Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 11:52:35
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aja, Alea maš pa res korenjakinjo. A bi moglo mene skrbet, ker ji zadostuje mahanje z rokami in nogami (je pa res, da ma tko močne nogice, da se kar poriva na ročku) tud naš sam kril z vsemi udi in se še nič ne prestavlja iz boka na bok...ni panike - bo že IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Kaja08- oleovit D3 kapljice so enako kot D3 kapljice- vsebujejo vitamin D. AD3 pa poleg vitamina D še vitamin A-ta dela problemćke oz.krčke. Če ti je pediatrinja rekla, da ti bo zamenjala ne rabiš teh kapljic saj D3 naj ne bi povzročali krčkov. Meni ne bo zamenjala in ker se D3 dobi na recept sem jih pač kupila Zakaj ti jih pa ne bo zamenjala? Upam,da jih nam bo, če ne bomo pa tudi mi kupili tiste iz Arnike. Bomo drug teden videli, ko imamo pregled
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 11:53:26
|
|
|
|
Kaja08
|
u jeeej, končno sem tudi jaz odprla novo stran aja, sej res - kolk mate vse cortkane Pa prou luštn jih je tko gledat na tickerjih, ne pa po albumih potem brskat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 11:54:07
|
|
|
|
slovenka
|
jiii, Kaja je uspelo Tu je stara šele kak teden, sedaj je že ful več - skoraj 3 tedne
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 12:01:04
|
|
|
|
Kaja08
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka jiii, Kaja je uspelo Tu je stara šele kak teden, sedaj je že ful več - skoraj 3 tedne iiii, kolk je lušna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 12:02:41
|
|
|
|
Kaja08
|
še eno vprašanje - a se vaši tud u iber napenjajo, preden se pokakajo? Naš tolk rdeč rata v obraz, da včasih mislim, da mu bo glavo razneslo....revež.... Je očitno po mami in se bolj matra, ko kaka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 12:10:46
|
|
|
|
NajaG
|
helou... Staš je zdaj zaspal in imam malo časa, da se oglasim. Kaja, ja moj Staš se tudi napenja ko hoče kakati..in tudi postane cel rdeč..včeraj se ni nič pokakal čakam, da bo danes kaj... Ampak je priden, tako da mislim, da ga ne šraufa preveč. Danes je neko oblačno zunaj...škoda. nevem kako bo popoldan..če bomo lahko šli kaj ven..če ne bomo pa danes cel dan noter.. Ta teden imamo prvi pregled...me prav zanima kako bo. A vaši partnerji so šli zraven? Ja nič, grem še jaz tudi malo počivat, dokler Staš spi..tam ob 3 pa itak grem kuhat kosilo... se tipkamo..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 12:19:03
|
|
|
|
Tina 28
|
Naja...jaz mam tud mir, pa moram cunje zrihtat, pa kar odlašam. V posvetovlanico cva šla oba, ker sem hotla, da tud on sliši handling, ki ga razloži babca, saj ga včasih hočem kaj popravt, pa mi reče, če ji pa paše. Prvi otrok ni njegov, tko, da je to zanj prva izkušnja z dojenčkom moja pa že cela šola za starše. Kar vzem ga s sabo, daa bo s prve roke slišal, ne pa od tebe kot popravljanje...saj veš ko desci odreagiranje na pametovanje . sem pa tud vidla, da so vsi drugi prišli v paru!!!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 12:23:10
|
|
|
|
*Mojca*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 še eno vprašanje - a se vaši tud u iber napenjajo, preden se pokakajo? Naš tolk rdeč rata v obraz, da včasih mislim, da mu bo glavo razneslo....revež.... Je očitno po mami in se bolj matra, ko kaka jaaaaaaa pa čudne glasove spušča
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 12:25:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta teden imamo prvi pregled...me prav zanima kako bo. A vaši partnerji so šli zraven? na ta prvi pregled bo šel z nama, ker je še doma, na naslednje pa verjetno ne več.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 12:26:11
|
|
|
|
NajaG
|
Tina, jaz bi pa morala dati en stroj prat..pa tudi oglašam uh...pa saj bom:) Ja saj po vsej verjetnosti ga bom vzela zraven, če bo le lahko prišel med službo domov..ker sva naročena ob 12.uri. Pa še prav mi bo prišel, ker zame je to tudi novo in nevem kako se bom znašla polivanje...vaši malčki še fejst polivajo? Moj Staš še vedno tu in tam poliva...kar pocedi se mu...a je to lahko kaj narobe? nohtki...a že strižete nohtke?Jaz sem razmišljala, da bi mu jih enkrat počasi...al pa še naj raje počakam do 1.meseca?to bo čez en teden... zdaj pa grem res malo počivat:)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 12:26:42
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08 še eno vprašanje - a se vaši tud u iber napenjajo, preden se pokakajo? Naš tolk rdeč rata v obraz, da včasih mislim, da mu bo glavo razneslo....revež.... Je očitno po mami in se bolj matra, ko kaka Tud,tud,rdeč je ko rakec,potem pa ustreli
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 12:29:05
|
|
|
|
babysolza
|
Ojla, končno sem nahranila mojo Sabino in sebe in sem mal sem gor prišla pofirbcat. Sem v velikeeem zaostanku, bom tokrat raje kar na tej strani začela, da ne bom spet ostala nekje na sredi. Mi smo bili včeraj na celodnevnem izletu - prvič! Sabina je bila super, al je pridno spančkala al pa lepo ležala v vozičku. Smo bili na eni veselici in ji je ropotanje in ful naglas muzika očitno ful pasalo. So mi vsi rekli, da s to bodo čez par let pa še problemi, ko že zdaj tako rada hodi po zabavah. še eno vprašanje - a se vaši tud u iber napenjajo, preden se pokakajo? Naš tolk rdeč rata v obraz, da včasih mislim, da mu bo glavo razneslo....revež.... Je očitno po mami in se bolj matra, ko kaka Ja, jo kar napenja. Pa mi je včasih ful smešna, ko se loti tega opravila med dojenjem in se mi potem tud mal premetava po rokah. Prvič mi ni bilo nič jasno in sem bila prepričana, da nekaj ni v redu z mlekom. Ta teden imamo prvi pregled...me prav zanima kako bo. A vaši partnerji so šli zraven? Jaz ga sicer še nisem imela, ampak bom šla najbrž sama. Pregled ima namreč ravno sredi dneva (ob 10.45) in bi mogu lubi dopust jemat, pa itak imamo pediatrinjo v Logatcu in bova šli kar z vozičkom - namesto sprehoda. Naja...jaz mam tud mir, pa moram cunje zrihtat, pa kar odlašam. No, pa sva že dve. Sam jaz bom zlikala sam tanajnujnejše (beri od Sabine ), ker me moja mami še kar carklja in mi pride vsakih par dni mal pomagat.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 12:30:59
|
|
|
|
babysolza
|
Uau, končno sem enkrat zadela čas, ko vas je kar nekaj tle gor!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 12:35:50
|
|
|
|
babysolza
|
no...naša tamala je dopoldan zmeri sitna, ko je zaspana...in sem jo srklala pr seb pa se je en čas le smejčkala, pol pa norela. In seveda mami prižge fen in mala vsa mirna. Zdaj je na mostlji, vleče dudo in zraven šumi fen, ker če ga ugasnem, koj odpre očke in začne jezno ritat .
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 12:44:32
|
|
|
|
Tina 28
|
Babysolza....zdaj si pa tud ti na vrsti, da zrihtaš tale ticker...je v modi , saj nočeš zaostajat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 12:51:42
|
|
|
|
babysolza
|
Babysolza....zdaj si pa tud ti na vrsti, da zrihtaš tale ticker...je v modi , saj nočeš zaostajat Ja, vidim da imam spet delo. Sam sem ravno v petek fotkala Sabino, pa slik še nisem naložila na računalnik, tako da bom potem. Ker na tistih, ki jih imam v računalniku, je še čist majčkena, zdaj je pa že prava gospodična. Sem pa že preverla stran in vse to in upam, da bom obvladala.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 12:55:48
|
|
|
|
slovenka
|
Naša pa med kakanjem ni nič rdeča - samo gleda mirno in potem eksplodira Je rdeča sedaj, ko jo krčki dajejo. Ne vem, kje danes hodi poštar s kapljicami... Sicer pa sem se danes naročila za pregled pri moji G., pa poskušam zrihtati prijavo za v vrtec - a ve ste že? Verjetno že na začetku nosečnosti, kaj? Mene je pa patronažna opozorila, joj sem v zamudi, sedaj me pa skrbi, da naše nikjer ne bodo hotela, kaj pa potem??? In sedaj me v vrtcu po telefonu napoti na spletno stran po obrazec, strani mi pa nikak noče odpret. joooj. Pranje - pri nas keramičar polaga ploščice v kleti in smo morali prestavljat pralni stroj in vse, tako da že nekaj dni nismo prali. Upam, da se bo danes vse poštimalo, ker so košare za perilo noseče. Lepo bodite, se še kaj oglasim, ko utegnem. pa pa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 12:58:30
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza no...naša tamala je dopoldan zmeri sitna, ko je zaspana...in sem jo srklala pr seb pa se je en čas le smejčkala, pol pa norela. In seveda mami prižge fen in mala vsa mirna. Zdaj je na mostlji, vleče dudo in zraven šumi fen, ker če ga ugasnem, koj odpre očke in začne jezno ritat . babysolza - te tvoje metode so pa za v knjigo - imam eno o dojenčkih in tam je en seznam v stilu najbolj nore metode uspavanja - imajo sesanje praha, vožnja z avtomobilom, masaže mečice pri uhicah..., te tvoje pa mislim, da ni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 13:00:06
|
|
|
|
babysolza
|
Sej naš se tud stiska, ampak preden gre v posteljico, mal pr očitu, mal pr mamici, ko ga dam pa v posteljico, pa zaenkrat kr vztrajam - če vrže dudo ven, mu jo grem popravit, če joka, drgač ga pa pustim. Ker me je mal strah, da se ne bi preveč razvadil, pa ga raje prej crkljam. Pol pa spančkat Je pa res, če ma še kaj odprte očke, jo skoz hodim gledat in jo mal pobožam tud če ne joka, da se ne bi zdramila ravno zarad samote. Pri meni tudi to velja. Če jamra v zibiki čez dan, jo dvignem in carkljam. Zvečer v posteljici pa se tudi jaz trudim, da ko jo dam noter, je več ne dvignem. Zatemnim luč, če želi ji dam dudiko, kvečjemu še kaj zapojem - v tem primeru takoj zaspi, ker je moj posluh bolj za en k Sicer pa ponavadi itak že spi, preden gre v posteljico, al pa je po zadnjem hranjenju že tako zaspana, da hitro zakumira.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 13:02:16
|
|
|
|
babysolza
|
Sicer pa sem se danes naročila za pregled pri moji G., pa poskušam zrihtati prijavo za v vrtec - a ve ste že? Verjetno že na začetku nosečnosti, kaj? Mene je pa patronažna opozorila, joj sem v zamudi, sedaj me pa skrbi, da naše nikjer ne bodo hotela, kaj pa potem??? In sedaj me v vrtcu po telefonu napoti na spletno stran po obrazec, strani mi pa nikak noče odpret. joooj. Jaz sem jo sicer že prijavila, sam se mi je zdelo mal brez veze - itak je rok marca ali aprila in takrat imajo, če je preveč prijav, komisijo. Po tej logiki se meni zdi isto, al sem jo prijavila sedaj al pa bi jo februarja.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 13:03:29
|
|
|
|
babysolza
|
babysolza - te tvoje metode so pa za v knjigo - imam eno o dojenčkih in tam je en seznam v stilu najbolj nore metode uspavanja - imajo sesanje praha, vožnja z avtomobilom, masaže mečice pri uhicah..., te tvoje pa mislim, da ni Sej to ni moja metoda, mislim da je od Tine28. Sam si jo je vredno zapomnit. Jaz grem v skrajnem primeru na sprehod - voziček zaenkrat ŠE obožuje.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 13:37:17
|
|
|
|
Cofijana
|
Prve en lep pozdrav in lepe čestitke ker ste postale mamice! No da vam povem jaz sem imela PDP 2.6. 2008 pa je naš Jan prikukal ven 16.5.2008 imel je 2350 kg, 52 cm velik in obseg glavice 34 cm in je moj prvi otrok. Zdaj bom jaz kar pri vas ostala ker sem med nosečnostjo bila pri vas tako da se še kej slišimo.
< Sporočilo je popravil Cofijana -- 21.7.2008 13:38:15 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 13:42:49
|
|
|
|
Tina 28
|
u...masaža mečice...to je tud treba probat. Moje sloke so pa prevelike za avatar...kaj pa zdaj (nimam programa za zmanjšanje)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 13:51:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo,eno slikico sem tud jaz dala, da sledim modi Je pa ta slika,ko smo se šli za osebno slikat in mi je fotografinja eno tako bolj veliko še naredila. Tina, lahko meni pošlješ slikco pa ti jo pomanjšam grega.m@email.si
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 21.7.2008 14:02:35
|
|
|
|
Tina 28
|
oj...uspelo mi je preko tega gliteri... hvala za link...ninny hvala k si se ponudla za pomoč, če bom rabla zmanjšat kakosliko (zdajzdaj mam namen poslat razvijat nekaj slik...te bom pa pocukala)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.