|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
23.7.2008 22:12:04   
Kaja30
Punce, tudi jaz sem še tukaj in navijam za vas. user posted image user posted image user posted image

Upam, da bo ta mesec še nekaj nosečk.

Tole s kolektivnim lulanjem je pa res dobra ideja! user posted image user posted image

Navijam! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
24.7.2008 7:38:26   
Anonimen
Jutro!

Kje ste pupe? Ponavadi je že kera pred mano danes pa kar nobene??

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse za boljši začetek dneva user posted image

Pupe kako se nalima kakšna velika slika notri v post? Sem se namatrala pa mi ni ratalo.. user posted image

(odgovor članu Kaja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2127
24.7.2008 7:43:58   
Rosi*
Ker so se z mano dogajale čudne stvari, se dober mesec sploh nisem oglasila. Nisem hotela vse ostale moriti s temi skrbi, kaj vraga se dogaja. Baje so bili krivi hormoni.

Po vseh letih, odkar imam menstruacijo, si zadnja dva meseca nisem mogla izrčunati, kdaj je naj ne bi bilo. Ker je hodila, kdaj se ji je zazdelo (tudi po enem tednu pavze) in ostajala po 14 dni. user posted image user posted image

No ta mesec je pa ni ze celih 29 dni. Upamo na najboljše. Popoldanski test včeraj ni nič pokazal, bom počakala do sobote, takrat bo ze max dolžina cikla mimo in bomo videli če bo kaj pokazalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
24.7.2008 7:58:11   
Tiki55
Dobro jutrouser posted image !

Majch možno je, da si test delala prehitro. Ponovi ga čez kakšna 2 dni. Navijam za debel plusekuser posted image user posted image user posted image

spps in jjasna
res lepo, da nas prideta pogledatuser posted image user posted image user posted image

sonček85
iz tvojih ust v moj trebušček. Hvala za pestkeuser posted image . Glej, da boste pri vas pridni, da bo uspelo v avgustuuser posted image

Kaja30
in kako se kaj počutiš v blaženem stanju?

živa25 glede slik bi pa tud jaz rada vedlauser posted image

Rosi* veliko sreče, da v soboto zagledašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
24.7.2008 7:58:57   
Tiki55

Kolektivno lulanje na palčko v torek, 29.7.user posted image user posted image user posted image

ursa30
ancibanci
ella.
Tiki55
jernejav
BEBIII

Sedeži v 1. vrsti - navijačiceuser posted image user posted image user posted image

tane
pokica_
živa25
Majch
sonček85user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
24.7.2008 8:08:30   
ursa30
jutroooo, kako ste punce? ste se naspale? že nestrpno odštevate dneve? jaz tudi user posted image  ta teden se res nikamor ne premakne..dejmo ga mal naprej porint user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
24.7.2008 8:09:46   
abc100
A sliko iz interneta al svojo sliko, samo da je pomanjšana?

Slika iz interneta: V googlu pod slikami jo poišeš, daš Ogled slike v polni velikosti, pol pa klikneš nanjo (da se obarva modro, ker včasih se noče takoj), das copy (samo copy in ne kaj drugega), pol pa tukaj prilepiš.

Iz tvojih map: pa greš na internetno stran slikomat(http://www.slikomat.com), tam jo naložiš
Naloži sliko:

Dovoljeni tipi datotek: jpeg, jpg, png, gif, bmp
Največja dovoljena velikost: 10 MB

Pomanjšaj sliko: 100x75 (avatar) 150x112 (vzorček) 320x240 (za spletne strani in e-pošto) 445x334 (za GlasujZame.com opis) 640x480 (za forume) 800x600 (velika slika) 1024x768 (največja slika) < < <

Javno prikaži sliko:
Tvoj vzdevek:
Tvoj e-mail:
Opis slike:

Tam kjer piše pomanjšaj sliko, moraš dati za spletne strani in e-pošto. Pa odkljukat m oraš javno prikaži sliko.

Upam, da sem vsaj približno razumljivo napisala. Sem kar kopirala iz une internetne strani.

< Sporočilo je popravil abc100 -- 24.7.2008 8:10:26 >

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
24.7.2008 8:11:57   
abc100
Aja, pa ni treba nič vzdevka pa e.pošte vpisovat. Ko daš naloži, neki časa mele, pol pa izpiše nekaj kod. Prvo kopiraš sem.

(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
24.7.2008 8:15:46   
Anonimen
user posted image

AAAAAAA

kera butasta fora user posted image user posted image user posted image   Pa nisem tak laik ko je govora o računalnikih user posted image user posted image user posted image

Hvala in zgornja slikica vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2134
24.7.2008 8:22:24   
ursa30
živa user posted image user posted image user posted image
pa hvala za kavico user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
24.7.2008 8:28:21   
abc100
Hvala za kavico. Sine je dones zgoden bil, tako da že pridno kakava pije. Ponavadi spi do 9, 9.30. Pol ga bom pa spet na kahlico probala dat. Je včeraj uspalo. Se je polulal in pokakal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
24.7.2008 8:34:33   
Anonimen
a ti hočeš rečt da še ne leto dni starega sinčka že navajate in vam celo uspeva na kahlico? Hudooooo  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To pa je dosežek ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu abc100)
  Neposredna povezava do sporočila: 2137
24.7.2008 8:51:01   
abc100
Sej probavamo samo zjutraj. Ker vem, da se kmal za tem ko popije flašo pokaka. Dones mu je tud ratal. Sedi pa samo kakšno minuto, takoj kaka. Popoldne pa ne probavam, ker je vsak dan drugače. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
24.7.2008 8:52:29   
Tiki55

ursa30
joj meni se tud tako vleeeeče... Pa kar neki me špika tam doli, pa vrti se mi... To pa psiha delauser posted image user posted image user posted image

živa 25
hvala za kavicouser posted image , super ti je ratalo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
24.7.2008 8:55:58   
ursa30
živa25, mene tut včer malo špikal, danes pa kot da ni nič. me prav zanima, kaj se bo iz tega. čeprav men se zdi, da ta mesec spet ne bo nič pri meni..
saj vem, da moram bit optimist..sam občutek mam pač tak..še en ali pa dva dni pa bo vse jasno...

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
24.7.2008 8:56:49   
ursa30
ups, tiki 55 sm hotla napisat user posted image  matr, sem že čist zmešana user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
24.7.2008 9:01:53   
Anonimen
hehehehehehehe

ne zmešana... zmedena user posted image user posted image user posted image Jutro je še user posted image user posted image user posted image

abc100: Ja bravo... Dobro vam gre... Super je to da že tok zgodaj na kahlici čičate user posted image user posted image user posted image SUPERCA!!!!!

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2142
24.7.2008 9:04:35   
dini
ČESTITAM VSEM NOSEČKAMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
24.7.2008 9:08:11   
Tiki55
ursa30 se mi je zdelo, da je blo meni namenjenouser posted image user posted image user posted image Držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image ... pa slabe misli vrži skozi okno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
24.7.2008 9:09:21   
Anonimen
Jutro

evo mene, pol ure prej iz postle, kot ponavadi. user posted image Stanje za danes: user posted image še ni, trebuh me boli in nimam pojma, kaj se dogaja. Zdaj se bom res morala pridružit torkovemu skupinskemu lulanju.user posted image Upam, da boste ve mele kaj lepših novic danes.

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
24.7.2008 9:11:54   
ursa30
tiki55, hvala user posted image , tudi jaz zate držim pesti user posted image
majch, super,  da se ti še ni vlila, upam, da se ti ne bo.
lepo vabljena na skupinsko lulanje v torek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
24.7.2008 9:18:21   
Anonimen
Ja, ursa30, dokler je ni, je še upanje...imam pa zelooooooo slab občutek danes. Solit se naj gre.user posted image

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
24.7.2008 9:21:55   
dini
Punce, veste, da tudi če imašuser posted image si lahko noseča?????To  je zelo redko drgač.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
24.7.2008 9:26:00   
Anonimen
Dini, poznam punco, ki na to foro do 6 meseca ni vedela, da je noseča. Pol se pa zanesi na kaj!user posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2149
24.7.2008 9:28:16   
dini
Kaj pa je blo z njo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?