|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 - 6.del
17.7.2008 22:07:03   
corfu
Malo utrinkov iz našega praznovanja.

Čestitke vsem slavljencem!!! user posted image user posted image user posted image

Midva z mojim sva pa čist v otroške sobe padla, drug teden greva naročit user posted image user posted image user posted image

Drugače vse po starem v petek zopet potujemo v Split user posted image user posted image user posted image  September se noro hitro bližauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
17.7.2008 22:11:17   
tinispela
Iiiiiiiiiiiii Corfu, kako je Manca luštkana!!!!!!!!!!!!!! Super da greste še enkrat na morje!

Špela je pa res prava punca ratala, mislim da se sedaj naši mali iz dneva v dan spreminjajo!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
17.7.2008 22:33:21   
pupi
Čer!

Se ponižno javlajam po dolgem, dolgem, dolgem,... času se prav zaprav pa že res moram nouser posted image .
Pri nas je dokaj pestro, posledično ni niti časa na rr skočit, evo sem diplomirala zdaj pa nimam časa kak pa sem ga prej mela, joj zmešana kura user posted image user posted image .
Vsi otročki in mamice, ki ste praznovali iz srca vse naj, naj. Samo mamice so sori, ampak velike cmoke pa še delim za tamlajše, ker eno leto pa je samo 1xuser posted image user posted image !!! no pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.
Vidim, da pridno delate otroke, bravo babike. Ula ČESTITKEEEEEEEEEEEE, me je skoraj na rit vrglo, ko mi je Freycha povedala danes. No me je predvsem to skoraj šlagiralo, da si noseča že skoraj trimesece, no vidiš pa si prvo tromesečje brez skrbi dala skozi user posted image user posted image user posted image .
Da še jaz povem kaj se nam dogaja, tri dni smo bli na morju, tri dni sma ble s tamalo (z mojo mamo) same v Čatežkih, tri dni sem jaz kuhala z 38 vročine in je to že skoraj to. Tamala non stop sitna, za popenit user posted image user posted image , očitno jo spet nekaj muči in nimama blage veze kaj. Zobov je 8, očitno še kaki, sili ven, ker se slini ko polž.

Za danes dovolj v prihodnosti, pa se še kaj oglasim, pa da ne bote mislile,da se ne spomnim na vas. Se samo čas in naš interent ne dopuščata druženja z vami zato vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
17.7.2008 23:23:25   
madejka
Ćer!user posted image

Baja kak lepo, da me pogrešaš!user posted image

Mi smo meli in še mamo norišnico! Smo meli dedija za pedenat ta tedn prek, ker babice ni blo doma pa babici smo avto kupovali in ji ga kupli pa cele dneve letamo okol, po trgovinah, včeraj smo bli v Laškem na kopanju in na obisku, danes v Nazarjih... GUŽVA! Jutri še mormo neka darila nabavit, v soboto gremo na poroko. V nedeljo pa upam, da se vsaj malo zadeve umirijouser posted image Aja, se ne bojo, ker pol naslednji tedn bo roj. dan pol gremo pa na morjeuser posted image

Si pa pridno izpisujem vaše podatke in dopolnjujem seznamček.
Pa slikce si pogledamuser posted image Iiiii kaki lepi otročki!!!user posted image user posted image user posted image Bom morala v kratkem še jaz spet kako slikco namalatuser posted image

Pupi, Corfu, Tinispela WB!!!user posted image user posted image
Arijana lepo, da nam malo poročaš!user posted image
Rožica tebe sem tud vesela!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
18.7.2008 7:06:27   
siskamiska
Ula , Zala in Špela vse najboljše za prvi rojstni dan z malo zamudeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
in današnji slavljenci: Jure, Naja in Anžej vse najboljše tudi vam za prvo svečko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
18.7.2008 7:52:46   
Ajvy
Corfu...kake lepe fotke user posted image user posted image user posted image  iiiiii
Pa sta si kar malo podobna , a ne??

PUpi.....čestitke za diplomouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa lepo , da si se kej oglasila, barabinka....

MAdejka.....ti si tudi barabinka, kar izgineš .......no, važno , da ste vsi v redu....

Siskamiska, kako sta kej fanta??PA hiška???DA vem kdaj začet navijat, za dvojčiciuser posted image user posted image user posted image

TAko, sploh se mi nič ne da....ampak se mi bo moglo, moram dat mal cunje prat....da o likanju ne govorim

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
18.7.2008 7:53:48   
Ajvy
ANŽEJ, NAJA in JURE  VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
18.7.2008 8:48:11   
SANEK1
Doro jutro...
Najprej za včeraj:
Špela, Zala in Ula, babike vse naj, naj, naj za vaš plvi lojstni danuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še današnji:
Naja, Anžej in Jure, tudi vam 3  vse najboljše za plvi lojstni dan:user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
18.7.2008 8:52:12   
SANEK1
Drugače babike, kak steuser posted image
Kaj novigauser posted image
Je še kirauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič novega, samo ipika vdarja na plano, se vidi da je bla 5 dni skoraj non-stop z dedijem in babi, ki sta jo popeljala v čudovit svet nošenja in ker mami in ati tega ne prakticirata, v sekundi postane iz take lepe, vesele deklice, eno veliko derišteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
18.7.2008 8:53:54   
SANEK1
Štajerke, kaj pa meuser posted image user posted image user posted image
Se bomo še kaj družle...jaz vas že ful pogrešamuser posted image user posted image user posted image

Dajmo se malo zoorganiziratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
18.7.2008 10:03:47   
Freycha
Sanekova ti kar tiho bodi, ker si mi včeraj obljubila, da se boš oglasila, pa sem te čakala, pa te ni bilo user posted image  no, sem pa potem pupi okupirala, ko je šla boga reva mimo moje službe user posted image user posted image

jaz imam nažalost čas samo med vikendi, ali potem po 6. uri zvečer..... Saj babike, če bi se kdaj dobile zvečer same, brez otročk tudi ne bi bilo konec sveta, ne? user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image Jure, Naja in Anžej tudi iz moje strani vse najboljše za prvi rojstni danuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Sanekova našo zadnje čase res tak ipika daje non stop, da je joj. Ko je pa pri babicah in dedkih, pa ni sledu o ipiki...... sem ravno zadnjič rekla, da bom dala malo kar v rejo k njim, da bo pridna, jaz bom pa samo na obiske hodila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
18.7.2008 11:36:57   
baja*
Jure, Anžej in Naja vse najboljše za prvi rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
18.7.2008 12:39:28   
angel_rebelde
user posted image Jure user posted image Anžej user posted image Naja user posted image

user posted image vse najboljšeuser posted image

user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
18.7.2008 13:02:17   
Freycha
grrrrr sem že full napisala, pa me je ven vrglo user posted image user posted image user posted image

Najprej se moram opravičiti Zali, da sem jo izpustila.
user posted image user posted image Zala vse najboljšeuser posted image user posted image

Tinišpela Špela je pa res prava gospodična ratala user posted image

corfu kak sta maledva luštnauser posted image  pa full se mi zdi, da sta zrastla obauser posted image  Pa kak je lepa Manca na zadnji slikici. Sem tudi jaz za Dito kupila to oblekco, samo je še ni imela goruser posted image  Pa super, da greste še malo na morje, bo prav pasalo, ne?

Pupi lepo, da si se javila, kot si obljubila user posted image

Madejka tise res skrajno neprimerno obnašaš takole, da manjkaš tu na čveku user posted image user posted image

Drugo sem pa menda pokomentirala user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
18.7.2008 13:28:16   
Češnca
Vse najboljše Jure in Naja!!!
user posted image
Mi smo s pogreba, bilo je žalostno - meni so solze tekle ravno tako močno, kot je deževalo... Je p eno velko breme mimo zdej, ko je za nami!

Anžejček še spi pri babici in dedku. Komaj čakam, da ga poljubčkam (danes ga še niti videla nisem...).

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
18.7.2008 13:46:22   
Freycha
Češnica upam, da bo sedaj vsaj za malenkost lažje user posted image  Sedaj pa malo veselja na usta in v misli, danes vajin škratek praznuje 1. leto user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
18.7.2008 14:04:32   
madejka
helou!

ja pa sem res čisto neodgovornauser posted image No blo volje... Dans je tud ni, samo se morm malo zrelaksiratuser posted image
Ful sem neka utrujena, vreme me zdeluje za popenituser posted image Pa jutri gremo na poroko od prijatlov pa mi ni za ituser posted image Ful sem čudna... Mogoče zato, ker se poroka začne šele ob 17., mi bomo pa okol 22. najkasneje morali pakat domovuser posted image Nimamo možnosti, da malega pustima pri babicah, ker so že zasedeneuser posted image

Joj tolko je že ura.... kuhat morm it... se še pol kaj oglasimuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
18.7.2008 19:29:11   
Češnca
Z Anžejem se zahvaljujeva za čestitke!
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
18.7.2008 19:35:13   
zvesta
Jure, Naja in Anžej!

Vse najboljše!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
18.7.2008 20:14:57   
Ajvy
Ahoj, pokorno se javljam na čvek.....torej, bolj kvazi čvek, saj nikogar ni...sama s seboj se pa ne bi pogovarjala.....

Utrujena sem za znoret, samo še nedeljsko praznovanje odpikamo, pa bom lažje zadihala....moram vam, pa rečt, da mi je grozn težko bit gostitelj..je bilo milionkrat bolje ko je bila gostitelj mami...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
18.7.2008 21:36:27   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Utrujena sem za znoret, samo še nedeljsko praznovanje odpikamo, pa bom lažje zadihala....moram vam, pa rečt, da mi je grozn težko bit gostitelj..je bilo milionkrat bolje ko je bila gostitelj mami...

Se podpišem pod touser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
19.7.2008 7:43:43   
Ajvy
Jutro punce.....ne morem verjeti, kako hitro dnevi minevajo...danes me namreč čaka nuhalna svetlina....držte pestke.....

Včeraj sva se z mojim smejala, sem imela tak trebuh, ko pri Tarji v petem mesecu...sem šla raje kar počivat in  zaspala v stotinki sekunde in mela zares eno izmed lepših noči...nič nisem pekla, ne kuhala celo noč...tak da se nisem preveč utrujena zbudlauser posted image user posted image user posted image  a vseeno..kdo ne bi spal..če bi mu bilo ponujeno....

Kje je pa kej Rumba, pa KApica ,pa Anja 7........

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
19.7.2008 9:45:13   
NoviOčka
Mogoče pa sta dvojčka Ajvy? user posted image

Glede spanja pa mora biti nekaj v zraku. Včeraj sem zaspal okoli 19:00, se zbudil nekaj sredi noči in potegnil do 9:00. Punci pa funkcionirata na ta način že cel teden (OK, Urška se zbudi večkrat). Mislim, da je čas, da mi tega dojenčka končno naredimo otročka in da jo odstavimo z joške - kakšen nasvet?

Corfu, mi imamo tudi eno Manco ogledano, samo ne vem čisto točno kdaj bo mamica dala zeleno luč za akcijo. Luškano ime user posted image

Mi lahko katera pove koliko je tukaj gor mamic in koliko otrok se je lani rodilo? Me zanima skupna cifra, ker tudi ko je zatišje vam uspe natipkat par strani, praznuje pa se itak non-stop.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
19.7.2008 10:22:49   
madejka
Jutro!
Mi gremo pa dans na poroko!user posted image Dans sem že bolj navdušena. Zgleda me vreme res ful zdela. Zdaj je pa sončekuser posted image

Ajvy iii da le poročaš kak bo nuhalna!

NoviOčka si pa zahtevenuser posted image Morm it štet, kolko je aktivnih mamic (tistih, ki mi javljajo podatke). Neaktivnih nimam več v seznamu. Mogoče jih ima zvesta?
Naštela sem 44 mamic pa 1 očkauser posted image Pa 47 otrok je od aktivnih julijk.
Za nosečke pa ne vem, kak je blo, ker nisem jaz delala seznamčkov. Mogoče bi bilo treba na nosečkah kak seznam najtuser posted image Al pa na začetku julijk...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu NoviOčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
19.7.2008 10:23:49   
madejka
Ajvy Rumba je s familijo v Grčiji, Kapica je pri svojih pa menda težje pride do compa, za druge pa ne vemuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?