Encijan
|
Čestitke Pocka in JJasna še z moje strani. Se veselim z vama!!! Pikca, bravo za magisterij. Res si bla pridna. A Taja je pa že šest let stara. Vau, gre čas. Tudi njej vse najboljše. A jeseni pa v šolo? Pa še hitro eno vprašanje za Ljubljančanke. Iščem eno luštno malo kahljico, ker je Špela začela kar počepe delat, ko kaka, tako da mislim, da je skrajni čas da ji vsaj ponudim kahljico, pa sem povsod videla same take ogromne (BC, Interspar, Mercator). A jih imajo kje v centru morda, da grem med odmorom pogledat, zaenkrat sem pomislila na Namo, MM in Chicco. A katera morda ve, če jih imajo tam ali pa morda še kje drugje? Če imate kako idejo o tem, kaj dat otroku za večerjo, ker ne mara več kašice, pa bom tudi hvaležna. Včeraj sem mali namreč naredila riževo kašico s Pregominom, sebi pa sem naredila solato iz stročjega fižola in je ona kašico lepo na stran potisnila in predse potegnila mojo skledo solate. Kaj mislite, kaj je imela za večerjo? Seveda fižolovo solato in par drobtinc kruha. Ona kašice pa že ne bo več jedla. Rastejo naši marčki, ni kaj. Aja, pa še to, z idejami imam problem zaradi alergije na kravje mleko, pa tudi jajc ji še ne dajem. Drugih posebnih novosti ni, razen da mala vsak dan več govori in lepše hodi, pa vse bolj je navihana in premetena. Pa cepljenje proti OMR smo dali skoz - pod kontrolo v MB - in je bilo vse OK, tamala pa ful pridna, tako, da je bila mami prav ponosna nanjo. Tudi jokcala ni skoraj nič, le po sami pikici, smo pa imeli eno res fullll prijazno dohtarco... Vnaprej hvala za kako idejo in lp vsem. Encijan
|