka marali....
gdaj lahko zacnem pit caj iz malinovih listov?

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
24.7.2008 21:25:44   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

Se podpišem pod to. Tudi midve nisva v najboljših odnosih s svakinjo.

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
24.7.2008 21:30:57   
naty13
Zoja Miša user posted image user posted image user posted image  za krasno novičko, da greš domov. user posted image  Pa le glej, da vsaj do 37t počivaš in tiščiš noge skupaj. user posted image

ANA_P si čisto v redu punca in user posted image . Ne skrbi, tole gledajo več ali manj samo nosečke. user posted image  Lep buši. user posted image

Sandra otroci res velikokrat presenetijo z izjavami. Sem se kar nasmejala. user posted image user posted image user posted image  Zdaj si lahko pomirjena, da Tina uživa in ji ni hudo, ker je stran od mamice in atija. user posted image  Pa ne mislit, da ne pomisli na vaju. Verjetno bo, če ne prej zvečer, ko bo šla pančkat. user posted image

Sem naredila dva velika podviga. user posted image  Uredila sem frizurco v spodnjem štuku. user posted image  Bo treba zdej to večkrat, da me potem ne preseneti kaj. user posted image  Drugi podvig pa je, da sem si uredila nohte na nogah. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
24.7.2008 21:41:47   
ANA_P
evo me nazaj, direkt iz pod tuša. Sem se mislila malo z mrzlo vodo stuširat in naredit šok terapijo, da pridem k sebi, kaj sem dala na net. Zdaj še bom mogla ki avtograme deliti, ko sem postala tako velika javna osebnostuser posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pač je kak je.

Vilika, moj obraz je tudi en sam buhtelj, prej nisem vedela niti kaj je podbradek. Upam,d a mi rata priti na svojo težo, te pa bom drugo leto kao po ''pomoti'' dala gor sliko v mini bikiniuser posted image user posted image user posted image user posted image

tatly, user posted image user posted image user posted image , no vidiš, da je vse OK in da je tvoja pupa dovolj velika. Si pa srečnica, da še ti jo je enkrat stehtal. Si mu mižikala al' kajuser posted image ?

Zoja Miša, user posted image user posted image user posted image user posted image  da te bodo izpustili domov

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
24.7.2008 21:45:38   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

Se podpišem pod to. Tudi midve nisva v najboljših odnosih s svakinjo.

Ah to je 23 let stara sestrica od mojega, ki je sicer botrca mojemu malemu in živi daleč daleč (v Švici) z enim tipčkom starim 31 in tam uživata. To je edina sreča, da je takooo daleč (jebi ga sliši se grdo, tak pač je)

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
24.7.2008 21:52:54   
ANA_P
če niso tašče so pa svakinje user posted image user posted image user posted image . No, jaz pa morem obe moji svakinji pohvalit, sta obe ful faceuser posted image user posted image user posted image  - no, saj smo vse skoraj isto stare, tako da se res dobro razumemo. Smo bolj kolegice kot svakinje.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
24.7.2008 22:18:58   
košuta
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

...najin user posted image bo imel že dolg priimek (9 črk), pa ga ne bi še z dvema imenoma matrala - se revež do 4. razreda ne bo znal podpisat user posted image .

Krysia - Te dam v koš!user posted image  Najin user posted image  bo imel priimek mojega dragega, ki je dolg 11 črk!user posted image Poleg tega so mi (nama) všeč sama dolga imena. Revež mali! user posted image

Bella - Ja, pa gremo proti koncu, a ne? Upam, da se je UZ pri tebi zmotil in boš imela malo lažjega otročka, da se ne bpš preveč matrala, revica. user posted image

Kaja - Tole bo pa super teža, če je UZ prav zmeril.user posted image  Verjamem pa, da si že tik pred zdajci in si želiš, da bo mimo. user posted image

MajaT - Zelo lepo opisana izkušnja poroda.user posted image   Ko bi še jaz kaj takega doživela...user posted image

Zoja Miša - Bravo za skorajšnji odpust!

Spet porabila dve uri, da sem približno vse prebrala... Uffff, čvekulje! Ampak jutri bo menda sonce. user posted image
Meni je pa danes poratalo spečt medenjake in kokosove hlebčke. user posted image  Jutri bom pa mogoče še kak marmorni kolač za v skrinjo... Al pa ne. Bom videla, kakšne volje bom (beri: kaj bom izvedela na pregledu). No, poskusite fajn pančat!
Nočko!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
25.7.2008 0:20:45   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Nyna si se le oglasla! SEm misla, da že cartaš!!!

Ko bi le! user posted image user posted image user posted image
Zdej sem že malo naveličana te nosečnosti, pa neučakana, kdaj bo končno ta naš user posted image , še bolj pša nervozna, kako bo (delajo živčki). Vsak dan upam, da me zagrabi in da gre že enkrat mimo.

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
25.7.2008 0:25:05   
sandra123
Nyna...očitno mi delaš družbo user posted image user posted image user posted image ...jaz kar nekako ne morem spati, pa še dežek se je malo ulil z nebauser posted image ...sploh mi ni jasno, kako bom jutri zjuraj vstala...pa kar naprej hodim na wc....user posted image ...mi tale izcedek ne da miru...potem pa kar na wc šibam gledat, kaj se dogaja user posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 25.7.2008 0:29:17 >

Lp, Sandra

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
25.7.2008 1:03:53   
lana777
No,

jst spet ne morm spat, pa
mal berem, kaj čez dan zamudim ... pa se
zravn prov fajn nasmejim, k se menite o frizurcah v spodnjem nadstropju ... jst svoje
sploh ne vidim (tk kot vse, verjetnuser posted image ) in delam vse kr po občutkuuser posted image

Sicer sm pa travnik na steni že skor končala
in se zdej lah lotimo posteljce, jupi!

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
25.7.2008 6:47:46   
sandra123
Jutro souser posted image , ena hitra user posted image za vse, potem pa šibam pod tuš ker imam že ob 7.30 pregled....

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 25.7.2008 6:48:20 >

Lp, Sandra

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
25.7.2008 6:50:17   
sandra123

Vsem ostalim, ki imate tudi pregled, dobro opraviteuser posted image

25.7. - K_a_t_j_a
25.7. - maartinca
25.7. - sandra123
25.7. - Muklla
25.7. - košuta
25.7. - pingo80
25.7. - miškolinček
25.7. - aradej

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
25.7.2008 7:31:07   
*zvezdica*
Dobro utro in hvala Sandra za kavico!

Včeraj smo bili cel dan brez neta in sem vas prav pogrešala...zvečer sem vas pa komaj za nazaj prebralauser posted image .
No, vidim, da nam nobena ni pobegnila v rim...lepo lepo se vse vsaj še malo "tenstamo".

Košuta kako si bila pridna s peko...joj, men se še kosilo komaj ljubi skuhat.

Vse, ki imate danes pregled DOBRO OPRAVITE!

Uf, zdaj sem pa tko lačna, da je treba mal v hladilnik pokukat. Joj, drugač sem pa tko požrta zadne čase, da vsaj 1 Milko na dan zbašemuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
25.7.2008 7:40:35   
Suzili
Evo mene spet doma po 36 dneh bivanja v bolnici. letošnji dopust je bil: Maribor 5 tednov all inclusive.
Moram povedati da sta moja sončkauser posted image user posted image super, iskrena hvala za čestitke in lepe želje.
Domov smo prišli včeraj, Lana ima že 2340 g Žan pa 1850 g. Se zelo lepo razvijata, vsi izvidi so super, zdaj se moramo samo še rediti.
Zdaj si pa moram vzeti še en teden dopusta, da preberem vse, kar ste načvekaleuser posted image user posted image user posted image .
Sploh še nisem utegnila pogledati, koliko jih je že rodilo, zato vsem iskrene čestitke, zdrave sončke in veliko cartlanja.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
25.7.2008 7:46:24   
naty13
Jutro.

Sandra dobro opravi na pregledu. Hvala za user posted image .

Zvezdica jaz imam tudi tak apetit zadnje dni. Samo iščem po kuhinji, kaj bi pojedla. Imam zdej očitno tudi mal več časa. user posted image

Nyna jaz sem tudi že nervozna in čakam, kdaj bo treba it, da bo končno za mano. Sem pa veliko bolj naveličana kot v prvo. user posted image

Noč je bila dobra. Sem se sicer zbudila 1X ali 2X za na WC in še ene 2X da sem mal prečikirala, kaj se dogaja z mojim bušijem. Pa sem ugotovila, da je mir (beri nič krčev in otrdevanja). user posted image user posted image user posted image  Potem pa sem v miru nazaj zaspala. user posted image

Danes vas ima pa veliko user posted image  preglede. Bomo zvedle, kolk ste kaj odprte in katera gre naslednja v P.user posted image user posted image user posted image  Dobro opravite. user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je pa danes mal potegnil. Mislim pa, da se zdej že oglaša. user posted image

pa pa

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
25.7.2008 7:59:28   
lana777
Jutro tudi od mene.

Srečno vsem na pregledihuser posted image user posted image user posted image ,

js komi čakam na ponedeljek, da vidim, če se je
naše dete kaj odločilo obrnit ...

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
25.7.2008 8:03:30   
ozziebo
Jutro!! Kje je sonček, tole vreme mene čisto v depresijo spravi user posted image !
Jaz sem tudi že sita tega trebuha in čakanja, kdaj se bo končno kaj začelo, samo ko sem brala Sayurin post in se spomnila, da sem tudi jaz rabila po porodu ene dva tedna, da sem spet dobila občutek, kja je kakšna "luknja spodaj", me ja kar malo zvilo. No ja, bo že.

Suzili, WB!! Lepo je brat, da sta tvoja dva sončka v redu. lepo se cartajte!!

Ana P, prav luštna si!!!
Zoja Miša user posted image  za odhod domov! Pa le upoštevaj navodila in se pusti razvajat!!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
25.7.2008 8:07:00   
sayuri
Jutrooooooooo user posted image
Je še kaj kavice? Pa tri francoske rogljičke bi še rada zraven user posted image user posted image . Sem skoz lačna user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?