Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.7.2008 22:07:03
|
|
|
|
corfu
|
Malo utrinkov iz našega praznovanja. Čestitke vsem slavljencem!!! Midva z mojim sva pa čist v otroške sobe padla, drug teden greva naročit Drugače vse po starem v petek zopet potujemo v Split September se noro hitro bliža
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.7.2008 22:11:17
|
|
|
|
tinispela
|
Iiiiiiiiiiiii Corfu, kako je Manca luštkana!!!!!!!!!!!!!! Super da greste še enkrat na morje! Špela je pa res prava punca ratala, mislim da se sedaj naši mali iz dneva v dan spreminjajo!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.7.2008 22:33:21
|
|
|
|
pupi
|
Čer! Se ponižno javlajam po dolgem, dolgem, dolgem,... času se prav zaprav pa že res moram no . Pri nas je dokaj pestro, posledično ni niti časa na rr skočit, evo sem diplomirala zdaj pa nimam časa kak pa sem ga prej mela, joj zmešana kura . Vsi otročki in mamice, ki ste praznovali iz srca vse naj, naj. Samo mamice so sori, ampak velike cmoke pa še delim za tamlajše, ker eno leto pa je samo 1x !!! no pa še za srečo. Vidim, da pridno delate otroke, bravo babike. Ula ČESTITKEEEEEEEEEEEE, me je skoraj na rit vrglo, ko mi je Freycha povedala danes. No me je predvsem to skoraj šlagiralo, da si noseča že skoraj trimesece, no vidiš pa si prvo tromesečje brez skrbi dala skozi . Da še jaz povem kaj se nam dogaja, tri dni smo bli na morju, tri dni sma ble s tamalo (z mojo mamo) same v Čatežkih, tri dni sem jaz kuhala z 38 vročine in je to že skoraj to. Tamala non stop sitna, za popenit , očitno jo spet nekaj muči in nimama blage veze kaj. Zobov je 8, očitno še kaki, sili ven, ker se slini ko polž. Za danes dovolj v prihodnosti, pa se še kaj oglasim, pa da ne bote mislile,da se ne spomnim na vas. Se samo čas in naš interent ne dopuščata druženja z vami zato vsem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 17.7.2008 23:23:25
|
|
|
|
madejka
|
Ćer! Baja kak lepo, da me pogrešaš! Mi smo meli in še mamo norišnico! Smo meli dedija za pedenat ta tedn prek, ker babice ni blo doma pa babici smo avto kupovali in ji ga kupli pa cele dneve letamo okol, po trgovinah, včeraj smo bli v Laškem na kopanju in na obisku, danes v Nazarjih... GUŽVA! Jutri še mormo neka darila nabavit, v soboto gremo na poroko. V nedeljo pa upam, da se vsaj malo zadeve umirijo Aja, se ne bojo, ker pol naslednji tedn bo roj. dan pol gremo pa na morje Si pa pridno izpisujem vaše podatke in dopolnjujem seznamček. Pa slikce si pogledam Iiiii kaki lepi otročki!!! Bom morala v kratkem še jaz spet kako slikco namalat Pupi, Corfu, Tinispela WB!!! Arijana lepo, da nam malo poročaš! Rožica tebe sem tud vesela!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 7:06:27
|
|
|
|
siskamiska
|
Ula , Zala in Špela vse najboljše za prvi rojstni dan z malo zamude . in današnji slavljenci: Jure, Naja in Anžej vse najboljše tudi vam za prvo svečko .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 7:52:46
|
|
|
|
Ajvy
|
Corfu...kake lepe fotke iiiiii Pa sta si kar malo podobna , a ne?? PUpi.....čestitke za diplomo Pa lepo , da si se kej oglasila, barabinka.... MAdejka.....ti si tudi barabinka, kar izgineš .......no, važno , da ste vsi v redu.... Siskamiska, kako sta kej fanta??PA hiška???DA vem kdaj začet navijat, za dvojčici TAko, sploh se mi nič ne da....ampak se mi bo moglo, moram dat mal cunje prat....da o likanju ne govorim
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 7:53:48
|
|
|
|
Ajvy
|
ANŽEJ, NAJA in JURE VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 8:48:11
|
|
|
|
SANEK1
|
Doro jutro... Najprej za včeraj: Špela, Zala in Ula, babike vse naj, naj, naj za vaš plvi lojstni dan Pa še današnji: Naja, Anžej in Jure, tudi vam 3 vse najboljše za plvi lojstni dan:
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 8:52:12
|
|
|
|
SANEK1
|
Drugače babike, kak ste Kaj noviga Je še kira Pri nas nič novega, samo ipika vdarja na plano, se vidi da je bla 5 dni skoraj non-stop z dedijem in babi, ki sta jo popeljala v čudovit svet nošenja in ker mami in ati tega ne prakticirata, v sekundi postane iz take lepe, vesele deklice, eno veliko derište
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 8:53:54
|
|
|
|
SANEK1
|
Štajerke, kaj pa me Se bomo še kaj družle...jaz vas že ful pogrešam Dajmo se malo zoorganizirat
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 10:03:47
|
|
|
|
Freycha
|
Sanekova ti kar tiho bodi, ker si mi včeraj obljubila, da se boš oglasila, pa sem te čakala, pa te ni bilo no, sem pa potem pupi okupirala, ko je šla boga reva mimo moje službe jaz imam nažalost čas samo med vikendi, ali potem po 6. uri zvečer..... Saj babike, če bi se kdaj dobile zvečer same, brez otročk tudi ne bi bilo konec sveta, ne? Jure, Naja in Anžej tudi iz moje strani vse najboljše za prvi rojstni dan
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 11:36:57
|
|
|
|
baja*
|
Jure, Anžej in Naja vse najboljše za prvi rojstni dan!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 12:39:28
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Jure Anžej Naja vse najboljše
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 13:02:17
|
|
|
|
Freycha
|
grrrrr sem že full napisala, pa me je ven vrglo Najprej se moram opravičiti Zali, da sem jo izpustila. Tinišpela Špela je pa res prava gospodična ratala corfu kak sta maledva luštna pa full se mi zdi, da sta zrastla oba Pa kak je lepa Manca na zadnji slikici. Sem tudi jaz za Dito kupila to oblekco, samo je še ni imela gor Pa super, da greste še malo na morje, bo prav pasalo, ne? Pupi lepo, da si se javila, kot si obljubila Madejka tise res skrajno neprimerno obnašaš takole, da manjkaš tu na čveku Drugo sem pa menda pokomentirala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 13:28:16
|
|
|
|
Češnca
|
Vse najboljše Jure in Naja!!! Mi smo s pogreba, bilo je žalostno - meni so solze tekle ravno tako močno, kot je deževalo... Je p eno velko breme mimo zdej, ko je za nami! Anžejček še spi pri babici in dedku. Komaj čakam, da ga poljubčkam (danes ga še niti videla nisem...).
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 13:46:22
|
|
|
|
Freycha
|
Češnica upam, da bo sedaj vsaj za malenkost lažje Sedaj pa malo veselja na usta in v misli, danes vajin škratek praznuje 1. leto
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 14:04:32
|
|
|
|
madejka
|
helou! ja pa sem res čisto neodgovorna No blo volje... Dans je tud ni, samo se morm malo zrelaksirat Ful sem neka utrujena, vreme me zdeluje za popenit Pa jutri gremo na poroko od prijatlov pa mi ni za it Ful sem čudna... Mogoče zato, ker se poroka začne šele ob 17., mi bomo pa okol 22. najkasneje morali pakat domov Nimamo možnosti, da malega pustima pri babicah, ker so že zasedene Joj tolko je že ura.... kuhat morm it... se še pol kaj oglasim
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 19:29:11
|
|
|
|
Češnca
|
Z Anžejem se zahvaljujeva za čestitke!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 19:35:13
|
|
|
|
zvesta
|
Jure, Naja in Anžej! Vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 20:14:57
|
|
|
|
Ajvy
|
Ahoj, pokorno se javljam na čvek.....torej, bolj kvazi čvek, saj nikogar ni...sama s seboj se pa ne bi pogovarjala..... Utrujena sem za znoret, samo še nedeljsko praznovanje odpikamo, pa bom lažje zadihala....moram vam, pa rečt, da mi je grozn težko bit gostitelj..je bilo milionkrat bolje ko je bila gostitelj mami...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 18.7.2008 21:36:27
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Utrujena sem za znoret, samo še nedeljsko praznovanje odpikamo, pa bom lažje zadihala....moram vam, pa rečt, da mi je grozn težko bit gostitelj..je bilo milionkrat bolje ko je bila gostitelj mami... Se podpišem pod to
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 19.7.2008 7:43:43
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro punce.....ne morem verjeti, kako hitro dnevi minevajo...danes me namreč čaka nuhalna svetlina....držte pestke..... Včeraj sva se z mojim smejala, sem imela tak trebuh, ko pri Tarji v petem mesecu...sem šla raje kar počivat in zaspala v stotinki sekunde in mela zares eno izmed lepših noči...nič nisem pekla, ne kuhala celo noč...tak da se nisem preveč utrujena zbudla a vseeno..kdo ne bi spal..če bi mu bilo ponujeno.... Kje je pa kej Rumba, pa KApica ,pa Anja 7........
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 19.7.2008 9:45:13
|
|
|
|
NoviOčka
|
Mogoče pa sta dvojčka Ajvy? Glede spanja pa mora biti nekaj v zraku. Včeraj sem zaspal okoli 19:00, se zbudil nekaj sredi noči in potegnil do 9:00. Punci pa funkcionirata na ta način že cel teden (OK, Urška se zbudi večkrat). Mislim, da je čas, da mi tega dojenčka končno naredimo otročka in da jo odstavimo z joške - kakšen nasvet? Corfu, mi imamo tudi eno Manco ogledano, samo ne vem čisto točno kdaj bo mamica dala zeleno luč za akcijo. Luškano ime Mi lahko katera pove koliko je tukaj gor mamic in koliko otrok se je lani rodilo? Me zanima skupna cifra, ker tudi ko je zatišje vam uspe natipkat par strani, praznuje pa se itak non-stop.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 19.7.2008 10:22:49
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Mi gremo pa dans na poroko! Dans sem že bolj navdušena. Zgleda me vreme res ful zdela. Zdaj je pa sonček Ajvy iii da le poročaš kak bo nuhalna! NoviOčka si pa zahteven Morm it štet, kolko je aktivnih mamic (tistih, ki mi javljajo podatke). Neaktivnih nimam več v seznamu. Mogoče jih ima zvesta? Naštela sem 44 mamic pa 1 očka Pa 47 otrok je od aktivnih julijk. Za nosečke pa ne vem, kak je blo, ker nisem jaz delala seznamčkov. Mogoče bi bilo treba na nosečkah kak seznam najt Al pa na začetku julijk...
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 19.7.2008 10:23:49
|
|
|
|
madejka
|
Ajvy Rumba je s familijo v Grčiji, Kapica je pri svojih pa menda težje pride do compa, za druge pa ne vem
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?