|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
16.7.2008 22:55:19   
tejčica
Iiiiiiiiii, spet nove user posted image !!!user posted image user posted image user posted image
Pocka in Jjasna, čestitke, čestitke, čestitke.user posted image user posted image user posted image In spet sta marčevke, super. Obema želim lepo nosečnost in seveda zdravo detece.

Pocka, ti ti lumpa, zakaj mi nisi dopoldan povedala!user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
17.7.2008 6:05:54   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Pocka, ti ti lumpa, zakaj mi nisi dopoldan povedala!user posted image

user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
17.7.2008 13:00:37   
amy26
malo z zamudo vendar iskreno
TAJA čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
17.7.2008 14:01:05   
Pikca
Taja, tudi od mene vse najboljše za včerajšnji rojstni dan!

user posted image
Mamici Tejčici pa (tudi z zamudo) čestitke za pridnost in uspešno narejene izpiteuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
17.7.2008 14:26:15   
Anonimen
Punce hvala vsem za čestitke in lepe želje. user posted image

pikca - čestitke za magisterij! user posted image user posted image user posted image

Tejčica - Vse najboljše z majhno zamudo Taji! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2705
17.7.2008 15:33:53   
Lejci
Pocka in Jjasna čestitam, lepo user posted image  in zdravega user posted image  

Pikca, čestitke tudi tebi, ful si pridna! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
17.7.2008 19:54:50   
tinaaja
Pikca, user posted image
Taja, vse naj naj user posted image

Morda se kaksna nosecka? user posted image No user posted image   ce je se kaksna user posted image

Skratka, jaz bom zelo kmalu samo sebe srecala.. Sluzba je norisnica, pritiski z vseh strani, da se mi na momemnte ze mal mesa in sem sita, pa lekadol je skoraj namesto malice vsak dan user posted image po drugi stani pa taki izzivi pozivljajo mojega duha - skor kot redbul user posted image
Brina je spidi kot vedno.. bohnedaj da bi bila par minut pri miru. od kar spi 2x na dan, so noci mal boljse.. se vednoooo se zaziza ene 3-4x na noc.  Je zasvojena z  zizanjem, tko da  ce bom kaj kmalu noseca se bojim, da bo kak tandemc padu  user posted image   ceprav mislim, da bo edin nosecnost naredila premik v moji glavi, da jo zacnem odstavljat. Zaenkrat se vedno uzivam v mali zizoni user posted image Govori se vedno nic oz meni razumljivih besed - enkrat bo ze, ce ne prej k bo dnar rabila user posted image
jutri imam dopust user posted image tko da moram danes se veliko podelat user posted image

kaj se... hmmm dajte se kaj napisat, da ne bom samo execla in ppt brala user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
17.7.2008 22:42:49   
Anonimen
Zivjo se od nas,

Tricikli za nase crve - Livija je ratala nora na kolesa in tricikle. Pa premisljujemo, da bi kupili L. kaksnega. Pa me zanima, kako ste zadovoljne z njimi, koliko jih v resnici uporabljate?
Pa se to: kje ste jih kupili? Mi smo gledali v Babzcentru in Pikapolonici, pa nismo nic pametnega nasli. Se kje?
No, Tinaaja pa imas razlog, da ne bos gledala samo excela in pptjevuser posted image .

Aja se to, jaz sem ze en teden na porodniski. Se 3 tedne pa bomo 4. user posted image

< Sporočilo je popravil PikaPola34 -- 17.7.2008 22:43:37 >

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2708
17.7.2008 22:50:02   
Žabika
Taja vse najboljše!

No danes sem pri kolegici dobila meni dobro idejo in sem jo takoj realizirala. In tako ima tudi Hana zdaj pri babici in dedku svoj peskovnik. Sicer majhen, ampak luštkan. Še za na balkon bi bil dober. Vse sem kupila v Bauhausu; skupna cena pa je bila 17 evrov.

Evo slikica:
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
18.7.2008 7:49:21   
erna14
user posted image jutro

pikapola-a ze .......,joj kok gre cas hitr,a te je kaj strah?joj zdaj bom vsak dan mislna nate,se kar veselim dobesedno z tabo....user posted image user posted image user posted image ž
zabika-super ideja,ves da si mi dala idejo da bi mi tud lahko imeli na balkonu tak peskovnik.thx.kako lupus.....
tinaaja-nehi jamrat pa stokat...ce kaj nacrujes,se ne bo nc prjel ce bos zivcnauser posted image
tejcica-taji vse naj naj,pa hitr se nga bratca al pa sestrco ji zelim,zdaj ma mami konc sole si lohk se enga zazeli(sori mal zamude,ampak je pa vseen iz srca)user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
18.7.2008 9:26:27   
draja
Ku kuuser posted image !

Na hitro iz službe.

Čestitam Pocka in JJasnauser posted image user posted image user posted image . Zdravo nosečnost in čudovite nove marčke/marčice vama želim.

Jaz bi tuuuuuuuud, pa mora najprej naša prestolonaslednica začeti vsaj malo boljše spati, ker zdaj v službi živim dobesedno od kofeinauser posted image .

Pikca čestitke za magisterijuser posted image user posted image user posted image .

Taja upam, da še velja - vse najboljše za rojstni dan!!!!!

Peskovnik Živa je čiiiiiiist nora na peskovnik in se tako lepo igra s peskom, da jo je užitek gledat. Peskovnik v vrtcu je tudi razlog, da hodi spet z nasmeškom na ustih v vrtec. Bi pa jaz vseeno odsvetovala peskovnik na balkonu, ker mi ga imamo na vrtu pri mami, pa imamo po pol ure igranja povsod pesek - po travi, hlačah, čevljih, ustih, dnevni sobi,.... Skratka ta pesek povsod prideuser posted image

Še eno vprašanje preden se spet zakopljem v zakone - a kje obstajajo rokavčki za mlajše od treh let oziroma kaj uporabljate, ko gredo malčki npr. na čoln ali kaj podobnega. Namreč mi smo Živi kupili majhen čolniček za v vodo, da bomo šli lahko kdaj skupaj tudi malo zaplavat, zdaj pa ne vem kaj ji dati gor za vsak slučaj, če pade v vodo. Fredov obroč najbrž ne greuser posted image . Hvala za ideje in informacije kje se kaj takega kupi.

Upam, da se vam kaj več javim med vikendom. Zdaj smo čist zasedeni, ker mal gledava nove avte, pa priprave na dopust, pa še in še opravkov......

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
18.7.2008 10:18:58   
Dajadada
Čestitke Pocka in Jasnauser posted image user posted image user posted image . Lepo nosečnostuser posted image .

Pikca, user posted image  za magisterij. Dobra si.

Pikapola, še malo, še malo...juhej.

Pri nas pa še slabe tri meseceuser posted image . Služba mi kar že malo preseda, ker pač nič ne morem planirati naprej, itak že vse počasi predajam in septembra že grem, zdaj so pa dopusti in je na srečo malo bolj upočasnjeno vse skupaj.

Končno smo kupil ene čeveljčke...ful lušne geoxuser posted image . Pri nas odpade kupovanje prek neta, ker sem ugotovila, da tamauček komaj kakšne spravi na nogo, ker ima široko, pa še dokaj visok nart, tako da kupujemo samo še v živo, da jih lahko sproba.

Eh, dež, dež, dež...nič se mi ne da.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
18.7.2008 11:09:17   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja
a kje obstajajo rokavčki za mlajše od treh let

Draja, men se zdi, da na vseh plastičnih zadevah piše, da ni za mlajše od 3h let. Sam pomojem je to zato, da ne bi kdo otroka samega pustil z rokavčki. Ti ji jih kar mirno gor namontiraj. Mi jih tud mamo - ne za plavat, ampak če recimo gremo v bazen, kjer je voda recimo Žigu do pasu. Lih tok, da ga gor drži, če mu slučajno spodrsne.

U, Dajadada, kje ste kupli čeveljčke? Žiga ma tudi široko nogo z visokim nartom in ravno danes, ko dežuje, sem se mal zamislila - mali ma samo natikače user posted image . Tko da - gremo popoldne po čevlje. Se priporočam za nasvet - tako lokacijsko kje ste kupili kot za model. HVALA!

Žabika, super si tale peskovnik nalimala - jst bi namreč ravno nekaj takega mela - ne za peskovnik, ampak igrače. Sem iskala v Merkurju pa niso nič meli. Tko da - evo, grem v Bauhouse user posted image . Čakam še slikco z vozičkom za šopiiiing.... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
18.7.2008 11:43:52   
Encijan
Čestitke Pocka in JJasna še z moje strani. Se veselim z vama!!!  

Pikca, bravo za magisterij. Res si bla pridna. 

A Taja je pa že šest let stara. Vau, gre čas. Tudi njej vse najboljše. A jeseni pa v šolo?

Pa še hitro eno vprašanje za Ljubljančanke. Iščem eno luštno malo kahljico, ker je Špela začela kar počepe delat, ko kaka, tako da mislim, da je skrajni čas da ji vsaj ponudim kahljico, pa sem povsod videla same take ogromne (BC, Interspar, Mercator). A jih imajo kje v centru morda, da grem med odmorom pogledat, zaenkrat sem pomislila na Namo, MM in Chicco. A katera morda ve, če jih imajo tam ali pa morda še kje drugje? 

Če imate kako idejo o tem, kaj dat otroku za večerjo, ker ne mara več kašice, pa bom tudi hvaležna. Včeraj sem mali namreč naredila riževo kašico s Pregominom, sebi pa sem naredila solato iz stročjega fižola in je ona kašico lepo na stran potisnila in predse potegnila mojo skledo solate. Kaj mislite, kaj je imela za večerjo? Seveda fižolovo solato in par drobtinc kruha. Ona kašice pa že ne bo več jedla. Rastejo naši marčki, ni kaj. Aja, pa še to, z idejami imam problem zaradi alergije na kravje mleko, pa tudi jajc ji še ne dajem.

Drugih posebnih novosti ni, razen da mala vsak dan več govori in lepše hodi, pa vse bolj je navihana in premetena. Pa cepljenje proti OMR smo dali skoz - pod kontrolo v MB - in je bilo vse OK, tamala pa ful pridna, tako, da je bila mami prav ponosna nanjo. Tudi jokcala ni skoraj nič, le po sami pikici, smo pa imeli eno res fullll prijazno dohtarco...user posted image

Vnaprej hvala za kako idejo in lp vsem.

Encijan

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
18.7.2008 12:09:48   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Draja, men se zdi, da na vseh plastičnih zadevah piše, da ni za mlajše od 3h let. Sam pomojem je to zato, da ne bi kdo otroka samega pustil z rokavčki.

ja,ja to itak piše na vseh teh izdelkih, ampak na rokavčkih imaš potem še posebej označeno velikost in vsi, ki sem jih jaz gledala so za 3-6 letuser posted image . Bomo verjetno vseeno ene nabavili, samo za vsak slučaj. Thx

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
18.7.2008 13:04:10   
Dajadada
Kati, mislim, da imamo take. Kupili smo jih pa v Gali v Cityparku za 31,50€-znižane iz 45€. Sicer imam občutek, da ne bojo za dolgo, ker smo vzeli št. 21, večje pa niso imeli. Zdaj je šel glih en moj prst za njegovo peto.

Kupovanje čevljev je meni prava muka že zase, zdaj pa še za nejca, k nikoli ne vem, a so dovolj veliki/majhni, a ga res ne tiščijo, ker se mi zdijo vsi ful ozki... Sam pa tud še nič ne rečeuser posted image ...njemu tako nobeni niso kul, bi bil najraje skoz bos.  

Moram še to povedat, da se je Nejc na morju ful dobro držal bos na vseh kamenčkih, travi...edino vroč asfalt mu ni pasal...je bilo ajs, ajs in je kar pihaluser posted image . Možek je ful zagovornik bosih nog in tako je tudi za malega takoj rekel, da ni šans, da ima na morju obute kakšne čeveljčke, razen, kadar bo nujno. In mali se je kar lepo privadil vseh terenov.

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 18.7.2008 13:13:09 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
18.7.2008 13:11:59   
Dajadada

Draja, men se zdi, da na vseh plastičnih zadevah piše, da ni za mlajše od 3h let. Sam pomojem je to zato, da ne bi kdo otroka samega pustil z rokavčki.

ja,ja to itak piše na vseh teh izdelkih, ampak na rokavčkih imaš potem še posebej označeno velikost in vsi, ki sem jih jaz gledala so za 3-6 let . Bomo verjetno vseeno ene nabavili, samo za vsak slučaj. Thx

Verjetno velikosti pod 3 leti sploh ni, ker se hočejo proizvajalci zaščititi. Po moje niti ne bi bili kaj manjši, tudi, če bi jih imeli.

Za tistih par minut, ko jih bo imela gor bodo tudi te, ki jih prodajajo čist ok. Itak boš skoz zraven. Mogoče jih pa sploh ne bo hotela imeti gor...pri nas je bila cela panika, ko smo ga hoteli dati v freda, pa ga je imel prej v bazenih vedno goruser posted image . On je hotel biti nagec in pikauser posted image .

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 18.7.2008 13:12:29 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
18.7.2008 13:59:44   
Anonimen
Draja - se strinjam z vsem napisanim glede rokavckov. Sem videla v Snoviku, da so jih uporabljali zato, da se malcki niso potopili, ce so ze padli (voda jim je bila do pasu). Jaz sem jih kupila v babycentru ravno za te namene in sicer velikost za 11-15kg... od Intexa, se mi zdi... tam okoli 1 EUR so stali... Jih bomo ta vikend preizkusili...

Mi imamo sicer fredov obroc, ampak ga ne mara vec. Pa se prekucne se naprej in je z glavo pod vodo... raje je kar brez ne glede na globino vode..

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
18.7.2008 14:11:35   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Encijan

Če imate kako idejo o tem, kaj dat otroku za večerjo

Men se zdi, da Žiga že ene pol leta ni tega mel za večerjo user posted image . Njegova prva izbira - kruh z marmelado iz ozdnih sadežev. Potem pa še - kruh s čim drugim namazan, hrenovka, jajčka, polenta in mleko, skuta, palačinke - itak namazane z marmelado iz gozdnih sadežev user posted image . No, neki je. Je pa kr neki z mlekom. Tko da, mal razredči.

U, dajadada, ful hudi čevlji user posted image . Neki tazga bi mi tud. Sam mi bomo pomojem 23 cifro kupovali. Je zdej že "velik" user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 18.7.2008 14:14:06 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
18.7.2008 14:33:57   
Anonimen
Joj, ko berem kaj vaši otroci jedo, me kar stisne... Jure še nikoli ni pojedel kosa kruha (pa ni važno ka je gor, ga razkosa na prafaktorje in to je to), ne palačinke, ne hrenovke,... on sploh ne bi nič jedel! user posted image Samo s kakšno stvarjo na žlico ga prepričam. Da bi sam jedel? Prime žlico in naloži gor karkoli in meče okrog ali pa s prsti driza kar je treba dat v usta. Pa zna sam jest, ker kašen korenček poje sam ali pa juhico s knedlčki (knedlčke že poje) in grah. In tu se naša zgodba zaključi. Pa mesa mu tud pokazat ne smem, ga moram zmiksat v kakšni zelenjavni juhi.  Ah ja... dobro edin to, da ima rad mleko in kaj mlečnega, drugače ne vem od česa bi živel.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2720
18.7.2008 14:51:08   
*sonchek*
Najprej čestitke novim nosečkam user posted image user posted image user posted image

Naš mulo za večerjo je čisto različno - od toasta, do jajčkov, palačink, testenin na tisoč in en način, ker jih obožuje, kruh, namazan s kiri sirčkom, danes bo npr. jedel lazanjo. Je pa res težka izbira, če ima otroček alergijo user posted image Pri nas imamo težavo edino s sadjem - ga je treba res zakomuflirati, da ne opazi, da ga je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
18.7.2008 15:38:49   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
Jure še nikoli ni pojedel kosa kruha (pa ni važno ka je gor, ga razkosa na prafaktorje in to je to),

Zato mu mi preventivno dajemo že razkosan kruh user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
18.7.2008 16:02:05   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna
Jure še nikoli ni pojedel kosa kruha (pa ni važno ka je gor, ga razkosa na prafaktorje in to je to),

Zato mu mi preventivno dajemo že razkosan kruh user posted image

Ja, ampak Jure ga razkos na prafaktorje - na drobtine. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2723
18.7.2008 17:04:30   
Anonimen
No, eno obvestilo za našo "vaško stražo"... Če koga karkoli zanima v zvezi z menoj ali mojo nosečnostjo me lahko pride sama vprašat osebno, preko ZS-ja, preko telefona,... ni treba nadlegovati moževe sorodnike! 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
18.7.2008 20:29:27   
cv105
ojla ...

večerja: gres s kakavom, polenta in navadni jogurt, čokolino, prežganka (to ima ful rad ampak potem obvezno ponoči še eno flašo mleka čez user posted image ), kruh z namazom, jajca, ... to v glavnem

včeraj sem zaključila velik službeni projekt, danes sem zjutraj vse skupaj še direktorju oddala ... mi je ob 7.30 zjutraj rekel, da lahko grem pa kar domov, ker sem bila zdaj tri tedne ful pridna user posted image  ... in sem šla ... najprej sva šla z M na kontrolo, ker je fasal ATB v sredo ... ušesa in zgornja dihala ... potem sva prišla domov in direkt spat ... sva se zbudila čez tri ure, pojedla kosilo in se imela celo popoldne ful fajn ... bova še večkrat ponovila kaj podobnega ... sem si nabrala že toliko nadur, da imam rezervo na polno ...

rokavčki ... mi imamo freda in lani je bil ful navdušen ... upam, da bo letos tudi

čevlji&obleka ... zdaj je M kar nekaj časa samo kratke rokave in hlače nosil, zdaj se je pa shladilo in je v "kekec varianti" ... vse na 3/4 user posted image  ... moram v akcijo in nakupit kaj novega ... čevlji pa ... verjamete al ne ... mi nosimo še vedno 18 user posted image

kahlica ... mi jo imamo od Bebe You al nekak tako ... kupljena v BC in je čist enostavne izvedbe ... meni tiste glomazne z lučkami in sirenami niso všeč ... M že kar nekaj časa vsak večer prej kopanjem posedemo gor, odpremo vodo in on se polula ... NIČ ne debatiramo, kaj je naredil, nič ne ploskamo al kaj podobnega ... sem brala, da mora otroku lulanje in kakanje postat samoumevno in ne nek velik dogodek ... kaj pa vem ...

bodite pridni in fajnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......