|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
17.7.2008 23:22:27   
sandra85
lepe slikiceuser posted image
lemavrica, enej ima isto pižamico (od snoopija)user posted image glih danes jo ima za spat
LINA pri nas v službi nimamo razprodaje . pravi šef, da mi ne rabimouser posted image . imamo pa vseeno kr dela-ma sej je prav, tako mi vsaj hitro mine, če pa je dolgcajt, pa na RR pokukamuser posted image
srečanje: sem za-lahko bi naredili kje na obaliuser posted image

no, da dam še js kako slikicouser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
17.7.2008 23:26:49   
sandra85
AJA, da še napišem komantar za 2. slikico, ker je ful smešna-uno plenico ima do kolen, sam tako je, ko se zbudi, pa še nič mira nima, da mu res vedno plenička dol lezeuser posted image pa kao pampers active fituser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
17.7.2008 23:39:11   
december06
Ja, saj naš ma tudi včasih tako dol plenico, da se še čudim, da kaj noter ostane. Zato so pa bodiji super, da pleničko gor držijo. Samo če je vroče je še plenica preveč. Kaj vaši user posted image imajo zdaj za spat spdnji dolgi del, prav pižamico. Mi spimo le v bodiju s kratkimi rokavi.

user posted image Pa še eno vprašanje za tiste, ki imate elektronsko varuško: Kakšno priporočate oz. katere so o.k? In ali jih še uporabljate? Mi je do zdaj namreč nismo potrebovali, ker v enosobnem stanovanju se pač vse sliši, zdaj ko pa se počasi selimo v trosobno stanovanje, pa nebi rada, da se preveč joče, ker ga ne bom slišala takoj.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
18.7.2008 0:08:46   
sandra85
Enej spi ali v pižamici z kratkimi, ali v bodiju z kratkimi ali pa samo v kratki majčki
el. varuško imamo angel care in smo zelo zadovoljni! vklopiva jo vsakič ko enej spi-tudi senzor za dihanje-navada pač :)
zdaj pa grem spat
lahko noč

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
18.7.2008 8:49:59   
ana b
Jutro!

Spet jaz user posted image  kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Mi smo že drugič pokonci. Zdaj čakam, da bo ura 9, da greva lahko nabavljat in zapravljat.

December06: ja ravno en dan sem ga gledala in res zgleda kot fant in sploh več nič dojenčkast. No je bil pa njegov brat pri 2h letih še čisto dojenčkast. V povprečju idealnouser posted image .
Naš spi kar v pižamicah kot je na sliki, ker imamo ponoči klimo v spalnici, ker drugače ni za dihat in se proti jutru kar ohladi in je imel ene 2x čisto ledene nogice, ker se stalno odkriva.
Elektronsko varuško imamo, ampak jo uporabim samo, če grem na vrt, kjer res ne slišim, po hiši pa ponavadi ni problema.

Mali se spet menca, kot da že tri dni ne bi spaluser posted image .

Lep deževen dan

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
18.7.2008 10:40:54   
guppy

LJUBLJANSKO SREČANJE SEPTEMBRK 9. 8. 2008
(lemavrica, LINA31, anab)

VSESLOVENSKO (PRAZNUJMO 1. ROJSTNE DNEVE) SREČANJE SEPTEMBRK
konec avgusta (30. ali 31.) oz. preden vse izginemo v vrtce/službe
(lemavrica, LINA31, CUKRČEK, helenav, anab, december06?,  sandra85)

Prosim napišite, na katero srečanje se prijavljate :)
LINA, a sem prav razumela, da prideš na obe srečanji?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
18.7.2008 10:49:12   
sandra85
če ima katera kako novo novičko o tianni, nej mi prosim sporočiuser posted image meni ni še nič odpisala
upam, da bo vse kmalu mimo, da se bo spet dobre volje oglašala na RR in da bo skrbela da ne izumremouser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
18.7.2008 12:20:47   
lemavrica
Midva sva nazaj iz LJ, sva šla v trgovino in ene ključe delat. Prav paše ker ni vroče.
Letos me pa sploh ne vleče na razprodaje, sem šla malo okoli pogledat pa ni nič takega kar bi mi padlo v oči.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
18.7.2008 12:30:16   
buškica
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

(lemavrica, LINA31, anab)

POTRJUJEM UDELEŽBO

VSESLOVENSKO (PRAZNUJMO 1. ROJSTNE DNEVE) SREČANJE SEPTEMBRK
konec avgusta (30. ali 31.) oz. preden vse izginemo v vrtce/službe
(lemavrica, LINA31, CUKRČEK, helenav, anab, december06?,  sandra85)

POTRJUJEM UDELEŽBO

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
18.7.2008 13:13:39   
LINA31
O tianni nimam nič novic. Upam, da se kmalu javi z bolj veselimi novicamiuser posted image .

Mi smo iz pregleda. Vse je bpuser posted image user posted image . Sem fullllll srečna.user posted image  Ko vidiš tiste boge revčke po bolnicah, si res lahko samo srečen, da so naši sončki zdravi.

guppy....zaenkrat imam namen pridit na oboje.user posted image
Žan me že cuka za roko, ne dovoli, da pišemuser posted image .  Ravnokar iz predlov meče ven svoje cunjce. Očitno bi rad šel ven...jaz tudi...pa imamo dežuser posted image .

Daj mi povejte...a dajte 3-4x na teden meso, ali ga imajo radi??

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
18.7.2008 13:24:01   
lemavrica
Naš ne mara kaj preveč mesa, se trudim da ga dobi vsaj 3x na teden. Nasplošno ima najraje sadje, zelenjava mu je bolj višek, meso pa tudi. Upam da se to kmalu spremeni.

user posted image  user posted image  da je vse ok.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
18.7.2008 14:48:46   
Tatty
Guppy,

jaz imam namen priti 9.8., za kasneje pa še ne vem.

LP

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
18.7.2008 14:57:15   
helenav
ojla

vreme user posted image user posted image user posted image meni je pasalo, bit malo doma....pa sedaj je lepo ohladilo in bo lepo it na sprehod....
Punce držte pesti, sedaj prihajajo eni pogledat voziček....Upam, da ga prodam...

Lina ma kaj ti že delaš?????????
Moja ima pa ful rada meso..sploh, ker ji na koščke natrgam in pol sama daje v usta...tako, da ji dajem 4*....upam, d ani preveč..pa enkrat vmes še ribe...mi smo full od mesa in se mi zdi da ko je samo mineštro ali pa zelenjavo, ni tako navdušenauser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Tatty)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
18.7.2008 15:28:02   
guppy
(lemavrica, LINA31, anab, buškica, Tatty, guppy)

VSESLOVENSKO (PRAZNUJMO 1. ROJSTNE DNEVE) SREČANJE SEPTEMBRK 30. 8. 2008
družinski piknik
(lemavrica, LINA31, CUKRČEK, helenav, anab, december06?, sandra85, buškica, guppy)

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
18.7.2008 15:37:34   
NalLa
Ojla,

evo nas še iz toplic.

Najprej Tianna mislim nate in držim pesti, da bo vse ok!!!

Mi smo se imeli ful dobro. Sem se pa nažalost zredila za 2kguser posted image . Ja se pozna, da so me drugi stregli in da nisem nič počela.

Drugače je pri nas vse po starem. Lan je ful priden. Vsakemu maha in v toplicah je šel kar z eno uslužbenko hotela okrog in je jokat začel šele ko ga je prinesla nazaj. Ampak ne zato, ker bi se je bal, ampak ker ga je dala nazaj user posted image  Včasih se mi ful fino zdi, ker je družaben, ampak če pomislim, da bi ga kdo vzel in on sploh ne bi nič jokal me je pa kar groza.

Na razprodajah sem tudi bila in dobila dvoje hlače, čevlje in oblekco. Od tega so bili samo čevlji znižani.

Hvala vsem, ki še vedno mislite na mojega brata. Naslednji teden gre že na tretjo kemoterapijo. To drugo je kar težko prenesel. Je rekel, da je štiri dni mislil, da je konec in da bo umrl. Ampak sedaj se pa ful dobro počuti. Je pa tako pozitivno naravnan, da jest ne morem verjet, ker kaj takega še nisem vidla (hvala bogu!) Mi je rekel dva dni nazaj, da on ve samo to, da ima raka, kje je rak, in da ga bo premagal. Drugega je rekel, da ne rabi vedet in da ga sploh ne zanima. Pa ful stalno nekaj dela okrog hiše. Ko ga vidiš sploh ne bi verjel, da ima raka že povsod. Upam, da tako voljo ohrani še naprej.

no, toliko na hitro. Aja, Sandra 4 zobek 9.7.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
18.7.2008 16:02:49   
123a
sandra85-

16.7.08

7.zobek

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
18.7.2008 19:51:30   
lemavrica
Čer,

jaz sem bila danes kar delovna, uredila računovodske zadeve, se lotila enih cenikov, mal pospravljala. Ma sem se morala zamotit ker sva sama doma in ko je Jaka spal mi je bilo dolgčas.

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
18.7.2008 20:03:29   
LINA31
A ni to smešno, da zdaj nam je pa dolgčas, ko naši user posted image  spijo?user posted image  Tud jaz včasih sploh nevem kaj naj delam. Pol pa grem mal na vrt brat, ali pa pred TV, pa na RR. Redko kdaj kej postorim po stanovanju, saj sesat ne morem, ko spi, prah pa imam en dva tri pobrisan.user posted image user posted image

Žan je glih dobro zaspal. No, naj ga pohvalim, da zdaj po stanovanju pa že full hodi. Če ga pusitm na miru kar mašira od elementov pod TV, do sedežne in stolovuser posted image user posted image . Prav cortek je. Takoj, ko pa ga kaj ogovrim gre pa hitro na vse štiri. Zaenkrat hodi le pri nas doma, drugje se še ne počuti varnouser posted image

december06....a si ti zadnjič spraševala kako imamo user posted image  notr oblečeneuser posted image  Mi živimo v full stari hiši in je notr kar hladno oz. zdaj je prijetno 23 stopinj. Jaz ga imam v kratkem bodiju in dolgih hlačkah, pa vedno ima copatke. Mah imam slab filing, da bi bil bos, čeprav mi je ravno zdravnica v RA rekla, da se mi zaradi hladnih nogic ne mroe prehladituser posted image  Ponoči pa spi v pižamici, z dolgimi rokavi in hlačnicami. Elektronske varuške nimamo.

helenav....zakaj misliš, da že delam??? Ne, ne. Ampak sem ravno včeraj govorila s šefico in moram po dopustu v službo za par ur. Se mormo zment kdo bo kej delaluser posted image user posted image . A grete zdaj na dopust, s tistimi, ki imajo otrok koze?

NaiLA...lepo, da ste uživali na dopustu. Fajn za brata.
Full so luškani vsi septembrčki. Bom zdaj oddala post, da mi ne bi slučajno napisalo erroruser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
18.7.2008 20:35:42   
helenav
lina..nekej sem nekaj prebrala...pa se mi je zdelo, kot da bi že delala..ma sem samo narobe prebralauser posted image user posted image Čestitke Žanu....naš prvi korenjak ki hodi..bravouser posted image user posted image user posted image se je prvi ne?
a smo mi še edini, ki samo še sedimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jutri pa grem v LJ..ampak punce nič zamerit prosim, ker ne bom imela časa za nobeno kavico....sem danes prodala moj voziček ( Jane) in grem jutri po Loolo Bebe Confortuser posted image user posted image user posted image . Pol pa samo še Hartana prodam...ga bom provala gor v LJ v kaki komisijski trgovini pustit....a veste za kero, ki bi mi ga najbrž vzela notruser posted image Ljubljančanke heeeeeeeeeeelllllppppp.....

Evo sedaj čakam prijateljico da pokliče in grem ven na pijačko.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
18.7.2008 20:56:45   
lemavrica
Helena na celovški cesti je trgovina Smrkolin, ne vem pa če delajo ob sobotah. A to si kupila marelo ali navaden voziček?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
18.7.2008 20:59:00   
jst86
čer

lina je žan tudi že shodil??? ja bravo nouser posted image . a ni fino ker križ ne boli več?user posted image  men je dietičarka rekla da naj bi meso jedli 4-5x tedenskouser posted image . jst mu ga dajem ful različno. enkrat 5x na teden, enkrat pa recimo samo 2x. mi je pa rekla da če je na AM in če ima v redu kri, da ni treba tok pogosto, je pa fino.

helena a veš da se ti po moje ne splača dat vozička v komisijsko. ker tam morjo še neki plačat in dobiš ful manj ven. men so rekli da mi dajo za plikota p3 okol 90€.  zanj sem pa dala bivših 85000 sit. se mi zdi premal in ga mam še doma. probi dat najprej v kakšen oglas, če pa ne bo šel pa ga pelji tja. moj nasvet. pa uživaj na pijaćkiuser posted image

lahko noč

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
18.7.2008 21:11:47   
andreja32
ČERRRRR!!

Mi smo se danes vrnili z dopusta.Bilo je MEGA!!!!S seboj smo imeli še moja načaka, tko da sva z možem imela katr na enkrat 6 otrok......ampak so bili res, res FUL pridni. Zala je uživala 1000 na uro nobenih problemov ni bilo..

ups obiski ,.... se vrnem kasneje

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
18.7.2008 22:46:10   
december06
Andreja  a ob tej uri imaš obiske? No, upam, da niso bli kaki tečni obiski. Oh kako lepo je slišat, kako se uživa na dopustu, se kar na našega spomnem in sem kar boljš volje. A vi ste pa kar naenkrat postali 8 članska družina? So vas verjetno vsi občudovali. Res se super znajdeš. Men se zdi, da že z enim komaj shajam oz. kaj postorim.

Neila res lepo slišat dobre novice o bratu in tale pozitivna naravnanost mu bo najbolj pomagala. Pa tudi vas je lepo slišat, da ste uživali na dopustu.

Lina men se tudi zdi, da ga zebe v nogice, če je v kratkih hlačah in šiba po laminatu ali celo ploščicah. Sem mu vsaj nogavičke dala, zdaj pa razmišljam o dolgih hlačah, samo kaj ko mu bo vroče. A pol praviš, da se ne morejo prehladit od mrzlih nogic. Sam po moje ni ravno najboljš da plazi po ploščicah in potem se tam tudi ustavi in skuša kak kuhinjski predal odpret ali prevrnit stol.... user posted image

meso mi ga imamo kr redno na jedilniku. Če pa ni mesa je pa rumenjak. Tako, da je 5x na teden. In ga rad je, no saj se mi zdi da zadnje čase kar vse rad je. Edino navaden jogurt ne, ker se mu kar dvigne, kot da bi hotel bruhat user posted image Edino zadnje čase ga moram kar nekaj animirat, da kaj več poje, ker on ima po treh žlicah že kar dovolj, pol mu pa dam kaj v roke in se zamoti in odpira usta ko ribica še kar lep čas. Ko je pa sit, pa zapre usta in ni šans da jih odpre, pa če ga še tako prosim.

user posted image A vaši user posted image še pijejo kaj mleka čez dan? Ali samo zjutraj, zvečer in ponoči?

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
18.7.2008 22:49:51   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: december06

user posted image A vaši user posted image še pijejo kaj mleka čez dan? Ali samo zjutraj, zvečer in ponoči?

mojadva  ne pijeta skoraj nikoli samega mleka. Jesta pa mlečne izdelke. Vsak dan imata en "jogurtov oz. skutni" obrok, pa zjutraj in zvečer večinoma nekaj iz mleka(gres, čokolešnik, mlečni riž...). Pride pa kak dan, ko ne pojesta nič mlečnega.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
18.7.2008 23:06:04   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Helena na celovški cesti je trgovina Smrkolin, ne vem pa če delajo ob sobotah. A to si kupila marelo ali navaden voziček?

Marela( rdeče barve)..na katero se pa da  ( za drugega otrokauser posted image ) kupit jajček oziroma košaroI...

user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.