|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  328 329 [330] 331 332   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
19.7.2008 22:20:39   
Šarki
user posted image kok sm jezna... grem pod tuš, si zmočim glavo, pa vidim da je čist pikico šampona še notuser posted image  kok sm huda!!!!!  pa sej on se nau sekirou, k ga ne bo, si bo pač s tistim za tuširat umil glavo... sej bom jest tista k bom s5 na j... pa lah vse probam... pa kupim vsakmu svoj šampon, pol ma pa on svojga pri lijaku - za takrat k se mu full mudi, mojga pa vzame k se tuširauser posted image  a mate ve tud take probleme a sam jest?? pa to ni edini od teh moških stvari k mi grejo fullllllll  na jetra!!!! da ne govorim o štumfih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil shorty -- 23.7.2008 15:47:58 >

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 8226
19.7.2008 22:29:44   
Sunny pr nas imamo pa vsak svoj šamspon tako da ni problemov zaenkrat pa upajmo da bo tko skoz ker je to lahko velik problem če jaz znorimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8227
19.7.2008 22:36:01   
Šarki
moj pa reče: a še tiste 5 min. k sm doma me morš za take malenkosti živcirat..
sej ponavad se mi ga res ne da... še dobr da ga niuser posted image  k sm popi****. pa zmerej mu rečem da je teh malenkosti miljon na dan... mah, sej veste... sej ponavad majo vse podobne probleme... če se začnemo o tem pogovarjat, ni koncauser posted image  pol se pa descem kolcauser posted image

wanted cash.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 8228
19.7.2008 22:40:50   
ma ja sej to je to ko je teh malenkosti tako veliko včasih ampak svojega morem nekako kr pohvalit sej veš ne smem pa velik ko je lahko hiter kaj narobe sej ima napake tako kot vsi ampak ni sileuser posted image user posted image sej bo a ne nč se jezit pravijo da škoduje lepotiuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8229
19.7.2008 22:44:18   
Šarki
sej, bom pa poj jutr mal dl spala moj lepotni spanec, pa se bo izenačlouser posted image  poj bom pa zjutrej mrzu kufe pila, bom pa že kičuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 8230
19.7.2008 22:55:31   
ja pol pa tak ni blemauser posted image user posted image jaz pa ne pijem več zjutraj kavo ampak pojem jabolko na tešče ker pravijo da je dobro proti slabosti in morem rečt da mogoče pa res držiuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8231
20.7.2008 14:03:30   
sončika84
pozdravljene! po dolgem času se javljam. končno doma in konočno popravljen kompjutr. user posted image kako ste kaj bejbe? kako napredujejo nosečnice? Mtija je zdej končno mal zaspal,pa sem rekla,da vas pridem mal pozdravit.  najbrž se bo pa tko kmal zbudu,tko d bom hitra. v glavnem komaj čakam,da bom šla lahko mal ven,na sprehod z mojim  anggelčkom. pa mislim,da  bo tut njemu pasalo. Sam morm še počakat kšne 14dni. je rekla patronažna,d vsaj tolk d dboi 3kg. čeprov n vem kaj ma to veze,pa ok. bomo počakali. sej pridno je in se redi. včeraj je mel že 2610g. :) Če bo tko šlo dalje,bo kmalu 3000g pa bomo šli na sončka. user posted image no,tolk o naju. povejte zdej še kej kako ste ve kaj? 

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8232
20.7.2008 15:14:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončika84

pozdravljene! po dolgem času se javljam. končno doma in konočno popravljen kompjutr. user posted image kako ste kaj bejbe? kako napredujejo nosečnice? Mtija je zdej končno mal zaspal,pa sem rekla,da vas pridem mal pozdravit.  najbrž se bo pa tko kmal zbudu,tko d bom hitra. v glavnem komaj čakam,da bom šla lahko mal ven,na sprehod z mojim  anggelčkom. pa mislim,da  bo tut njemu pasalo. Sam morm še počakat kšne 14dni. je rekla patronažna,d vsaj tolk d dboi 3kg. čeprov n vem kaj ma to veze,pa ok. bomo počakali. sej pridno je in se redi. včeraj je mel že 2610g. :) Če bo tko šlo dalje,bo kmalu 3000g pa bomo šli na sončka. user posted image no,tolk o naju. povejte zdej še kej kako ste ve kaj? 
OJLA SONČIKA!
kAKO SI MAMI?user posted image user posted image user posted image user posted image uživaš v materinstvu?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 8233
20.7.2008 16:29:11   
Oj SONČIKA!!

Lepo to da si se malo javila in nam povedalo kako kaj si...ampak tole glede kg mi pa ni čist jasno da mora imet 3kg pa lahko greste ven jaz ko se spomnim moja jih tudi ni imela pa smo bili zunaj ker je bila prej rojena pa nismo pol tako hitro prišli na 3 kg...razen če je sedaj kaj drugače kot takrat mogoče...bilo pa je tudi poletje...le uživaj ob svojem angelčkuuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8234
21.7.2008 8:48:36   
Anonimen
DOBRO JUTRO VSEM, sploh pa tistim, k nismo na dopustu (ker une k uživajo, imajo tako ali tako dobro jutro) user posted image

Kako ste kaj danes punce? Upam, da ste dobr spale kljub nočnemu grmenju. Vsaj v Logatcu je fajn treskalo. Jst sem se kar parkrat ful ustrašla, tolk je počlo user posted image . Ampak, k je bil možek zraven, me ni bilo nič strah user posted image .

Se vam še čez dan kaj javim, seveda, če bo katera gor.

lep dan!

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 8235
21.7.2008 11:28:50   
sončika84
spps, uživam, mal trpim,v glavnem gre. user posted image trpim,ker mu ne morem pomagat pri krčih. tko joče,jaz pa mu ne morem pomagat in je ful grozn. in nič kaj ne spi in ima pol že čist rdeče učke pa čist je bogi. jaz upam,da tole ne bo dolgo trajalo. č ne se nam vsem zmeša. kako pa si ti kaj?

cita, ja sej tut meni ni jasno zakaj so kile pomembne. kao,ker je bil prej rojen(3tedne prej) in da  dobi mal moči. n vem,sej se vsi čudmo temu. in kopat v banjici ga tut še n smem. n vem,to majo kšne nove finte al n vem. ma po moje bom čez dober tedn,14dni šla že ven. komi čakam it mal na luft.

ponoč pa je tut tuki treskalo in bliskalo in devalo,kot da je sodni dan. me je blo tko strah,sem se ful k mojemu dragemu stskala. nikoli men i blo strah neviht,ampak kar pa zadnje čase dela se pa prov bojim. Najbolj me je strah zrd malega. ker je že tko cel bogi pa tak mičkn in zdej d bi ostl brez vsega...ma sploh n smem razmišlat. se mi zmeša. in zdej spet dež. upam,da se bo kej ustavlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8236
21.7.2008 11:48:05   
sončika čudno res mi smo jo kopali in tudi ven smo hodili ne vem to se mi zdi vse mal čudno kr neki majo tole sej veš moja je bila tudi prej rojena 4 dni manj kot en mesec in se je rodila 47cm in 2570 je bila težka pa še pol je shujšala ker nisem imela mleka tako da ne vem ni mi jasno...uživajte in res kaj kmalu pojdite na zrak boste še veliko boljeuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 8237
21.7.2008 17:44:23   
_ancica_
ojla punce...da se vam malo oglasim. Danes sem se kar. user posted image Malo se mi se sicer vrti, pa ponoci se vedno ne morem spat, ampak upam, da bo kmalu tudi to minilo.
Drugace se mi je pa zacela nakazovat prva M po SS-ju...koncno!!! user posted image user posted image

soncika...lepo, da si se nam oglasila...smo ble ze vse prav nestrpne user posted image Sicer res ne vem zakaj moras cakat tako dolgo preden lahko peljes svojega malega soncka na soncka, ampak sej bo hitro minilo user posted image

kako ste pa kaj ostale?

< Sporočilo je popravil _ancica_ -- 21.7.2008 17:45:33 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 8238
21.7.2008 18:51:46   
Šarki
SONČIKA sam da si okuser posted image . mene je že skrbel da je kej fejst narobe pa da se zato ne oglasiš... drgač pa glede navodil za uporabouser posted image user posted image  - mislim v najlepšem možnem pomenu- še kranj ij ljubljana se ful razlikujeta, tko da ti povem da vsak svojo lajna! glede lupince vem da je čisto obratno - eni priporočajo da jeuser posted image  tudi doma not, eni ne, okoli kopanja je pa tudi od patronažne odvisno kako ti bo pokazala...

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8239
22.7.2008 5:28:17   
spps
ojla pnce.kako ste kaj spale?
ancica,lepo,da si se oglasilauser posted image user posted image user posted image upam,da si dobrouser posted image user posted image user posted image a ti že kaj odštevaš dneve do prihoda v Slo?
sončika,počas bo vseuser posted image
tsnchi,kdaj pa imaš ti dopust?
jaz pa zdajle pijem kavico in se počas odpravljam v službo.
cita,a ste včeraj še dolgo kartali?user posted image user posted image user posted image user posted image
LEp dan vsemuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 8240
22.7.2008 8:14:48   
Anonimen
Dobro jutro!
spps... Ti si bila pa danes že pridna, si že zgodaj vstala. Upam, da si dobro spala tudi ti, ker jst sem user posted image . predvsem pa upam da je tvoje počutje super user posted image .
ancica... upam, da se ti bo čimprej pokazala user posted image . Sej vem, da ni prijetna, a po ss-ju je tako zaželjena. Če boš kdaj rabila kakršen koli klepet, veš kje me najdeš. Sem pa nekaj zasledila, da prihajaš v Slovenijo. Kdaj pa prideš? Upam, da se takrat kej vidmo. Pa ne samo s tabo, ampak vse. A ne punce. Vem da ste za, ker sem nekje zasledila, da se že menite za srečanje. Upam, da me bote povabile kaj zraven user posted image . Sej bom čist pridkana user posted image  user posted image  user posted image .
Dovolj za sedaj.
Upam, da se bote imele kljub turobnemu vremenu lepo.

pa-pa

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 8241
22.7.2008 8:57:09   
Jutro,

veš spps nismo več dolgo ker sem jaz kr sede že spala zraven moja dva pa sta se mi smejala pa smo raje šli kr spatuser posted image user posted image ja res ancika kdaj prideš k nam v slovenijo??ja nč bo treba počas se zrihtat in it do moje zdravnice da mi podaljša bolniško ki mi jo je dala moja ginekologinja ampak kaj jaz bi šla že kr delat pa je rekla da je bolje da sem še malo doma...uživajte kljub turobnemu vremenu...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8242
22.7.2008 11:02:59   
sončnica24
Hojla, se vam malo javljam sva trenutno še doma ker je full slabo vreme tako da uživava in nič ne delavauser posted image .

Sončika lepo se cartaj s svojim user posted image . Ostale punce pa se čuvajte in uživajte.

Ancica lepo da se malo oglasiš pa upam da kmalu pride prva user posted image in da se hitro pozdraviš.

LP

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 8243
22.7.2008 12:59:32   
tany83
ojla dekleta

se vam mal oglasim in vas malo pozdravim

sončika... lepo, da si se malo oglasila, uživaj s svojim user posted image ... user posted image user posted image user posted image

ancica super, da je prišla tvoja user posted image ... upam, da se ti lepo uredijo cikli za ko greš v nove boje.

gantar kar se srečanja tiče pa naj bi blo enkrat avgusta in itak, da bomo vesele če se ga udeležišuser posted image

sončnica lepo da uživaš doma s tvojim dragim user posted image .. imej se še naprej tako lepo

Lepo se mejte se še kaj oglasim, sicer sem bolj malo za računalnikom ker veliko počivam in še sestrica je bila v bolnici tko da sem bila tud pr njej malo...

se tipkamo, lep dan vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8244
22.7.2008 16:33:20   
_ancica_
ojla punce moje user posted image

moja M se ocitno se kar najavlja...ze ene dva dni je tko, da jo opazim samo ko se obrisem, drugace pa nic, pa tudi boli me nic...ful cudno, ker ponavadi me pred M vedno vse boli. user posted image Jst upam, daje to res M in ne spet kak ostanek ss-ja. No sej na UZ-ju se ni nic vidlo, da bi kaj notri ostalo, tko da najbrz gre res za M. Drugace se pa pocutim ze malo boljse user posted image in se ful veselim dneva ko pridem v slo. Se 3 tedne pa bom tam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Potem se pa vse dobimo nekje in malo poklepetamo v zivo! user posted image

spps...jst sm res ze kr zacela odstevat dneve user posted image jih je se kar nekaj za odstet ampak sej bo hitro minilo. Kako si pa kaj ti novopecena srecka? user posted image

gantar...ja mas prav, po ss-ju je M vec kot dobrodosla. Pri men se je vse skupi kar fajn zavleklo, ker se nisem dobro spucala. Sem mela ss konec maja, zdaj smo pa ze proti koncu julija, se pravi ze skoraj dva meseca user posted image No resnicno upam, da je to kar se nakazuje res M! Glede srecanja pa...itak, da se ga lahko udelezis!!! Jupi!!! user posted image user posted image user posted image

cita...pridem 14. avgusta in bom tam do 4. septembra user posted image

soncnica
...hvala...upam, da se bom res hitro pozdravila, da bom potem spet lahko sla med borke user posted image

tany...kaj pa je s tvojo sestrico? Upam, da nic resnega. Ti pa le lepo pocivaj, da bo na koncu vse kot je treba. user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8245
22.7.2008 16:55:38   
sončika84
ja res,vsak mi drugače pove. glede vsega. in pol n vem več kaj je prav in kaj ne in kaj je normalno in kaj ne. danes je bla neka druga patronažna pri nama pa je rekla,da greva lahko ven,ko se bo mal otoplil. ker da zdaj  je še mičkn prehladno za mojega mičknega fanta pa še ful piha. no ja, sej počas bo. sm jo pa pozabla vprašat kako je glede kopanja. ah,bojo že povedali. saj umivam ga vsak dan. lepo z brisačko pa je.
kako ste ve kaj? ancica, upam,da so vrtoglavice mimo,če ne pa naj čimprej  minejo. ampak saj bo,saj vidiš sama da gre na bolje. telo pač rabi mal časa, najbrž so tut hormoni mal zmešani. ampak evo,sej menstruacijo si dobila( sicer  je švoh menda,si rekla,ampak je). in počasi o in kmal bosta z dragim spet lahko delal otročičke.user posted image
aja,sem pozabla povedat(pohvalt MAtijeta). danes smo se tehtatli in ima že 2700g. jupiuser posted image kmal bo 3kg pa bomo šli lohk ven in se kopali.user posted image user posted image drugače pa je danes neverjetno priden. kokr je prej tri dni cel dan jokal in bil budn  danes kr lepo pančka. magari je blo tko 2 urci,amopak je bl mirn kot včeraj. ni takega joka silnega. hvalabogu. no saj počasi se bo uštimalo.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8246
23.7.2008 15:35:12   
ancika bo pa zelo kmalu tole in seveda lepo da prideš mal pogledat nas in mislim da tudi ti komaj čakaš a ne?user posted image user posted image pa upam da kaj kmalu tudi mine to nelagodje...tudi jaz nisem najbolje danes sem kr utrujena bo treba it počivatuser posted image to imam najraje...no pridne bodite in veliko počivajteuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

Neposredna povezava do sporočila: 8247
23.7.2008 17:00:07   
_ancica_
ojla punce...kako ste kaj danes? Je bolj zatisje tukaj user posted image

soncika...sej bo kmalu minilo teh nekaj dni, potem bosta pa z malim lahko sla ven na sprehode. user posted image

cita...ja res komaj cakam, da pridem...po skoraj dveh letih user posted image ze prav pogresam naso lepo dezelico in pa seveda druzino. Mi je pa ful hudo, ker grem sama. Moj mora delat in bo sam tukaj 3 tedne user posted image

Vceraj sem pa dobila M...jupi!!! Me je zacelo zvijat spodaj, sem bla prav vesela hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 8248
23.7.2008 20:06:46   
spps
ojla!
danes je pa tako vreme,da se še mi za compom ni dalo sedetuser posted image user posted image user posted image sem rajš šla mal si odpočituser posted image user posted image user posted image
in kako ste ostale?kaj novega?
ancica,kako si ti?fajn,da si dobla prvo M,da počas greš spet v nove bojeuser posted image user posted image user posted image user posted image in drugače?kako se počutiš?

tany,kako se kaj imaš?

cita,danes smo vsi bolj utrujeni,a ne?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8249
23.7.2008 21:40:42   
Šarki
čao punce! mi smo mel včerej na jesenicah kontrolo za tamalo in je po prvih ocenah že čist ok, čakamo še uradne izvideuser posted image  tko da smo najprej k smo domov prišle, tobogan sestavleuser posted image  pa sm mela cel dan miruser posted image

spps jest sm skos na dopustuuser posted image  al pa u bistvu brez dopustauser posted image  dežuram 24 ur na danuser posted image  bomo vidl kako bo vse potekalo z vrtcem pa to, poj bom pa začela iskat službo

punce vesela sem dobrih novic za vse 
en biguser posted image za vse ki ga potrebujete

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  328 329 [330] 331 332   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  328 329 [330] 331 332   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.