|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
17.7.2008 15:31:56   
Rakica_80

Bebii, meni je pa tvoja BT ful čudna user posted image  Na začetku naj bi bila nizka, ti si jo pa imela 37,2?? Pri ovulaciji sicer res pade, ampak ne za pol stopinje, prej za 2 desetinki. Bebii kaj če si ti noseča user posted image  Pri nosečnosti BT ostane visoka tudi po kvazi M.
[/quote]

Ne, ne, moja temperatura je bila trtji dan po meritvi 37,2 in naslednji dan se pravi četrti dan po meritvi, padla, to je bilo par dni nazaj.....
Prdvčerajšnjem zvečer me je tako bolel jajčnik in me je ful ušlatalo v križ, da ne govorim včeraj, koliko ur sem trpela zaradi bolečin v maternici, res čudno...da tako K deluje, res nemorem verjet...TAKE BOLEČINEuser posted image user posted image user posted image
No danes je vse ok, samo malo me špikajo jajčniki ampak bom preživelauser posted image
Če sem nosečauser posted image .....to samo zdej dragi bog veuser posted image ...magari jaz v to ne verjamem prevečuser posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
17.7.2008 16:03:05   
sonček85
noseča siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ko bo dan d naredi test do takrat pa velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
17.7.2008 17:05:29   
Rakica_80
Kako pa ti to veeeš?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sonček, in vsem drugim hvala za tako pozitivne besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak bom raje počakala in se kasneje veselilauser posted image
Res ste vse tako dobre in prav sem vesela da imam vas, ker kot je napisala Tejčica 30, prijateljice nevejo kako je.........user posted image
Cmokič vsem!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
17.7.2008 17:08:35   
sonček85
glavo pokonci gremo punca,dajmo čakaj veseli dan D in boš videla.držim na veliko pesti pa še na nogi.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3254
17.7.2008 17:20:42   
Rakica_80
user posted image user posted image user posted image ...pazi da te krč ne prime na nogi od takega silnega stiskanjauser posted image user posted image user posted image
Malo heca- ne zamerit!!!user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
17.7.2008 17:55:16   
sonček85
ehh kaj bi ti zamerla ko pa vem da se samo hecaš-kakšne imaš.a ti poleg klomifena papcaš še kaj druga ali samo to.sama sem se odločila da ne jemljem ničesar več,razen macine trave ,ki mi jo bo prinesla kolegica iz bosne sedaj v avgustu.

pa lep dan še naprej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3256
17.7.2008 18:16:55   
Rakica_80
Jaz jemljem 2 -krog K in tudi premišljujem, da bi nehala jemat,....res!
Bomo še videli,no!
Ja macina trava, prvijo da je super za ženske. V mesecu Avgustu grem na dopust v Bosno in jo bom tudi kupilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dovolj je te Kemije, kaj ni res....user posted image
Lep večer naprej tudi vam vsem....hitim delat Pito z bučkami, da nebo prišel moj dragi domov z dela in bil lačenuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
18.7.2008 7:12:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
biba, K lahko povzroči tudi večkratno ovulacijo, tko da.... user posted image

Ja, to vem. Sej sem mela na UZ 2 folikla velika 16mm, tako, da sklepam, da sta oba že počila. Pa tud sluzi nimam več, tako, da mislim, da je O že mimo. Me pa tud danes (20 dan) boli v jajčnikih.

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3258
18.7.2008 10:02:47   
nf
O bolečinah ob ovulaciji si lahko preberete na wikiju http://en.wikipedia.org/wiki/Mittelschmerz. V jajcevodih po ovulaciji prihaja do krčev in zato so te bolečine po ovulaciji. Pa sej boste videle, po prenehanju jemanja K, bodo bolečine spet minimalne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
18.7.2008 10:04:24   
nf
Bebii kaj je s to macino travo??? Če kej deluje, dej jo še nam ostalim klomifenkam nabavi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
18.7.2008 10:34:59   
pokica_
Punce, eno vprašanje bi imela za vas...

Menstra mi je zamujala ta mesec 11 dni, običajno imam cikle dolge 28 dni, sedaj je pa bil dolg kar 38 dni! Sicer sem že sprva mislila, da nam je uspelo user posted image , ampak očitno ni! Je možno, da nisem ta mesec imela O, in mi je zaradi tega zamujala ali bi morala zaradi zamude M obiskat svojega G, da mi predpiše Klomifen?

lep sončno-deževen dan vam želim!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
18.7.2008 11:52:40   
Anonimen
pokica, klomifen ni za ureditev ciklusa. Ti rabiš kvečjemu Dabroston. Pa tud ne verjamem, da ga boš dobila, če ti je šele en ciklus zamujala.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3262
18.7.2008 11:56:51   
Rakica_80
Nf, Macina trava je staro zdravilo za vse ženske  probleme in vredno je poskusituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pije se kot čaj dva do trikrat na dan- nebi vedla točno!
No, preden bom šla v Bosno, mi boste povedale, katera bo želela in bomo probali zrihtatuser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
18.7.2008 11:58:22   
Rakica_80
Pokica K ne predpisujejo kr tako, treba je prej  ugotovit vzrok zakaj nemorešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3264
18.7.2008 11:59:33   
pokica_
Tako torejuser posted image .

Pol bomo pa raje veselo poskakovaliuser posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 18.7.2008 12:00:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 3265
18.7.2008 12:11:03   
Rakica_80
Raje , rajeuser posted image user posted image user posted image
Če neboš zanosila v roku pol leta, ti priporočam obisk G in mu poveš situacijo!
Do takrat samo sproščeno in veselouser posted image , boš videla da bo uspelouser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
18.7.2008 12:13:42   
Fargi
hej punce....včeraj sem se ponesreči odjavila...in valda pozabila geslo...in zdaj čakam in čakam da se bom lahko projavila pod starim nickom...do takrat bom Fargi...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3267
18.7.2008 12:22:06   
pokica_
Ma bomo ta mesec postlo uničliuser posted image , pa ima da pol rata!user posted image user posted image user posted image

Fargi, počakaj do večera, mogoče pa doživiš razsvetlenje in se spomniš geslauser posted image

(odgovor članu Fargi)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
18.7.2008 12:27:41   
Fargi
pokica, ta bo pa težka...so mi ga na RR spremenil ko sem nick spreminjala,. tak da ni pogojev da bi se spomnila...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
18.7.2008 12:29:20   
PENCA
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Penca, kaj se pa to pravi, švercat nekoga čez mejo?!?!? Itak da se ni prijelo. Vajin otrok je očitno bolj pošten od vaju, ker je vedel, da to ne bi bilo prav. user posted image  user posted image   100% čaka ta mesec, ko bo vse tako kot je treba. user posted image

Mene pa spet neki špika po jajčnikih..user posted image  Pa je danes 19. dan, tako, da me ne bi več smelo..

Klomifenke hvala za vse vaše objemčke.
Se pa strinjam s tabo Biba 12, najin otrok se noče švercat, itak bo nekaj posebnega, že zdaj ma dober karakter in močno voljo, tako da se lahko samo prepustim in počakam, da bo pripravljen, da pride k nama user posted image . Aja, pa da ne bo pomote, tudi jaz sem poštena, ampak priznam - bejbija bi pa tud čez mejo švercala in to brez slabe vesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Biba 12 mogoče si mela pa res dve ovulaciji, torej upamo na user posted image user posted image user posted image
BEBIII malo si pa res sumljiva, držim pesti, da na dan D zagledaš user posted image user posted image .
Pozdravljene klomifenke, šibam v službo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
18.7.2008 12:59:05   
nf
pa sej Fargi je še boljš user posted image
Bebii, boš še zame prinesla eno macino travco? Bova vsaj skupi na urgenci pristali, če ti bodo prodali kak sumljiv zvarek. user posted image

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
18.7.2008 13:25:33   
janaja
Ojla bejbe...

mal sem jezna k sam user posted image , me je moj tok ob živce zdele sparvu...

On ma dons še tok opravkov po bankah pa menjalnicah pa po .... bog ve kaj še vsem in ne more po tamalga, jest pa službo do 18h.

(Pišuka so eni resnično eni krete......) Otroka nardi pol pa ne more tud na banko z njim češ, da nč ne more z nemu.... Mi pa lohk v nabavo pa povsod z njimi hodmo..... OK dost jamranja ( sej se bo polegl, sam včas ga prov nč ne razumem pa najrajš bi mu vrat zavila)

Hotla sem vam povedat, da user posted image  ne pričakujem 20 al pa 21.7, pa smo včeri opazili krvav izcedek čist nežen pa danes ga je še malenkost.
Sem pa bla ta mesec 1-vič na klomifenu, pa smo mel ovulacijo in v tistih dnevih tud pridno user posted image .

Pri prvem user posted image  je blo ravno v tistih dneh ko bi mogla dobit user posted image  tud nežna krvavitev pa sem mislila da je  user posted image  pa je pol po dveh dneh ni blo nič pa sem naredila test pa je bilo user posted image .

Jest resnično upam, da je ta izcedek začetek user posted image  pa vgnezditev.

Cikluse mam na 28 in 29 dni. Ovulacijo smo imel pa 16 in 17 dan.

Aha pa še včeri sem začela dabroston jest za prestavitev user posted image  ker gremo 21.7 na morje pa je gin rekla da nej ga jem do user posted image  al pa 14 dni če ne bom noseča.

No zdej sem se pa razgovorila.

Super ste babuške

janaja

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
18.7.2008 13:29:14   
Rakica_80
Ja tudi meni je bolj všeč Fargiuser posted image
Nf, ti bom prineslauser posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
18.7.2008 13:42:38   
lučka 25
pokica_, ti kar veselo z dragim user posted image , pa bo. user posted image  To je edini veeeelik plus vsega truda okoli željenega cilja user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

BEBIII, če bo treba za acino travo pristavit skledco, se tudi jaz ponujam.  user posted image  user posted image  user posted image

fargi, ko sem zagledala najprej samo nik in nič slikce, še preden sem prebrala post, sem si rekla, da sedaj se pa kar ena pojavlja, ki ima tvoj vzdevek nika. user posted image  Ampak saj Fargi je tud dobr. Ne , ne, kar imej Fargesia, pa te bomo ljubkovalno še naprej klicale Fargi. user posted image

PENCA, vsi naši otroci so izbranci, ki čakajo na pravi trenutek, da nam pridejo na proti. Mam občutek, da bomo kmalu vse zagledale svoje prekrasne user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .........................user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

janaja, naj bo ta izcedek pravi za user posted image user posted image  in nič drugega. Jaz že navijam, da nam kmalu sporočiš novico o pozitivnem testu. user posted image user posted image   user posted image  user posted image  user posted image
Kar pa se moških tiče je pa tako, da oni mislijo, da jih ne bodo obvlasdal, ker preveč zakomplicirajo stvari še predno se zgodijo. ko pa se lotijo in zgubijo presodek, so pa super dobri. Rečmo, da bo jutri boljš. user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
18.7.2008 13:46:50   
lučka 25
Da še malo poročam kako je kaj z mano, nama. Sem klicala v Dravlje, da se najavim za UZ in posvet kako in kdaj jemat vse te hormone (inekcije, sprej), pa so kar malo težave, ker je Reš na dopustu. Pa me je potolažila, da vseeno pride enkrat na teden za eno uro, da sprejme take primere kot sva midva. Tko, da računam, da mam pregled pri njem enkrat 30.,31.7., potem počakamo v začetku avgusta user posted image  (ki jo komaj čakam, pa sem mislila, da nobene user posted image  ne bom z veseljem pričakovala user posted image ), potem pa se začnemo špikat. Tko, da se IVF priibližuje s svetlobno hitrostjo. user posted image   Si nisem mislila, da bo šlo tako hitro. Res pa je, ko si enkrat v tem, se hitro odvija.

Tko da punce, glejte da boste avgusta še mal bolj navijale zame, kot pa ste ponavadi. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?