|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
23.7.2008 9:28:38   
miska73
Nisem si mogla pomagat, da nisem še sama spremenila slikce...
In glede na to, da imam nick miška, ni boljšega kot da pripopam slikco režeče mačke...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
23.7.2008 9:38:33   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Nisem si mogla pomagat, da nisem še sama spremenila slikce...
In glede na to, da imam nick miška, ni boljšega kot da pripopam slikco režeče mačke...

Sej zato je pa meni tvoja slikica še toliko bolj smešna. user posted image  Sem jo takoj zakapirala (mi je dons ratal, da nisem tako blond, kot ponavadi user posted image ).

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
23.7.2008 9:46:10   
Anonimen
matr, zdej mi pa res ne bo preostalo drugega, kot da jo jaz tud spremenim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3403
23.7.2008 9:48:43   
nf
hahahahaha miška user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Neela, samo še ti moraš spremenit slikco! Brezveze tisti neki ljubki angelčki, ko so pa take zverince toliko bolj zabavne. Glej da bo zetek navihan, ker v našo družino ne sprejemamo takih preveč pridnih! user posted image  user posted image  user posted image

Ej mene bo tole okrevanje po laparo še pokončalo. M ni in ni in si jo prvič v življenju res želim! Vsak drugi dan me boli glava, cela sem napeta, zaprta, slabo mi je občasno.....brrrr ti hormoni!!!! Neela a nisi imela tudi ti celo zmešnjavo po laparo??

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
23.7.2008 9:49:26   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

matr, zdej mi pa res ne bo preostalo drugega, kot da jo jaz tud spremenim. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dejmo Biba dejmo Biba dejmo Biba user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
23.7.2008 10:31:19   
miska73
Dejmo biba, dejmo neela.
Najdita ene hude nove slikce, da bomo potem res klub odštekank...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
23.7.2008 11:52:59   
Anonimen
če jo pa pol ne znam zmanjšat... user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 3407
23.7.2008 12:16:12   
PikaV
Jej, hvala k ste me dale na stavnico. Drugače pa jaz trenutno uradno nisem več klomifenka. Sem jih kar na svojo pest nehala jesti, so mi samo zmedo naredile. Upam da bo ratalo avgusta, drugače pa kar v ambulanto za neplodnost.

Držim pesti da se bodo te stavnice tudi uresničile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
23.7.2008 12:48:19   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: nf

hahahahaha miška user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Neela, samo še ti moraš spremenit slikco! Brezveze tisti neki ljubki angelčki, ko so pa take zverince toliko bolj zabavne. Glej da bo zetek navihan, ker v našo družino ne sprejemamo takih preveč pridnih! user posted image  user posted image  user posted image

Ej mene bo tole okrevanje po laparo še pokončalo. M ni in ni in si jo prvič v življenju res želim! Vsak drugi dan me boli glava, cela sem napeta, zaprta, slabo mi je občasno.....brrrr ti hormoni!!!! Neela a nisi imela tudi ti celo zmešnjavo po laparo??

nf, jaz sem M po laparo dobila hmmm, računaj sama...M sem mela 2.7. , laparo 10.7. in M sem dobila 7.8.

biba, navijam!!!!

in ja neelika, SLIKO ZAMENJAJ!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
23.7.2008 13:40:03   
anci banci

Ojla
se vam lahko priključem:)?
jaz tudi jemljem klomifen po polovičko do 3 do 7 dne
rada bi pa pokomentirala to da se je tudi po laparoskopiji čist "zmešalo" ovulacije imam tako boleče da user posted image  ne morem takrat, spodnji pritisk imam full povišan, srčni utrip mi pa niha od full visoko do full nizkega in zvoni mi v glavi ... ko pa je ovulacija mimo se povrne vse v normalno stanje

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
23.7.2008 14:28:09   
nf
uf anci banci, ti si pa še bolj v riti kot jaz user posted image  user posted image  Pa sej verjetno se nama bo slej ko prej to popravilo??!
Fargi, ti si imela pa normalno M potem. Sicer pa zadovoljna ugotavljam, da me začenja malo šraufati po trebuhu, tko da upam upam, da bo kmalu tu. Držte pesti, da dobim M! (kdo bi si mislu, da bom kdaj kaj tako bogokletnega izrekla... user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
23.7.2008 14:43:10   
anci banci
ja vem da sem totalno v riti glede tega se pač moram kdaj u jezik ugriznt in mal potpet(pa sej ni tolk hudo če vem zakaj) apam vem da se bo to enkrat nehal in bo za nekaj časa mir
a ima katera kake stranske učinke od tega klomifena?

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
23.7.2008 14:44:28   
anci banci

Držte pesti, da dobim M! (kdo bi si mislu, da bom kdaj kaj tako bogokletnega izrekla... user posted image

ali lahko vprašam(namrec nisem brala nazaj postov) zakaj tako čakaš user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
23.7.2008 14:51:25   
miska73
Nf, jst sem pa dobila kar vredu prvo M po laparo.
Dobila sem jo 31 dan, sicer imam povprečno 29 dnevni cikel.
Edino nakazovala se mi je že kak dan prej z izcedki, kar sicer ni ravno običajno.

Je pa danes pri meni 14 dan ciklusa, kar pomeni povečano posteljno dejavnost v teh dneh. user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
23.7.2008 15:21:14   
nf
Mah po laparo kar noče in noče priti M, danes je že 33. dan, ponavadi jo dobim na 27 dni. Imam pa že dober teden tak močen pms, stalno neki glavoboli, malo mi je slabo, hitro se utrudim, najhuje je pa to, da ne morem nič kej dosti razmišljat. Taka budalica. user posted image  Tako da res komaj čakam, da pride in me odreši tega pmsa.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
23.7.2008 15:22:06   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Je pa danes pri meni 14 dan ciklusa, kar pomeni povečano posteljno dejavnost v teh dneh. user posted image

opa! no potem te pa ne bom več motila user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
23.7.2008 15:47:07   
little angel
podzravljene punce!
danes sem bla pri gineku in sem dobila klomifen ker naj bi imela policisticne jajcnike. na bebi delama s fantom par mesecev ampak zal brez uspehauser posted image sma pa se oba zelo mlada. no v glavnem jaz tudi nimam rednih M, zato mi je najprej misla dat samo tablete za urejanje M ciklusov ampak se dobila to in se klomifen tako da upam da rata. jem pa 1 tableto na dan od 5 do 9 dneva. upam da nama rata. je komu pomagal ze takoj v prvem krog?user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
23.7.2008 15:48:08   
Cari
Ja Nf, jaz pa držim pesti, da so tole kakšni drugi znaki user posted image . Meni se zdi tole kar malo sumljivo. Slpoh ker naj bi po laparo rado kaj ratalo, če se ne motim user posted image

Cari

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
23.7.2008 15:53:04   
Cari
Dons se mi zdi pa en tak čuden dan, da že komaj čakam, da pride jutri. Punce, a začnemo zbirati pozitivne, lepe misli, ki jih bomo prebirale, ko bomo na tleh?

1. pozitivna misel:
V naslednjem letu bomo veselo izbirale otroške vozičke, samo še počakati moramo, al bo eden al dva al... Že komaj čakam naslednje leto. Leto 2009 bo čudovito! user posted image

Cari

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
23.7.2008 15:55:54   
Cari
Little angel, držim pesti, da ti uspe prvi krog. Moj G je rekel, da je to kar pogosto, pa tudi na forumu, če mal pobrskaš, se najde kar nekaj takih srečnic. Res upam da boš med njimi. Meni sicer ni uspelo v štirih ciklusih, zdaj sem spet že dva ciklusa brez, tko da ne se zgledovat po meni user posted image Vso srečo!

Cari

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
23.7.2008 16:18:52   
little angel
hvala cari!upam, da vama cimprej rata. zakaj pa si zdaj brez?mores met malo pauze al cakas na kake preiskave?

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
23.7.2008 16:45:43   
neela
OK, OK....bom v kratkem zamenjala fotko....samo moram malo po netu pobrskat, da res najdem eno ubijajočo....

nf, jaz nisem imela nobenih problemov po laparo, M se mi je celo uredila, da je bila točna kot švicarska ura. Ta mesec (2 mes po lapari) pa je že začela počasi štrajkat, saj mi je že 1 teden zamujala. Drugače pa vedno bolj ugotavljam, da je pri meni problem samo psiha, saj so vsi moji izvidi bp...šolski primer v vsakem pogledu....samo user posted image noče bit. user posted image Res razmišljam, da bi šla do kakšnega bioenergetika....predvsem zaradi psihičnega pritiska (predvsem iz službe), zaradi katerega že resno trpi moj želodec...

Soborke, pozna katera kakšnega res dobrega, preizkušenega bioenergetika????

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
23.7.2008 17:00:50   
neela
Za prvo poskušnjo ta freak....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neela -- 23.7.2008 17:01:16 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
23.7.2008 17:19:10   
nf
hahahaha Neelika ti si mi taprava!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Kaj je hud freakec! user posted image  Veš kaj pa jaz tebi svetujem. Pojdi na kakšno masažo ali pa reci svojemu dragemu, da naj ti lepo in počasi celo glavo zmasira. Moj je pred dvema mescema začel hodit na fizioterapijo in ga tam učijo raznoraznih štosev za sproščanje telesa. Se razume da jih mora potem na meni vaditi ane!? user posted image  No in ta nežna masaža glave (traja pa kar ene pol ure) je ubijalsko sproščujoča! Kr mravljinci ti grejo po celem telesu.

Cari, nope nope, nisem sumljivka! user posted image  Pred laparo sva imela 1 mesec pavze, 1 dan pred laparo je bil beta hsg pod 0,5, laparo je bila pa pred 2 tednoma.... tko da...nope nope user posted image  user posted image
Little angel, jaz ti tudi želim, da vama čim prej rata! Samo te moram pa kar vnaprej opozorit, da je praksa takšna, da tudi če ti rata, se kluba klomifenk ne sme zapustiti! user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
23.7.2008 17:21:04   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: Cari

Dons se mi zdi pa en tak čuden dan, da že komaj čakam, da pride jutri. Punce, a začnemo zbirati pozitivne, lepe misli, ki jih bomo prebirale, ko bomo na tleh?

1. pozitivna misel:
V naslednjem letu bomo veselo izbirale otroške vozičke, samo še počakati moramo, al bo eden al dva al... Že komaj čakam naslednje leto. Leto 2009 bo čudovito! user posted image

2. pozitivna misel:
Če ne rata ta mesec, grem lahko naslednji mesec na dolgo, vroče potovanje po Afriki! user posted image  user posted image

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?