bella02
|
anita, evo me, še sem tle. Sem pridna, redno vas berem, prej sem pa vklopila likalnik in se delam mal pridno. Ma je še tolk stvari za postorit, preden bo treba it. Sem uredu. Mali veselo telovadi, tako da ga je zadnjič mogla luna uspavat. Upam, da bo vedno tako . A je še katera za kak prst odprta? Me zanima, koliko to vpliva na to, kdaj bo. Vem, ko bo čas, bo že. V križu me nič ne boli, le včasih mam kak rahel menstrualni krč, drugega nič. Noge niti ne otekajo več, pritisk je normalen, čeprav ga danes še nisem merila . Sem pa ful vesela, sem dobila na posojo jogi za v zibko . Da ne bom imela slabe vesti, kje in kako počiva moje dete. Sej bi ga drugač kupila, sam da ga čez cca 3 mesece dam na podstreho, mi pa ni glih OK. Je dovolj drugih, nujnih stroškov. Pa študentke to razumete, a ne? Tisti denar od paketa je tako skopnel, da se je kar kadilo . Nell, za tako banjo bi tud jest razbivala vrata, pa še kej druzga . No, za dan odprtih vrat pa ne pozabi na nas!!! Sandra, , bo Tina kmalu doma, brez skrbi. Čas tako beži. Kdaj smo me zanosile? Včeraj? Vsaj meni se zdi tako Lepo bodite, jaz grem popoldne domov, urco vožnje iz LJ ven. Mi je mami rekla, kaj če me prime. Pa ni panike. Do LJ se bom glih lepo odprla, pa malo predihala, pa bo porod takoj hitreje minil. Me je še zmerej strah . Bo že! Pa pa
|