|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
18.7.2008 8:22:38   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Danes imam v planu spet pospravljanje stanovanja. Matr, nekje zaključiš pa lahko spet začneš. Never ending story! Ob malem vragcu, ki spoti razmetava pa sploh.

Saj veš, kaj pravijo, da je pospravljanje pri majhnih otrocih kot odmetavanje snega v snežnem metežu user posted image .  Saj jaz tudi penim, ko pa je non stop razmetano, kaj šele bo?

Se podpišem pod to. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
18.7.2008 8:28:16   
anita goitan
jutro punce,
po dobrem spanju, zajtrku in še mal teleščkanju user posted image sem že odpravljena do Rudnika kjer se srečam s sošolko iz faksauser posted image
Vas čitam potem, lep dan, čeprav je dež

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
18.7.2008 9:08:14   
sandra123
Jutro in hvala za user posted image ...sem jo kar pogrešala, ko me ni bilo domauser posted image
Spala sem super, 1x obisk wc-ja, drugače pa superuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
18.7.2008 9:13:45   
naty13
Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za super noč. user posted image  Kako se kaj danes počutiš? Se ti Sayuri kaj javi? Kdaj pripelje svoja sončka domov?

Kje pa ste vse danes? Se skrivate pod toplimi kovtrčkiuser posted image

Tole deževno vreme me čisto iz tira spravlja. Mulček bo cel dan notri. To bo katastrofa. user posted image

Luna je pa ob 9.59. Še mal. user posted image

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
18.7.2008 9:23:13   
Ryssa
Jutro!

Meni so se krči umirili, tak da nisem šla nič do G. Zdaj malo bolj počivam, pa upam da zdržim še vsaj dva tedna.

A še katero tak nekaj zaboli spodaj občasno ko gre iz wcja ali pa ko vstane? Tak fejst zaboli da ne morem hodit, sem se ponoči komaj primajala nazaj do postelje user posted image Zdajle zjutraj sem pa tudi vstala kot kakšen 90-letnik, pa še tist je verjetn hitrejši. Zdaj me pa ne boli, samo na momente. Sam ni to sramna kost, ker tisto me že skoz boli, to pa tak špikne, upam da ni kej z mehurjem user posted image

Lahko pa da luna vpliva na mene.

Jutri imam pa frizerja user posted image user posted image Sva se z malim zmenila da počaka še vsaj toliko da dam frizerja skozi user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
18.7.2008 9:37:29   
lana777
Jutro, jutro,

danes pa dežek ... kr paše, ane?

Za mano še ena grozna noč in akanje na jutro. Sm že prebrala
knjigo do konca, zdej grem 
pa mal migat.

Sandra, fino, da si bolje. Si vidla na pr. str., je tista zdravnica  tista, ki te je tk razjezila?
Pridne vse, ki pospravljateuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
18.7.2008 9:40:58   
sandra123

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za super noč. user posted image  Kako se kaj danes počutiš? Se ti Sayuri kaj javi? Kdaj pripelje svoja sončka domov?

Naty, sem ok, kljub temu, da mi mala dva zdaj oba z glavicama pritiskata na MV...včasih prav neprijetno boli tam spodaj....ampak sem zaprta ko trdnjavauser posted image user posted image user posted image
S Sayuri sva se slišali včeraj, kot je bilo rečeno, naj bi šli danes domov....mi bo sporočila, če ne bo šlauser posted image , upam pa, da se bo sama lahko kaj javilauser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
18.7.2008 9:42:53   
sandra123
Lana, čist možno je, da je bila tista dr.....user posted image user posted image user posted image ...groza od ženskeuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
18.7.2008 9:45:10   
sandra123
OOOOOOOOO, danes imam pa jaz 2 x 35user posted image user posted image user posted image user posted image jaz...sem pa že kar daleč prilezlauser posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2934
18.7.2008 9:46:50   
naty13
Take novičke je pa res fajn brat. Držim pesti, da Sayuri pripelje sončka domov in bodo končno skupaj z user posted image  in Filipom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ryssa počivaj, da te kaj ne prehiti. Zdržat je treba do 37t. Lahko, da luna kaj vpliva.

Lana probaj malo čez dopoldne oddremat, da ne bo predolga do večera. user posted image

Mojedva sta pa zdej šla. Je user posted image  vzel Nejca s sabo. Mora nekaj na občini uredit. Potem sem jih pa še v trgovino napodila. user posted image  Bomo videli koliko stvari bosta pozabila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2935
18.7.2008 9:49:07   
naty13
Sandra  user posted image user posted image user posted image user posted image  za 2X 35. Ja, res si daleč. Ko si že tako daleč, probaj še malo zdržat.  user posted image

Jaz imam pa še 27 dni do PDP-ja. Hkrati blizu in hkrati daleččččččččč. user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
18.7.2008 9:49:29   
matejchi
Uf zdaj vem kako se sloni in nosorogi počutijo, ko se premetavajo iz boka na bok, le da ob tem mogoče trdno spijo, jaz pa ne!!

Prvo vstajanje, ko je začel dež, sledi zapiranje oken, drugo vstajanje ob 4.45, ko je dragemu zvonila budilka, tretje vstajanje, ko je za spremembo tamal zbudil mene ob 7.30 in ne jaz njega za v vrtec.

Zdaj odhajam za 3 dni v MB, tako da grem še v trgovino, da mi user posted image ne bo umrl, ko bo prišel iz službe, da bo imel kaj za v želodčka, pol spakiram, tamal je do kosila v vrtcu, ga dvignem in šibava. Pa še mojim nisem v MB povedala, da pridem.. sem rekla da moj pride, ker mora neki pelat... haha to bo presenečenje.

Upam, da se v MB bolje spi!

A imate kaj bolje urejeno prebavo kot na začetku nosečnosti? Al je to zato, ker preveč pojem? ah sej bo... bomo pol dol dajal.

Uživajte v dežju, ne pričakujem, da se vrnem v 2 delih.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2937
18.7.2008 10:08:13   
sandra123
Naty, Sayuri se mi je ravnokar javila in gre danes domov s svojima štručkamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj se bo pa lahko sama javila in vam poročala kako in kajuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
18.7.2008 10:13:06   
sandra123
Matejchi, uživaj čez vikenduser posted image
Tejkaz, tebi pa želim čimmanj stresno selitev in čimbolj prijetno bivanje v novem domuuser posted image
Naty, meni se še nikamor ne mudi, sem v P videla, kako zgleda, ko se začneta 2 user posted image user posted image hkrati jokati user posted image user posted image user posted image , zna biti kar pestrouser posted image user posted image user posted image ; počivam, Tinka je do večera še malo na počitnicah, drugi teden pa tako ali tako odhaja na morje z mojim očetom, da bom imela mir....čez vikend se bova pa maximalno pocartali, ker kljub vsemu pogrešam njen direndaj po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 18.7.2008 10:14:02 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2939
18.7.2008 10:18:55   
tatly
ANA_P-VSE NAJBOLSE
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2940
18.7.2008 10:27:13   
ANA_P
HVALAuser posted image ,

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
18.7.2008 10:27:52   
ANA_P
pa je 30 let tukajuser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
18.7.2008 10:27:53   
dojenč
jutro punce-hvala za dobro kavicouser posted image kako se kaj držite danes?ste dobro spale?se je kar dalo,ha!no, jaz danes malo delam, ker je moja delavka doma, in veselo štriha svoj novi domek.pa saj bom že potrpela itak ni vroče pa se kar da dihat.HEJ PUNCE mam pa eno vprašanje sam ne se smejat prosim, ker meni je itak že smešno-ali katero od vas presredek kaj boli?mene že kak teden dni non stop-pa nevem kaj naj naredimuser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
18.7.2008 10:42:29   
dojenč
SANDRA-bravo za 2x 35, se ,
SOKRAJANKA ANA-P-ČESTITKE OB ROJSTNEM DNEVU, ti boš pa letos sama sebi dala najlepše darilo kar ga je možno dobit,tolko glej da do polnoči ne rodiš, pol bo še veselouser posted image
MATEJCHI-užiaj, in lepo se imej, če pa se ne vrneš 2 v enem pa le glej da nam javiš,pa pusti se razvajatuser posted image
NATY13  jaz  se imam 24 dni do PDP pa se mi zdi da se je cela večnost, kak pa se ta mesec vlece pa se še mi nikdar v zivljenju ni, se vam ne zdi, da teh 30 dni nikakor noce biti konec,
kljub temu da me je na smrt strah tega poroda, že komaj čakam da se nekaj prične da spoznam to mojo malo nagajivko. tak je prebrisana, cez dan me spravlja v skrbi ker nic ne brca, zvečer ko pa bi jaz rada malo počitka pa zacne s telovadbo.sem se včeraj zvečer tak raznežila da sem skoraj v jok padla, ko sem poslušala srcka in kolcanje preko angel saunda , je dal bodoci očka roko na trebuh pa je ta mala zacela tak divjat not, kot da bi čutila da se ji je preblizal ati, taki lepi občutki so bli, pa moj se je čist raznežo, tak da če bi še malo roko gor držal bi se verjetno razjokal, tak očitno se mu vidi da komaj čaka to dete, res smo lahko srecne punce ko pa imamo tako zlate fante, ka pravite.ga ne zamenjam za nič in dobenega na svetu, življenja brez njega pa si sploh ne morem zamisliti.
user posted image user posted image user posted image

user posted image GAJKA, IN VSE NOVOPECENE MAMICEuser posted image

VEM DA SE KAR NE MORETE NACARTATI, AMPAK PRITE MAL POZDRAVITI IN POVEDATI KAKO STE KAJ

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
18.7.2008 10:53:42   
sandra123
ANA P vse najboljše user posted image user posted image

Malo za smeh user posted image
Le kaj se mota po glavah naših otrokuser posted image

http://www.ffk-wilkinson.com/intl/

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 18.7.2008 10:55:05 >

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
18.7.2008 11:10:05   
matejchi
ANA P a kaj boli ko pride 30?? hehe vse najboljše, mene to še čaka, mojega je pa maja 30. po glavi udarilo.

Zdaj pa se res poslavljam do nedelje.
Uzivajte, tiste, ki pa res ne morete več "skupaj držat" pa SREČNO!

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2946
18.7.2008 11:16:16   
naty13
ANA_P  vse najboljše za okroglih 30. Najlepše darilo boš tako dobila kakšen dan z zamudo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
18.7.2008 11:18:45   
naty13
Sandra fajn, da gre Tina mal na morje, bo ona uživala, ti pa počila in se še mal razvajala preden bo dan D tukaj. user posted image

Moj Nejc gre tudi 15.8. na morje za 14 dni z mojo mami. Za vikend bo šel user posted image  zraven. Ga je pa skrbelo, kaj bo, če še ne rodim, ker imam en dan pre PDP. user posted image user posted image user posted image  Sem mu kar lepo rekla, da verjetno ne bom do tam prišla, če pa bom, se bomo pa potem menili. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
18.7.2008 11:20:23   
naty13
Sem zdej spala kot ubita eno uro. user posted image  Bom šla še mal nazaj, ker je tako fajn mal poležavat. user posted image user posted image user posted image  Sem se že v dveh dneh razvadila, ko moj lubi bolj nejca pazi in hodi z njim okrog. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
18.7.2008 11:36:20   
ozziebo
Sem tudi jaz zdaj spala eno uro, kako je pasalo!!

Ana P. vse naj, naj  user posted image  user posted image  user posted image
Sandra, user posted image  za 35 dni, še malo...

Matejchi, uživaj na počitnicah!!

Sayuri, super, da greste domov, da boste po dveh mesecih končno spet skupaj, uživajte!!user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?