|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 13:47:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 13:49:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2977
   RE: Julijke 2008 IV. del
23.7.2008 13:51:04   
Senci
robika čestitke za pupo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2978
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 13:52:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2979
23.7.2008 14:16:05   
tims
Flower, hvala ker si me dala na seznam. Midva v celi nosečnosti nisva nič sexala, ker nisem smela, zdaj na koncu pa res ne more bit nič narobeuser posted image , razen tega, da preženeva malo ven user posted image . Bom poročala če bo to kej pomagal.

Mojcek, se potem kar vse tri dobimo na Šlajmerjevi? Sam še uro se mormo zment user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2980
23.7.2008 14:19:40   
Balonchy
Robika - ČESTITKE!!!

user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
   Julijke 2008 IV. del
23.7.2008 14:38:04   
dzanika
Robika - ČESTITKE!!!  Le kje si našla Trbovlje. Mogoče ji tam kjer je imela namen it rodit niso hoteli sprožiti poroda. Sem imela jaz eno takšno v sobi in je potem ravno zato prišla v Trbovlje ker je bila 14 dni čez rok in ji niso hotli sprožit, mala pa se je rodila s 4050 g.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
23.7.2008 14:45:15   
Inigo
helow!

najprej vsem iskrene čestitke za zdrave in živahne novorojenčke.

zelo sem presenečena in hkrati neizmerno vesela, da smo imele vse tako lepe porodne zgodbe. pa da o hitrih porodnih sploh ne govorim. očitno smo bile zelo pridne.  hura za nas mamice!!! user posted image user posted image user posted image tako, da bodoče mamice kar brez strahu... nimate osnovnih da bi dolgo rojevale - KER STE JULIJKE, vam je usojeno, da bebeke pljunete ven user posted image

no, mi se drgač pridno redimo, še bolj pridno jemo, tut pridno imamo krče... user posted image si pa pomagamo s temi koroškimi kapljicami... pa ne vem ravno, če imajo učinek user posted image
lex - kak jih ti to doziraš?

ok... se slišimo!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
23.7.2008 14:58:21   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

Robika - ČESTITKE!!!  Le kje si našla Trbovlje. Mogoče ji tam kjer je imela namen it rodit niso hoteli sprožiti poroda. Sem imela jaz eno takšno v sobi in je potem ravno zato prišla v Trbovlje ker je bila 14 dni čez rok in ji niso hotli sprožit, mala pa se je rodila s 4050 g.

dzanika.......a si bla ti v sobi 2 na sredinski postelji???
user posted image user posted image user posted image  ta je bla moja pa sem šla 13.7. domovuser posted image user posted image

ker je bla tud z mano ta mamica v sobi.....je prišla noseča noter in je čakala da ji bodo naslednji dan zjutraj sprožili...se mi je tko smilila ker so z njo tako ravnali....pa tako težko je čakala rojstvo, polna lepega pričakovanja.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 14:58:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2985
23.7.2008 14:59:43   
sasi13
sej mamo mi tud koroške kapljice in lahk rečem da je učinek tk nekaj srednega. dam jima čist odvisno kulk vidim da ju šraufa. sm pa kupla v lekarni brinjevo mazilo za trebušček, da ga vmasiraš v smeri urinega kazalca. drugače pa ko delam aptamil dam zraven komarčkov čaj + navadno vodo in pomaga in pa dajem jima po žličkih za pit komarčkov čaj.
pri nas bolj šraufa Anžeja, pozabla sm napisat da je bla včeraj babca pri nas in nas je vagala:
Jan 3320
Anžej 3200

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
23.7.2008 14:59:54   
netki
a mi ne zna nobena razložit glede umetnih popadkov????
saj jih je gotovo katera dobila, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2987
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 15:02:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2988
23.7.2008 15:03:48   
lex
Inigo jaz jih dam kar na dudo po kapljico

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2989
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 15:04:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2990
23.7.2008 15:08:08   
sasi13
netki jz sm mela CR tk da ti ne morm povedat kok zgledajo.
men je rekla babca da lahk dam 4 kapljice zjutraj, opoldne in zvečer. naša dva delata full frise ko jima jih dam.
dala sm nove slikce od tamalih v album

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2991
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 15:16:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2992
23.7.2008 15:19:46   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

Netki, glede umetnih popadkov boš mogla počakat, da se kakšna že mamica javi... pa če t ni odveč - kako so pa ravnali s tisto, ki je čakala na sprožitev???  

v celju ji niso hoteli sprožiti poroda, pa čeprav je bila 14 dni čez rok in dete je bilo težko že čez 4 kg. Nasploh odnos tamkajšnjih zdravnikov je bil nesramen in vsakič so jo odslovili, niso delali nobenih pregledov, uz-jev...nič. Sploh ni vedela kako je z user posted image . Vsa prestrašena je prišla v trbovlje, kjer so jo prijazno sprejeli in opravili pregled, da se je vsaj malo pomirila. Prišla je zvečer, zjutraj pa je rodila.

Neposredna povezava do sporočila: 2993
23.7.2008 15:22:40   
netki
flower.....se mi je zdelo da je za odpiranje in da se hitreje konča. Ker jaz sem svoje popadke imela, odpirala sem se pa zelo počasi. Po umetnih pa sem se odprla iz 3 cm na 10 in to v dveh urah oz. še malo prej. za tri prste pa sem rabila 4 dni.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
23.7.2008 15:39:36   
neboglasnica
mojcek1: da te popravim - robika ni rekorderka, naš Staš je malce težji in večji user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2995
   [Brisano sporočilo]
23.7.2008 15:47:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2996
23.7.2008 15:50:45   
kenya
Pozdravljene punce,

Da se še jaz malo oglasim. Najprej hvala lepa vsem za čestitke.

Čestitke tudi vsem novim mamicam user posted image   user posted image   user posted image   user posted image . Včeraj je bil pravi boom.

Držim pesti še za ostale, ki še čakate. user posted image   user posted image  user posted image

Mi smo prišli iz porodnišnice, pridno jemo in spimo. No, pa da nam nebi bilo dolgčas, smo že fasali krče, tako, da lex, jaz bi te zelo lepo prosila, za koroške kaplijice. Prejšnjič smo namreč sprobali že vse druge, pa ni bilo učinka, tako da bi zdaj najprej probali te, ki jih vse punce hvalijo. Ti napišem z.s.

Drugače, je bil moj porod hiter in intenziven, v stilu julijk. So mi ga sprožili, ker sem bila čez rok in 3cm odprta. Je bila gužva v klistirnici in čakanje na porodno sobo, ampak potem ko so mi predrli mehur, sem hitro dobila svoje popadke, ki pa niso bili dovolj močni, zato so mi dodali umetne. Netki, umetne popadke dodajo zato, da se otrok hitreje spusti, ker če so tvoji premalo močno, potem ob popadku otroka samo zaziblje, nič ga pa ne potisne naprej po porodnem kanalu. Pa tudi odpiraš se hitreje. Potem ko sem dobila umetne, je bilo vsega skupaj konec v manj kot eni uri, torej vse skupaj 2 uri in pol od predrtja mehurja, čeprav je  bil porod zelo intenziven., me ja kar izčrpalo. Sem pa imela super super babico Sašo Matko v lj porodnišnici. Res kapo dol. Ženska je carica.

V sobi sem imela pa tudi super cimre,tko da tokrat same pozitivne izkušnje. Zdej se doma lepo cartamo in uživamo.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
23.7.2008 15:51:46   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

netki, robika je tudi iz celja... no, vsaj napisano ima. mogoče je bila pri njej ista zgodba, res.

ja mogoče pa res......in ona je prišla po priporočilu neke znanke, ki je pohvalila našo P in ji rekla naj poskusi poklicat

Neposredna povezava do sporočila: 2998
23.7.2008 15:55:12   
netki
kenya....hvala za odgovor...točno tako je bilo pri meni in ti umetni popadki so se samo stopnjevali in na koncu nisem mogla več zadržat. Medtem ko moji popadki niso nič silili k pritiskanju user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
23.7.2008 15:59:37   
kenya
Ja, netki ravno zaradi tega, popadki morajo biti toliko močni, da začutiš pritisk, ker drugače če so premalo močni, tebe samo izčrpavajo, zaradi bolečine, sam porod pa ne napreduje.  Sam so pa res user posted image  umetni. Meni je bilo prvič dost boljše ko sem imela lastne, sam kaj češ, če ne gre drugače.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?