|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
23.7.2008 17:47:14   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf
Veš kaj pa jaz tebi svetujem. Pojdi na kakšno masažo ali pa reci svojemu dragemu, da naj ti lepo in počasi celo glavo zmasira. Moj je pred dvema mescema začel hodit na fizioterapijo in ga tam učijo raznoraznih štosev za sproščanje telesa. Se razume da jih mora potem na meni vaditi ane!? user posted image  No in ta nežna masaža glave (traja pa kar ene pol ure) je ubijalsko sproščujoča! Kr mravljinci ti grejo po celem telesu.

žal mi take zadeve ne pomagajo...že preiskušeno! user posted image Moja psiha rabi generalni remont... Mogoče edino tvoja praksa - potovanje user posted image .

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
23.7.2008 17:48:50   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Cari

1. pozitivna misel:
V naslednjem letu bomo veselo izbirale otroške vozičke, samo še počakati moramo, al bo eden al dva al... Že komaj čakam naslednje leto. Leto 2009 bo čudovito! user posted image

user posted image V naslednjem letu?????? Jaz hočem že letos!!!!! HOČEM MODEL 2008!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
23.7.2008 18:35:29   
Fargesia
neelika, ti si zakon freak!!!

pa lubica, letos zanosiš in maš model 2009!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
23.7.2008 18:57:07   
neela
Fargi, vem vem....samo hočem povedat to, da bi rada že letos zbirala voziček....četudi bom šele na začetku user posted image ... 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
23.7.2008 19:07:05   
little angel
nf ok razumem, bom ostala zvesta klubu klimofenk!user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
23.7.2008 20:54:28   
S1902
Lučka25 hvala za lepe želje, tudi jaz držim pesti zate in vse ostale.
ja smo se trudili biti pridni in upam da user posted image nebo na obisk,

se dva dni pozno popoldne in zvečer ful slabo počutim, slabo mi je pa na bruhanje mi gre ko vidim kako hrano ki mi ni zanjo. mogoče me kaj drugega daje. Pustimo se presenetituser posted image user posted image user posted image

nf sem vesela da ste me malce pogrešale, nismo bili na morju smo doma malček uživali in se razvajali. user posted image  bo pa že prišla ne se sekirat.

fargesia user posted image user posted image user posted image  . če pozitivno razmišljaš in se ne smiliš samemu sebi še iz tako  žalostne izkušnje potegneš veliko pozitivnega.
saj bo pa drugič uspelo, kaj veš mogoče pa je moralo bit tak kot je bilo.
veš da je čist vse eno al je fantek al punčka sam da je, sva si midva z mojim oba želela fantka pa imava babiko in moj je rekel da bi mel še eno da bo mel potem 3, so pupe bolj navezane na atije kot fantki.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
23.7.2008 21:08:01   
S1902

1. pozitivna misel:
V naslednjem letu bomo veselo izbirale otroške vozičke, samo še počakati moramo, al bo eden al dva al... Že komaj čakam naslednje leto. Leto 2009 bo čudovito! user posted image

SE PODPIŠEM POD TO ENKRATNO MISEL.

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
23.7.2008 21:11:52   
miska73
Neela,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
svetovna slikca. Se ne morem nehat smejat.

Fargi, kot vidiš si sprožila pravo revolucijo med ex-klomifenkami.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 23.7.2008 21:23:06 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
23.7.2008 21:28:24   
miska73
S1902 in ostale, vpišite se na našo stavnico optimistk (glej dve, tri strani nazaj).
Ta stavnica se mi zdi res fantastika.
Sem zase stavila kar za ta mesec.
In zdaj ni druge - nema to: če ne bo ta mesec, bo pa mogoče naslednji...
Ima da rata.

(odgovor članu S1902)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
23.7.2008 21:40:30   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Fargi, kot vidiš si sprožila pravo revolucijo med ex-klomifenkami.

a ni to fino!? menje ful fajn..pa tale stavnica optimistk...no sej verjetn smo kr mal utopistke, ampak glavno je da se ne damo! prov z veseljem zadnje dni hodim sem gor, ker se prav nasmejim zraven...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
23.7.2008 21:46:22   
little angel
res ste faceuser posted image user posted image

mam pa se eno vpr. kolko se vas je zredilo po teh tabletah?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
23.7.2008 21:48:02   
Fargesia
jaz se nisem. se pri prvem jemanju v 5 dneh shujšala ker mi je bilo takooo slabo...

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
23.7.2008 21:58:25   
miska73
mam pa se eno vpr. kolko se vas je zredilo po teh tabletah?

Jst sm shujšala.
Pa tudi drugače se punce (kolikor vem) niso ravno pritoževale nad pribitkom kilogramov.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 23.7.2008 21:59:17 >

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
23.7.2008 22:05:52   
Fargesia
   user posted image

julij:
  • miska73 user posted image
  • biba12 ( user posted image  in user posted image )
avgust:
  • nfuser posted image
  • lučka25 (dvojčka user posted image user posted image )
  • tinč407 (dvojčka user posted image user posted image )
  • pikaV

september:
  • neela user posted image

oktober:
  • Fargesiauser posted image
november:
december:

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 23.7.2008 22:12:41 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
23.7.2008 22:08:27   
lučka 25
Samo par ur me ni na RR, pa že tolko enih novic. Ste pa ble dejavne.

neela, ampak tale slikica je pa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  dobrodošla med zmešanimi. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa kakšna masaža bi res pasala. Jaz občasno grem ali pa je dovolj, če mi sao dragi zmasira noge in se boljš počutim. al pa eno dobro potovanje, kot praviš.

Fargi, res si sprožila eno pozitivno invazijo s temi slikicami. user posted image  user posted image  user posted image   Se pa strinjam s teboj, da je tu res postalo prav zanimivo, se lahko nasmejiš in nafilaš s pozitivno energijo.

nf, naj se ti user posted image  že uredi. Da boš lahko potem štartala z dragim na polno. user posted image

anci banci, little angel, Cari. Dobrodošle med "zmešanimi" user posted image  klomifenkami.
user posted image user posted image user posted image

little angel, jaz sem v prvi rundi 3 cikluso (lani) jemanja K shujšala za 5 kg, v drugi rundi 3 ciklusov (letos) jemanja K pa je teža ostala enaka.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
23.7.2008 22:11:18   
Fargesia
ja ja...ta zmešane...mene kr neki trga...in sem že 1000x popravila naš napis nad stavnico...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
23.7.2008 22:12:30   
lučka 25
Jaz pa ugotavljam, da sem na stavnici kal malo prehitela čas. Saj če grem avgusta na IVF, bom šele v začeteku septembra ugotovila al je ratal al ne.

Punce, jaz pa mislim, dasem imela danes ovulacvijsko krvavitev. To se mi je prej zgodilo samo 2x, takoj polapari in potem nič več. Pa vsakič, ko sem imela to krvavitev, me je bolelo v desnem jajčniku. Sva pridno user posted image , če slučajno rata naravno in se zgodi čudež. Je pa res zanimivo, da sem imela takoj polapari 2 ciklusa dolga 27 dni, potem 43, nato 3 cikluse s K 32 dni in nato 2 ciklusa po K spet 27. A zdaj veste zakaj sem tako zmešana, zaradi mojih zmešanih ciklusov. user posted image  

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
23.7.2008 22:13:26   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

ja ja...ta zmešane...mene kr neki trga...in sem že 1000x popravila naš napis nad stavnico...

Pa res. user posted image
Tale zadnji je pravi!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
23.7.2008 22:13:53   
Fargesia
hja, Lučka, ne vem pol kaj iščeš tukaj gor!???

tale napis se mi zdi prav za nas tazmešane...

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
23.7.2008 22:20:30   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hja, Lučka, ne vem pol kaj iščeš tukaj gor!???

tale napis se mi zdi prav za nas tazmešane...

user posted image

Saj tega sem mislila. user posted image  user posted image  user posted image

A hočeš rečt, da nisem dost zmešana user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ej, jest bom počla od smeha, še dobr da sem zdajle sama doma, ker ga je šel moj s kompanjoni žurat (to so ti špotniki na dopustu). Pa že 15 minut mam segret likalnik, samo ni nobenega, da bi zlikal cune. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  pa jih bo en moral, če hočva kaj oblečt na morju.

Saj res punce, jaz grem z dragim na morje za 10 dni in to že v petek zjutraj.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image          
Sam to tud pomeni toliko dni brez vas. A bom zdržala brez vas? Ne , ne zmotila sem se. A boste ve zdržale brez mene? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
23.7.2008 22:24:44   
miska73
Lučka, jst sm stavnico razumela tako, da stavim za tisti mesec, v katerem bom zanosila,
kar je pri meni julij, test bom pa itak da delala naslednji mesec...
Ma ja, saj ni važno, važno je, da rata.

Ja, jst tudi uživam ta teden na RR. Kar naprej čekiram, kaj se dogaja...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
23.7.2008 22:25:11   
Fargesia
lučka...ne odhajaj..ostani še minuto...ostani z nami, ostani z nami do jutro...

hej, a me katera sliš kako lepo pojem?!

midva greva pa mogoče za vikend na veliko planino...upam upam upam...

veš, kar se likanja tiče...midva sva let pa pol nazaj likalnik kupla, pa je reku da ma fdost in vodo pušča...zato ne likava več!!! takoj cote zloživa k jih dava dol z obešalnika in zmaga je najina...no njegove srajce se likajo...pišem se likajo, ker ji lika sam...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
23.7.2008 22:28:54   
miska73
Meni pa ni likanje v napoto. Ko likam imam vsaj izgovor, da čepim pred TV-jem in gledam kakšne budalaštine.

Grem zdaj pomit posodo (čeprav se mi nič ne da) pa pol še preverim, če še katera ni šla spat...

< Sporočilo je popravil miska73 -- 23.7.2008 22:29:55 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
23.7.2008 22:30:10   
Fargesia
kaj pa tale napis?
user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
23.7.2008 22:32:03   
lučka 25
Fargi, dobro poješ. jaz te slišim.

O, velka planina. Tam je noro dobr. Ampak mi gremo z drušno tja ponavadi aprila, samo letos nam je vse v vodo padlo, ker je ena takrat imela rok, druga rizično nosečnost, jaz pa.... kaj že? user posted image  V glavnem če bosta šla, uživajat in se nadihajta noro dobrega svežega gorskega zraka.

Ja, likam pa jaz še zmeraj, ker ne vem zakaj? Moram še pogruntat, zakaj se mi še kar da, pa mi jih je že par reklo, da ta tvoj sistem deluje.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?