sani1
|
No moja pupa je zaspala. In sem si vzela malo časa. Moj prehlad se še stopnjuje tako, da sem zdej na Coldrexu... Ampak počasi bo bolje, a ne? Ko bo pri nas posijalo sonce bo tudi moj nos boljši... Prvo mala pikica dobrodošla doma! Je pa pri meni isto, ko se vrnem imam še za dva dni dela. Pol pa se vse normalizira. alfabeta- letos vzami sabo na morje Triš, drugo leto pa mene. Pa bo problem rešen. Samo jaz bi bila na kopnem... ursalara- avatar je super. Te pa jaz čisto razumem. Samo ne explodiraj pa bo. Ampak iz tega razloga jaz živim daleč od doma in HB da sem tudi tak karakter, da se ne pustim ****. No je pa res, da če ne explodiram kdaj pa kdaj se to nabira v meni in pozna na mojem zdravju. Pošiljam ti en velik in mi smo tukaj zato, da lahko poveš kar te muči... anchikaa- super, da so še takšni prodajalci, da so ti šli na roko glede obroča. Lepa slikica. triš- a v teh piškotih so jajca? Ste kaj lepega kupili v Ljubljani? Moja pupa še ne zna jest oz. ne vem a noče al kaj je to. Zadnjič sem ji dala kos lubenice ga ni hotela niti prijet. Pol se je skor zadavila. Skratka če ji čisto ne spasiram hrane sploh noče jest. Ji gre kar na bruhanje. Ne vem, a je to normalno al to ona malo izsiljuje. Bo že dobila celo jabolko pa bo... IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK Sem včasih že tako besna, da mu obljubljam, da mu en dan ne bom dala nič jesti, pa bomo potem videli, kaj bo. Vsak ko ga vidi, sicer komentira, da mu pa ja nič ne manjka, a kaj ko jaz vem, kake piz ... imam vsak ljubi dan. suzana- Boš mogla priti malo v Lj, da boš videla kako je to ne sekirati se... Malo heca ne zamiri.. Pa preberi še enkrat kar si napisala in si malo razloži te pojme... Sej sva ti že z mml enkrat napisali kako in kaj... Pa sej bo. Samo ne sili ga in ne sekiraj se preveč... Bo še prehitro zrastel... Pri /ih mesecih bo imel sigurno več kot moja pupa. Sta pa ja tri tedne narazen je že to razlika... Držim pesti, da bo... Nalin- tvoj Jonas je pa res pravi korenjak... koala- dober komentar si rekla. Jaz tudi kdaj kar pikice dobim, ko slišim kakšno pametno... mml- še en teden. Ta bo hitro minil pa bo... sunny- ja to perilo je za znoret. Jaz sem pa včeraj ko se stvari še niso posušile hotela na pol suhe dat v sušilca pa sem si pol premislila. Tako, da še zdej visijo. Jih bo potrebno zdej pobrat in zlikat, a komu se da. Ti pa le kupi stojalo pa bo... HANA, VID in KLEMEN vse najboljše za mini rojstne dneve!!! O pri nas je sonček!
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|