Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 13:46:01
|
|
|
|
ključek
|
ste face, ko razlagate o taščah in dogodivščinah z njimi ne morš verjet..................taščica se je ponudla, da nama kupi belo tehniko oz. gospodinjske aparate, v vrednosti 900 eurov.....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 13:51:12
|
|
|
|
lana luna
|
taščica se je ponudla, da nama kupi belo tehniko oz. gospodinjske aparate, v vrednosti 900 eurov.................. jest bi tut tako taščico sam da nau pol kdaj kej naprej metu to pa najbl sovražm
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 13:51:48
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...............sem klicala za izvide, je vse BP, normalno, nimam diabetesa.............. super pa je vse OK
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 13:59:44
|
|
|
|
ključek
|
sam da nau pol kdaj kej naprej metu sej jz tud upam, da ne bo.............................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 14:06:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna za tole izjavo ti dam Nobelovo nagrado, dokotrat znanosti, zlato maedaljo in še kaj Sprejmem... Meta...trebuh je treba skrit.... da ni že z vesolja videt, da si sexala.... bti packaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Ma jst tudi samo z oprijetimi majčkami hodim okoli... sem si eno ful lepo kupla v HMju, ma ne vem, če mi bo sploh prišla prav, ker je preveč ohlapna.... Nek se vidi razkoš..... AMor real.... ma ti si sz Kopra? Lahko bi srečanje midve organizirale... pač samo za naju.... jaz sem stalno po Kopru.... če ne grem pa samo na đelati v Super novo... No pa se Marsy pride kdaj na tist konec... Kahlo... ma ti si pa pametna punca.... niti sesalca ne rabiš pržigat, ko tk laziš po tleh...... S kačekom se pa tudi crtava, ja... sicer ni navajen tega, ki je bil do zdej bolj sam zase... se mu kr malo čudno zdi... ma se bo glih navadu, ni druge... ki jaz imam živali zato, da jih razvajam in cartam.... Me to you....ma ne morem verjet no - to ja za njih v tir nej se zaletijo... sej se jim bojo vsi smejali....... zate pa....one big hug... Zoe..... ma ta kaček nič ne naredi, veš.... lahko sicer malo čopne, če ga je strah, ma ni to nič.... so nam danes prišli eni mladi fantje montirat pohištvo in so ga vsi, razen enega, ki ima fobijo, občudovali in po rokah prekladali....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 14:10:25
|
|
|
|
ključek
|
Lara, fletn kačon................ ..............čeprav jaz ga ne bi upala imeti doma...........se namreč bojim kač..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 14:15:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...............sem klicala za izvide, je vse BP, normalno, nimam diabetesa.............. ..... superca ...... zdaja pa hop na milko (jo namreč moj pikec zdaj je )
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 14:16:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ....jaz sem pa danes že dobila odločbo iz CSD za porodniško..in sicer jo nastopim 6.8 pa do 18.11...... zakaj pa imaš toliko časa?? kak misliš toliko časa ..... porodniško nastopim 6.8 ...traja 105 dni...to je do 18.11.2008.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 14:16:47
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ste face, ko razlagate o taščah in dogodivščinah z njimi ne morš verjet..................taščica se je ponudla, da nama kupi belo tehniko oz. gospodinjske aparate, v vrednosti 900 eurov..................... ..... zadnje čase nas vse presenečajo
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 14:17:52
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Lara, kuk luštkan kačon, res je lep kolk pa stane takle kačon
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 14:54:22
|
|
|
|
lana luna
|
nimam diabetesa...... sem prej pozabla jest tut mislm da si morš zdj eno milko privoščit
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 14:57:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Lara, kuk luštkan kačon, res je lep kolk pa stane takle kačon 90€ sem dala zanj..... pa za terarij še en kup šoldov pa za grelni kabel.... pa za bazenček...pa miške košta vsaka po 1€ Pa omarica, kjer je terarij gor... v glavnem.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 15:48:36
|
|
|
|
Tejchy
|
kak misliš toliko časa ..... porodniško nastopim 6.8 ...traja 105 dni...to je do 18.11.2008..... ponavadi govorimo o "porodniški" za celo leto.... ne ločujemo prvih 105 dni, ko je dejansko porodniška in preostale, ko gre v bistvu za nego in varstvo otroka...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 16:37:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy kak misliš toliko časa ..... porodniško nastopim 6.8 ...traja 105 dni...to je do 18.11.2008..... ponavadi govorimo o "porodniški" za celo leto.... ne ločujemo prvih 105 dni, ko je dejansko porodniška in preostale, ko gre v bistvu za nego in varstvo otroka... ..saj jaz sem prej tud....samo so me novo pečene mamice poučile in zdaj pač tak žvekam okrog...dejansko pa si celo leto doma.......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 18:26:27
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Pa nekatere, ki delajo v šolstvu, so rekle, da so šle takoj na bolniško, ker je delo z otroki za nosečnico tvegano. Jaz nisem komplicirala in sem bila v službi do počitnic. Mimogrede - a ima katera s tem izkušnje: POMOČNICA RAVNATELJA MI JE REKLA, DA MI BO PROPADEL VES DOPUST ZA LETO 2009, KER BOM NA PORODNIŠKI. V službo se vrnem konec avgusta 2009, kar pomeni, da bom čez poletne počitnice naslednje šolsko leto na porodniški, ko naj bi nam tekel dopust. In zdaj naj jaz kar ostanem brez Jaz mislim, da imaš pravico do dopusta. Boš pa dopust koristila med ostalimi počitnicami (jesenskimi, novoletnimi, zimskimi, provmajskimi). Še eno vprašanje, ki me včasih daje... Ko grem na veliko potrebo, se vedno spomnim nasveta, da se ne smem napenjat, da ne sprožim poroda. Ali je to res? Ker samo od sebe gre bolj težko ven... Jaz mislim, da napenjanje ne more sprožit poroda, če je vse ok. Ti pa priporočam, da mal paziš na prehrano, pij donat. Zaprtost ti zna pridelat hemeroide, kar pa ni luštna stvarca.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 18:29:52
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ...............sem klicala za izvide, je vse BP, normalno, nimam diabetesa.............. , čestitke.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 20:00:15
|
|
|
|
arabela*
|
me to you,čestitke,hvalabogu da je vse ok bubi,sem šla gledat danes v Aladina,pa imajo full izropano.Edino oblačila za babike imajo še veliko,pa zelo ugodno.Nisem nič pametnega našla,razen enega bodija z dolgimi rokavi,na preklop,pa previjalno pleničko za na vrh(zmajčka).
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 20:02:03
|
|
|
|
arabela*
|
Zdaj se mi je uspelo malo uredit,da ne bom jutri na pregledu videt,ko en zapušeneč .najtežje pa je uspelo lakiranje nohtov na nogi.Prava umetnost.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 20:05:45
|
|
|
|
arabela*
|
Danes sem po dolgem času malo po mestu pešačla. Prava mora.Hodim itak že ko en fuzbaler,pol pa vsa ta teža,pa trebuh.res se že grozno počutim.Pa vsa zasopihana sploh več nikamor ne morem Pa iz firme še mi niso nazaj papirjev za porodniško poslali.A mislite,da bo že prepozno? Ve ste že zbrale imena za ? Meni je moj prej očital,da preveč kompliciram,da pač daš neko ime,pa konec
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 20:42:39
|
|
|
|
ključek
|
kak misliš toliko časa ..... porodniško nastopim 6.8 ...traja 105 dni...to je do 18.11.2008..... upsi................jaz sem prebrala 18.11.2009..................... ..........pa očala nosim.....................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:01:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pa iz firme še mi niso nazaj papirjev za porodniško poslali.A mislite,da bo že prepozno? ... meni so jih isti teden poslali nazaj, pol sem jih pa takoj tja na naš CSD nesla in danes dobila odločbo..... Kdaj bi naj ti nastopila porodniško?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:03:07
|
|
|
|
ključek
|
, kako si??
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:03:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ve ste že zbrale imena za ? .... mi smo.....po vsej verjetnosti bo pa kar od pikeca obveljala..... veš koga ima janey pri mariborčankah .....tako bi naj bil naš....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:03:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kak misliš toliko časa ..... porodniško nastopim 6.8 ...traja 105 dni...to je do 18.11.2008..... upsi................jaz sem prebrala 18.11.2009..................... ..........pa očala nosim..................... ...saj me ne bi motilo, če bi bilo tako dolgo....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 17.7.2008 21:05:05
|
|
|
|
Tejchy
|
najtežje pa je uspelo lakiranje nohtov na nogi.Prava umetnost. vsaka čast js skoraj dušo spustim sam pri brisanju nog pod gležnjem.... kaj šele, da bi si lakirala prste na nogah...
|
|
|
Izbira otroškega vozičkaendrinaKaj je bilo najbolj odločilno pri izbiri tvojega otroškega vozička?Znamka (
5%)
Design, barva,... (
9%)
Funkcionalnost (
58%)
Velikost koles (
8%)
Velikost zloženega vozička (
7%)
Udobje (
12%)
Število vseh glasov: 300Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!