|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
16.7.2008 12:03:46   
sandra85
js pa na forum pokukam še samo zarad tianne.....user posted image hudo, hudo!!!!!!!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
16.7.2008 13:47:48   
LINA31
tianna...lepo, da si se javila. Tvojo odločitev čist razumem. Ko boš pripravljena se ponovno javi. V kolikor kej rabiš pa tudi sporočiuser posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
16.7.2008 21:23:33   
nana 27
Tianna, mislim nate. Še naprej držim pesti za tvojo sestro user posted image user posted image user posted image  Joj no..upala sem na kakšne bolj spodbudne novice, zdaj pa vidim, da se usoda zares grdo poigrava z nami user posted image user posted image user posted image  In te user posted image  prometne nesreče pa ljudje nič krivi. Mene zmeraj zmrazi, ko v daljavi slišim sirene. Tianna, še enkrat - drži se in močna bodi. Če bo prehudo, pa le izlij nekam svojo žalost (tu na forum, na ZS..)  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
16.7.2008 21:31:20   
nana 27
Anab, vidim, da je pri vas po starem glede spanja user posted image  Pri nas se včasih zbudi večkrat na noč, ampak niti slučajno ni tako hudo, kot je pri vas, pa še takrat sem koma. Dobra si, da zdržiš. Ko bo velik, bo pa spal tako trdno kot ati, ker bo noter prinašal user posted image  OK dost heca, da me ne boš za ušesa user posted image  

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
17.7.2008 7:43:08   
helenav
Punce?? bomo izumrleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo danes spali malo bolje..ker sem jo spet v spalno vrečo dala in se je zbudila samo enkrat. sicer se ponoči vrti ko vrtalka in se je zbujala, ker se je premaknila v nemogoče pozicije, ker se je pri tem še odkrila in jo je zeblo....danes pa uffffuser posted image milina

sedaj nekaj njurka po tleh..jaz pa sem že pripravljena za naš jutranji sprehod....popoldne pa se dobim z eno našo forumkouser posted image user posted image user posted image

Lina..ana b kavica kuhana.....user posted image user posted image in kokakola je tudi hladnauser posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
17.7.2008 7:56:38   
ana b
O jutro!

Se priporočam za velik glaž coca coleuser posted image user posted image . Tudi naša noč je bila za odtenek boljša. Sicer sem vstala 4x, ampak vsaj ni bilo enournih budnih seans in je takoj zaspal naprej. Zdaj meditira v posteljici in nič ne kaže volje za spanjeuser posted image .
Meje pa pri večernem dojenju ugriznil do krvi user posted image mali. Sem zatulila, se je tako ustrašil, da sva potem oba user posted image user posted image .

Tianna: pridi nazaj, ko boš čutila, da je čas, do takrat pa mislimo nate user posted image

Nana: nič te ne bom za ušesa, ker itak vem, da bo takouser posted image . Čez kakih 10 let jih bom ob 12h budila in prosila, če pridejo južno pojest vsi trijeuser posted image user posted image .

Lina: Žan pa že prav šiba, če ga držiš za rokico (sem vaju malo špijoniralauser posted image user posted image ), tisto zraven mene sta bili pa tudi septembrki 1A in septembrkax (se pa ne oglašata prav pogosto).

V sobi je tišina, očitno bomo eno kitico oddremaliuser posted image , mene pa čaka kup perila, ker je moja likarica na dopustuuser posted image user posted image

Lep dan

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
17.7.2008 9:05:13   
LINA31
user posted image Jutro,

Žan že spi prvo rundo.

ana b....ja, Žan že full mašira, ampak na terenu, ki mu je nepoznan gre raje po vseh štirihuser posted image . Najbrž si vidla, da smo mogle s kolegico skos letat, zato nisem utegnila pridit k mizi pozdravit. Ona ima dvojčke, ki sta bla stara 1 leto in user posted image  že hodi, user posted image  pa je še bolj nesiguren, zato sva jih skos mogle gledat. Sprehod je itak tako zgledal, da smo med potjo non stop nekaj izgubljaliuser posted image .

Jutri imamo na pediatriji pregled za ledvička. Držte pestiuser posted image . Me že danes zvija.
jst86...če se ne motim si tudi ti imela neke preglede na pediatriji z Leonom. Kako je blo?

Ker včeraj nisem imela kej za brat, sem pa mal albume čekirala. Luštni, luštni so tile naši malčkiuser posted image .

A je še kaj novegauser posted image

Grem mal pospravt stanovanje...je kot bombauser posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
17.7.2008 9:24:17   
lemavrica
Ojla,

Jaka še pančka, jaz pijem kavo potem pa se spravim za knjige.

Tale tema vse bolj kaže na izumrtje. Škoda user posted image

No Jaka se je vmes zbudil.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
17.7.2008 10:10:39   
jst86
ojla

tianna user posted image ! tud jst se velikokrat spomnim na vas. user posted image  za sestro in seveda za vse vas!

lina user posted image  za žana. naš je zaenkrat še priden tud v vozičku. dons je prehodil pol naselja, zdej pa sam dol padeluser posted image . pa dobsro opravitauser posted image . ja midva sva bila tud  tam. ugotovili so pa blag refluks(ph metrija). upam samo da bojo testi  septembra ko imava kontrolo za alergijo negativni.

lumpa kje se pa ti skrivaš? verjetno uživate na morju.

Neposredna povezava do sporočila: 1009
17.7.2008 12:58:01   
december06
Hej punce. Jaz kuham kosila user posted image in user posted image pa spita. Se mi zdi da ga smrčanje še bolj uspava in spi dlje. user posted image user posted image

Drugače pa smo v gužvi, ker kupujemo zdaj kuhinjo, kopalnico.... joj,joj. Končno se rešiš ene stvari pa drugo. Tole računanje denarja me bo kar pokopalo. Pa še to, pa ono..... Pa naj kaj na obroke vzamem..... Ah še en mesec pa bo. No, pol pa v službo, pa spet druge skrbi..... Ni jih konec. Ampak, drgač pa bi bil dolg čas.

Naš mali je začel maširat po tleh sto na uro. Ampak ne plazi po obeh kolenih, ampak samo po enem, z drugo nogico se pa poriva. Pa kar vse bi prijemal, najbolj všeč pa so mu kabli. Ajoj. Samo se mi zdaj za en mesec ne lubi vse prestavljat in... bom raje malega prestavljala, saj ga moram itak skoz gledat. Edino me malo skrbi, ker seveda se zdaj ne more igrat na igralni podlagi, ali pa vsaj tepihu. Najraje gre v kuhinjo ali hodnik na ploščice, ali pa je na laminatu. user posted image A ste ve kako to reševale? A ste jih oblekle v dolge hlače? Ker ploščice so mrzle. Al ste kar vrata dol zaprle in tu se lahko migaš....

Ja, pa še to NE BOMO IZUMRLE. Saj se še oglasimo in malo počvekamo oz. bolj sporočamo naše dogodivščine in meni je tudi to dovolj, da slišim kaj je novega pri vas. Res pa je, da ni več časa, da bi skoz gor visele.

Grem še malo računat. user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
17.7.2008 13:27:40   
helenav
oo december..helooooo

ma ne sej ne bomo izumrle..ampak včasih je treba tudi kaj takega pripisat....ker če ni čveka, če se nič novega ne zgodi, je treba nekaj napisat, da se poberemo iz zadnje straniuser posted image user posted image user posted image , zato s ejaz hecam in strašim z izumrtjem..sej po septembru bopa še večja tuga..al pa bomo vs ena kupu ob kakih 23 zvečer..čisto crknjeneuser posted image user posted image

Kdaj je splazu? Mi še vedno ( že ene 2-3 tedna) poskušamo plazit..in ko bo bo najverjetneje kot tvoj..ker ona se z eno nogico opre na podplat, druga je pa na tleh...

sedaj spi..jaz sem se zdepilirala ( spetuser posted image user posted image user posted image .,.to raste ko podivjana đungla) pol pa z neno80 na kafeuser posted image user posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
17.7.2008 18:33:15   
sandra85
da  nas malo dvignem gor...

js sem v službi, Enej pa je pri dedku-uživa :)
prejle ga je tako mikalo, da bi naredil kak korak-malo malo mu je manjkalo, pol si je premislil in je šel raje na vse 4 user posted image mislim, da bo res zelo kmalu shodil-takrat se bo začelo , a je tako jst86 user posted image
helena
, upam da ste se imele z neno80 fajn, js glih danes delam popoldan in se žal nisem mogla pridružituser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
17.7.2008 18:35:48   
lemavrica
Ojla,

jaz sem bila danes na sprehodu z Guppy, joj kolk sta M&M luškana.

Helena, naš se tudi dviga na en podplatek in tudi ko se premika eno nogico bolj premika, drugo pa včasih kar malo vleče za sabo. Tko smotano je videt.
Ampak šiba pa in mi razkoplje vse kar mu je na dosegu roke.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
17.7.2008 18:40:02   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

da  nas malo dvignem gor...

js sem v službi, Enej pa je pri dedku-uživa :)
prejle ga je tako mikalo, da bi naredil kak korak-malo malo mu je manjkalo, pol si je premislil in je šel raje na vse 4 user posted image mislim, da bo res zelo kmalu shodil-takrat se bo začelo , a je tako jst86 user posted image
helena
, upam da ste se imele z neno80 fajn, js glih danes delam popoldan in se žal nisem mogla pridružituser posted image

O, sandra kako si pridnauser posted image . A je veliko dela? Kle v Ljubljani, baje razprodaje sploh niso tako zelo privabile ljudiuser posted image

V avgustu, ko pridem iz atomskih, pa bi se lahko zmenle, da gremo na kakšen sprehod po Tivoliju, kajne lemavrica, guppy, anab...pa še katerauser posted image

Kje je pa zvezda, na dopustu?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
17.7.2008 18:44:24   
lemavrica
Zvezada uživa na dopustu user posted image

Komot se lahko zmenimo za sprehod.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
17.7.2008 19:30:15   
guppy
ja, vse ste po raznih dopustih, mene pa zanima naslednje:

Ali bi katera prišla na:
LJUBLJANSKO SREČANJE SEPTEMBRK 9. 8. 2008

ali na

VSESLOVENSKO (PRAZNUJMO 1. ROJSTNE DNEVE) SREČANJE SEPTEMBRK
konec avgusta (30. ali 31.) oz. preden vse izginemo v vrtce/službe

Neposredna povezava do sporočila: 1016
17.7.2008 19:38:03   
lemavrica
Jaz sem za oboje.user posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
17.7.2008 21:09:36   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Ali bi katera prišla na:

ali na

Jaz sem zauser posted image .
Žan je ravno dobro zaspal, user posted image  pa tudi. Jaz še malo TV pogledam, torbo za jutrišnji pregled sem pripravila, pol pa spat. Upam, da se nam obeta še ena fajna noč.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
17.7.2008 21:13:40   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Ali bi katera prišla na:

ali na

na ljubljansko ne pridem, ker bomo ravno na morju. Na vseslovensko pa upam, da pridem.....upam,d a ne pride kaj vmes.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
17.7.2008 21:16:21   
LINA31
user posted image
Ena slikica od mojga sončkauser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
17.7.2008 21:26:48   
helenav
lINA LEP tvoj sonček-kot mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image ...ej..ma te male kamenčke ti nič ne daje v usta??

Jaz sem danes se fajn imela.....smo popile kavico, malo se sprehodile in full naklepetale z našo neno80 in njenim Lovrotom-pa kako je velik...še enkrat večji od KLareuser posted image user posted image

Jaz sem za srečanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
17.7.2008 21:43:14   
lemavrica
Lina lep lep Žan

Še dve sliki našega piška.

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 17.7.2008 21:46:03 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
17.7.2008 22:02:46   
ana b
Čer

Lina in Lemavrica: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Lemavrica: ampak Jaka je res faca s to čupouser posted image

Srečanje: 2x za

Neposredna povezava do sporočila: 1023
17.7.2008 22:36:28   
ana b
Pa še naša falota danes zvečer:

user posted image

Guppy: vidim te. Kako si?

< Sporočilo je popravil ana b -- 17.7.2008 22:38:04 >

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
17.7.2008 23:15:47   
december06
Ajoj, kako tile naši otroci rastejo. Vsi že tako veliki zgledajo, pa saj tudi naš.

Ja, lemavrica, mu naštimaš plac za igranje, ona pa najde boljšo igračo daleč v drugi sobi. Fulle je luškan s tole čupico.

ana b tvoj na tej sliki zleda že čisto odrasel.

lina kolk prostora mate za igrat, stavim, da Žan uživa, samo je pa verjetno treba pazit na kamenčke.

helena začel se je plazit kakšen teden nazaj in zdaj že prav šiba. Začel je tako, da se je hotel na obe nogici postavljat in mu ni šlo, ker je z glavo preveč ril po tleh, no pol je pa to pogruntal, da če ima eno nogico na tleh in se z drugo poriva gre, ampak to je blo par dni in zdaj že šiba. Tolk mu je fajn, ko zdaj pride do kakšne stvari. Zdaj ga vse zanima. Ma, še pred kakšnim mesecem ga ni nič zanimalo in je bil bolj pri miru in se igral s tistim, kar si mu dal. Je pa sedaj tudi več padce. Verjemi, ko bo Klara pogruntala, da lahko kam pride, bo šibala.

guppy se spomnem, da si nekaj spraševala kako bomo praznovali 1. rojstni dan. Mi bomo naredili piknik na vikendu od tašče in tasta. Upam, da bo vreme super. Mene pa zanima kaj boste kupile user posted image za PRVI ROJSTNI DAN in ali boste kaj posebnega pripravile.  Maja, itak, se ne bo kasneje nič spomnil, ampak slike pa bojo.

srečanje jaz sem načeloma ZA, samo ne vem kako bo s časom. Bi bila raje za kasnejši vikend, ker se moramo do 31.8. izselit v novo stanovanje in močno upam, da bomo že prej vse zrihtali. Ampak dvomim. Če pa že bomo, pa bi mogoče raje še lepe tople dneve izkoristila za kakšno morje ali pa hribe.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.