|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
21.7.2008 22:04:57   
mala pikica
Hej, hej, drage čvekice!!!

Končno!!! Sem vas že prav pošteno pogrešala, sem pa sama sebi dokazala, da še nisem čisto odvisna user posted image Pa hvala vsem, ki ste naju z Gašperjem pogrešale user posted image

Danes vas samo pozdravim, jutri pa bom poskusila kaj prebrati, imam 30 strani user posted image

V glavnem... Mi smo uživali, Gašper sploh... Razvadili smo ga 100 na uro, tako da nas v naslednjih dneh čaka kar nekaj joka pri hiši preden bomo uspeli odvaditi vse razvade user posted image    Aha, pa še to... zbujali smo se ponavadi med 4. in 5.uro user posted image user posted image user posted image Katastrofalno! Upam, da bo doma kaj bolje.

Zdaj pa grem naravnost v posteljo, sem zdaj 10 ur kar pridno prala, pometala, pospravljala, sesala,... Še komaj gledam, pa nikoli se ne ve, če bomo spet ob 4-ih budni user posted image

Nočko za danes user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
21.7.2008 22:07:29   
Intruder24
dobrodošla nazaj mala pikica user posted image da ste se lepo imeli. Glede vstajanja pa te čist razumem, ker Vid ga tudi serje, samo se jaz ne vstanem in potem po eni uri zaspi nazaj...user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
21.7.2008 22:21:05   
klaja
We are sorry user posted image , nima kaj bolj pametnega za počet, kot pa da ti to napiše.

Koala si bom zapomnila tvoje besede, mogoče mi kdaj prav pridejo!user posted image

Mala pikica dobrodošla nazaj!

Intruder tudi pri nas je z jutranjim spanjem vse slabše, pa še čez dan noče kaj dosti spat, nimam pojma kaj ji je.

Suzana razpon imajo res velik, samo so Juliji pri 12 kilah skoraj premajhne, saj ima velikkkkk trebušček.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
21.7.2008 22:27:17   
ursalara
Mala pikica dobrodošla  nazaj!

Punce hvala res iz srce hvala za vse lepe misli in čudežne angelčke upam da premagam vse to ker res nimam več moči!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
21.7.2008 22:32:38   
SuzanaKK
ursalara ITAK, da boš, saj si močna!!!!

Nič zdaj grem pa spat, samo še mala pikica welcome back!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
21.7.2008 22:51:49   
nana35
Alfabeta,zdaj vidiš da ni nič hudega in novega da naši otročki padajo na tla kot po tekočem traku.Koliko jih je bilo že v enem tednu?5 ali 6?user posted image

koala,jaz nisem pristaš nekih posebnih okusov,samo sami mleti keksi so ful dobri,pri teh okusih pa jaz nisem ravno najbolj.Kakšni lešnikovi bi še šli, breskovi pa...user posted image .

klaja,nekje sem prebrala da otrok ki že pije KM mora piti polnomastno mleko in ne razredčenega.

intruder,upam,da bodo krvni testi dobri in da nimaš nič od naštetega.Za dlesni imam calgel.

Suzana,jaz dajem Alpsko polnomastno mleko in ga od vsega začetka zelo dobro prenaša.Pa tudi bolj dobro mu je in vse kar mu naredim,zelo rad poje.Celo flaško je začel spet vleči,samo da je notri mleko in keksolino ali pa rižolino.Ja,sem že napisala klaji prej,da sem brala,naj bi naši otroci pili oz.jedli polnomastno mleko in ne razredčenega.Samo na morje mu bom vzela AM za vsak slučaj,ni pa nujno,da ga bom sploh odprla.Mlete Plazma piškote dobiš povsod,jaz sem jih kupila v Tušu.Pa glej,da ne bo lešnikov ali kaj notri,imajo samo piškote.

Žan Luka,user posted image za novi zobek!

mala pikica hoj!Pa nov avatarček si si tudi že napikala gor.Dobrodošla nazaj z morja.

Lahko noč...

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
21.7.2008 23:20:16   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Alfabeta,zdaj vidiš da ni nič hudega in novega da naši otročki padajo na tla kot po tekočem traku.Koliko jih je bilo že v enem tednu?5 ali 6?user posted image

Kaj sem pa jaz prebirala da tega nisem videla?!?! Resno? No, to mi je pa ušlo

Ursalara, seveda bouser posted image user posted image

Mala pikica, dobrodošla nazaj! Te je lepo brati

Zdaj grem pa spat. lahko noč!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
   [Brisano sporočilo]
21.7.2008 23:25:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dašabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1833
22.7.2008 6:41:29   
martinca
dobro jutro!

alfabeta, ti imaš pa nov avtar. je taki mali debelušček ta tvoja Ajda.user posted image

koala, jaz imam kar one trde kekse Plazma doma, drugih še mu nsem kupila, ker ni preveč navdušen nad njimi. njega full moti če ima kaj na jeziku, začne kar goltat.

no in tako imava probleme z mesekom. sem mu včeraj naredila piščančjo juho, noter sem mu na drobno sesekljala mesek in z vilico pretllačila korenček in krompir. je pojedel nekaj žlic potem pa vse zbruhal.  potem sem mu naredila pire krompir, sem mu ga spasirala, spet vse zbrruhal. kaj mi svetujete? verjetno to, da mu naj čimvečkrat poskusim dat?
nalin,
user posted image za takega orjaka.

Hana vse naj naj za pol leta!user posted image user posted image user posted image
koala
, user posted image user posted image za takšen komentar.

katee, user posted image za drugi zobek. pa pozdravi jo v najinem imenu s Patrikom in naj uživajo na morju.

mala pikica, dobrodošla nazaj. super, da ste uživali, razvad pa upam da se boste znebili.pa saj malo pa morajo biti razvajeni, če ne ne vemo da jih imamo. user posted image pa nov avatar že tudi imaš.
kje ste bili vi na morju?

no zdaj pa grem ,se še potem kaj oglasim

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
22.7.2008 6:41:58   
martinca
danes sem pa prva user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
22.7.2008 7:14:54   
koala
Jutro!

mala pikica dobrodošla, smo te res pogrešale. Gašper bo pa priden, drugače itak ne more bit. In kot pravi martinca, malo razvajeni pa morajo bit, pravzaprav sem jaz mnenja da so če že kaj zdaj še razcartanim ker razvajenost je vsaj zame povezana z materialnimi dobrinami.

Suzana, jaz zmlete Plazma piškote kupujem v Sparu.

Hana vse naj naj za polovičko svečke.

Jonasuser posted image user posted image  za mere, res si pravi ded. Nalin sem spregledala a se še vedno samo dojita?

Mi pa imamo danes posvetovalnico, pa da vidimo kaj bo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
22.7.2008 7:39:08   
klaja
Jutro!

Mi Hana nikakor ne pusti spat, zbudila se je ob pol petih, to se ni zgodilo že en čas in je hotela jest, (ponavadi je spala vsaj do sedmih) potem se je pa najedla in zaspala do sedaj, zdaj pa jo že tudi slišim kako jamra.

Nana35 ja možno da so spet spremenili svoja mnenja, saj tile naši pediatri vsak mesec drugače govorijo kaj je dobro za dojenčke in kaj ne.

Ursalara saj bo šlo, drugače pa tukaj pojamraj, te bomo spodbujale in ti pomagale kolikor bo v naši moči!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
22.7.2008 7:50:44   
Lunca1

ursalarauser posted image user posted image user posted image   .

Pa en user posted image  za vse padalčke iz postelje. To smo mi tudi že skoz dali pri Pini, smao je bila malo starejša. Je začela takoj jokat, potem pa še bruhat od šoka. Samo ni bilo nič hujšega. Buške šele pridejo. user posted image

Vaney piškot lahko zmiksaš skupaj s sadjem, samo glej da so že primerni za to starost.

Nalin Jonas bo pa dvometraš. user posted image

Pikica dobrodošla nazaj.

Mml kako je z gipsom?

Naš je pa bolj za navadno hrano, je včeraj odpiral usta pri bučkah v omaki in goveji juhi, pa zadnjič mu je teknila sladka smetana.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
22.7.2008 9:11:06   
mml
No včeraj smo opravili srednje dobro...Manca ima še vedno nehodilni mavec...ampak samo še en teden, po tem pa konec. Je pa spet kričala, ko so ji nogo slikali in popravili mavec user posted image , sploh se ji ne da dopovedat, da mora biti pri miru in da ne bo nič hudega. Vse ji jasno in je super, dokler se ji kdo ne približa in se je ne začne dotikati...takrat pa kričanje in cela panika...no ja bo že. Prej in po tem se pa z vsemi veselo pogovarja in jim maha...kdo bi jo razumel

Tolik oza sedaj, več pa, ko se bo Manca malo zaigrala

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
22.7.2008 9:35:48   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: koala
Oo sunny si me spomnila, zadnjič (že nekaj mesecev nazaj) sem ravno kupovala te kekse, mi pač sedejo za zajtrk in slišim vzadaj komentar da smo moderne mamice komot in nič ne mislimo na otročkovo zdravje, ker jih že tako zgodaj futramo z takšnimi stvarmi, Alex je nampreč pridno spančkal v vozičku star pa je bil cca 3 mesece. Sem se obrnila in ji rekla da nekateri pač večno ostanemo otroci in naj jih tud ona proba, da bo morda malo boljše volje.

user posted image

Žan Luka user posted image za drugi zobek.

mala pikica user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: klaja
We are sorry user posted image , nima kaj bolj pametnega za počet, kot pa da ti to napiše.

Meni tega nikoli ne napiše takrat, ko za vsak slučaj kopiram.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
Punce hvala res iz srce hvala za vse lepe misli in čudežne angelčke upam da premagam vse to ker res nimam več moči!

user posted image user posted image user posted image ursalara toliko si že prestala, da je tale selitev čisto nepomembna, sploh pa zato, ker bo naslednja selitev v vaš domek.user posted image user posted image user posted image

Suzana 3,2 mleko za Aljaža. Ti je že nana napisala. Še bolje, če mu kupiš navadno in ne alpsko mleko, baje.

Alfabeta in mala pikica user posted image za nove avatarje.

Manca user posted image .

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
22.7.2008 9:39:45   
Sunny Morning
Neja ima nov najljubši položaj za spanje...celo noč spi na trebuhu. Se je pa začela postavljat na kolena in rit ves čas tišči nekam pod oblake.user posted image  Je nekaj stokala ob 4.30, sem jo uspela nazaj spat spravit, ampak sva ob 5.30 jedli in potem spali do 8.00. Še user posted image je "zaspal". Zdajle greva pa v Mesto, ker moram še eno stojalo za cunje sušit kupit. V tem vremenu se nič ne posuši in nimam kam obešat novih žeht, cote se pa nabirajo.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
22.7.2008 10:01:02   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Neja ima nov najljubši položaj za spanje...celo noč spi na trebuhu. Se je pa začela postavljat na kolena in rit ves čas tišči nekam pod oblake.user posted image   

user posted image user posted image user posted image  jaz pravim temu položaj našopane kure user posted image , Manca je tudi dolgo tako spala

Neposredna povezava do sporočila: 1842
22.7.2008 10:04:40   
ursalara
Jutro evo danes še dokonca spakipram samo ne vem če mi bo uspelo imam še kar nekaj stvari!
Pošiljam vam eno majhno rožico za zahvalo ki prenašate moje jambranje tukaj gor!user posted image Saj vem da bom zmogla samo res ne vem kako se bom kontrolirala pri tašči ker mi gredo nekatere stvari pošteno na živce pri njej,ne vem se bojim da bom kar eksplodirala,to pa je posledica maltretiranja in psihičnega mučenja mojega očeta ki zame ni oče ampak je stvor ma nimam besed uničil mi je življenje in zmagal,res težko se je boriti proti temu,in moje občutke pozna samo tisti ki je to doživel,res težko je iti skozi to!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

Neposredna povezava do sporočila: 1843
22.7.2008 10:26:27   
mml
ursalara user posted image ...misli pozitivno in upam, da bodo stvari šele samo še na boljše in lepše. Sicer si pa takšna močna in pozitivna oseba, da boš znala najboljše poskrbeti zase in za tiste, ki jih imaš najrajši

Hana, Vid, Klemen vse najboljše ob polletnici
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
22.7.2008 10:49:29   
sani1
No moja pupa je zaspala. In sem si vzela malo časa.
Moj prehlad se še stopnjuje tako, da sem zdej na Coldrexu...user posted image user posted image user posted image   Ampak počasi bo bolje, a ne? Ko bo pri nas posijalo sonce bo tudi moj nos boljši...

Prvo mala pikica dobrodošla doma! Je pa pri meni isto, ko se vrnem imam še za dva dni dela. Pol pa se vse normalizira.

alfabeta- letos vzami sabo na morje Triš, drugo leto pa mene. Pa bo problem rešen. Samo jaz bi bila na kopnem...user posted image

ursalara- avatar je super. Te pa jaz čisto razumem. Samo ne explodiraj pa bo. Ampak iz tega razloga jaz živim daleč od doma in HB da sem tudi tak karakter, da se ne pustim ****. No je pa res, da če ne explodiram kdaj pa kdaj se to nabira v meni in pozna na mojem zdravju.  Pošiljam ti en velik user posted image in mi smo tukaj zato, da lahko poveš kar te muči...

anchikaa- super, da so še takšni prodajalci, da so ti šli na roko glede obroča. Lepa slikica.

triš- a v teh piškotih so jajca?   Ste kaj lepega kupili v Ljubljani?
Moja pupa še ne zna jest oz. ne vem a noče al kaj je to. Zadnjič sem ji dala kos lubenice ga ni hotela niti prijet. Pol se je skor zadavila. Skratka če ji čisto ne spasiram hrane sploh noče jest. Ji gre kar na bruhanje. Ne vem, a je to normalno al to ona malo izsiljuje. Bo že dobila celo jabolko pa bo...user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Sem včasih že tako besna, da mu obljubljam, da mu en dan ne bom dala nič jesti, pa bomo potem videli, kaj bo. Vsak ko ga vidi, sicer komentira, da mu pa ja nič ne manjka, a kaj ko jaz vem, kake piz ... imam vsak ljubi dan.

suzana-
Boš mogla priti malo v Lj, da boš videla kako je to ne sekirati se...user posted image user posted image user posted image   Malo heca ne zamiri.. 
Pa preberi še enkrat kar si napisala in si malo razloži te pojme... Sej sva ti že z mml enkrat napisali kako in kaj...  Pa sej bo. Samo ne sili ga in ne sekiraj se preveč...  Bo še prehitro zrastel... Pri /ih mesecih bo imel sigurno več kot moja pupa. Sta pa ja tri tedne narazen je že to razlika...  Držim pesti, da bo...

Nalin- tvoj Jonas je pa res pravi korenjak...  user posted image

koala- dober komentar si rekla. Jaz tudi kdaj kar pikice dobim, ko slišim kakšno pametno...

mml- še en teden. Ta bo hitro minil pa bo...

sunny- ja to perilo je za znoret. Jaz sem pa včeraj ko se stvari še niso posušile hotela na pol suhe dat v sušilca pa sem si pol premislila. Tako, da še zdej visijo. Jih bo potrebno zdej pobrat in zlikat, a komu se da. Ti pa le kupi stojalo pa bo...

HANA, VID in KLEMEN  vse najboljše za mini rojstne dneve!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O pri nas je sonček!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
22.7.2008 11:07:00   
koala
Vid in Klemen vse naj naj ob obmesečnici, nisem vaju namerno pozabila,ampak imam luknjast spomin.

ursalara, ti se kar potoži tukaj. Upam da bo klapalo pri tašči, še močneje pa držim pesti, da boste čimprej v svojem domeku.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
22.7.2008 11:53:51   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
jaz sem bila danes pri zdravniku in imam jutri vse možne krvne preiskave...sum na ščitnico in revmo, upam da ni nič od tega user posted image

Intruder a se ti premalo posvečamo, da ga zdaj z zdravjem serješ?user posted image  Upam, da ne zameriš, se moram pohecat. Se samo meni zdi ali imajo nekatere mamice kar nekaj zdravstvenih težav? Držim pesti, da je samo trenutna slabost in, da ni nič od naštetega.user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mml
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Neja ima nov najljubši položaj za spanje...celo noč spi na trebuhu. Se je pa začela postavljat na kolena in rit ves čas tišči nekam pod oblake.user posted image   

user posted image user posted image user posted image  jaz pravim temu položaj našopane kure user posted image , Manca je tudi dolgo tako spala

user posted image user posted image user posted image

ursalara bi sklepala, da se s user posted image dobro razumeta...pa njemu pojamraj, tako kot nam. Povej mu svoje strahove glede tašče. Pa točno tako povej, da se bojiš, da ne boš user posted image . Saj vem, da je njegova mama, vendar vseeno naj te poskusi razumeti. Ti se boš nekaj časa že kontrolirala, vendar v nedogled tega ne boš mogla.user posted image

Sem pozabila povedat, da je šla "tašča" ta teden na morje in sem user posted image .

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 22.7.2008 11:55:14 >

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
22.7.2008 11:59:30   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
sunny- ja to perilo je za znoret. Jaz sem pa včeraj ko se stvari še niso posušile hotela na pol suhe dat v sušilca pa sem si pol premislila. Tako, da še zdej visijo. Jih bo potrebno zdej pobrat in zlikat, a komu se da. Ti pa le kupi stojalo pa bo...

Jeseni kupujem sušilec.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
22.7.2008 12:05:23   
Sunny Morning
Hana
user posted image

Vid
user posted image

Klemen
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1849
22.7.2008 12:13:25   
sani1
sunny- ja sej za zimo ti bo prav prišel. Super nakup boš videla. Naši sončki bodo pol še več umazali, ker bodo začeli sami jest in se plazit. Bomo videli kateri bo prvi shodil...  joj bo še zanimivo...

Intruder- kakšne težave pa imaš, da sumijo ščitnico? Meni je zadnjič pri okulistu rekla, da  če me oči toliko bolijo, da naj grem na pregled za ščitnico. Bom videla kaj bodo septembra ugotovili, ko imam en malo večji pregled.  Zate pa držim pesti, da bo vse ok... user posted image

sunny- ja skoz so neke težave z zdravjem. Ti povem, da nas emšo daje...user posted image

zdej pa grem kuhat...  Rižoto...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?